![]() |
#241 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zapachy z "ogonem"??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
koleżanki rozpoznają mnie po Midnight Poison
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Rozeznanie
|
A czy jest ktoś w stanie określić mi Burberry "The beat" ?
Bo zapach spodobał mi się BARDZO, ale zastanawiam się jak z trwałością. No i Chloe... mmm... chyba się skuszę za jakiś czad ![]() Bo hypnose jak się rozwiną to dla mnie są ok, ale na początku... duszące. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
The beat to zapach raczej przyskórny, choć kilka razy zostałam pochwalona, że ładnie pachnę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
The Beat edt jest tak samo mocne, trzyma się na mojej skórze 5 godzin.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
![]() No ja się skuszę raczej na edp. A zapach b.ładny, wyczuwalny, a zarazem nie jest duszący. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Jesli chodzi o męskie warkocze to na pewno Opium Edp YSL,Black Oud Montale(killer jakich mało pamiętam jak byłem w grudniu w Quality i po spryskaniu ręki założyłem rękawiczki do dnia dzisiejszego mi pachną)
Kolejny Oud Leather tego samego twórcy (uwaga wywołuje migrenowy ból głowy) Nastepny zapach z ogonkiem to Noir Epices f Malle mroczny rózano-korzenny zapach oj tak chmure to ma. No i na deser zapach,który moim zdaniem na dzień dzisiejszy jest najmocniejszy i najdłużej czułem na sobie(po prostu wgryza się w skórę nawet po kąpieli obłok zostaje) to Royal Oud Montale (ogólnie z oud bardzo się lubimy)natomiast ta kompozycja po prostu nie uznaje żadnych kompromisów zdziera majty,staniki i inną bieliznę bardzo wytworny zapach (typowy Arabic style)czuje,ze czasami nie jestem godzien go nosić(ja taki chłopaczek ![]() A teraz ocena tego zapachu na chłodno jeśli chodzi o trwałość w quality dostałem próbkę 23,12,2010 w tym samym dniu zaaplikowałem sobie na skórę czuć go było jeszcze na skórze pierwszego dnia świąt Większej siekiery jeszcze nie miałem okazji przetestowac
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj jak dla mnie to zapach na pewno nie jest przyskórny. Napaliłam się na niego jak szczerbaty na orzechy, czytając opisy. W Sephorze beztrosko spryskałam nim nadgarstek, a on podły prawie mnie zabił ![]()
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam, poszukuję najbardziej ogoniastych perfum damskich, intresują mnie wody perfumowane, sprawdziłem thierry mugler angel, ale wydaje mi się średnio mocny, sprawdziłem womanity, wydaje mi się w miarę, ok, ale zastanawiam się, które rodzaje perfum damskich są najbardziej ogoniaste, czy te ziołowe, owocowe kwiatowe, czy typu angel karmel itd, dawajcie swoje typy, oraz wszelkie informacje na ten temat. Dzięki wielkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Dot.: najbardziej ogoniaste perfumy damskie, najmocniejsze
zapachy Muglera ogoniaste są na pewno
wspomniany Angel edp ![]() Alien edp przetestuj jeszcze ja lubię jeszcze różaną wersję Angel'a: Angel la Rose i fiołkową Angel Violet z nie Muglerowych, np: Armani Code edp ![]() dla mnie jeszcze ogoniasta jest Lolita Lempicka edp (klasyczne fioletowe jabłuszko) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Jest już odpowiedni wątek, wystarczy poszukać
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=75183 miłej lektury ![]()
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
No, co do lolity lempickiej, miałem wersję minuit noir no i była bardzo mocna, a zwykłej nie miałem, może nabędę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Na mnie kilerem, ogoniastym i o ogromnej mocy rażenia jest chance edp...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Angele "ogródkowe" nie są drogie właśnie
![]() ![]() na forum masz podwieszony wątek ze sprawdzonymi sprzedawcami z All, u których na 100% kupisz oryginalne perfumy co do Aliena, ja go uwielbiam, ale akurat wersję edt najmniej edp są bardziej ogoniaste, trwalsze i ładniej się rozwijają, słodsze itd ![]() jeszcze może przetestuj Angela i Aliena w wersji likierowej te to na pewno mają siłę rażenia ![]() i teraz wyszedł jeszcze Angel edt, ale nie miała okazji testować ![]() Naf naf dla mnie akurat ogoniaste nie są, no ale to też kwestia ph skóry itd Divy nie znam ![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-09-27 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Konto usunięte
|
Elisabeth Arden-Sunflowers
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zadomowienie
|
Najbardziej ogoniaste perfumy damskie, jakie dane mi było nosić to Elixir des Merveilles Hermesa. W dodatku z twoich wcześniejszych postów wywnioskowałam, że masz zamiar używać ich sam. A EdM to IMHO unisex jest
![]()
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie mega ogon maja klasyczne Eternity CK
![]() Wszędzie go wyczuje a jakoś najwięcej spotykam sie z tym zapachem w szpitalach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie Angel to najbardziej ogoniasty zapach, jaki znam...
Mój 17-letni brat jest wielkim fanem Angela (u płci przeciwnej) i któregoś razu miał w bluzie blotterek z tym zapachem i w całym pokoju było czuć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Alien edp TM
Chance edp Chanel Flowerbomb edp te się mnie trzymają jak nie powiem co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Nindżopesz
|
Stawiam na klasycznego Poisona i Hypnotic Poison, Habanitę, Mauboussin i Słonia Kenzo. Z uniseksów Parfumerie Generale np. Coze, Durbano zwłaszcza Black Tourmaline, Profumum Roma chciały mnie zawsze zabić. Ach, i szeroko pojęty Lutens.
Ale może mylę ogoniastość z siłą rażenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Opium
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapachy z "ogonem"
No mi chodzi tylko i wyłącznie o zapachy damskie i tylko takie, które mają ogon w takim stylu jak opowiem wam, kumpel użył womanity jakieś 4 psiki, czy 6 nie pamiętam i idąc do klubów czułem ją, a gdy np w środku w tańcu zbliżał się do mnie na jakieś pół metra czy więcej, ogólnie przybliżał to wyraźnie czułem te perfumy, chodzi mi tylko o takie zapachy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Panaroja
|
Opium edp , Poison klasyczne , Mitsouko , Le Baiser du Dragon , Diva - może być ogoniasta , choc dla mnie kilerem nie jest . Sporo zależy od użytej ilości - przy obfitym spsikaniu się ogon zawsze będzie
![]() I od reakcji skóry z danym zapachem .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
Możesz zobaczyć jeszcze wątek z "najtrwalszymi" perfumami, jest talm wymienionych sporo killerów:
http://213.218.125.34/forum/showthre...191608&page=22 Moje typy to Alien, Innocent, Angel, Coco, Coco Mademoiselle, Pink Sugar, Feminite du Bois, Opium, Samsara, Fracas, 24 Faubourg, Addict, wish, casmir, elephant, dolce vita Edytowane przez ashka81 Czas edycji: 2011-09-28 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym dodała Chergui - bardzo przyzwoita trwałość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
YSL Opium EDT (męski) ma niezłą moc. Do tego dorzyciłbym oczywiście Nasomatto - Black Afgano.
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
FdB na mnie trzyma się całkiem przyzwoicie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
ogoniaste są na pewno Shalimary: Shalimar Parfum Initial, Shalimar klasyczny i Eau de Shalimar ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.