Wszystko o Avonie 4 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-18, 21:57   #3031
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia
Dot.: Wszystko o Avonie 4

hej dziewczeta chcialam zapytac czy ten kosmetyk jest ejszcze w sprzedazy?

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...tense-edt.html

wymienię

wadercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 22:32   #3032
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wadercia Pokaż wiadomość
hej dziewczeta chcialam zapytac czy ten kosmetyk jest ejszcze w sprzedazy?

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...tense-edt.html
z tego co się orientuję to nie ma go już w regularej sprzedaży, to była sezonówka, więc edycja limitowana, ale może się jeszcze pojawić niespodziewanie, jeśli nie w ofercie katalogowej to może w netto
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 22:53   #3033
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
Wypróbowałam wczoraj nowy krem na noc z serii Anew Rejuvenate (z próbki). Twarz zrobiła się bardzo gładka po nałożeniu kremu, podejrzanie gładka więc zaczęłam czytać skład. Ile tam silikonów! W kremie na noc!? Przecież to będzie zapychać. Jaka to ma być kuracja przeciwstarzeniowa kiedy skóra nie może oddychać? Potarłam palce którymi nakładałam krem, oczywiście, zwałkował się. Dobrze, że to tylko próbka, bo kusiła mnie ta oferta z gratisowym kremem pod oczy i żelem do mycia i pewnie bym sobie kupiła całe opakowanie tego kremu...
Cytat:
Napisane przez Ms.Torres Pokaż wiadomość

kusi mnie promocja krem+krem pod oczy+żel Anew(świetny ) może dać to na biochemię do analizy?
tak tak, daj, bo mnie też kusi ta oferta a na składach się nie znam i ciekawa jestem opinii na jego temat... też zamówiłam sobię to mini opakowanie - jutro odbieram...

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Dokładnie, a niby podnieśli ceny katalogów po to by jakość była lepsza... tylko moim zdaniem jest gorsza U by Ungaro na stronie zapachowej jest ledwo wyczuwalny...
w moich to chyba w ogóle nic nie czuć...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 00:34   #3034
Vegusia
Rozeznanie

GG do Vegusia

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
O, właśnie. Tomorrow najbardziej kojarzą mi sie z waniliowymi jeśli chodzi o zapachy Avonu. Podobne są do starych "Vanilla Fields" Coty.
A, i zapach ten nie jest podobny do Today.
Och, dziękuję serdecznie I dzieki Ci Panie Boże
Coty co prawda nie znam osobiście, ale to ponoć jeden z nanjbardziej waniliowych zapachów, więc jeśli tomorrow jest trochę podobne to nie powinnam za bardzo narzekać
U mnie w Słupsku strasznie cieżko o próbki Trylogii, a byłam nawet w samym biurze konsultantek... więc może zaryzykuje i zamówie kiedyś przez allegro.
Choć boję się, że Tomorrow będzie dla mnie trochę za cięzki. Przerażają mnie opinie, że jest dla dojrzałych pań
Vegusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 07:51   #3035
dwi071
Doncia

[

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
Wypróbowałam wczoraj nowy krem na noc z serii Anew Rejuvenate (z próbki). Twarz zrobiła się bardzo gładka po nałożeniu kremu, podejrzanie gładka więc zaczęłam czytać skład. Ile tam silikonów! W kremie na noc!? Przecież to będzie zapychać. Jaka to ma być kuracja przeciwstarzeniowa kiedy skóra nie może oddychać? Potarłam palce którymi nakładałam krem, oczywiście, zwałkował się. Dobrze, że to tylko próbka, bo kusiła mnie ta oferta z gratisowym kremem pod oczy i żelem do mycia i pewnie bym sobie kupiła całe opakowanie tego kremu...
ja mam ten krem na noc, amimo że mam cere skłonna do zapychania i czesto reagujaca zaczerwienieniem i pieczeniem na nowe kosmetyki, po tym kremie nic złego sie nie dzieje, a o pozytywnych aspektach uzywania kremu można rozmawiac po dłuższym stosowaniu.
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 10:51   #3036
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Dziewczynki, możecie mi napisać jak się stosuje ten krem pod oczy z Anew Ultimate (Contouring eye system)? Wiem, że było o tym już na wątku ale nie mogę znaleźć..
Podbijam, bo bardzo mi zależy na odpowiedzi, a nikt chyba nie zauważył mojego pytania.
Stary 2008-09-19, 11:03   #3037
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Podbijam, bo bardzo mi zależy na odpowiedzi, a nikt chyba nie zauważył mojego pytania.
luksusowy system modelujący okolice oczu (Anew Ultimate Contouring Eye System)
Codziennie rano i wieczorem nakładać krem naprawczy dookoła oczu. Codziennie wieczorem nakładać eliksir (z górnej części opakowania) pod oczy, bezpośrednio na krem.

