![]() |
#1531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Przyczajenie
|
To najpiękniejsza wiadomość, którą kocham czytać, jeszcze po tak długim staraniu, trzymam kciuki. Prowadz się zdrowo
#1533 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Jestem w ciazy, moje pierwsze objawy!!
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1534 |
Przyczajenie
|
Dot.: Testy ciązowe
Witam.Od dwoch tygodnia sie staramy ale nie wiem. .. czy cos ztego bedzie wiec dzis rano zrobilam pierwszy test, choc nic nie wyszlo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jestem w ciazy, moje pierwsze objawy!!
Gratuluje z calego serduszka.ja dzis rano zrobilam pierwszy test i nic z tego, jedna kreska, choc nie wiem czy po dwoch tygodniach to nie za wczesnie.?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Przyczajenie
|
Witaj: mysle ze ciaza jest mozliwa.. ja nigdy nie zapomnialam , choc staralam sie przestrzegac tycg 12 godzinLekarz mi mowil ze jak wezme przd uplywem 12 godzin to nic sie nie stanie.. takze obserwuj sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Przyczajenie
|
Dot.: jestem w ciąży?objawy...
Witam.. wiesz sama nie wiem, bo ja dzis robilam pierwszy tes po dwoch tygodniach staran i nic nie wyszlo takze sama nie wiem co o tym myslec.Do kresu jeszcze troche a piesi strasznie bola. Nie wiem jaka daje gwarancje .. choc mysle ze zrobie drugi za tydzien i zobaczymy. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1538 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam.ja dzis zrobialam pierwszy tes po2 tygodniach staran... to nie za wczesnie?.. w sumie jestem przed okresem wiec nie wiem co myslec skoro wyszedl negatywny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam.ja tes dzis zrobialm pierwszy test i nic.. jestem zawiedzina ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
ee po co tyle twoisz odpowiedzi na ten sam temat???
test zrobilas stanowczo za wczesnie test wyjdzie ci dopiero w dniu mc albo tydzien po spodziewanej mc... najlepiej zrobic tydzien po mc bo mi w dniu okresu wyszedl tez negatywny a dopiero potem pozytywny
#1541 |
Przyczajenie
|
czesc kobiety ja dzis zrobiłam test i druga kreska wyszła blada.. ale jednak wyszła...
miałam ostatnio w dniu planowanej miesiaczki krwawienie podobne do @ ale słabsze i tak jakos mnie pokusiło 3 dni po tym zrobic test i wyszło..jak myslicie ze jestem?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1542 |
Zadomowienie
|
mam nadzieję, że Twoje marzenie sie spełni
![]() możesz opisać czy miałaś jakieś szczególne objawy? coś Cię zastanowiło, zaskoczyło? ![]()
![]() |
#1543 |
Zakorzenienie
|
a ja mam takie bole brzucha troche, tak jakby klucie,takie dziwne uczucie hmm a w dniu kiedy powinna byc owulacja czyli ok 14 dni przed okresem to mnie bardziej bolalo przez 2 dni i brzuch sie powiekszyl, piersi troche bola, takze sama nie wiem z jednej strony to czuje z drugiej moze sie nakrecam, do okresu jeszcze 10 dni. A dzis to juz sama nie wiem czy chcialabym zeby juz bylo czy moze jeszcze.W sumie sie nie nastawialismy ze koniecznie juz musi byc,jak bedzie to bedzie, a ja mam teraz troche stresow,choc ostatnie dni jestem jakas spokojniejsza i bardziej pogodna
PS.Anulka, motylek, madzia.waw jak wasze objawy i wyniki testow?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny dolaczamdo watku.Jestem w 29dc na tescik za wczesniej jeszczez
![]() jest to mo pierwszycykl staran po odstawieniu tabletek.Mam nadzieje ze niedlugo wszystkie zafasolkujemy ![]()
#1545 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W zeszłym tygodiu miałm małe rewolucje żołądkowe, piekła mnie zgaga, nawet po bułce z żółtym serem ![]() ![]() Już nie pierwszy raz mam wrażenie, że jestem wciąży, ale łudze sie, że tym razem to to, choć robiłam test, w niedziele rano i wyszedł negatywnie. @ mam dostac około niedzieli ![]() Wiem, że żadna z Was nie powie mi tego co chce usłyszeć, ale chciałm się wygadać
![]() |
#1546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
29dc to kiedy wypada ci @ ? mi za jakies 6 dni i tez jestem ciekawa co bedzie.Zauwazylas cos szczegolnego,jakies objawy? Trzymam kciuki zeby ci sie udalo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Dlaczego tu tak cicho ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was Mamuśki ![]()
![]() |
#1548 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie co do mdłości...Jak to u Was jest, są poranne jak to mówią książki o porannych mdłościach czy np. po poludniu tez macie? A jak to macie rano- jak wstaniecie zaraz czy dopiero po jakimś czasie jak sie trochę rozruszacie itp.?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1549 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() uda sie nam napewno w to nie należywątpić. ![]() może zajrzyj na wątek Planujemy zajść w ciążę... ![]() tam sie dzieje więcej i częściej się spotykamy pozdrawiam Magda ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1550 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1551 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mdlosci nie mam rano,tzn. sa ale baaardzo rzadko.cos zjem i jest ok. Muli mnie zazwyczaj pod wieczor i po poludniu i w nocy, kiedy mam pusty zoladek.Narazie w ogole nie wymiotowalam i dobrze! ![]() ![]()
![]() |
#1552 |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Raczkowanie
|
czesc ja swój pierwszy test tez zrobilam za wczesnie (przed wystąpieniem planowanej miesiączki) i wyszedł mi negatywny.Gdy jednak troche poczekałam i faktycznie mi sie spożniał to testy wychodziły mi pozytywne .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1554 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny to moje pierwsze wpisy na forum ,ale musze sobie z kims pogadac .
Moje testy pokazuja dwie kreski ,niedługo mam wizyte u lekarza czuje sie okropnie i fizycznie i psychicznie .Fizycznie bo wciąż pobolewa mnie brzuch a fizycznie bo zostałam z tym wszystkim sama i mam przez to doły!!!! . Maż akurat wyjechał i siedze sama!!!!Nie tak to sobie planowaliśmy, ale co zrobić, brakuje mi go teraz jeszcze bardziej . Chciałam mu inaczej powiedzieć o ciaży a nie przez telefon!!!!!! Jeszcze dwa miesiące i bedziemy razem -tylko czy dam rade to dla mnie tak dlugooooo!!! Na szczęście mam Kubusia to taki klonik taty heehe jak patrze na niego to widzę ojca!!! Będę zaglądać na forum ,trzymam za was kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Od kilku dni wczytuję się w Wasze wpisy. Zaczęłam się na poważnie zastanawiać czy ja przypadkiem też nie jestem w ciąży. Czekam do poniedziałku. Nie umiem sama już określić czy to przeziębienie- grypa jelitowa czy naprawdę Maluszek. od tygodnia mnie muli, mam zgagę i jestem strasznie słaba. Serducho bije jak zwariowane po najmniejszym wysiłku. Cóż...oby do poniedziałku. W poniedziałek się odezwę. A teraz trzymam kciuki za wszystkie Strające Się...co by nie było Maluszek to Skarb! Pozdrowienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Rozeznanie
|
Moje objawy? hmm przede wszystkim odstawiłam tabletki, bo poczuliśmy z mężem że już czas na dzidziusia. Czekaliśmy w sumie 4 miesiące, trochę się niecierpliwiliśmy, trochę obawialiśmy... Jak to zwykle po podjęciu takiej waznej decyzji bywa.
Przez wszystkie 3 miesiące miałam miesiączkę jak w zegarku, tzn jak w trakcie pigułek. w 4 miesiącu jakiś tydzień przed spodziewanym terminem krwawienia zaczęły mnie boleć piersi coraz bardziej i bardziej. Byłam straszliwie ospała, w pracy ledwie siedziałam ![]() Przeczuwałam co się święci, ale z testem czekałam tydzień od dnia spodziewanej miesiączki. Wyszły bezdyskusyjne grubaśne dwie granatowe krechy ![]() Teraz jest 12 tydzień wszystkie początkowe objawy mi zostały plus: NIEZWYKŁA WRAŻLIWOŚĆ NA ZAPACHY brrr |
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Przyczajenie
|
To ja tylko na chwilę.W sobotę zaczęło się plamienie. Wczoraj dziś już krew...mniej niż zwykle ale jednak. Zrobiłam test. Jedna kreska. Wiec chyba nie będę Mamusią...
Pozdrowienia dla Was. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1558 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() NIE POMAGAJĄ HERBATNIKI, BISZKOPTY, SUCHARY, WODA Z CYTRYNĄ CZY SAMA. PO PROSTU PIERWSZY POSIŁEK MOGŁABYM JEŚĆ W TOALECIE.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Raczkowanie
|
Witam!!!
20-09-2007 czyli 6 dni temu bylam u ginekologa. Pani Doktor po przebadaniu mnie stwierdzila , ze jestem zdrowa jak rybka ![]() Codziennie z mojej pochwy wydobywa sie dziwny sluz.....nie jest on gesty , nielepiacy sie...i... nie jest on niczym jak bialko z kurzego jajka. Jest to po prostu woda...bez zapachu...bez koloru(moze ma delikatnie metny kolor. W nocy spie w halece bez bielizny....nastepnie z rana gdy wstaje ide do WC wlasnie wteczas ze mnie leci ten dziwny sluz....niczym mocz. Czy kora kolwiek z was miala takie dziwaczne obiawy? A Moze jest to objaw ciazy? Czuje sie ostatnio dziwnie.... Slaba,spiaca, leniwa, czuje kucia w podbrzuszu, nie mam apetytu na jedzenie, a jak zjem to znow czuje ze chce mi sie wymiotowac, czuje jakbym miala temperature , ale jej nie mam. Prosze dziewczyny odpiszcie mi. Jesli trafi sie ktoras dziewczyna ,ktora naprawde zna sie na dniach plodnyci nie plodnych ....to moze specjalnie napisze moj cykl miesiaczkowy i dni wspolzycia( Przepraszam , moze to idiotyczne, ale ja bede naprawde wdzieczna za pomoc) Co miesiac moja miesiaczka sie spoznia o kilka dni, wiec wiem , ze nie moge ustalis dokladnych dni plodnych...ale napisze tak.. Ostatniego miesiaca czyli - 28 sierpnia 2007---> dostalam miesiaczke trwala ona do 1 wrzesnia 2007 , czyli 5 dni - wspolzylam z moim TZ ---> 9,16,17 i 24 wrzesnia, Kazdy wspolzycie konczyl w srodku we mnie. - 28 wrzesnia powinnam miec miesiaczke. Czy jest moze prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy?
#1560 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Żeby to dokładnie określić potrzebna byłaby jeszcze Twoja temperatura codzienna z ostatniego cyklu, ale pewnie jej nie mierzysz. Według tego co piszesz jest prawdopodobne, że jesteś w ciąży. Na dziś to pozostaje Ci zrobić test.Trzymam kciuki i pozdrawiam M |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.