Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów. - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2010-07-06, 18:34   #1021
19Tygrysica84
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 23
Dot.: jak najbardziej "ruda" farba do w³osów

Polecam do od¶wie¿ania koloru szamponetki z Mariona Po oko³o 2 tygodniach od farbowania kolor zmy³ mi siê, na³o¿y³am szamponetkê Mariona kolor mied¼, trzyma³am 45 minut na w³osach i..... otrzyma³am BOSKI rudy kolor, ³adniejszy ni¿ farba
19Tygrysica84 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-06, 18:39   #1022
bernadka20
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 722

19Tygrysica84
a masz jakie¶ zdjêcia ?
Stop suszarce od koñca czerwca 2010
Kantorzyca/Kantorka Zakonu Curlitanek
Masz naturalne, krêcone w³osy?Zajrzyj koniecznie: FaQ, Pigu³ka
bernadka20 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-06, 22:05   #1023
lenka611
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 105

Cytat:
Napisane przez baby_luv_gold Poka¿ wiadomo¶æ
Pure Paprika
Piêkny!! Ja te¿ nied³ugo bêdê k³ad³a ten kolorek oby wyszed³ podobny;D
Stary 2010-07-07, 21:17   #1024
paatissiaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 31
GG do paatissiaa

Ja na jasny blond na³o¿y³am Palette P³omienny Feniks, który ju¿ siê niestety spra³.
Jednak trzeba przyznaæ, ¿e zmywa sie ca³kiem nie¼le Delikatnie traci kolor nie upodabniaj±c w³osów do starego mopa

To zdjêcie zaraz po farbowaniu i wysuszeniu
paatissiaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-07, 21:39   #1025
CocoPoznan
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 648

Cytat:
Napisane przez paatissiaa Poka¿ wiadomo¶æ
Ja na jasny blond na³o¿y³am Palette P³omienny Feniks, który ju¿ siê niestety spra³.
Jednak trzeba przyznaæ, ¿e zmywa sie ca³kiem nie¼le Delikatnie traci kolor nie upodabniaj±c w³osów do starego mopa

To zdjêcie zaraz po farbowaniu i wysuszeniu
To jest chyba ten s³ynny truskawkowy blond.
Stary 2010-07-07, 23:01   #1026
julianna-p
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 249

hej Dziewczyny,
czy ktoras z fabruj±cych w³oski farbami profesjonalnymi od¶wieza³a kolorek balsamem venity?? strasznie bojê siê komplikacji typu zieleñ na g³owie a po do¶wiadczeniach z artego, które ze ¶licznej rudo¶ci jednego dnia siê robi³o odcieniem blondo-co¶ po 2 myciach chcia³abym mieæ mo¿liwo¶æ od¶wie¿ania kolorku. obecnie mam na g³owie vitality(?) i jestem zadowolona, ale to juz prawie 2 tygodnie ( przy artego konieczne by³o ju¿ farbowanie) wiêc wolê siê przygotowaæ
ps. macie piêkne w³oski

„Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-08, 07:43   #1027
CocoPoznan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez julianna-p Poka¿ wiadomo¶æ
hej Dziewczyny,
czy ktoras z fabruj±cych w³oski farbami profesjonalnymi od¶wieza³a kolorek balsamem venity?? strasznie bojê siê komplikacji typu zieleñ na g³owie a po do¶wiadczeniach z artego, które ze ¶licznej rudo¶ci jednego dnia siê robi³o odcieniem blondo-co¶ po 2 myciach chcia³abym mieæ mo¿liwo¶æ od¶wie¿ania kolorku. obecnie mam na g³owie vitality(?) i jestem zadowolona, ale to juz prawie 2 tygodnie ( przy artego konieczne by³o ju¿ farbowanie) wiêc wolê siê przygotowaæ
ps. macie piêkne w³oski
Ja u¿ywam Majirel i saszetkê Delii do od¶wie¿enia kolorku i nic podejrzanego siê nie dzieje. Ale trzymam to 5-10 min, nie tak d³ugo jak w instrukcji.
Sorry za g³upie pytanie - ale co to zaa balsam Venity?
Masz na my¶li co¶ z henn± albo ro¶linnego? To absolutnie odradzam.

Edytowane przez CocoPoznan
Czas edycji: 2010-07-08 o 07:45
CocoPoznan jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 07:54   #1028
bernadka20
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 722

CoCo
Na pewno mówi³a o hennie.
Ja tak¿e odradzam. No chyba, ze kolezanka ma cierpliwo¶æ, by odczekaæ zej¶cie farby Artego bez zadnego rozjasniania itp....By Henna czy ro¶linnymi farbami farbowaæ nie mo¿e byæ zadnego sztucznego pigmentu na wlosach.
Stop suszarce od koñca czerwca 2010
Kantorzyca/Kantorka Zakonu Curlitanek
Masz naturalne, krêcone w³osy?Zajrzyj koniecznie: FaQ, Pigu³ka
bernadka20 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-08, 13:13   #1029
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 22 549

Po Venicie nic sie nie stanie. To nie jest nauralna henna tylko ekstrakt. W innym w±tku dziewczyny mówi³y, ¿e w³a¶nie tym od¶wie¿a³y kolor. Balsam venity nie ma nic wspólnego z zio³ow± papk±, nawet ma chemiczny zapach i po na³o¿eniu na w³osy wygl±da jak zwyk³a farba.

Zapomnia³am dodaæ: moja mama farbowa³a w³osy balsamem venity na chemiczn± farbê. ¯adnych zieleni ani zniszczeñ nie by³o

Edytowane przez 18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Czas edycji: 2010-07-08 o 13:18
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-08, 14:50   #1030
baby_luv_gold
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 139
GG do baby_luv_gold

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;20550707]Po Venicie nic sie nie stanie. To nie jest nauralna henna tylko ekstrakt. W innym w±tku dziewczyny mówi³y, ¿e w³a¶nie tym od¶wie¿a³y kolor. Balsam venity nie ma nic wspólnego z zio³ow± papk±, nawet ma chemiczny zapach i po na³o¿eniu na w³osy wygl±da jak zwyk³a farba.

Zapomnia³am dodaæ: moja mama farbowa³a w³osy balsamem venity na chemiczn± farbê. ¯adnych zieleni ani zniszczeñ nie by³o [/QUOTE]

we sumie to ja farbowalam henna , prawdziwa moje farbowane kudelki i nie widzialam zadnego efektu ubocznego
Stary 2010-07-08, 15:31   #1031
CocoPoznan
Rozeznanie

Chyba macie na my¶li t± hennê w tubce Venity, a nie to zio³owe co¶ w saszetkach.
Ja wiem, ¿e po farbowowaniu zio³ow± henn± która oblepia w³osy a nie dostaje siê do ¶rodka, mo¿na farbowaæ normaln± farb±, jak siê chce ryzykowaæ, ale mo¿e to poprostu nie³adnie wyj¶æ (to nawet macie napisane w instrukcji ka¿dej farby).
Ale co w odwrotn± stronê czyli zio³owa henna po farbie chemicznej - to nie wiem.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 16:04   #1032
julianna-p
Wtajemniczenie

Dziêki za odpowiedzi
mówi³am w³a¶nie o tym balsamie zawieraj±cym ekstrakt bo sam± henn± bym siê nie odwa¿y³a . No nic na razie poczekam do przysz³ego tygodnia, mo¿e kolor bêdzie nadal ³adny.
Coco - saszetka delii nie niszczy w³osów?? bo ju¿ kilka razy j± ogl±da³am, ale mam swoje rudawe ( co prawda z wiekiem i po fabrach znacznie mniej ni¿ kiedys, ale jednak) i pamiêtam jakie spustoszenia potrafi³y mi wyczarowaæ fabry i saszetki drogeryjne ( np. denaturat zamiast bordo, zieleñ zamiast blondu, szaro¶æ , nie mówi±c o czerwieni strazackiej zamiast miedzi)

„Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel
Stary 2010-07-08, 18:52   #1033
kathy579
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 923
GG do kathy579

do Julianna-p
czesc, ja te¿ farbujê Artego - i w³a¶nie z rudego 7.40 ju¿ mi siê zrobi³ blond, co do venity w tubce roku temu namówiona przez fryzjerkê po³o¿y³am venite i by³am w¶ciek³a poniewa¿ tak jak po ka¿dej hennie w³osy s± sztywne, codziennie my³am w³osy ¿eby zmyc to cholerstwo bo w³osy nie chcia³y siê uk³adac - po jaki¶ 2 tygodniach z obawy ¿e wyjdzie kolor zielony zadzwoni³am do producenta z pytaniem czy moge teraz po 2 tygodniach zafarbowaæ w³osy farb± chemiczn±, uzyska³am informacjê ¿e tak ale ¿eby tego czêsto nie powtarzac - bo albo farbujemy farb± chemiczn± albo ro¶linn±. Je¶li farbujesz Vitality's to jest fajna dla ciebie opcja ,,espresso coloring conditioner - copper,, miedzian maska do w³osów, sama j± zakupi³am ale jeszcze nie u¿ywa³am, ale fryzjerka obiecywa³a ¿e bardzo ³adnie podkre¶li kolor - jutro j± u¿yjê wiêc wkrótce opiszê efekty, bardzo fajna jest te¿ ,,delia - kolor rudy,, - tylko ja aby uzyskac fajny efekt na moich w³osach trzymam j± 20 min potem dodajê jeszcze wiêcej i trzymam nastêpne 20 minut, efekt utrzymuje siê u mnie do 3 myc - co mycie to kolor s³abszy, nie niszczy w³osów ale konieczna jest od¿ywka bo bardzo pl±cze w³osy, najlepiej taka bez sp³ukiwaniapozdrawiam
Jaki nr. kolorku masz z Vitalitys?

Dodam ¿e u¿ywa³am Venitê w tubie w ¿elu

Edytowane przez kathy579
Czas edycji: 2010-07-08 o 18:54
kathy579 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-08, 20:20   #1034
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 22 549

Cytat:
Napisane przez kathy579 Poka¿ wiadomo¶æ
do Julianna-p
czesc, ja te¿ farbujê Artego - i w³a¶nie z rudego 7.40 ju¿ mi siê zrobi³ blond, co do venity w tubce roku temu namówiona przez fryzjerkê po³o¿y³am venite i by³am w¶ciek³a poniewa¿ tak jak po ka¿dej hennie w³osy s± sztywne, codziennie my³am w³osy ¿eby zmyc to cholerstwo bo w³osy nie chcia³y siê uk³adac - po jaki¶ 2 tygodniach z obawy ¿e wyjdzie kolor zielony zadzwoni³am do producenta z pytaniem czy moge teraz po 2 tygodniach zafarbowaæ w³osy farb± chemiczn±, uzyska³am informacjê ¿e tak ale ¿eby tego czêsto nie powtarzac - bo albo farbujemy farb± chemiczn± albo ro¶linn±. Je¶li farbujesz Vitality's to jest fajna dla ciebie opcja ,,espresso coloring conditioner - copper,, miedzian maska do w³osów, sama j± zakupi³am ale jeszcze nie u¿ywa³am, ale fryzjerka obiecywa³a ¿e bardzo ³adnie podkre¶li kolor - jutro j± u¿yjê wiêc wkrótce opiszê efekty, bardzo fajna jest te¿ ,,delia - kolor rudy,, - tylko ja aby uzyskac fajny efekt na moich w³osach trzymam j± 20 min potem dodajê jeszcze wiêcej i trzymam nastêpne 20 minut, efekt utrzymuje siê u mnie do 3 myc - co mycie to kolor s³abszy, nie niszczy w³osów ale konieczna jest od¿ywka bo bardzo pl±cze w³osy, najlepiej taka bez sp³ukiwaniapozdrawiam
Jaki nr. kolorku masz z Vitalitys?

Dodam ¿e u¿ywa³am Venitê w tubie w ¿elu
Ja mam zupe³nie inne do¶wiadczenia z balsamem Venity je¶li chodzi o sztywno¶æ w³osów. Mam sztywne w³osy z natury i nie da siê ich w ¿aden sposób u³o¿yæ. Po farbowaniu tym balsamem da³o siê nawet na jaki¶ czas je zakrêciæ a po wysuszeniu na okr±g³ej szczotce zachowywa³y swój kszta³t. To naprawdê wielki postêp, bo zwykle nie da zrobiæ zupe³nie nic.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-08, 21:11   #1035
trivial
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 698
GG do trivial

A ja chcia³abym wróciæ z rudego do mojego z³otego blondu... i jestem w kropce.

trivial jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-08, 21:14   #1036
CocoPoznan
Rozeznanie

Cytat:
Coco - saszetka delii nie niszczy w³osów?? bo ju¿ kilka razy j± ogl±da³am, ale mam swoje rudawe ( co prawda z wiekiem i po fabrach znacznie mniej ni¿ kiedys, ale jednak) i pamiêtam jakie spustoszenia potrafi³y mi wyczarowaæ fabry i saszetki drogeryjne ( np. denaturat zamiast bordo, zieleñ zamiast blondu, szaro¶æ , nie mówi±c o czerwieni strazackiej zamiast miedzi)
U mnie nic takiego siê nie dzieje, ale kolor jest faktycznie intensywny, wiêc trzymam j± krócej - do 10min. I to siê wtedy utrzymuje ok 3 myæ.
Stary 2010-07-08, 21:28   #1037
Kofeina w RedBullach
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 278
GG do Kofeina w RedBullach

Pewnie ju¿ kto¶ pyta³, ale co s±dzicie o ' Palette Deluxe 667 – Miedziany mahoñ' ?
Farbê zakupi³am dzi¶, mam kolor w³osów ciemny blond/jasny br±z. Mia³y¶cie styczno¶æ z ta farb± ? Jakie¶ wra¿enia ?

Jutro farbowanie bêdzie co bêdzie

Rób to, co Ciê uszczê¶liwia,
b±d¼ z Kim¶, kto sprawia ¿e siê u¶miechasz,
¶miej siê tyle, ile oddychasz
i kochaj tak d³ugo jak ¿yjesz.

Kofeina w RedBullach jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-08, 21:31   #1038
baby_luv_gold
Raczkowanie

GG do baby_luv_gold

Cytat:
Napisane przez CocoPoznan Poka¿ wiadomo¶æ
Chyba macie na my¶li t± hennê w tubce Venity, a nie to zio³owe co¶ w saszetkach.
Ja wiem, ¿e po farbowowaniu zio³ow± henn± która oblepia w³osy a nie dostaje siê do ¶rodka, mo¿na farbowaæ normaln± farb±, jak siê chce ryzykowaæ, ale mo¿e to poprostu nie³adnie wyj¶æ (to nawet macie napisane w instrukcji ka¿dej farby).
Ale co w odwrotn± stronê czyli zio³owa henna po farbie chemicznej - to nie wiem.
ja mam na mysli prawdziwa henne , a raczej chnê
nigdy nie u¿ywa³am zio³owo - chemicznych
Stary 2010-07-08, 22:18   #1039
julianna-p
Wtajemniczenie

super, ¿e tak szybko odpowiadacie Dziewczyny, bardzo dziêkujê
kathy579 farbowa³am w³a¶nie tym samym numerem artego ostatnio, chocia¿ wcze¶niej jeszcze kilkoma innymi i ka¿dy mega szybko znikal, najgorzej wspominam chyba 8.43(?) kolor cudowny po farbowaniu a po tygodniu obrzydliwie ¿ó³te w³osy, cera zmasakrowana tym kolorem, efekt taniego rozja¶niacza odradzam nawet próbowanie tego koloru, no chyba, ¿e kto¶ lubi ¿ó³æ. co do venity, szkoda, mia³am nadziejê, ¿e siê da j± stosowaæ bo kolorki maj± ciekawe.obecnie mam nr 7/44 z vitalitys i jak na razie jestem bardzo zadowolona, kolor cudny i trwalszy od artego (odpukaæ )
Lisbeth troche mnie zaciekawi³a¶ bo ja w³a¶nie te¿ mam w³osy, które odmawiaj± jakiejkolwiek wspópracy i nadzieja, ¿e mog± siê w co¶ u³o¿yæ... no i wspomina³a¶ o swojej mamie wiêc mo¿e warto spróbowaæ tylko jak mia³yby byæ trwadsze to masakra
trivial kup farbê artego np. 7.40 wyjdzie piêkna rudo¶c po tygodniu z³oty blond bez rozja¶niania i kombinacji

podsumowuj±c nie pozostaje mi nic innego jak kupno saszetki delii.
w w±tku gdzie¶ powy¿ej widzia³am te¿ zdjecia piêknej rudo¶ci po jakiej¶ piance(??) wiecie gdzie takie cudo da siê nabyæ??

co do trwa³o¶ci kolory to mogê poleciæ od siebie szampon ce-ce i od¿ywkê miedzian±, bardzo lubiê ten zestaw, jest ca³kiem przyjemny.
mam te¿ jak±¶ p³ukankê z vitalitys, ale czeka na razie na swoj± kolej ; no a z³ote refleksy pokdre¶lam olejkiem marchewkowym, który dodaje do waxa jak tylko pamiêtam- efekt nieziemskiego b³ysku gwarantowany

ps. ¶wietny w±tek i fajne towarzystwo, wiêc je¶li pozwolicie chyba siê tu zadomowiê

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 23:33   #1040
trivial
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 698
GG do trivial

A gdzie mogê dostaæ tê farbê?

trivial jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-08, 23:38   #1041
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez trivial Poka¿ wiadomo¶æ
A gdzie mogê dostaæ tê farbê?

ja kupowa³am w hurtowniach z grupy polwella(??) chyba tak to sie pisa³o, znajdziesz ja chyba w ka¿dym mie¶cie

Stary 2010-07-09, 05:45   #1042
gingerbabe
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 150

Cytat:
Dziêki za odpowiedzi
mówi³am w³a¶nie o tym balsamie zawieraj±cym ekstrakt bo sam± henn± bym siê nie odwa¿y³a . No nic na razie poczekam do przysz³ego tygodnia, mo¿e kolor bêdzie nadal ³adny.
Ja u¿ywam Delii-nie niszczy, ale bez od¿ywki nie rozczeszê w³osów, polecam tez Marion mied¼
gingerbabe jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-09, 13:56   #1043
kathy579
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 923
GG do kathy579

hey julianna-p
to fakt ¿e 7.40 sp³ukuje siê na z³oty ale tak jest w wiêkszo¶ci farb miedzianych, za to moim zdaniem 7.40 w naturalnym o¶wietleniu ma taki ,,pomarañczowy,, odcieñ co mi siê nie za bardzo podoba, zastanawiam siê nad kolorem Artego 8.44 - ale tak na dobr± sprawê to nie wiem czy mam ochotê jeszcze tej farby u¿ywac ze wzglêdu ¿e parê myc i ju¿ jestem blond, teraz chyba przyszed³ czas na Alfaparf lub Revlona. Znam kolorek 7.44 jest piêkny (u¿ywa³am majirel) podobno 7.44 z revlona lepiej siê trzyma na w³osach. Co do vitalita's to ju¿ raczej nie bêdê próbowaæ.

Ostatnio pisa³am o,,espresso coloring conditioner - copper,, miedzian maska do w³osów z vitalitys - do od¶wie¿ania koloru.
Dzisiaj w³a¶nie j± u¿y³am, kolor wyszed³ nierówny, brudny i zaraz potem ju¿ zmywa³am go potrójnym myciem szamponem!! - mo¿e to wina moich trudnych w³osów, nie wiem...Delia wychodzi na moich w³osach ¶licznie i dosyæ równo.

cc szampon miedziany - mam i bez efektu na moich w³osach, mo¿e z od¿ywk± by³o by inaczej.

u¿ywa³am te¿ od¿ywki koloryzuj±cej z Revlon nr.7.40 -czerwona ¿arówka nie polecam.

do kofeina w redbullach: farba palette bardzo niszczy w³osy

do trivial - jest fajny z³oty odcieñ w palecie Alfaparf nr.8.33, wygl±da na piêny z³oty
kathy579 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-09, 16:33   #1044
Eete
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
Dot.: Jaki odcieñ rudo¶ci?

A wie mo¿e która¶ z was jaki Ashley ma odcieñ??^^ bo ten kolor na prawde powala
Eete jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-11, 20:51   #1045
Seremida
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 18

ashlee ma co¶ z takiego miedzianego rudego, ale nie mam pojêcia, jaka to konretna nazwa farby bêdzie.

widzia³am w poprzednich postach, ¿e dziewczyny chwali³y¶cie L'oreal Feria Preference odcieñ mango. marzy mi siê taki kolor w³osów. na opakowaniu jest napisane, ¿e z takiego koloru, jakiego s± moje w³osy (a jest to co¶ pomiêdzy rudym, ciemnym blondem i szatynem, poniewa¿ czêsto eksperymentowa³am z szamponetkami) wyjdzie taki rudy ;D czy to prawda? jak my¶licie?

na avatarze jest moje zdjêcie, ale jest przyciemnione w programie do obróbki zdjêæ, wiêc nie sugerujcie siê tym, jaki kolor w³osów mam tam.
Seremida jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-11, 21:09   #1046
esfira
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 002

ja mam w³osy podobne do tego z opisu- tzn bardzo ciemny blond z rudymi refleksami, po mango wysz³o mi tak:
na pocz±tku to by³a wrêcz chamska marchewa, teraz wiêkszo¶æ farby siê spra³a i zosta³ taki zwyczajny rudy, niezbyt intensywny.
raczej wyjdzie kolor ciemniejszy ni¿ na opakowaniu.

Scandinavian Sleeping & Living
esfira jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-12, 10:56   #1047
TheChocolateDay
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
jak± farb± taki rudy kolor?

Hej. Chcia³abym mieæ rude w³osy, ale nie wiem jakiej farby wybraæ by wysz³y takie jak Florence (parê zdjêæ):
http://www.lastfm.pl/music/Florence%...mages/37745649
http://www.lastfm.pl/music/Florence%...mages/36007659
http://www.lastfm.pl/music/Florence%...mages/34604183
http://www.lastfm.pl/music/Florence%...mages/40719789
lub Hayley:
http://www.lastfm.pl/music/Hayley+Wi...images/7595659

Pomó¿cie proszê! Z góry dziêkujê
TheChocolateDay jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-12, 14:11   #1048
Chii1986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 326

Cytat:
Napisane przez Eete Poka¿ wiadomo¶æ
A wie mo¿e która¶ z was jaki Ashley ma odcieñ??^^ bo ten kolor na prawde powala
na wiza¿u by³o wiele w±tków o jej w³osach i w którym¶ by³a podana konkretna farba i nr którym ona farbuje, chyba Marijel Loreala ale pewna nie jestem i numeru nie pamiêtam... w ka¿dym razie jak j± ogl±da³am na próbniku to by³ to bardziej kasztan ni¿ rudy.

W moim mie¶cie nie ma pianki Venity w rudym kolorze tylko jest czerwona:/ a szkoda bo chcia³am sobie na weekend zrobiæ kolor i by³am ciekawa tej pianki.
Stary 2010-07-12, 14:16   #1049
baby_luv_gold
Raczkowanie

GG do baby_luv_gold

[QUOTE=Chii1986;20626435]na wiza¿u by³o wiele w±tków o jej w³osach i w którym¶ by³a podana konkretna farba i nr którym ona farbuje, chyba Marijel Loreala ale pewna nie jestem i numeru nie pamiêtam... w ka¿dym razie jak j± ogl±da³am na próbniku to by³ to bardziej kasztan ni¿ rudy.

W moim mie¶cie nie ma pianki Venity w rudym kolorze tylko jest czerwona:/ a szkoda bo chcia³am sobie na weekend zrobiæ kolor i by³am ciekawa tej pianki.[/QUOTE

zgadza sie bylo walkowane 100 razy , Ashley juz zdazyla od tego czasu byc blondynka , znow ruda i znow blondynka
kolor 6/4 koleston wella
Stary 2010-07-13, 13:12   #1050
ScarlettWoman20
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 23

Ka¿da z Was chce byæ oryginalna w tych rudych w³osach.Jeste¶cie ¯A£OSNE-u mnie po³owa lasek z uczelni ma marchewkê na g³owie.Najpiêkniejsze s± NATURALNE w³osy a nie farbowane na pomarañcz str±ki,d³ugie blond fale bij± na g³owê,wasz± chêæ bycia
oryginaln± !!!!!!!!
ScarlettWoman20 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.