(źródło katalog)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 11:12   #3038
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Vegusia Pokaż wiadomość
więc może zaryzykuje i zamówie kiedyś przez allegro.
Choć boję się, że Tomorrow będzie dla mnie trochę za cięzki. Przerażają mnie opinie, że jest dla dojrzałych pań
Oj, gdzie tam dla dojrzałych (czytaj starszych). Today jest według mnie dla starszych (chociaż cięzko wypowiadać się w ten sposób o zapachach, bo może spodobać się i młodszej osobie o klasycznym guście). Tomorrow jest trochę młodszy , jest co prawda cięższy, ale taki bardziej elegancki, wieczorowy.
Stary 2008-09-19, 11:17   #3039
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
luksusowy system modelujący okolice oczu (Anew Ultimate Contouring Eye System)
Codziennie rano i wieczorem nakładać krem naprawczy dookoła oczu. Codziennie wieczorem nakładać eliksir (z górnej części opakowania) pod oczy, bezpośrednio na krem.

(źródło katalog)

O kurcze Dziękuję bardzo. Ale z którego katalogu to wzięłaś? Bo nie wiem, jak ja to mogłam przeoczyć.. jestem boską konsultantką
Stary 2008-09-19, 11:22   #3040
ankoro
Wtajemniczenie

Potwierdzam brak torebki Emilia zielonej, ale uwaga, bo mogą sprowadzić zza granicy. Dzisiaj jej nie ma.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 11:27   #3041
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
według mnie pachną niemal identycznie jak Extraordinary, są może nieco delikatniejsze ale to mogę powiedzieć tylko na podstawie stron zapachowej..
No to mnei zmartwiłaś nastawiłam się na te perfumy a extraordinary mam teraz i niezbyt go lubię, strasznie krótko się trzyma na skórze już po godzinie nic nie czuć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 11:27   #3042
Deborah100
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, gdzie tam dla dojrzałych (czytaj starszych). Today jest według mnie dla starszych (chociaż cięzko wypowiadać się w ten sposób o zapachach, bo może spodobać się i młodszej osobie o klasycznym guście). Tomorrow jest trochę młodszy , jest co prawda cięższy, ale taki bardziej elegancki, wieczorowy.

Dla mnie właśnie Today to najpiękniejszy zapach ze wszystkich perfum z Avonu ( a mam 19lat hehe) Jedyne perfumy godne swojej ceny, zapach utrzymuje się cały dzień.
Mam pełnowymiarową buteleczkę i aż szkoda używać
Miałam też Always, początkowo zapach wydał się ładny, używałam przez kilka miesięcy ale później oddałam mamie.
Natomiast Tommorrow nigdy nie kupowałam, nawet nie wąchałam próbki. Po przeczytaniu nuty zapachowej wydało mi się, że będzie to ciężki, duszący zapach, właśnie dla dojrzałych Pań.
Ale może kiedyś zamówię
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 11:48   #3043
ashiva
Wtajemniczenie

na fakturze wystawionej dzisiaj brak braków
z netto przyjdzie bransoletka Safflower
z internetowej będzie komplet biżuterii Adriana
Stary 2008-09-19, 11:55   #3044
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
No to mnei zmartwiłaś nastawiłam się na te perfumy a extraordinary mam teraz i niezbyt go lubię, strasznie krótko się trzyma na skórze już po godzinie nic nie czuć
Żartujesz U mnie utrzymują się bardzo długo i ja zaliczam je do tych trwalszych. A może to jest tak, ze po dłuższym używaniu już ich nie czujesz? Ja tak miałam przy niektórych zapachach (np.perceive), że nie czułam ich na sobie i tylko znajomi mówili, że czuć, czuć bardzo

