![]() |
#841 |
Dolce vita
|
Dot.: Zapuszczanie włosów
wow gęste, śliczne
![]() No a ja nie mam się czym chwalić ![]() ![]() Miałam długie w 2008 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Konto usunięte
|
Najdłuższe włosy miałam rok temu, tj. 70cm
Jednak zaczęły wpadać, były zniszczone prostowaniem i farbowaniem. Zbuntowałam się i ściełam do brody :P Po pol roku wypadanie unormowało się, w chwili obecnej są do ramion i sobie spokojnie rosną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Dolce vita
|
Ja z farbowania nie zrezygnuję. Przestałam katować włosy farbami z amoniakiem, lub przynajmiej daję im dużo odpoczynku od takich farb. No a tak to co miesiąc krem koloryzacyjny. Przestałam za to prostować i suszę zimnym powietrzem suszarki.
Marzą mi się włosy wyrównane. Niepotrzebnie w czerwcu wycieniowałam mocno ![]() Może te odżywki i maski obciążają mi włosy...ale bez nich się nie da ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie zrezygnuję z farbowania
![]() ![]()
#845 |
Przyczajenie
|
ja też tak jak Archiwalna miałam długie włosy , potem zaczęły wypadać więc skróciłam żeby mogły się jakoś zregenerować czy coś .. i też już nie wypadają, ale teraz czekam aż dalej urosną, chociaż na razie moją zmora jest grzywka bo wolno rośnie :p a chcę mieć ją długości reszty włosów .. żeby mieć wszystkie włosy takiej samej długości tak co najmniej do łopatek czekają mnie jakieś 2 lata zapuszczania ... :/ Wytrwam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi się marzą teraz włosy jednej długości, więc się jeszcze pomęczę ze 2 lata, aż mi urosną jak bym chciała ![]() A z farbowania zrezygnowałam, choć nie lubię swojego naturalnego koloru ![]() Na razie wybrałam zapuszczanie ![]()
![]() |
#847 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No dzięki, ale niesteety takie.. były ![]() Ale własciwie to mialam rozdwojone koncowki, więc moze jednak te ścinanie miało sens. Teraz tak dbam ze nic im nie grozi ![]() I kupilam wczoraj za 3,99 zł tą odzywkę z lnem i rumiankiem co justyna1996 polecala. Sama jeszcze nie uzywalam, ale siostra nalozyla po myciu i naprawdę miala mięciutkie włosy ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Raczkowanie
|
Właśnie kupiłam w drogerii, w której najmniej sie spodziewalam. Szłam do szkoly i postanowilam jeszcze wstąpic do najblizszej drogeri Aster (bo jest jeszcze u mnie Natura, Rossman itp. ) i tam były chyba wszystkie odzywki z tej serii
![]() ![]() A z Radicalem to tak, ze mi tez zostalo 5 ampułek , bo kilka razy zapomnialam o nim ![]() ![]() ![]()
#850 |
Dolce vita
|
Hmm ja regularnie, dzień w dzień, wcieram. Może nie do końca robię masaż głowy i nie trwa ta aplikacja starannie, ale jednak na skórę głowy... Chodze ostatnio ciągle w związanych włosach, jedynie mogę potwierdzić, jak na razie, że mi nie przetłuszcza włosów. Małe włoski mówisz....niby jakieś mam, ale już wcześniej po tabletkach mi wyrosły...no poczekam do końca kuracji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
Ja też kupiłam len i rumianek
![]() ![]() Fale jak z bajki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Konto usunięte
|
no widzisz
![]() ![]() a ja popelnilam drobny grzeszek wyprostowałam i dostalo mi się po szkole wracam do domu mam sztywne powykręcane włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Raczkowanie
|
Taak, moim zdaniem ta odzywka z lnem i rumiankiem tez jest boska ! Dzis umylam wlosy i uzylam tej odzywki i poprostu są mięciutkiee i tak łatwoo sie rozczesują
![]() Ciesze sie ze zajrzalam na ten wątek i zaczelam dbac o wlosy bo teraz są poprostuu booskie ![]() ![]()
#854 |
Dolce vita
|
Muszę dorwać tę odżywkę
![]() Ja, od kiedy tutaj goszczę, wydałam już sporo kasy na kosmetyki i preparaty, byleby tylko włoski mi urosły..... No i co mi tam, oczekuję na efekty heh |
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Konto usunięte
|
cierpliwość też by mi się przydała
![]() cóż, lecę dzisiaj na zakupy włosowe co mogę kupić? polećcie coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Raczkowanie
|
Taki stos odżywek a Ty jeszcze na zakupy? !
![]()
#858 |
Zakorzenienie
|
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;2455449 3]cierpliwość też by mi się przydała
![]() cóż, lecę dzisiaj na zakupy włosowe co mogę kupić? polećcie coś ![]() To zależy, czego potrzebujesz i gdzie się udajesz na zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Konto usunięte
|
tak, to uzależnienie
![]() muszę coś znowu kupić. jakąś odżywkę bez silikonów. Na zakupy ogólnie na miasto więc mam dostęp i do zielarskiego i do drogerii i do apteki. ![]() poza tym część odżywek wymieniłam na inne rzeczy np. odżywkę mango i kwiat tiare wymieniłam na 2 opaski z kryształkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Dolce vita
|
Jestem niecierpliwa
![]() Ja też mam kolekcję okazałą, i nie wiem, kiedy ja to zużyje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć kallosy, glorie i inne specyfiki chwalone w kwc też mnie ciekawią, ale na razie nie mam kasy ![]() Widziałąm, że niektóre podają długość włosów w cm - jak to liczycie - od czubka głowy do końców czy jakoś inaczej? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-23 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Raczkowanie
|
Ja mam zamiar zapuszczać tak do 80
![]() ![]()
#864 |
Dolce vita
|
Co do zapuszczania włosów..... oglądałam się fanatycznie w lustrze. Wczoraj, nie używałam odżywki. Przed myciem głowy nałożyłam na połowę włosów naftę kosm. następnie 2 razy zmyłam szamponem. Na koniec zastosowałam wodę brzozową na skalp i jedwab CHI na końcówki. Efekt? puszyste włosy, uniesione i nie przyklapnięte....ale..... cholera jasna takie mam przesuszone końcówki włosów, a zwłaszcza te cieniowane. Szlag by to trafił, to cieniowanie
![]() Wydaje mi się, ze nie widziałam tego wcześniej, bo ciągle używałam masek i odżywek. I włosy były przez to wygladzone.... No nic... |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Raczkowanie
|
na wlosy polecam placente z lozysk roslinnych jest bardzo tania super sa po niej wlosy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
Zadomowienie
|
Aj dziewczyny
![]() Podziwiam Was wszystkie za konsekwencje ![]() ![]() Marzą mi się długie włosy jednak.. moje są niezbyt gęste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W tym momencie sięgają mi do ramion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Dolce vita
|
Cytat:
![]() Jutro będę ponownie myć włosy. Chcę w dodatku zostawić je do wyschnięcia naturalnie i nałożę wcześniej maskę z wax treatment aloe vera. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Raczkowanie
|
A ja juz sama nie wiem co lepiej kupić
![]() Najpierw miałam w planie olejek rycynowy , potem kokosowy, Wax, Seboradin, mgiełkie z Radicala, biotyne czy jakieś kapsułki ![]()
#869 |
Dolce vita
|
Aloevit, płyn odżywczo-wzmacniający do włosów, 100 ml
Działanie Płyn zawiera naturalne ekstrakty ziołowe z korzenia łopianu i aloesu, prowitaminę B5, witaminy A, E, F, H, B1, PP oraz Betamix. Polecany jest do wszystkich rodzajów włosów, zwłaszcza delikatnych rodzajów włosów, zwłaszcza delikatnych i cienkich. Dzięki zawartości substancji czynnych, witamin i wyciągów roślinnych, działa wzmacniająco i odżywczo na cebulki włosowe. Systematycznie stosowany poprawia ogólny stan włosów, przywracając im naturalny wygląd i połysk. Powoduje ustąpienie złuszczenia i świądu. Jestem ciekawa cóż to takiego ![]() Można wpisać w wyszukiwarce na stronce apteki Dbam o zdrowie, bo link mi tutaj nie łapie Edytowane przez Mocny Akcent Czas edycji: 2011-01-24 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Kupiłam sobie dzisiaj wode brzozową. Jestem strasznie jej ciekawa. Mówiłysćie, ze uzywacie jej po myciu włosów tylko na skórę głowy?? Robicię dodatkowo masaż głowy?? Ile trzeba mniej więcej czekac na efekty i jakie one są?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.