|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
hej dziewczeta chcialam zapytac czy ten kosmetyk jest ejszcze w sprzedazy?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...tense-edt.html
|
#3032 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3033 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3034 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I dzieki Ci Panie Boże ![]() Coty co prawda nie znam osobiście, ale to ponoć jeden z nanjbardziej waniliowych zapachów, więc jeśli tomorrow jest trochę podobne to nie powinnam za bardzo narzekać ![]() U mnie w Słupsku strasznie cieżko o próbki Trylogii, a byłam nawet w samym biurze konsultantek... więc może zaryzykuje i zamówie kiedyś przez allegro. Choć boję się, że Tomorrow będzie dla mnie trochę za cięzki. Przerażają mnie opinie, że jest dla dojrzałych pań |
|
|
|
|
#3035 | |
|
Doncia
|
[
Cytat:
|
|
|
|
|
#3036 |
|
Raczkowanie
|
Podbijam, bo bardzo mi zależy na odpowiedzi, a nikt chyba nie zauważył mojego pytania.
|
#3037 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Codziennie rano i wieczorem nakładać krem naprawczy dookoła oczu. Codziennie wieczorem nakładać eliksir (z górnej części opakowania) pod oczy, bezpośrednio na krem. (źródło katalog)
|
|
|
|
|
#3038 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
. Today jest według mnie dla starszych (chociaż cięzko wypowiadać się w ten sposób o zapachach, bo może spodobać się i młodszej osobie o klasycznym guście). Tomorrow jest trochę młodszy , jest co prawda cięższy, ale taki bardziej elegancki, wieczorowy.
|
|
#3039 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo. Ale z którego katalogu to wzięłaś? Bo nie wiem, jak ja to mogłam przeoczyć.. jestem boską konsultantką
|
|
#3040 |
|
Wtajemniczenie
|
Potwierdzam brak torebki Emilia zielonej, ale uwaga, bo mogą sprowadzić zza granicy. Dzisiaj jej nie ma.
|
|
|
|
#3041 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie właśnie Today to najpiękniejszy zapach ze wszystkich perfum z Avonu ( a mam 19lat hehe ) Jedyne perfumy godne swojej ceny, zapach utrzymuje się cały dzień.Mam pełnowymiarową buteleczkę i aż szkoda używać Miałam też Always, początkowo zapach wydał się ładny, używałam przez kilka miesięcy ale później oddałam mamie. Natomiast Tommorrow nigdy nie kupowałam, nawet nie wąchałam próbki. Po przeczytaniu nuty zapachowej wydało mi się, że będzie to ciężki, duszący zapach, właśnie dla dojrzałych Pań. Ale może kiedyś zamówię
|
|
|
|
|
#3043 |
|
Wtajemniczenie
|
na fakturze wystawionej dzisiaj brak braków
z netto przyjdzie bransoletka Safflower z internetowej będzie komplet biżuterii Adriana |
|
|
|
#3044 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
U mnie utrzymują się bardzo długo i ja zaliczam je do tych trwalszych. A może to jest tak, ze po dłuższym używaniu już ich nie czujesz? Ja tak miałam przy niektórych zapachach (np.perceive), że nie czułam ich na sobie i tylko znajomi mówili, że czuć, czuć bardzo ![]() Cytat:
A jeśli chodzi chodzi o nuty zapachowe w opisie, to ja już nie zwracam na to uwagi Zauważyłam kiedyś, że perfumy zawierające te same nuty zapachowe potrafią różnie pachnieć i przestałam się tym sugerować.
|
|
#3045 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myślałam że może na mojej skórze jakoś się krócej trzymają, dałam do przetestowania znajomej i u niej jest tak samo a szkoda bo zapach bardzo mi się podoba.
|
|
|
#3046 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc według mnie to jedne z mocniejszych perfum jakie miałam, niestety nie używam ich bo zapach drażni mnie potwornie i czekają aż ktoś inny się nad nimi zlituje
|
|
|
|
|
#3047 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik - dużo zalezy od samej skory. Jedna utrzymuje dłużej zapach, inna nie. Także co do perfum nie da sie doradzic - jedna sprawa do gusta które sa przeróżne, a druga to własnie skóra. Na różnej skórze zapach tez różnie pachnie. Podobnie jak z podkładami, pudrami, różami, cienami itp - na różnej skórze rożnie wygladają, niektórych skóra znacznie podbija żółtawy odcien podkłądu/pudru a inna nie. W wątku o Bourjois sławetna jest juz "kłótnia" o kolor różu nr 35 - wg. niektórych jest to brzoskwinia, a u innych - np. u mnie, jasny, blady róż.
EDYCJA: zapomniałam o szminkach i błyszczykach które tez inaczej wygladają w zaleznosci od naturalnego odcienia ust.
|
#3049 |
|
szeryfcio
|
...no i jeszcze dużo zależy od materiału. Wełna bardzo długo trzyma zapach.
|
|
#3050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie jest to coprawda zapach w moim typie ale już pachniał ok, inny przykładem są perfumy mojej siostry DKNY Red Delicious na niej ten zapach jest boski normalnie mogę go wdychać.. więc jej kiedyś podebrałam i to był błąd.. nie mogłam ich znieść, to samo jest z moimi perfumami Gucci Parfum II ja je uwielbiam i rozwijają się na mnie pięknie a na niej jest to istny śmierdziel.. wszystko zależy od skóry, 9i też słyszałam że jeśli się na sobie perfum nie czuje to znaczy że pasują do ciebie, no tu jest inna sprawa bo nie tylko Madzik ich nie czuje ale również inni więc jak dla mnie coś jest nie tak z jakością..
|
|
|
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to Tommorow i Always są przepiękne takie cudowne... zakochałam się ![]() Słodkie i delikatne, żaden nie jest duszący... ale to oczywiście kwestia gustu, więc nie ma się co sugerować tylko samemu wąchać
|
|
|
|
|
#3052 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fakt na każdym zapach rozwija się inaczej, ale nie myślałam że może się różnie utrzymywać. Co do tego że się ich na sobie nie czuje to do każdego zapachu z czasem przyzwyczajamy się tak że go nie wyczuwamy. Jak myślicie kiedy w COK będzie Girl Bond 007? Chyba nie będę go zamawiać w ciemno tylko najpierw spróbuję z próbkami, a później najwyżej zamówię paczkę tylko z tymi perfumami na 2gi termin. Czy dzisiaj nie powinien pojawić się k16?
|
|
|
#3053 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ja właśnie tak odebrałam Today mimo iż również nawet lubię cięższe zapachy na zimę. Ale ostatnio gust zapachowy mi się zmienia...może dlatego. Poza tym moja mama się zachwyca Today, a ja zupełnie nie. Wąchłam probkę Always, choć bardzo słabiutko pachniała, ale zapach ok. Dlatego ciekawią mnie jeszcze tomorrow. Pytam tutaj, bo wiadomo, że nie każdy wystawia recenzję na KWC. |
|
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item435620235_...iej_tanio.html
I jak my mamy sprzedawać po cenach katalogowych. Avon powinien coś z tym zrobić :/ Choć to penwie nie ich interes. Nie długo będzie tak, że katalogi bedzie sie kupowac w COK a zamówienia od klientek zamawiać przez allegro, bo się wiecej zarobi .... |
|
|
|
#3055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a czy przeczytałaś, że aukcja dotyczy próbek a flakonika??? Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-09-19 o 16:35 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta osoba pewnie jest w KR i za 5 próbek płaci 2,45 wiec zarabia tylko na przesyłce choc i tak oszukuje ludzi bo jak wiadomo próbka nie ma 1 ml (jak podaje w opisie) tylko 0,6 ml a to różnica. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3058 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czyli chcę zamówić je w demo
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
Jak sprzedają po tak niskich cenach na allegro to pewnie mają jakiś sprytnie ułożony plan.
Mnie też czasami to zastanawia, bo wystawiają pełnowymiarowe perfumy o kilkanaście złotych taniej i wcale przy tym nie zarobią na wysyłce, bo ceny na poczcie drogie, koperty też trzeba kupić... Nawet jak są w KR to chyba opust jest na takiej samej zasadzie, tzn. z tego co pamiętam to mają stały, chyba 30 czy 35%. Tak czy siak trochę na tym stracą, przynajmniej mi się tak wydaje. Chyba, że ktoś prowadzi swój interes to może mają jakieś inne zniżki. Ciekawe czy avon dałby większy opust jakby zamówienie było np. na 100tys Pewnie nie ![]() |
|
|
|
#3060 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A znajoma no coż, chciała perełki to ma Jakoś mi jej nie żal.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.

W kremie na noc!? Przecież to będzie zapychać. Jaka to ma być kuracja przeciwstarzeniowa kiedy skóra nie może oddychać? Potarłam palce którymi nakładałam krem, oczywiście, zwałkował się. Dobrze, że to tylko próbka, bo kusiła mnie ta oferta z gratisowym kremem pod oczy i żelem do mycia i pewnie bym sobie kupiła całe opakowanie tego kremu...
U by Ungaro na stronie zapachowej jest ledwo wyczuwalny...
I dzieki Ci Panie Boże 
więc może zaryzykuje i zamówie kiedyś przez allegro.

. Today jest według mnie dla starszych (chociaż cięzko wypowiadać się w ten sposób o zapachach, bo może spodobać się i młodszej osobie o klasycznym guście). Tomorrow jest trochę młodszy 
) Jedyne perfumy godne swojej ceny, zapach utrzymuje się cały dzień.
więc jej kiedyś podebrałam i to był błąd.. nie mogłam ich znieść, to samo jest z moimi perfumami Gucci Parfum II ja je uwielbiam i rozwijają się na mnie pięknie a na niej jest to istny śmierdziel.. wszystko zależy od skóry, 9i też słyszałam że jeśli się na sobie perfum nie czuje to znaczy że pasują do ciebie, no tu jest inna sprawa bo nie tylko Madzik ich nie czuje ale również inni więc jak dla mnie coś jest nie tak z jakością..
takie cudowne... zakochałam się