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość
Dla mnie właśnie Today to najpiękniejszy zapach ze wszystkich perfum z Avonu ( a mam 19lat hehe) Jedyne perfumy godne swojej ceny, zapach utrzymuje się cały dzień.
No właśnie , ja też wolę te cięższe, słodsze, itd...
A jeśli chodzi chodzi o nuty zapachowe w opisie, to ja już nie zwracam na to uwagi .
Zauważyłam kiedyś, że perfumy zawierające te same nuty zapachowe potrafią różnie pachnieć i przestałam się tym sugerować.
Stary 2008-09-19, 11:58   #3045
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Żartujesz U mnie utrzymują się bardzo długo i ja zaliczam je do tych trwalszych. A może to jest tak, ze po dłuższym używaniu już ich nie czujesz? Ja tak miałam przy niektórych zapachach (np.perceive), że nie czułam ich na sobie i tylko znajomi mówili, że czuć, czuć bardzo
No właśnie pytałam kilka osób i mówią że nic nie czuć niestety już po godzinie myślałam że może na mojej skórze jakoś się krócej trzymają, dałam do przetestowania znajomej i u niej jest tak samo a szkoda bo zapach bardzo mi się podoba.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 12:42   #3046
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie pytałam kilka osób i mówią że nic nie czuć niestety już po godzinie myślałam że może na mojej skórze jakoś się krócej trzymają, dałam do przetestowania znajomej i u niej jest tak samo a szkoda bo zapach bardzo mi się podoba.
ja kupiłam te perfumy z tej edycji 30ml bo strasznie mi sie spodobał zapach, kiedy je dostalam od razu się zpsikałam.. niestety, zapach drażnił mnie do tego stopnia że nie mogłam sama ze sobą wytrzymać więc się umyłam ale czułam go nadal.. psiknęłam też trochę niechcący na sweter taki "po domu" ale potem zrobiło się cieplej i w nim nie chodziłam kiedy po jakimś tygodniu znów sięgnęłam po niego żeby zarzucić na siebie pachniał nadal więc według mnie to jedne z mocniejszych perfum jakie miałam, niestety nie używam ich bo zapach drażni mnie potwornie i czekają aż ktoś inny się nad nimi zlituje
Stary 2008-09-19, 12:53   #3047
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
ja kupiłam te perfumy z tej edycji 30ml bo strasznie mi sie spodobał zapach, kiedy je dostalam od razu się zpsikałam.. niestety, zapach drażnił mnie do tego stopnia że nie mogłam sama ze sobą wytrzymać więc się umyłam ale czułam go nadal.. psiknęłam też trochę niechcący na sweter taki "po domu" ale potem zrobiło się cieplej i w nim nie chodziłam kiedy po jakimś tygodniu znów sięgnęłam po niego żeby zarzucić na siebie pachniał nadal więc według mnie to jedne z mocniejszych perfum jakie miałam, niestety nie używam ich bo zapach drażni mnie potwornie i czekają aż ktoś inny się nad nimi zlituje
No to nie wiem czemu u mnie tak krótko się trzymają, może zależy to ode serii z jakiej pochodzą a ja akurat miałam pecha, no nie wiem w każdym bądź razie to nie tylko moja opinia, one na każdym kto ich użył trzymają się strasznie krótko. Najtrwalsze "perfumy" jakie miałam to była jakaś podróbka którą pamiętam kupiłam za 18 zł za 100ml i one trzymały się na ubraniu czasem kilka tygodni, a na skórze tak ok 2 dni było je czuć.
Stary 2008-09-19, 13:01   #3048
Hosenka*
Zakorzenienie

Madzik - dużo zalezy od samej skory. Jedna utrzymuje dłużej zapach, inna nie. Także co do perfum nie da sie doradzic - jedna sprawa do gusta które sa przeróżne, a druga to własnie skóra. Na różnej skórze zapach tez różnie pachnie. Podobnie jak z podkładami, pudrami, różami, cienami itp - na różnej skórze rożnie wygladają, niektórych skóra znacznie podbija żółtawy odcien podkłądu/pudru a inna nie. W wątku o Bourjois sławetna jest juz "kłótnia" o kolor różu nr 35 - wg. niektórych jest to brzoskwinia, a u innych - np. u mnie, jasny, blady róż.

EDYCJA: zapomniałam o szminkach i błyszczykach które tez inaczej wygladają w zaleznosci od naturalnego odcienia ust.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 13:08   #3049
sheryl
szeryfcio

...no i jeszcze dużo zależy od materiału. Wełna bardzo długo trzyma zapach.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 13:16   #3050
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Madzik - dużo zalezy od samej skory. Jedna utrzymuje dłużej zapach, inna nie. Także co do perfum nie da sie doradzic - jedna sprawa do gusta które sa przeróżne, a druga to własnie skóra. Na różnej skórze zapach tez różnie pachnie. Podobnie jak z podkładami, pudrami, różami, cienami itp - na różnej skórze rożnie wygladają, niektórych skóra znacznie podbija żółtawy odcien podkłądu/pudru a inna nie. W wątku o Bourjois sławetna jest juz "kłótnia" o kolor różu nr 35 - wg. niektórych jest to brzoskwinia, a u innych - np. u mnie, jasny, blady róż
święte słowa poszłam kiedyś do COKu z moją siostrą wtedy wchodziła woda Rouge moja siostra się nią psiknęła (ja inną wodą tak żeby się nie wymieszały) i na skórze mojej siostry ta woda tak potwornie śmierdziała że nie dało się znieść, no jak z rynsztoka nie przymierzając.. strasznie się zniechęciłyśmy do niej ale kiedyś jeszcze tak mnie coś naszło bo sporo ludzi sie zachwycało tą wodą żeby ją jeszcze raz spróbować i ku mojemu zaskoczeniu na mnie pachniała całkiem przyjemnie nie jest to coprawda zapach w moim typie ale już pachniał ok, inny przykładem są perfumy mojej siostry DKNY Red Delicious na niej ten zapach jest boski normalnie mogę go wdychać.. więc jej kiedyś podebrałam i to był błąd.. nie mogłam ich znieść, to samo jest z moimi perfumami Gucci Parfum II ja je uwielbiam i rozwijają się na mnie pięknie a na niej jest to istny śmierdziel.. wszystko zależy od skóry, 9i też słyszałam że jeśli się na sobie perfum nie czuje to znaczy że pasują do ciebie, no tu jest inna sprawa bo nie tylko Madzik ich nie czuje ale również inni więc jak dla mnie coś jest nie tak z jakością..
Stary 2008-09-19, 14:41   #3051
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Mam pełnowymiarową buteleczkę i aż szkoda używać
Miałam też Always, początkowo zapach wydał się ładny, używałam przez kilka miesięcy ale później oddałam mamie.
Natomiast Tommorrow nigdy nie kupowałam, nawet nie wąchałam próbki. Po przeczytaniu nuty zapachowej wydało mi się, że będzie to ciężki, duszący zapach, właśnie dla dojrzałych Pań.
Ale może kiedyś zamówię
jak dla mnie wszystkie 3 są ładne, ale ja bym powiedziała że Today jest ciężki

za to Tommorow i Always są przepiękne takie cudowne... zakochałam się
Słodkie i delikatne, żaden nie jest duszący... ale to oczywiście kwestia gustu, więc nie ma się co sugerować tylko samemu wąchać
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 14:49   #3052
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Madzik - dużo zalezy od samej skory. Jedna utrzymuje dłużej zapach, inna nie. Także co do perfum nie da sie doradzic - jedna sprawa do gusta które sa przeróżne, a druga to własnie skóra. Na różnej skórze zapach tez różnie pachnie. Podobnie jak z podkładami, pudrami, różami, cienami itp - na różnej skórze rożnie wygladają, niektórych skóra znacznie podbija żółtawy odcien podkłądu/pudru a inna nie. W wątku o Bourjois sławetna jest juz "kłótnia" o kolor różu nr 35 - wg. niektórych jest to brzoskwinia, a u innych - np. u mnie, jasny, blady róż.

EDYCJA: zapomniałam o szminkach i błyszczykach które tez inaczej wygladają w zaleznosci od naturalnego odcienia ust.
Cytat:
...no i jeszcze dużo zależy od materiału. Wełna bardzo długo trzyma zapach.
Cytat:
święte słowa poszłam kiedyś do COKu z moją siostrą wtedy wchodziła woda Rouge moja siostra się nią psiknęła (ja inną wodą tak żeby się nie wymieszały) i na skórze mojej siostry ta woda tak potwornie śmierdziała że nie dało się znieść, no jak z rynsztoka nie przymierzając.. strasznie się zniechęciłyśmy do niej ale kiedyś jeszcze tak mnie coś naszło bo sporo ludzi sie zachwycało tą wodą żeby ją jeszcze raz spróbować i ku mojemu zaskoczeniu na mnie pachniała całkiem przyjemnie nie jest to coprawda zapach w moim typie ale już pachniał ok, inny przykładem są perfumy mojej siostry DKNY Red Delicious na niej ten zapach jest boski normalnie mogę go wdychać.. więc jej kiedyś podebrałam i to był błąd.. nie mogłam ich znieść, to samo jest z moimi perfumami Gucci Parfum II ja je uwielbiam i rozwijają się na mnie pięknie a na niej jest to istny śmierdziel.. wszystko zależy od skóry, 9i też słyszałam że jeśli się na sobie perfum nie czuje to znaczy że pasują do ciebie, no tu jest inna sprawa bo nie tylko Madzik ich nie czuje ale również inni więc jak dla mnie coś jest nie tak z jakością..

Fakt na każdym zapach rozwija się inaczej, ale nie myślałam że może się różnie utrzymywać. Co do tego że się ich na sobie nie czuje to do każdego zapachu z czasem przyzwyczajamy się tak że go nie wyczuwamy.

Jak myślicie kiedy w COK będzie Girl Bond 007? Chyba nie będę go zamawiać w ciemno tylko najpierw spróbuję z próbkami, a później najwyżej zamówię paczkę tylko z tymi perfumami na 2gi termin.

Czy dzisiaj nie powinien pojawić się k16?
Stary 2008-09-19, 15:18   #3053
Vegusia
Rozeznanie

GG do Vegusia

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
jak dla mnie wszystkie 3 są ładne, ale ja bym powiedziała że Today jest ciężki

za to Tommorow i Always są przepiękne takie cudowne... zakochałam się
Słodkie i delikatne, żaden nie jest duszący... ale to oczywiście kwestia gustu, więc nie ma się co sugerować tylko samemu wąchać
Racja, racja, również co do wcześniejszych odpowiedzi (za wszystkie dziekuję). Pytam tak orientacyjnie, bo na razie zapas perfum mam.
no ja właśnie tak odebrałam Today mimo iż również nawet lubię cięższe zapachy na zimę. Ale ostatnio gust zapachowy mi się zmienia...może dlatego. Poza tym moja mama się zachwyca Today, a ja zupełnie nie. Wąchłam probkę Always, choć bardzo słabiutko pachniała, ale zapach ok. Dlatego ciekawią mnie jeszcze tomorrow. Pytam tutaj, bo wiadomo, że nie każdy wystawia recenzję na KWC.
Vegusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 15:19   #3054
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

http://www.allegro.pl/item435620235_...iej_tanio.html

I jak my mamy sprzedawać po cenach katalogowych.
Avon powinien coś z tym zrobić :/
Choć to penwie nie ich interes.

Nie długo będzie tak, że katalogi bedzie sie kupowac w COK a zamówienia od klientek zamawiać przez allegro, bo się wiecej zarobi ....
BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 15:19   #3055
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:

Jak myślicie kiedy w COK będzie Girl Bond 007? Chyba nie będę go zamawiać w ciemno tylko najpierw spróbuję z próbkami, a później najwyżej zamówię paczkę tylko z tymi perfumami na 2gi termin.
jeśli zapach Ci się spodoba to korzystniej będzie zamówić tą wodę w demo niż w II terminie z katalogu, chyba że zależy Ci też na balsamie, który jest prezentem przy zakupie wody z katalogu

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość

a czy przeczytałaś, że aukcja dotyczy próbek a flakonika???

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-09-19 o 16:35 Powód: post pod postem
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 15:25   #3056
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość

a !

W tym zaćmieniu spowodowanym przez cene nie doczytałam, Tylko zobaczyłam że 50 ml. : ]
BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 15:28   #3057
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość

Nie długo będzie tak, że katalogi bedzie sie kupowac w COK a zamówienia od klientek zamawiać przez allegro, bo się wiecej zarobi ....
Cytat:
dokładnie to próbki wiec wcale nie tak tanio
ta osoba pewnie jest w KR i za 5 próbek płaci 2,45 wiec zarabia tylko na przesyłce
choc i tak oszukuje ludzi bo jak wiadomo próbka nie ma 1 ml (jak podaje w opisie) tylko 0,6 ml a to różnica.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 15:47   #3058
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
jeśli zapach Ci się spodoba to korzystniej będzie zamówić tą wodę w demo niż w II terminie z katalogu, chyba że zależy Ci też na balsamie, który jest prezentem przy zakupie wody z katalogu
na II termin z k14 czyli chcę zamówić je w demo
Stary 2008-09-19, 15:58   #3059
Deborah100
Zakorzenienie

Jak sprzedają po tak niskich cenach na allegro to pewnie mają jakiś sprytnie ułożony plan.
Mnie też czasami to zastanawia, bo wystawiają pełnowymiarowe perfumy o kilkanaście złotych taniej i wcale przy tym nie zarobią na wysyłce, bo ceny na poczcie drogie, koperty też trzeba kupić...
Nawet jak są w KR to chyba opust jest na takiej samej zasadzie, tzn. z tego co pamiętam to mają stały, chyba 30 czy 35%. Tak czy siak trochę na tym stracą, przynajmniej mi się tak wydaje.
Chyba, że ktoś prowadzi swój interes to może mają jakieś inne zniżki.
Ciekawe czy avon dałby większy opust jakby zamówienie było np. na 100tys
Pewnie nie
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 16:13   #3060
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Jak sprzedają po tak niskich cenach na allegro to pewnie mają jakiś sprytnie ułożony plan.
Mnie też czasami to zastanawia, bo wystawiają pełnowymiarowe perfumy o kilkanaście złotych taniej i wcale przy tym nie zarobią na wysyłce, bo ceny na poczcie drogie, koperty też trzeba kupić...
Nawet jak są w KR to chyba opust jest na takiej samej zasadzie, tzn. z tego co pamiętam to mają stały, chyba 30 czy 35%. Tak czy siak trochę na tym stracą, przynajmniej mi się tak wydaje.
Chyba, że ktoś prowadzi swój interes to może mają jakieś inne zniżki.
Ciekawe czy avon dałby większy opust jakby zamówienie było np. na 100tys
Pewnie nie
Znajoma kiedyś chciała zamówić u mnie perełki brązujące bo bardzo lubi Avonowskie, dałam jej upust 10% a ona powiedziała że się zastanowi, po czym po kilku dniach usłyszałam od wspólnej znajomej że kupiła perełki na allegro i to 2 opakowania bo były ponad połowę tańsze niż w katalogu, wiec sobie zrobiła zapas. "Niestety" okazało się że perełki które dostała w niczym (poza opakowaniem które było identyczne) nie przypominają tych z Avonu były twarde i nie malowały ponadto były większe od orginalnych. Podobno ludzie pracujący w fabrykach Avon nie mają problemu z wyniesieniem różnych kosmetyków czy opakowań, później do opakowania wsypują kosmetyk kupiony na bazarze za kilka złotych i sprzedają na allegro. Nie mówię że wszyscy tak robią, ale to zdaża się chyba dość często bo słyszałam takie opinie z kilku źrodeł.
A znajoma no coż, chciała perełki to ma Jakoś mi jej nie żal.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości