Zapuszczanie włosów - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-24, 20:27   #871
NelluSiIa
Raczkowanie

Dot.: Zapuszczanie włosów

Seboradin i olej kokosowy najoszczedniej najskuteczniej dla wlosow laczysz porost z nawilzeniem chyba lepszego zestawienia nie znajdziesz nigdzie
NelluSiIa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 20:51   #872
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
Napisane przez MadzSch Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Kupiłam sobie dzisiaj wode brzozową. Jestem strasznie jej ciekawa. Mówiłysćie, ze uzywacie jej po myciu włosów tylko na skórę głowy?? Robicię dodatkowo masaż głowy?? Ile trzeba mniej więcej czekac na efekty i jakie one są??
Użyłam 2 racy wody brzozowej. raz na mokrą skórę głowy, raz na suchą. Delikatny masaż, ale brak mi cierpliwości. Myślę, że zdecydowanie na mokrą skórę głowy, bo przesuszy włosy. Zapach bardzo intensywny, taki alkoholowy hehe. Po 2 aplikacjach wiadomo, nic nie stwierdzę,ale miło będzie porównać efekty za jakiś czas.
Cytat:
Napisane przez NelluSiIa Pokaż wiadomość
Seboradin i olej kokosowy najoszczedniej najskuteczniej dla wlosow laczysz porost z nawilzeniem chyba lepszego zestawienia nie znajdziesz nigdzie
Ciągle tylko wyłapuję coś od Was i dopisuję do listy. Jak tylko zużyję swoje specyfiki skuszę się na to. O oleju jednak myślę już od dawna. Na te moje końce
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 21:41   #873
CherieK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
Użyłam jej pierwszy raz i nie zastosowałam odżywki (jak zazwyczaj). No i sama nie wiem....czy to wina nafty, czy odżywki działały tylko "na chwilę" sklejając te przesuszone końce....

Jutro będę ponownie myć włosy. Chcę w dodatku zostawić je do wyschnięcia naturalnie i nałożę wcześniej maskę z wax treatment aloe vera.

nafta powinna łączyć się z odżywką nie wiem dlaczego, ale bez odzywki wlosy po nafcie potrafią wygladac jak siano... i oto powstaje pytanie, skoro pomaga wlosom, dlaczego trzeba uzywac po niej odzywki aby wlosy nie byly suche?

Przypomnialam sobie o moim żelu aloesowym Palomy.... przepadl! Muszę go kupić, pamiętam, ze srednio dzialal na skręt ale moze na porost cos zdziala?

od jutra pije skrzyp i pokrzywe mam je prosto z ogrodka, ususzone zawsze lepsze niz te z torebki

CherieK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 10:27   #874
NelluSiIa
Raczkowanie

No po seboradinie wkleila bym zdjecie odrosnietych wlosow a po miesiacu mam 3cm nowych wlosow nie wkleje zdjecia bo aparatu nie mam a szkoda;/ bo wiekszosc dziewczyn odstawia seboradin na sam koniec stosuje waxy nerile revlony radicale i rozne inne po tabletki typu inneov silica belissa merzspecial capivity a +e nie wiem po co skoro seboradin jest tani i wydajny a najwazniejsze skuteczny widac nikt mnie nie slucha no trudno moze skoluje aparat zeby bylo pokazane ze naprawde seboradin dziala
Stary 2011-01-25, 10:42   #875
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
naprawde seboradin dziala
Chodzi o szampon?a jakiego używasz?
Stary 2011-01-25, 10:43   #876
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
No po seboradinie wkleila bym zdjecie odrosnietych wlosow a po miesiacu mam 3cm nowych wlosow nie wkleje zdjecia bo aparatu nie mam a szkoda;/ bo wiekszosc dziewczyn odstawia seboradin na sam koniec stosuje waxy nerile revlony radicale i rozne inne po tabletki typu inneov silica belissa merzspecial capivity a +e nie wiem po co skoro seboradin jest tani i wydajny a najwazniejsze skuteczny widac nikt mnie nie slucha no trudno moze skoluje aparat zeby bylo pokazane ze naprawde seboradin dziala
To, że coś działa u Ciebie, nie oznacza wcale, iż u innych też będzie działać Ja np. Seboradin stosowałam przez rok i jakoś nic mi nie dał. To kwestia indywidualna. Oczywiście, to fajnie, że dzielisz się swoimi spostrzeżeniami, jednak każdy inaczej będzie reagował na dany kosmetyk.
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:15   #877
NelluSiIa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
To, że coś działa u Ciebie, nie oznacza wcale, iż u innych też będzie działać Ja np. Seboradin stosowałam przez rok i jakoś nic mi nie dał. To kwestia indywidualna. Oczywiście, to fajnie, że dzielisz się swoimi spostrzeżeniami, jednak każdy inaczej będzie reagował na dany kosmetyk.

Widze ze chyba mnie nie rozumiesz i sentencji tego co pisze i zmiechecasz inne
Ja polecam ten kosmetyk a nie rozumiem jak mozesz pisac ze moze dziala na mnie a na innych nie skoro one nawet jeszcze tego nie sprubowaly ;/;/;/wiec jak maja sie dowiedziec czy dziala czy nie skoro nawet nie sprubowaly? bez sensu ... niech lepiej one sie wypowiedza po wypryubowaniu nie musisz za nich odpowiadac nie sadze zeby wcale nie dzialal a to dlatego ze ma ogromne stezenie siarki a jak powszechnie wiadomo siarka przyspiesza porost wlosow mozna nie zauwazyc porostu jak sie ma np. naturalne wlosy bo nie widac odrostu lub jak sie komus ,,wydaje'' ze nie rosnie nie uwierze w to ze na bazie tych kosmetykow wlosy Ci nie urosly nic a nic wiecej a nawet jesli sie myle no to przykro mi ze nie urosly Ci po nim wlosy bo naprawde kosmetyk jest tani wiele dziewczyn dzis bez niego zyc nie moze chyba wkleje zdjecie odrostu jak skoluje aparat

a co do tego co stosuje ja stosuje tylko płyn .... pisalam 2-3 str. wczesniej na tym watku mozna poczytac jak dam rade wkleje zdjecie

Edytowane przez NelluSiIa
Czas edycji: 2011-01-25 o 11:16

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-25, 11:29   #878
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Widze ze chyba mnie nie rozumiesz i sentencji tego co pisze i zmiechecasz inne
Ja polecam ten kosmetyk a nie rozumiem jak mozesz pisac ze moze dziala na mnie a na innych nie skoro one nawet jeszcze tego nie sprubowaly ;/;/;/wiec jak maja sie dowiedziec czy dziala czy nie skoro nawet nie sprubowaly? bez sensu ... niech lepiej one sie wypowiedza po wypryubowaniu nie musisz za nich odpowiadac nie sadze zeby wcale nie dzialal a to dlatego ze ma ogromne stezenie siarki a jak powszechnie wiadomo siarka przyspiesza porost wlosow mozna nie zauwazyc porostu jak sie ma np. naturalne wlosy bo nie widac odrostu lub jak sie komus ,,wydaje'' ze nie rosnie nie uwierze w to ze na bazie tych kosmetykow wlosy Ci nie urosly nic a nic wiecej a nawet jesli sie myle no to przykro mi ze nie urosly Ci po nim wlosy bo naprawde kosmetyk jest tani wiele dziewczyn dzis bez niego zyc nie moze chyba wkleje zdjecie odrostu jak skoluje aparat

a co do tego co stosuje ja stosuje tylko płyn .... pisalam 2-3 str. wczesniej na tym watku mozna poczytac jak dam rade wkleje zdjecie
Z czytaniem ze zrozumieniem nie mam najmniejszych problemów Swoją drogą, nie wiem, skąd wzięłaś to "ogromne stężenie siarki". Ze składu INCI to nie wynika. I nie wiem, co jest dziwnego w tym, co napisałam. Jest cały wątek o Seboradinie i preparatach, które przyspieszają porost włosów i w swojej opinii nie jestem odosobniona. To wspaniale, że Tobie Seboradin pomógł i nie zamierzam nikogo zniechęcać do jego stosowania. Ja napisałam tylko, że to, że u Ciebie Seboradin przyspieszył porost, nie oznacza, że u każdego wywoła taki efekt. Czy z tym stwierdzeniem się nie zgadzasz? I nie wiem o co chodzi z tym "zniechęcaniem Cię". Nie napisałam przecież, żebyś Ty nie stosowała Seboradinu. A to, że mogę polecać inne produkty, zaznaczając przy tym, że MI pomogły, ale komu innemu NIE MUSZĄ, bo jest to kwestia indywidualna, to chyba nic złego
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:58   #879
NelluSiIa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Z czytaniem ze zrozumieniem nie mam najmniejszych problemów Swoją drogą, nie wiem, skąd wzięłaś to "ogromne stężenie siarki". Ze składu INCI to nie wynika. I nie wiem, co jest dziwnego w tym, co napisałam. Jest cały wątek o Seboradinie i preparatach, które przyspieszają porost włosów i w swojej opinii nie jestem odosobniona. To wspaniale, że Tobie Seboradin pomógł i nie zamierzam nikogo zniechęcać do jego stosowania. Ja napisałam tylko, że to, że u Ciebie Seboradin przyspieszył porost, nie oznacza, że u każdego wywoła taki efekt. Czy z tym stwierdzeniem się nie zgadzasz? I nie wiem o co chodzi z tym "zniechęcaniem Cię". Nie napisałam przecież, żebyś Ty nie stosowała Seboradinu. A to, że mogę polecać inne produkty, zaznaczając przy tym, że MI pomogły, ale komu innemu NIE MUSZĄ, bo jest to kwestia indywidualna, to chyba nic złego

Ja nie mam fobii czytajac skladu kazdego kosmetyku na wylot wazne ze pomaga niektorzy maja niestety takie cos i nie kupia czegos bez przeczytnia skladu bez sensu takie postepowanie ;/ nie raz kosmetyk z sylikonem lepszy od tego co go nie ma ... seboradin jesli nie pomoze 1/10 dziewczyn to i tak nawet jesli jest to sukces nie zniechecasz mnie tylko inne dziewczyny po takim czyms co piszesz ty czyli nic mi nie pomogl chociaz rok stosowalam one dochodza do wniosku ze nie warto nawet prubowac bez sensu takie cos jest kazdy swoje zdanie powinien w tym wszystkim miec i uwazam ze powinien sprubowac nawet jesli ma nic nie dac .. bo lepiej wydac te 15zl i miec pewnosc co do tego kosmetyku a nie skreslac na pewna przegrana
Stary 2011-01-25, 18:37   #880
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Ja nie mam fobii czytajac skladu kazdego kosmetyku na wylot wazne ze pomaga niektorzy maja niestety takie cos i nie kupia czegos bez przeczytnia skladu bez sensu takie postepowanie ;/ nie raz kosmetyk z sylikonem lepszy od tego co go nie ma ... seboradin jesli nie pomoze 1/10 dziewczyn to i tak nawet jesli jest to sukces nie zniechecasz mnie tylko inne dziewczyny po takim czyms co piszesz ty czyli nic mi nie pomogl chociaz rok stosowalam one dochodza do wniosku ze nie warto nawet prubowac bez sensu takie cos jest kazdy swoje zdanie powinien w tym wszystkim miec i uwazam ze powinien sprubowac nawet jesli ma nic nie dac .. bo lepiej wydac te 15zl i miec pewnosc co do tego kosmetyku a nie skreslac na pewna przegrana
Czujesz się odpowiedzialna za to czego ktoś spróbuje, a czego nie? weegirl napisała wyraźnie, że jej nie pomógł. To też jest opinia na temat kosmetyku. Opinie negatywne można wyrażać tak samo jak pozytywne. To, czy ktoś będzie się nimi sugerował czy nie, jest problemem samego zainteresowanego. Nic nie poradzisz na to, że ludzie mogą wyciągać błędne wnioski.

PS: Radzę zapoznać się ze słownikiem ortograficznym, a także czytać swoje wypowiedzi przed kliknięciem "Wyślij odpowiedź". Ciężko się czyta twoje wypowiedzi.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 19:05   #881
Mocny Akcent
Dolce vita

Jeśli o mnie chodzi, to ja lubię testować kosmetyki i chętnie wypróbuję również Seboradin. I wtedy się okaże, czy mnie zachwyci.... bo.... właśnie dziś kończę kurację z Radicalem!!!ufff wreszcie po 15 dniach....to stawało się męczące i upierdliwe, ale żadnego dnia nie przegapiłam. I co? u mnie nie zauważyłam spektakularnych efektów. Ot......niby lekki odrost małych włosków, ale je w sumie miałam już wcześniej....no nie wiem, nie zachwyciły mnie te ampułki.
Stary 2011-01-25, 19:20   #882
MadzSch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
Jeśli o mnie chodzi, to ja lubię testować kosmetyki i chętnie wypróbuję również Seboradin. I wtedy się okaże, czy mnie zachwyci.... bo.... właśnie dziś kończę kurację z Radicalem!!!ufff wreszcie po 15 dniach....to stawało się męczące i upierdliwe, ale żadnego dnia nie przegapiłam. I co? u mnie nie zauważyłam spektakularnych efektów. Ot......niby lekki odrost małych włosków, ale je w sumie miałam już wcześniej....no nie wiem, nie zachwyciły mnie te ampułki.
wydaje mi się, że po 15 dniach nigdy nie zobaczymy spektakularnych efektów po czymkolwiek
a ciekawi mnie ten olejek kokosowy, można go kupić w aptece?
mi się kończy rycynowy i może spróbuje tego kokosowego
MadzSch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 19:24   #883
Blondie993
Raczkowanie

[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;2452422 2] ja akurat jestem w fazie testowania odżywki joanna mak i bawełna. [/QUOTE]

wiecie co, ostatnio fryzjerka u której się ścinam powiedziała mojej mamie że kosmetyki joanny potrafią bardzo zniszczyć włosy. Szkoda że mnie nie było przy tym, od razu bym wypytała co, dlaczego itd. bo moja mama nie przejmuje się włosami tak jak ja I mama przyszła do domu z jakimś szamponem chyba z Włoch kupionym w tym salonie fryzjerskim Skład ma króciutki ale coś w nim pielęgnującego jest Nie naszpikowany chemią jak niektóre drogeryjne. Chociaż nie wiem nie znam się za bardzo :p A działa powiem konkretnie jak na szampon po na mnie żaden drogeryjny nie działa, mam suche końce strasznie i pocieniowane i odstają brzydko A po tym są trochę gładsze.

Co do włosów to mnie straasznie denerwują te końcówki. Rozdwojone nie są. Tylko suche. Ale postaram się wytrwać jak najdłużej i nie ścinać

Zrzucamy tluszczyk!

71 --70 -- 69 --68 -- 67 -- 66 -- 65 -- 64-- 63 --60 -- 58
Blondie993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 19:36   #884
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
Napisane przez MadzSch Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że po 15 dniach nigdy nie zobaczymy spektakularnych efektów po czymkolwiek
Masz rację, ale czytałam niektóre recenzje i opinie, i niektóre dziewczyny już w trakcie kuracji widziały efekty, więc i ja się napaliłam
Stary 2011-01-26, 13:49   #885
farfalla88
Raczkowanie

Cytat:

No dobra. Można próbować. Ale jeżeli używanie jakiegoś kosmetyku szkodzi włosom? Na przykład ja nie mogę używać serum z Avonu, bo ma w składzie alkohol. Swego czasu mówiłam sobie, że będę go używać, bo kupiłam i myślałam "co mi szkodzi". Niestety myliłam się bardzo, bo miałam strasznie przesuszone włosy po tym serum. Teraz wiem, że nie mogę używać niczego z alkoholem, bo moje włosy tego nie zniosą. Jestem wierna jedynie maseczce ELSEVE L'Oreal "mleczko królewskie" a do innych nowości zawsze podchodzę sceptycznie i rzeczywiście patrzę na skład. Zdarza mi się czasem wypróbować coś nowego, jednak zawsze patrzę na opinie na KWC i jak tylko zauważę, że coś mi szkodzi, lub nie pomaga to wyrzucam w cholerę. Nie mam zamiaru robić na sobie eksperymentów!

ZDROWE ODŻYWIANIE!
Postanawiam:
- nie jeść chipsów
- ograniczać słodycze
- nie jeść zupek chińskich
- nie jeść frytek
- ograniczać jedzenie fast-foodów
farfalla88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-26, 14:03   #886
NelluSiIa
Raczkowanie

seboradin tez ma w skladzie alkohol nie zaszkodzi wlosom bo nie psika sie na wlosy tylko na skore glowy a to jest roznica dlatego uwazam ze nie ma sie czego obawiac wiem ze alkohol wysusza wlosy ale ja nie zauwazylam roznicy a pozatym jesli wysusza to poprostu stosuj olej kokosowy on ci je bedzie nawilzac wiec sie wszystko zredukuje
Stary 2011-01-26, 16:41   #887
6291cc2e5cca5cd6ab177e5efe4c5e0758342977
Konto usunięte

Blondie ja bym nie wierzyła fryzjerce bo jednak najczęściej jest tak że oni polecają to co sami sprzedają - drogie i "skuteczne"
6291cc2e5cca5cd6ab177e5efe4c5e0758342977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 17:25   #888
kasia2277
Raczkowanie

Co do tego Seboradinu to ja napewno go spróbuję. Mnie nie zniechęci napewno jakas zla opinia, bo ja poprostu muszę sie zawsze sama o wszystkim przekonać. Na jednych działa, na innych nie i chcę sprawdzic jak to będzie ze mną.

Gdybym zniechęcała się po kazdej negatywnej opinii na temat jakiegos kosmetyku napewno nie wyprobowalabym zadnego , bo zaden kosmetyk chyba nie działa na wszystkich tak samo. Są różne rodzaje włosów i skóry więc nie ma się o co kłocic . jak ktos bedzie chcial to napewno sproboje Seboradinu a jak nie to nie .

Musze się w sobotę wybrac na jakies zakupy dla włosów :P

Kupie seboradin ten lotion i nie wiem co jeszcze. Co polecacie?;D
Stary 2011-01-26, 17:52   #889
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
Napisane przez kasia2277 Pokaż wiadomość
Musze się w sobotę wybrac na jakies zakupy dla włosów :P
Ja też myślę(opętańczo) o kolejnych zakupwach :włosowych" ale mam tego tyyyyle, że powiedziałam STOP, dopóki nie zużyję
Cytat:
Napisane przez kasia2277 Pokaż wiadomość
Kupie seboradin ten lotion i nie wiem co jeszcze. Co polecacie?;D
Z Apteczki Babuni serię jajeczną może? przyznaję, mam odżywkę nietykaną, ponieważ chcę najpierw zużyć inne odżywki, a słyszałam, ze ta jest dobra.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-26, 22:18   #890
CysiaMysia
Raczkowanie

[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;2463586 4]Blondie ja bym nie wierzyła fryzjerce bo jednak najczęściej jest tak że oni polecają to co sami sprzedają - drogie i "skuteczne" [/QUOTE]

Ale niekoniecznie, bo mi fryzjerka poleciła szampon i jestem bardzo zadowolona, po pierwszym umyciu już były wygładzone i miękkie.

Blond <3

luckyblondegirl.blogspot. com

CysiaMysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 06:47   #891
kasia2277
Raczkowanie

No tak myślę czy kupić tą jajeczna odzywke, bo wlasnie czytalam opinie i są pozytywne ;D

Ale chyba kupię tez olejek kokosowy jako taki 'naturalny jedwab' ;D
Stary 2011-01-27, 14:59   #892
Konto usunięte

no to super
aczkolwiek ja nie znam fryzjerki która polecałaby coś innego jak wella profesional, matrix idt. no ale nie mam zbyt dużego doświadczenia może. joanny fryzjerzy nie rozprowadzają więc tak czy tak nie mają po co jej reklamować
ja nie stosuje silikonów, po nich cienkie włosy wyglądają jak przylizane. przynajmniej moje.
Stary 2011-01-27, 17:50   #893
Blondie993
Raczkowanie

[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;2463586 4]Blondie ja bym nie wierzyła fryzjerce bo jednak najczęściej jest tak że oni polecają to co sami sprzedają - drogie i "skuteczne" [/QUOTE]

No właśnie ten szampon nie jest żadnej rozreklamowanej firmy i nie jest drogi. Owszem droższy od tych drogeryjnych bo 25 zł ale na dobry, profesjonalny szampon to nie jest wiele. Czy działa zbawiennie to nie powiem bo użyłam go raz, na razie muszę zużyć inne

Zrzucamy tluszczyk!

71 --70 -- 69 --68 -- 67 -- 66 -- 65 -- 64-- 63 --60 -- 58
Blondie993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:06   #894
MalaArielka
Wtajemniczenie

Melduję się Mam teraz sesję, no ale musiałam tu zaglądnąć
Za ponad tydzień mamy mierzenie! Ciekawa jestem ile urosły mi włoski. Jednak dzisiaj przeglądałam zdjęcia z wakacji i tak sobie pomyślałam:" ale miałam wtedy krótkie włosy". Czyli to znaczy, że teraz mam widocznie dłuższe
MalaArielka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 13:31   #895
Konto usunięte

bo masz, Blondie taką fryzjerkę o której możesz powiedzieć "moja fryzjerka" tzn poradzić sie zaufać.
ja nie mam nikogo takiego każdy (w życiu byłam u około 25 fryzjerów) którego spotkałam miał swoje wizje/był drogi/ścinał za dużo.
a teraz myję szamponem bambi za 2,50 i jestem najbardziej zadowolona
Stary 2011-01-28, 16:32   #896
MadzSch
Raczkowanie

Cześć. Postanowiłam, że dodam zdjecie moich włosów( nie wiem dlaczego chyba żeby się bardziej zmotywować). Jestem ciekawa waszych włosów, może jakieś zdjecia
Ja się pswięciłam, chcociaż wyglądają z tyłu okropnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 28 styczen 2011.jpg (137,2 KB, 67 załadowań)
Stary 2011-01-28, 16:33   #897
MadzSch
Raczkowanie

A i sorki za jakość ale taki mam aparat i dziwne światło było
Stary 2011-01-28, 18:10   #898
MalaArielka
Wtajemniczenie

MadzSch, patrząc po Twoim avatarze to spodziewałabym się ciemnych włosów. A tu blond
MalaArielka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:52   #899
MadzSch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MalaArielka Pokaż wiadomość
MadzSch, patrząc po Twoim avatarze to spodziewałabym się ciemnych włosów. A tu blond
też troche podejżewałam, że wszyscy będą tak mysleć, zaskoczyłam was
Stary 2011-01-28, 19:26   #900
Skarpeta23
Przyczajenie

aaaaaaaaaaaa chce mieć już długie włosy!! mam wlosy stale do ramion.. nie pamietam już czasow kiedy byly do lopatek chociaz.. a w sumie pamietam:byl to rok 2004.. nie wiem co robic.. w 2009 scielam wlosy na boba (w sumie dobrze wygladalam) ale od tamtej pory urosly mi tylko do ramion-przód i lekko za ramiona tył.postanowiłam poszukać jakis infomacji co zrobic zeby przyspieszyc ich wzrost,ale kiepsko mi idzie dodam,ze codziennie susze wlosy i od 14 roku zycia dzien w dzien je prostuję sadzicie ze to lykanie tablet pokroju skrzypowity naprawde pomaga???
Skarpeta23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości