![]() |
#871 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapuszczanie włosów
Seboradin i olej kokosowy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#872 | ||
Dolce vita
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nafta powinna łączyć się z odżywką ![]() Przypomnialam sobie o moim żelu aloesowym Palomy.... przepadl! Muszę go kupić, pamiętam, ze srednio dzialal na skręt ale moze na porost cos zdziala? ![]() od jutra pije skrzyp i pokrzywe ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Raczkowanie
|
No po seboradinie wkleila bym zdjecie odrosnietych wlosow a po miesiacu mam 3cm nowych wlosow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widze ze chyba mnie nie rozumiesz i sentencji tego co pisze ![]() ![]() Ja polecam ten kosmetyk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do tego co stosuje ja stosuje tylko płyn .... pisalam 2-3 str. wczesniej na tym watku mozna poczytac ![]() ![]() Edytowane przez NelluSiIa Czas edycji: 2011-01-25 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie mam fobii czytajac skladu kazdego kosmetyku na wylot wazne ze pomaga ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
PS: Radzę zapoznać się ze słownikiem ortograficznym, a także czytać swoje wypowiedzi przed kliknięciem "Wyślij odpowiedź". Ciężko się czyta twoje wypowiedzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Dolce vita
|
Jeśli o mnie chodzi, to ja lubię testować kosmetyki i chętnie wypróbuję również Seboradin. I wtedy się okaże, czy mnie zachwyci.... bo.... właśnie dziś kończę kurację z Radicalem!!!ufff wreszcie po 15 dniach....to stawało się męczące i upierdliwe, ale żadnego dnia nie przegapiłam. I co? u mnie nie zauważyłam spektakularnych efektów. Ot......niby lekki odrost małych włosków, ale je w sumie miałam już wcześniej....no nie wiem, nie zachwyciły mnie te ampułki.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ciekawi mnie ten olejek kokosowy, można go kupić w aptece? mi się kończy rycynowy i może spróbuje tego kokosowego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Raczkowanie
|
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;2452422 2] ja akurat jestem w fazie testowania odżywki joanna mak i bawełna. [/QUOTE]
wiecie co, ostatnio fryzjerka u której się ścinam powiedziała mojej mamie że kosmetyki joanny potrafią bardzo zniszczyć włosy. Szkoda że mnie nie było przy tym, od razu bym wypytała co, dlaczego itd. bo moja mama nie przejmuje się włosami tak jak ja ![]() ![]() ![]() ![]() Co do włosów to mnie straasznie denerwują te końcówki. Rozdwojone nie są. Tylko suche. Ale postaram się wytrwać jak najdłużej i nie ścinać ![]()
#884 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No dobra. Można próbować. Ale jeżeli używanie jakiegoś kosmetyku szkodzi włosom? Na przykład ja nie mogę używać serum z Avonu, bo ma w składzie alkohol. Swego czasu mówiłam sobie, że będę go używać, bo kupiłam i myślałam "co mi szkodzi". Niestety myliłam się bardzo, bo miałam strasznie przesuszone włosy po tym serum. Teraz wiem, że nie mogę używać niczego z alkoholem, bo moje włosy tego nie zniosą. Jestem wierna jedynie maseczce ELSEVE L'Oreal "mleczko królewskie" a do innych nowości zawsze podchodzę sceptycznie i rzeczywiście patrzę na skład. Zdarza mi się czasem wypróbować coś nowego, jednak zawsze patrzę na opinie na KWC i jak tylko zauważę, że coś mi szkodzi, lub nie pomaga to wyrzucam w cholerę. Nie mam zamiaru robić na sobie eksperymentów!
Zapuszczam włosy... Niech one wreszcie urosną długie! ![]() ZDROWE ODŻYWIANIE! Postanawiam: - nie jeść chipsów - ograniczać słodycze - nie jeść zupek chińskich - nie jeść frytek - ograniczać jedzenie fast-foodów |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Raczkowanie
|
seboradin tez ma w skladzie alkohol
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Konto usunięte
|
Blondie ja bym nie wierzyła fryzjerce bo jednak najczęściej jest tak że oni polecają to co sami sprzedają - drogie i "skuteczne"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Raczkowanie
|
Co do tego Seboradinu to ja napewno go spróbuję. Mnie nie zniechęci napewno jakas zla opinia, bo ja poprostu muszę sie zawsze sama o wszystkim przekonać. Na jednych działa, na innych nie i chcę sprawdzic jak to będzie ze mną.
Gdybym zniechęcała się po kazdej negatywnej opinii na temat jakiegos kosmetyku napewno nie wyprobowalabym zadnego , bo zaden kosmetyk chyba nie działa na wszystkich tak samo. Są różne rodzaje włosów i skóry więc nie ma się o co kłocic ![]() ![]() Musze się w sobotę wybrac na jakies zakupy dla włosów :P Kupie seboradin ten lotion i nie wiem co jeszcze. Co polecacie?;D
#889 |
Dolce vita
|
Ja też myślę(opętańczo) o kolejnych zakupwach :włosowych" ale mam tego tyyyyle, że powiedziałam STOP, dopóki nie zużyję
Z Apteczki Babuni serię jajeczną może? przyznaję, mam odżywkę nietykaną, ponieważ chcę najpierw zużyć inne odżywki, a słyszałam, ze ta jest dobra. |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Raczkowanie
|
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;2463586 4]Blondie ja bym nie wierzyła fryzjerce bo jednak najczęściej jest tak że oni polecają to co sami sprzedają - drogie i "skuteczne"
![]() Ale niekoniecznie, bo mi fryzjerka poleciła szampon i jestem bardzo zadowolona, po pierwszym umyciu już były wygładzone i miękkie.
#891 |
Raczkowanie
|
No tak myślę czy kupić tą jajeczna odzywke, bo wlasnie czytalam opinie i są pozytywne ;D
Ale chyba kupię tez olejek kokosowy jako taki 'naturalny jedwab' ;D
#892 |
Konto usunięte
|
no to super
![]() aczkolwiek ja nie znam fryzjerki która polecałaby coś innego jak wella profesional, matrix idt. no ale nie mam zbyt dużego doświadczenia może. ![]() ![]() ja nie stosuje silikonów, po nich cienkie włosy wyglądają jak przylizane. przynajmniej moje. |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Raczkowanie
|
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;2463586 4]Blondie ja bym nie wierzyła fryzjerce bo jednak najczęściej jest tak że oni polecają to co sami sprzedają - drogie i "skuteczne"
![]() No właśnie ten szampon nie jest żadnej rozreklamowanej firmy i nie jest drogi. Owszem droższy od tych drogeryjnych bo 25 zł ale na dobry, profesjonalny szampon to nie jest wiele. Czy działa zbawiennie to nie powiem bo użyłam go raz, na razie muszę zużyć inne ![]()
#894 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się
![]() ![]() Za ponad tydzień mamy mierzenie! Ciekawa jestem ile urosły mi włoski. Jednak dzisiaj przeglądałam zdjęcia z wakacji i tak sobie pomyślałam:" ale miałam wtedy krótkie włosy". Czyli to znaczy, że teraz mam widocznie dłuższe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Konto usunięte
|
bo masz, Blondie taką fryzjerkę o której możesz powiedzieć "moja fryzjerka" tzn poradzić sie zaufać.
![]() ja nie mam nikogo takiego każdy (w życiu byłam u około 25 fryzjerów) którego spotkałam miał swoje wizje/był drogi/ścinał za dużo. a teraz myję szamponem bambi za 2,50 i jestem najbardziej zadowolona |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Raczkowanie
|
Cześć. Postanowiłam, że dodam zdjecie moich włosów( nie wiem dlaczego chyba żeby się bardziej zmotywować). Jestem ciekawa waszych włosów, może jakieś zdjecia
![]() Ja się pswięciłam, chcociaż wyglądają z tyłu okropnie |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Raczkowanie
|
A i sorki za jakość ale taki mam aparat i dziwne światło było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Wtajemniczenie
|
MadzSch, patrząc po Twoim avatarze to spodziewałabym się ciemnych włosów. A tu blond
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Przyczajenie
|
aaaaaaaaaaaa chce mieć już długie włosy!! mam wlosy stale do ramion.. nie pamietam już czasow kiedy byly do lopatek chociaz.. a w sumie pamietam:byl to rok 2004..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.