Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-10, 10:19   #1921
bezsenność
Zadomowienie

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy

dzięki Kasiulka!

Własnie byłam prawdzić w jakich cenach są testy na HCG z krwi - i narmalnie szok- nie dosć że na wynik nalezyczekać 3 dni to to coś kosztuje 40 zł :O

Dlatego kupiłam kolejny na mocz i będę czekac nadal.

Ale dziś normalnie mam humor wiselczy- jak jechałam autem to zwyzywałam chyba wszytkich kierowców którzy mieli nieszczęście przedemną jechać grrr , a na do datek gdzie nie luknęłam to kobieta w ciązy! To jakies fatum ? ehhhh <zrzęda>
Stary 2007-12-10, 10:42   #1922
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez maugoszatka Pokaż wiadomość
Ehhh dziekuje. To niedobrze. W takim razie za bardzo sie napaliłam
Jeszcze nic straconego. Trzeba spokojnie czekać do dnia pojawienia sie miesiączki i robić test jak sie nie pojawi.
Teraz poprostu bardzo intensywnie myslisz o dzidziusiu i organizm płata figla. Jest to całkiem normalne i wiele kobiet oczekujacych na zadzidziusiowanie to przezywa.
Ja sama co starania o maluszka tyz przed okresem dostawałam wszelkie mozliwe objawy ciazy, okres sie spóżniał 2-3 dni a potem test i 1 krecha i rozczarowanie.

A najlepsze z tego wszystkiego było to ze właśnie jak przestaliśmy myslec o dzidziusiu to nam sie udało go zmajstrować. A objawy? Objawów akurat nie miałam żadnych. 2 dni po spodziewanym terminie okresu tak dla zasady jak co miesiąc zrobiłam test i juz miałam go wyrzucic bo była jedna krecha kiedy dopatrzyłam sie 2 bladzinki.
Odczekałam 48 godzin i powtórzyłam test. a tym razem 2 krecha była piękna rózowa i grubaśna.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 13:45   #1923
bezsenność
Zadomowienie

Ja jeszcze mam pytanie : nawiązując do moich objawów = ile jeszcze powinnam czekać na zrobienie kolejnego testu? I czy powinnam zgłośic sie do lekarza skoro nadal@ nie bedzie i test nic nie wskaże?

I czy króas z Was miała tak że np. przez pierwszy tydz po opuźnieniu @ test nic nie wskazał?
Stary 2007-12-10, 15:36   #1924
meszsares
Zadomowienie

Bezsennosc - ja bym pewnie robila te testy codziennie jakby mi juz o tyle sie spoznial okres
ale z tego co pamietam to kolezanka Ray miala taki przypadek, ze pierwsze testy powychodzily jej negatywne, a dopiero tydzien po dacie spodziewanej @ wreszcie zobaczyla dwie krechy. takze nie daj sie i jak masz kase to testuj sobie codziennie, a jak masz cierpliwosc to zatestuj za kilka dni...
powodzenia, trzymam kciuki, zeby ci sie udalo!!!
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 21:42   #1925
iza30
Przyczajenie

Post Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy

Czesc dziewczyny.Nawet nie wiedzialam,ze istnieje takie forum, po prostu wpisalam w wyszukiwarce"pierwsze objawy ciazy" i moje podejscie do mozliwosci posiadania dziecka zupelnie sie zmienilo. Mam juz 30 lat ale zawsze bylo cos wazniejszego, jestem z moim TZ od 6 lat i to w sumie on wymyslil zebysmy zaczeli sie starac o dziecko.Plany byly takie- zaczniemy po sylwestrze... ale troche nas ponioslo jednej nocy. Nie wiem czy to byly dni plodne[ dziewiaty dzien cyklu przy 24]. Minelo dopiero 11 dni od tamtej nocy, a ja czuje sie inaczej. NA poczatku troche sie przestraszylam ale spedzilam dwie godziny czytajac wszystkie Wasze odpowiedzi i teraz strasznie chce byc w ciazy.Zrobilam test dwa razy-ale nic. Mam bole krzyza takie jak przed okresem od tygodnia, mdli mnie caly dzien , nie mam apetytu, brzuch jak w czwartm m-cu i to co mnie najbardziej zastanawia- nie wezme papierosa do ust.Moze sobie wmawiam? pozdrawiam
iza30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 23:50   #1926
Caterin17
Zakorzenienie

GG do Caterin17 Send a message via Skype™ to Caterin17

Iza jest to calkiem mozliwe ze jestes w ciazy z tego co wynika powinnas miec okres za 4 dni wiec poczekaj zobacz czy przyjdzie i wtedy zrob test, na tamten moglo byc za wczesnie
Stary 2007-12-11, 07:29   #1927
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez iza30 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny.Nawet nie wiedzialam,ze istnieje takie forum, po prostu wpisalam w wyszukiwarce"pierwsze objawy ciazy" i moje podejscie do mozliwosci posiadania dziecka zupelnie sie zmienilo. Mam juz 30 lat ale zawsze bylo cos wazniejszego, jestem z moim TZ od 6 lat i to w sumie on wymyslil zebysmy zaczeli sie starac o dziecko.Plany byly takie- zaczniemy po sylwestrze... ale troche nas ponioslo jednej nocy. Nie wiem czy to byly dni plodne[ dziewiaty dzien cyklu przy 24]. Minelo dopiero 11 dni od tamtej nocy, a ja czuje sie inaczej. NA poczatku troche sie przestraszylam ale spedzilam dwie godziny czytajac wszystkie Wasze odpowiedzi i teraz strasznie chce byc w ciazy.Zrobilam test dwa razy-ale nic. Mam bole krzyza takie jak przed okresem od tygodnia, mdli mnie caly dzien , nie mam apetytu, brzuch jak w czwartm m-cu i to co mnie najbardziej zastanawia- nie wezme papierosa do ust.Moze sobie wmawiam? pozdrawiam
Jak najbardziej jest prawdopodobne ze jesteś w ciąży. Z tego co napisałaś to ok 1-2 dni po zbliżeniu wypadała tobie owulacja czyli dzień w którym doszło do zbliżenia był najlepszym dniem na poczęcie dzidziusia.
Testy na razie nic nie wykażą bo poziom hormonów hcG (ciążowych) jest za niski by zwyczajny test siusiany je wykazłał. Na zrobienie testu poczekaj min. do dnia spodziewanego okresu.
Pobolewania bardzo podobne do tych przed okresem jak najbardziej występują w ciąży. Można mieć identyczne odczucia jak na zbliżający sie okres.
Wprawdzie na utratę apetytu i mdłosci jest ciut wcześnie ale z drugiej strony sa osoby bardzo wrażliwe na podwyższający sie poziom hormonów hcG i potrafią mieć mdłości juz na 2-3 dni po tym jak doszło do zapłodnienia.
Co do brzucha nie można powiedzieć ze ma sie brzuch jak w 4 miesiącu bo u każdej kobiety wielkość brzucha jest indywidualna a poza tym tak szybko to on nie rośnie.
Ze nie weżmiesz papierosa do ust to duzy plus. No i tytoniowstert czesto pojawia sie u ciężarnych.

A wmawianie Sobie? No niestety tez jest taka opcja ze jak sie usilnie myśli o ciąży to organizm płata figla i odstawiam nam szopki a później niestety prawda wychodzi na jaw.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-11, 17:58   #1928
Basienska25
Przyczajenie

to ja mam jeszcze jedno pytanie....czy to mozliwe by 17 dni po stosunku test o czulości 10 mUI (bobo test strumieniowy) - podobno wykrywa nawet 3 dniowa ciaze, dał niewairygodny wynik?zrobiłam go w zasadzie po dniu spodziewanej miesiaczki, badz w dniu spodziewanej miesiaczki.....wyszedl negatywnie....mam teraz duzo stresow, obrona pracy i strach ze bede mamusia czego nie planowalam...okresu jak nie bylo tak nie ma....kiedy ewentualnie zrobic kolejny test?czy to mozliwe by poziom hormonow byl nadal za niski?
Basienska25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 20:45   #1929
Caterin17
Zakorzenienie

mysle ze nie musze sie martwic skoro test wyszedl negatywny w dniu okresu,aczklwiek nie raz roznie to bywa. A okres spoznia aie bo pewnie sie stresujesz albo jakis inny powod, powtorz test
Stary 2007-12-11, 22:28   #1930
iza30
Przyczajenie

Dzieki Eenax za slowa otuchy. Troche zaczynam watpic w ta moja ciaze, bole brzucha i krzyza mi przeszly, zostaly tylko mdlosci. czekam na @. jedyne czym sie pocieszam, ze nic okresu nie wrozy, szczegolnie, ze od kiedy odstawilam tabletki to mam zawsze plamienia zwiastujace @- powinny sie juz pojawic ale nic. Zrobie test za kilka dni chociaz nie moge sie powstrzymac, ale z drugiej strony boje sie rozczarowac. Za tydzien bede w Polsce wiec i tak wybieram sie na cytologie do gina. Poczytalam tez troche na forum o tescie krwi, ale tez go zrobie w Polsce , bo tutaj juz nie zdaze. W ogole czuje sie taka ociezala, TZ nie pozwala mi chodzic na silownie- w sume sama wiem, ze nie powinnam dopoki sytuacja sie nie wyjasni. W ogole TZ ma teraz w glowie nasza podroz z Angli do Polski. Zawsze jezdzimy autem i prowadzimy na zmiane[ okolo 20 godzin] i teraz sie martwi czy ja dam rade i czy mi to nie zaszkodzi. On chyba sobie wkreca bardziej niz ja. Ale by bylo fajnie!!!!!!!!
Eenax- a co z Toba? jak dlugo sie staracie o malenstwo?
TRZYMAM KCIUKI ZA NAS WSZYSTKIE
Stary 2007-12-12, 19:29   #1931
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Dzieki Eenax za slowa otuchy. Troche zaczynam watpic w ta moja ciaze, bole brzucha i krzyza mi przeszly, zostaly tylko mdlosci. czekam na @. jedyne czym sie pocieszam, ze nic okresu nie wrozy, szczegolnie, ze od kiedy odstawilam tabletki to mam zawsze plamienia zwiastujace @- powinny sie juz pojawic ale nic. Zrobie test za kilka dni chociaz nie moge sie powstrzymac, ale z drugiej strony boje sie rozczarowac. Za tydzien bede w Polsce wiec i tak wybieram sie na cytologie do gina. Poczytalam tez troche na forum o tescie krwi, ale tez go zrobie w Polsce , bo tutaj juz nie zdaze. W ogole czuje sie taka ociezala, TZ nie pozwala mi chodzic na silownie- w sume sama wiem, ze nie powinnam dopoki sytuacja sie nie wyjasni. W ogole TZ ma teraz w glowie nasza podroz z Angli do Polski. Zawsze jezdzimy autem i prowadzimy na zmiane[ okolo 20 godzin] i teraz sie martwi czy ja dam rade i czy mi to nie zaszkodzi. On chyba sobie wkreca bardziej niz ja. Ale by bylo fajnie!!!!!!!!
Eenax- a co z Toba? jak dlugo sie staracie o malenstwo?
1. Trzymam kciuki i mam nadzieję ze to badzie maluszek.
2. Jeżeli podejrzewasz ze to moze byc ciaża to lepiej jest z siłowni zrezygnować i ćwiczyć sobie spokojnie w domu ale bez zadnych cięższych ćwiczeń.
3. Prowadzenie samochodu nie powinno zaszkodzić ale faktycznie lepiej byś prowadziła jako pierwsza do czasu az się zmęczysz by później móc już tylko spokojnie odpoczywać.
4. Ja już się o fasolkę nie staram. Moja Mała jest już duża 22 tygodniową dziewuszką i bryka w brzuszku jak szalona.
Natomiast o dzidzie staraliśmy się z mężem przez 3 lata. Z czego tak dokładnie i usilnie od wiosny 2006 do minionego lata 2007.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-12, 20:32   #1932
Kontrola
Raczkowanie

GG do Kontrola

Witam Was, Panie. Mam na imię Monika, korzystam z konta Kontroli poniewaz na razie nie posiadam w domu komputera (przeprowadzka) i nie chce zakladac konta. Piszę, poniewaz mam pytanie: czy jesli bylabym w ciazy i nie wiedzialabym o tym i uprawiała seks bez zabezpieczenia, miałoby to wpływ na ciążę? bo ostatnio kochalismy sie w moje dni plodne i w sumie kochamy sie codziennie dlatego chce wiedziec, czy po seksie w dp powinnam odstawic seks bez zabezpieczenia i czekac az sie wyjsni?
Kontrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 21:26   #1933
Olivka86
Przyczajenie

jestem przerażona okres mialam 01.12 zwyczajne objawy napiecia przedmiesiączkowego czyli nabrzmiale piersi, ogolne rozbicie i przygnębienie. z moim partnerem kochalismy sie prawie zawsze bez zabezpieczenia tzw stosunek przerywany. tak samo od dwoch lat. bylismy bardzo pewni ze nic sie nie moze stac.jak dzieci( bo co sie okazuje bol piersi minął ale brak apetytu rozdraznienie uczucie zmeczenie utrzymuje sie caly czas do dzis dnia. na dodatek schudłam i to bardzo tzn przedewszytskim rece i nogi bo brzuch wyglada jak wygladał. pojawiły sie zaparcia. ciagle chce mi sie pić potrafie kilka razy w nocy budzic sie zeby czegos sie napic, niedawno ciagle opychałam sie ogorkami kiszonymi odczuwam lekki bol jajnikow.nie mam na nic sił jestem przygnebiona i przerazona!!!(( czy to moze byc ciaza.. wiem ze krwawienie moze wystapic nawet trzy miesiace po zapłodnieniu....czy waszym zdaniem to sa objawy ciazy??/
Olivka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 22:19   #1934
Caterin17
Zakorzenienie

moga to byc objawy ciazy ale nie musza, wyluzuj sie moze wcale to nie ciaza, poczekaj do okresu albo chociaz tuz przed okresem i zrob test
Stary 2007-12-13, 00:23   #1935
iza30
Przyczajenie

Tak sob.ie siedze i mysle jak zmieni sie moje zycie jezeli to jest oczywiscie ciaza. Czy bede w stanie pracowac? bo chyba zwariuje w domu. Moja kolezanka od czwartego miesiaca jest w domu[ciaza zagrozona], zostaly jej tylko dwa tygodnie do porodu ale jest jej ciezko zwlaszcza, ze wczesniej pracowala intensywnie. Dla niej wielka atrakcja jest kazda niedziela kiedy moze przyjechac do mnie na kawe albo spacer. Czasami wieczorem , mąż wozi ja autem po miescie zeby " troche pozwiedzała". Wiem, ze z dzidzia w domu jest juz cudownie, na pewno nie mozna sie nudzic.
Dziewczyny, czy pomimo tej olbrzymiej radosci z posiadania dziecka lub bycia w ciazy, nie obawiacie sie tej zmiany. Wiem, ze nie mam o tym pojecia, bo nie mam dziecka ale napiszcie jakie macie obawy i jakie odczucia?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-13, 15:27   #1936
Kamilka86
Raczkowanie

GG do Kamilka86
witam po raz kolejny i tym razem tez z pytaniem...dokładnie za 11 dni powinnam dostać okres a od kilku dni bolą mnie piersi czy to możliwe ze tak szybko @ daje o sobie znać?

Cytat:
Tak sob.ie siedze i mysle jak zmieni sie moje zycie jezeli to jest oczywiscie ciaza. Czy bede w stanie pracowac? bo chyba zwariuje w domu. Moja kolezanka od czwartego miesiaca jest w domu[ciaza zagrozona], zostaly jej tylko dwa tygodnie do porodu ale jest jej ciezko zwlaszcza, ze wczesniej pracowala intensywnie. Dla niej wielka atrakcja jest kazda niedziela kiedy moze przyjechac do mnie na kawe albo spacer. Czasami wieczorem , mąż wozi ja autem po miescie zeby " troche pozwiedzała". Wiem, ze z dzidzia w domu jest juz cudownie, na pewno nie mozna sie nudzic.
Dziewczyny, czy pomimo tej olbrzymiej radosci z posiadania dziecka lub bycia w ciazy, nie obawiacie sie tej zmiany. Wiem, ze nie mam o tym pojecia, bo nie mam dziecka ale napiszcie jakie macie obawy i jakie odczucia?

Pewnie, że tak. Ja byłam tym wszystkim przerażona...wiadomo czy sobie poradzę czy sprawdzę sie jako mama...takich pytań zadawałam sobie mnóstwo. Dzieciątko przewraca życie do góry nogami ale tych cudownych chwil nie zamieniłabym na żadne inne!!i życzę Ci aby z Tobą było podobnie

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2007-12-14 o 09:01 Powód: post pod postem
Kamilka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 20:41   #1937
Kontrola
Raczkowanie

GG do Kontrola

poranno-popoludniowe zawroty głowy,mdłości (sporadycznie) kłucie w jajnikach raz w lewym, raz w prawym, ból pleców,drętwienie nóg... oj sama juz nie wiem pewnie to wszystko sobie wymyślam :| prawie 10 dni do przewidywanej @! mam nadzieję- tak jak wiele z was, że nie przyjdzie zobaczymy...

Caterin17 jesteś piekną kobietą. Bardzo ładne zdjęcia
Stary 2007-12-13, 21:11   #1938
Caterin17
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kontrola Pokaż wiadomość
Caterin17 jesteś piekną kobietą. Bardzo ładne zdjęcia
Wow troche zaskoczenie,ale dzieki
co do twoich objawow to nie nakrecaj sie wiesz to raczej wczesnie na cokolwiek
Stary 2007-12-13, 21:35   #1939
Kontrola
Raczkowanie

GG do Kontrola

Wiem, ale kobiety juz tak mają :P jestem pewna, że małpa przyjdzie, chociaz mam nadzieje, że nie i ze te objawy beda wystpowaly o wiele pozniej poczekamy
Stary 2007-12-14, 01:04   #1940
Atiya
Raczkowanie

Mam do Was pytanie kochane Wizazanki: po jakim czasie od zaplodnienia nastepuje zagniezdzenie sie komorki jajowej? I czy jest to w jakis sposob odczuwalne?

I jeszcze jedno pytanie, moze dosc malo blyskotliwe, ale w niektorych kwestiach mam niezbyt szeroki zasob wiedzy: Czy u kazdego mezczyzny przed wytryskiem pojawia sie plyn zawierajacy plemniki zdolne do zaplodnienia? Czy mozliwe jest aby ten plyn w ogole nie wystepowal, badz by nie zawieral plemnikow?
Atiya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 09:39   #1941
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Od stosunku do zapłodnienia może minąć od 1 doby do nawet 7 dób.

Od czasu zapłodnienia komórki jajowej do jej implantacji w macicy od 6 do 9 dni.

Samo zagnieżdzenie nie jest odczuwalne natomiast u niektórych kobiet występuje tzw. krwawienie implantacyjne.

Nie. Nie u kazdego i nie zawsze u mezczyzny przed wytryskiem występuje płym przedejakulacyjny. Natomiast jezeli juz wystepuje u meżczyzn którzy są płodni zawiera plemniki (nawet do 2 milionów).
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Stary 2007-12-14, 21:37   #1942
Kamilka86
Raczkowanie

GG do Kamilka86

Błagam....powiedzcie mi czy okres moze dawać o sobie znać tak wcześnie... powinnam go dostać w Wigilie a już bolą mnie piersi... tylko że mam nadzieję, że to objaw tego że jest fasolka. Ale wiecie jak to jest...ja już fisiuje

pozdrawiam
Stary 2007-12-15, 00:26   #1943
iza30
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kamilka86 Pokaż wiadomość
Błagam....powiedzcie mi czy okres moze dawać o sobie znać tak wcześnie... powinnam go dostać w Wigilie a już bolą mnie piersi... tylko że mam nadzieję, że to objaw tego że jest fasolka. Ale wiecie jak to jest...ja już fisiuje

pozdrawiam

Ja mialam tak samo- wszystkie objawy okresu jakies tydzien przed okresem.Bolaly mnie piersi, krzyz i dol brzucha. Okresu nie ma a test jest negatywny. Te objawy mialam przez kilka dni.Teraz mnie troche mdli ale przestalam brac folik rano i troche mi przeszlo.Ogolnie nic mnie nie boli oprocz piersi.
CZEKAM I WARIUJE
POZDRAWIAM
Stary 2007-12-15, 15:45   #1944
Kamilka86
Raczkowanie

GG do Kamilka86

więc nie jestem sama... tylko,że ja innych objawów nie mam. No oprócz tego, że częściej odwiedzam toaletę ( siusiu ) i wszystko mnie denerwuje...Dziwie się, że jeszcze ze mną wytrzymują
Stary 2007-12-15, 17:00   #1945
bezsenność
Zadomowienie

Dziewczyny- nie nakręcajcie sie tak.
Zyczę Wam jak najlepiej ale Mi np. organizm spałatał figla.
Tzn mam wszytkie objawy ciąży, @ spóxnia się ponad tydzień, tempka pow 37
a testy 1 kreskowe- więc zrobiłam betaHCG i poniżej 1 - czyli fasolki nie ma ( szkoda)
A za to jest skrzywiona psychika
Stary 2007-12-17, 09:39   #1946
Kamilka86
Raczkowanie

GG do Kamilka86

Cytat:
Ja mialam tak samo- wszystkie objawy okresu jakies tydzien przed okresem.Bolaly mnie piersi, krzyz i dol brzucha. Okresu nie ma a test jest negatywny. Te objawy mialam przez kilka dni.Teraz mnie troche mdli ale przestalam brac folik rano i troche mi przeszlo.Ogolnie nic mnie nie boli oprocz piersi.
CZEKAM I WARIUJE
POZDRAWIAM
Witam i jak tam u Ciebie? jakieś zmiany?bo u mnie nic...dalej czekam sobie na okresik z nadzieją,że nie przyjdzie...
Stary 2007-12-17, 12:18   #1947
madziulkaa
Rozeznanie

GG do madziulkaa

dolaczam do osob ktore swiruja robiac sobie test
bylam u ginekologa na rutynowej kontroli, na usg wypatrzyl cos malenkiego i powiedzial ze jest to "chyba" ciaza. ale za wczesnie zeby stwierdzic, tygodniowa lub 2-tygodniowa. mam sie zglosic w styczniu. okresu jeszcze nie dostalam bo planowany jest na za kilka dni. testy plytkowe robilam 2 - wynik negatywny oszczedzam sie, mysle wciaz o tym. chyba dzis pojde na badania krwi. czuje sie w miare dobrze, choc odczuwam dziwny niepokoj w brzuchu, jak przed egzaminem, nie wiem czy to cos znaczy czy po prostu sie denerwuje. ehhh
wesprzyjcie!!!
madziulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-17, 17:15   #1948
Kamilka86
Raczkowanie

GG do Kamilka86

może po prostu zrobiłaś za wcześnie testy. niby wykrywają już tygodniową ciąże ale może masz za mało hormonów ciążowych myślę, że skoro twój gin coś tam widzi to chyba tak jest wiec nic mi nie pozostaje jak tylko pogratulować.:jup i:
Ja jeszcze cierpliwie czekam..i z testem i z lekarzem. ciekawe tylko ile jeszcze wytrzymam...

będzie dobrze więc głowa do góry. trzymam kciuki za Ciebie i Fasolkę
Stary 2007-12-17, 20:41   #1949
nadzieja1979
Przyczajenie

Serdeczne gratulacje Zycze powodzenia
nadzieja1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-18, 09:25   #1950
madziulkaa
Rozeznanie

GG do madziulkaa

oj nie wiem, nie wiem.. chyba za wczesnie zeby gratulowac. ide zaraz na badanie krwi. mam nadzieje ze to rozjasni sytuacje czuje sie normalnie tylko brzuch mnie nie boli jak to zawsze przed okresem...
trzymajcie kciuki. dam znac jak bede miala wyniki
madziulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości