Zapuszczanie włosów - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-10, 17:33   #1231
ewulkamala16
Rozeznanie

Dot.: Zapuszczanie włosów

Cytat:
Napisane przez NelluSiIa Pokaż wiadomość
to jest tak jak się człowiek spieszy rano przed szkola pisałam także pełno błędów było Wiecie ja regeneruje włosy od 3.5lat także co nieco wiem na temat regeneracji wiele kos,etyków przetestowałam wrecz prawie wszystkie dlatego chciała bym się z wami podzielić wiedzą zdobytą żebyście chociaż wy nie wyrzucały pieniedzy w błoto
jak taka doswiadczona to moze stosowalas neril garniera?
a bledy wybaczam..sama robie czesto:P
ewulkamala16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 17:43   #1232
NelluSiIa
Raczkowanie

Tak ale w związku z tym że włosy mam gęste i nie wypadają mi nie mam po co stosować ten specyfik jest do włosów ze skłonnością wypadania , przetłuszczania ja nie mam zdania do tego specyfiku jest mi obojętny ani mi się włosy nie przetłuszczają ani nie wypadają także na tym portalu są sprzeczności na temat tego kosmetyku jedni zachwalają inni nie rzecz gustu trzeba się samemu przekonać Jedno co napewno nie polecam to Radical ale wiem że większa część chwali sobie także może warto sprubować jest tani na bazie bodajże skrzypu

Edytowane przez NelluSiIa
Czas edycji: 2011-03-10 o 17:45
NelluSiIa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 17:51   #1233
ewulkamala16
Rozeznanie

Cytat:
Tak ale w związku z tym że włosy mam gęste i nie wypadają mi nie mam po co stosować ten specyfik jest do włosów ze skłonnością wypadania , przetłuszczania ja nie mam zdania do tego specyfiku jest mi obojętny ani mi się włosy nie przetłuszczają ani nie wypadają także na tym portalu są sprzeczności na temat tego kosmetyku jedni zachwalają inni nie rzecz gustu trzeba się samemu przekonać Jedno co napewno nie polecam to Radical ale wiem że większa część chwali sobie także może warto sprubować jest tani na bazie bodajże skrzypu
well...ja maly problem mam z wypadaniem..zreszta na wlasne zyczenie.gdybym nie szalala z kolorami to moze moje wlosy nie byly by w takim stanie jak sa...
Stary 2011-03-10, 17:54   #1234
NelluSiIa
Raczkowanie

No ja się farbowałam z ciemnego brązu czyt. naturalnego na blond platynę także mamy coś wspolnego od stycznia jestem znowu szatynką Stosowałaś kiedyś wax? jest on przeznaczony dla osob po chemioterapii więc na porost także wpływa pojawiają sie nowe baby hair ale i tak wole seboradin bo jest dużo bardziej skuteczny i nie muszę się z tym bawić spryskuje na noc rano są w takim samym stanie jak były

AAAaa przypomniałam sobie coś moja sis stosowała Garnier neril cytuję jej wypowiedz ;D : zapach śmierdzący , ale przyśpieszał mi porost także wart jest stosowania aaa i ciężko dostpeny w aptekach i wtym jest problem pewne panie z apteki jak moja sis była i chciała kupic poprosila o garnier neril one zrozumialy ze garnier fructis i skierowaly ja do sklepu ; D hah lol2

Edytowane przez NelluSiIa
Czas edycji: 2011-03-10 o 17:59
Stary 2011-03-10, 17:59   #1235
ewulkamala16
Rozeznanie

no tak...czarnre,brazowe,cze rwone,pomaranczowe,zulte. ..i tu sie zatrzymalam bo moje wlosy wolaly help!musialam sciac wlosy izafarbowalam je na ciemno i postanowilam sobie za cel numer jeden je NAPRAWIC i zapuscic.ajjj...ile to czlowiek moze sobie szkody zrobic
Stary 2011-03-10, 18:09   #1236
NelluSiIa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewulkamala16 Pokaż wiadomość
no tak...czarnre,brazowe,cze rwone,pomaranczowe,zulte. ..i tu sie zatrzymalam bo moje wlosy wolaly help!musialam sciac wlosy izafarbowalam je na ciemno i postanowilam sobie za cel numer jeden je NAPRAWIC i zapuscic.ajjj...ile to czlowiek moze sobie szkody zrobic

Dużo sciełaś włosów?
Stary 2011-03-10, 18:11   #1237
ewulkamala16
Rozeznanie

Cytat:
No ja się farbowałam z ciemnego brązu czyt. naturalnego na blond platynę także mamy coś wspolnego od stycznia jestem znowu szatynką Stosowałaś kiedyś wax? jest on przeznaczony dla osob po chemioterapii więc na porost także wpływa pojawiają sie nowe baby hair ale i tak wole seboradin bo jest dużo bardziej skuteczny i nie muszę się z tym bawić spryskuje na noc rano są w takim samym stanie jak były

AAAaa przypomniałam sobie coś moja sis stosowała Garnier neril cytuję jej wypowiedz ;D : zapach śmierdzący , ale przyśpieszał mi porost także wart jest stosowania aaa i ciężko dostpeny w aptekach i wtym jest problem pewne panie z apteki jak moja sis była i chciała kupic poprosila o garnier neril one zrozumialy ze garnier fructis i skierowaly ja do sklepu ; D hah lol2
co do zapach to sie zgodzejest paskudny:p ale z wypowiedzi wynika ze skuteczny wiec wchodze w to od nowego tygodnia.po miesiacu zamieszcze wlasna opinie.
a scielam duzo wg mnie,chociaz w sumie zalezy jak patrzyc..jakies 7cm poszlo..

Edytowane przez ewulkamala16
Czas edycji: 2011-03-10 o 18:13

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 18:12   #1238
NelluSiIa
Raczkowanie

No sprubuj sprubuj może i mnie namówisz na to heh po miesiącu stosowania czekam na twoją recenzję na forum
Stary 2011-03-10, 18:15   #1239
ewulkamala16
Rozeznanie

pewnie radykalnych zmian nie bedzie,w koncu po miesiacu nie ma co sie spodziewac cudow,ale...przetestuje:P
Stary 2011-03-10, 18:21   #1240
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Ten Neril chyba bede musiala zakupic bo mi wlosy wychodza jak diabli ostatnio :/ Nigdy mi tak nie wypadaly no chociaz teraz juz troche mniej. Przy myciu widze ze mniej ich wychodzi. Tak to po ciazy podobno jest :/

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Dziewczyny czy Belissa + herbata z pokrzywy wypłukuje witamine B z ogranizmu ? Gdzies mi sie o uszy to obilo a chce wlasnie jeszcze zaczac stosowac herbate choc jest ona obrzydliwa.
Stary 2011-03-10, 18:22   #1241
ewulkamala16
Rozeznanie

ponac tak...ale tez czesto na wiosne i jesien wychodza tak same od siebie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 18:28   #1242
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Ewulka mi wlasnie wlosy nigdy w takich ilosciach nie wychodziły. Mam ich niewiele i cienkie sa a tu jeszcze wychodzily :/ rzy przetluszczonych az skore glowy widac :/ Koszmar. Dzis na noc znowu pojdzie olej rycynowy A ten z pestek winogron kupie kupie
Stary 2011-03-10, 18:33   #1243
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Renatka_2108 Pokaż wiadomość
Ten Neril chyba bede musiala zakupic bo mi wlosy wychodza jak diabli ostatnio :/ Nigdy mi tak nie wypadaly no chociaz teraz juz troche mniej. Przy myciu widze ze mniej ich wychodzi. Tak to po ciazy podobno jest :/

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Dziewczyny czy Belissa + herbata z pokrzywy wypłukuje witamine B z ogranizmu ? Gdzies mi sie o uszy to obilo a chce wlasnie jeszcze zaczac stosowac herbate choc jest ona obrzydliwa.
Włosy po ciąży lecą w wyniku rozregulowania gospodarki hormonalnej organizmu, po jakimś czasie wszystko wróci do normy Pokrzywa wypłukuje witaminę B, ale jak sprawdzałam skład Belissy to pojawiają się tam witamny z grupy B, więc to się uzupełni
Ja piję pokrzywę + skrzyp i łykam codziennie witaminki.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 18:34   #1244
201802141209
Konto usunięte

Treść usunięta
201802141209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 18:41   #1245
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Włosy po ciąży lecą w wyniku rozregulowania gospodarki hormonalnej organizmu, po jakimś czasie wszystko wróci do normy Pokrzywa wypłukuje witaminę B, ale jak sprawdzałam skład Belissy to pojawiają się tam witamny z grupy B, więc to się uzupełni
Ja piję pokrzywę + skrzyp i łykam codziennie witaminki.
Skrzyp pijesz? Pewnie paskudztwo jak diabli..

To dobrze ze nie wyplukuje, jednak jak sie czyta jedna opinie to mozna narobic glupot (tak jak mąż ostatnio placki z maki ziemniaczanej )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 18:44   #1246
ewulkamala16
Rozeznanie

pokrzywa...ja niestety nie moge sie przelamac..sam zapach wywoluje u mnie odruch wymiotny ze tak powiem..
mi sie wlosy sypaly ,ale zaczelam tej nafty uzywac i celebrimu to po tym znacznie wypadanie sie oslabilo.
Stary 2011-03-10, 19:11   #1247
MadzSch
Raczkowanie

A gdzie mogę kupić ten olejek kokosowy? Bardzo bym chciało go wypróbować, a ma taką samą konsystencje jak np olejek rycynowy?
MadzSch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 19:23   #1248
NelluSiIa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MadzSch Pokaż wiadomość
A gdzie mogę kupić ten olejek kokosowy? Bardzo bym chciało go wypróbować, a ma taką samą konsystencje jak np olejek rycynowy?
Olej kokosowy różni sie od oleju rycynowego w pierwszej fazie olej kokosowy ma konsystencje stała cos w stylu zamarzniętego miąszu kokosa a z koleji olej rycynowy jest płynny. Olej kokosowy bardzołatwo i szybko sie rozpuszcza bierzemy łyżkę oleju kokosowego do pojemniczka wsadzamy do mikrofalowki lub do ciepłego miejsca by sie rozpuscił temp. powinna siegać powyzej 20 stopni C u mnie (czyli w moim mieście) zakupiłam ten olej w Galeri Krakowskiej w sklepie o nazwie "Organic" jest to sklep ze zdrową zywnościa w kazdym sklepie zielasrkim ze zdrowa żywnościa ewetualnie vegetariańskim powinien sie znales taki kosmetyk jezeli nie znajdziesz tego w swoim miescie mozesz go zakupic na allegro moj kosztował 39zł i tyle samo kosztuje na allegro aletrzeba wliczyc przesyłke do tego
Stary 2011-03-10, 19:40   #1249
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ha, czyli jesteś skarbnicą informacji! Pozwól, że Cię w takim razie pomęczę.
Też zniszczyłam kiedyś włosy rozjaśnianiem, potem jasnym rudym, zaczęły mi się kruszyć i w sumie dopiero od roku wychodzą na prostą, farbuję je henną i obcięłam paskudne końcówki. Nie wypadają, nie przetłuszczają się (przeciwnie, są wiecznie sianowate ale pomaga na to oliwka), są raczej grube i tylko szybszego wzrostu mi potrzeba do szczęścia. Próbowałam Waxa i Glorii ale nie widziałam efektów, nafty ale tylko nadawała połysk - czyli co, wypróbować Seboradin?
I na pokrzywę liczę.

Cytat:
Napisane przez Renatka_2108 Pokaż wiadomość
a chce wlasnie jeszcze zaczac stosowac herbate choc jest ona obrzydliwa.
Cytat:
pokrzywa...ja niestety nie moge sie przelamac..sam zapach wywoluje u mnie odruch wymiotny ze tak powiem..
No co Wy, właśnie piję i się zachwycam ziołowym smaczkiem i zapachem Podpasowała mi ale ja w ogóle lubię ziołowe zapachy.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 20:22   #1250
NelluSiIa
Raczkowanie

Najlepsze na porost jest o Seboradin chodzi mi o tego z czarna rzodkwią jak wiadomo ona przyspiesza porost. Myśle ze jest to najlepszy kosmetyk co do porostu włosów mi przyspiesza porost włosów o około 45% uwazam ze warto sprubować jest tani i wydajny ale bardzo śmierdzi ale jak psikasz na noc z tego wzgledu ze w nocy włoski rosną robisz masaz głowy w ten sposub pobudzasz cebuli do wzrostu. Stosujesz 3 tyg i tydzien przerwy aby włosy sie nie przyzwyczaiły. Uwazam ze Seboradin jest najlepszym kosmetykie razem z olejem kokosowym które spotkałam na mojej dzordze zapuszczania.
Ja zrezygnowałam z pokrzywy ale moja siostra ja nadal pije w postaci herbatek dodtakowo stosuje herbatki ze skrzypu polnego ale rezultatów rewelacyjnych nie ma byc może za krótko sotuje zeby były efekty.
Czytałam na temat maseczki z kawy jak wiadomo kawa zawiera kofeine co sprawia ze pobudza porost włosów nie które dziewczyny zachwalały drugie były rozczarowane gdyz fusy z kawy wplatywały im sie we włosy.. ja tego nie stosowałam..
takze słyszłam o maseczce ktora robi sie z najostrzejszej papryki na świecie.. dziewczyny pisały ze jak im rosły 1cm na miesiac tak po zastosowaniu raz na 2 tyg tej maski ich wzrost włosa osiagnoł 4cm ale BYŁY PRZYPADKI GDZIE DZIECZYNA BUDZIŁA SIE W NOCY Z POWDU OSTREGO PIECZENIA WYWOŁANEGO TA MASKA W REZULTACIE ZMYWAJAC Z GŁOWY TA KONSYSTENCJE WŁOSY WYSZŁY SA ŁYSE I NIGDY NIE ODZYSKAŁY CEBULEK.. szokujace ale prawdziwe.. a wracajac do tematu... sa maseczki z drozdzy ktore pobudzaja włosy.. ale to nie na wszystkie włosy działa.. mozna takze pic drozdze.. mozna tez stosowac płukanki z pokrzywy.. oraz z skrzypu polnego.
maska Wax.. nie na wszystkie włosy działa.. ampułki radical... placenta.. joanna szapon z czarnej rzepy, olej rycynowy i nafta kosmetyczna chodzi ja porostu nie zauwazyłam.. witaminy pisdajace siarke w składzie.. tabletki takie jak marz special i wiele innych witamin.. jezeli bys mi podała konkret to moge napisac.. moge sie rozpisywac ale nie wiem dokładnie co Cie interesuje.. bo naprawde bardzo duzo tego wszystkiego jest..
Stary 2011-03-10, 20:44   #1251
Redhaired Witch
Nindżopesz

Nellusia, dzięki za wyczerpującą odpowiedź, na kuracje paprykową się nie skuszę Mnie nawet nie zależy za nowych włosach czyli na zagęszczaniu tylko żeby te stare szybciej dobiły pasa
Płukanki kiedyś robiłam ze skrzypu, pokrzywy, łopianu i czegoś tam jeszcze bo mi włosy wypadały - rzeczywiście super działa - ale na jakość włosów kiepsko to u mnie wpływa, wysusza, dlatego wolałabym coś łykać/pić żeby nie myć w kółko kłaków. Za to mogę je miziać oliwkami bo i tak po nocy to wszystko gdzieś wsiąka.
Mam opakowanie Bio Siliki ale ginekolog radził mi się wstrzymać ze skrzypem, ktoś ją stosował, warto? Jak nie działa na szybszy wzrost to zostawię TŻtowi, jemu wypadają.
W ogóle jak czytam o różnych tabletkach ze skrzypem i pokrzywą na włosy, paznokcie etc. to głupnę, za dużo tego jest, nie umiem wybrać.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 22:24   #1252
aam
Zadomowienie

Cytat:
Najlepsze na porost jest o Seboradin chodzi mi o tego z czarna rzodkwią jak wiadomo ona przyspiesza porost. Myśle ze jest to najlepszy kosmetyk co do porostu włosów mi przyspiesza porost włosów o około 45% uwazam ze warto sprubować jest tani i wydajny ale bardzo śmierdzi ale jak psikasz na noc z tego wzgledu ze w nocy włoski rosną robisz masaz głowy w ten sposub pobudzasz cebuli do wzrostu. Stosujesz 3 tyg i tydzien przerwy aby włosy sie nie przyzwyczaiły. Uwazam ze Seboradin jest najlepszym kosmetykie razem z olejem kokosowym które spotkałam na mojej dzordze zapuszczania.
Ja zrezygnowałam z pokrzywy ale moja siostra ja nadal pije w postaci herbatek dodtakowo stosuje herbatki ze skrzypu polnego ale rezultatów rewelacyjnych nie ma byc może za krótko sotuje zeby były efekty.
Czytałam na temat maseczki z kawy jak wiadomo kawa zawiera kofeine co sprawia ze pobudza porost włosów nie które dziewczyny zachwalały drugie były rozczarowane gdyz fusy z kawy wplatywały im sie we włosy.. ja tego nie stosowałam..
takze słyszłam o maseczce ktora robi sie z najostrzejszej papryki na świecie.. dziewczyny pisały ze jak im rosły 1cm na miesiac tak po zastosowaniu raz na 2 tyg tej maski ich wzrost włosa osiagnoł 4cm ale BYŁY PRZYPADKI GDZIE DZIECZYNA BUDZIŁA SIE W NOCY Z POWDU OSTREGO PIECZENIA WYWOŁANEGO TA MASKA W REZULTACIE ZMYWAJAC Z GŁOWY TA KONSYSTENCJE WŁOSY WYSZŁY SA ŁYSE I NIGDY NIE ODZYSKAŁY CEBULEK.. szokujace ale prawdziwe.. a wracajac do tematu... sa maseczki z drozdzy ktore pobudzaja włosy.. ale to nie na wszystkie włosy działa.. mozna takze pic drozdze.. mozna tez stosowac płukanki z pokrzywy.. oraz z skrzypu polnego.
maska Wax.. nie na wszystkie włosy działa.. ampułki radical... placenta.. joanna szapon z czarnej rzepy, olej rycynowy i nafta kosmetyczna chodzi ja porostu nie zauwazyłam.. witaminy pisdajace siarke w składzie.. tabletki takie jak marz special i wiele innych witamin.. jezeli bys mi podała konkret to moge napisac.. moge sie rozpisywac ale nie wiem dokładnie co Cie interesuje.. bo naprawde bardzo duzo tego wszystkiego jest..
Nic dziwnego, nawet na pikantniejszych sosach z chili (a daleko im do takiej superostrej papryczki) można znaleźć ostrzeżenie "unikać kontaktu ze skórą" Także z niektórymi naturalnymi sposobami lepiej uważać

Też postanowiłam zapuszczać moje cienkie włoski, planuję zakup odżywki, maski, wody brzozowej i jakiegoś oleju
Jutro wybiorę się do rossmanna, odżywkę jakąś dobrą chyba tam znajdę, ale gdzie tą wodę brzozową kupić to ja nie wiem No i jaki olej będzie najlepszy też nie mam pojęcia
Na razie zażywam vitapil i tran (tran przede wszystkim na odporność i takie tam), i powiem że vitapil był dobrym wyborem Stwierdzam to widząc stan moich skórek wokół paznokci - ostatnio strasznie mi się zadzierają, a po tygodniu kuracji wyglądają o niebo lepiej

I jeszcze mam pytanie - na zabezpieczenie końcówek najlepszy będzie jedwab czy coś innego? Strasznie mi się rozdwajają, za tydzień idę podciąć, więc muszę zacząć o nie dbać jak najszybciej
aam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 05:19   #1253
NelluSiIa
Raczkowanie

Odpowiedzi na temat kosmetyków masz chyba 2 posty moje wyżej olej kokosowy kup sobie na poczatek
Stary 2011-03-11, 06:21   #1254
ewulkamala16
Rozeznanie

no to ladnie.jesttakie powiedzenie:jak sie czlowiek spieszy to sie diabel cieszy:P swoja droga rezultaty super,gdyby nie te PRZERAZAJACE skutki uboczne.
Stary 2011-03-11, 06:32   #1255
NelluSiIa
Raczkowanie

Można zapuszczać ale bez przesady ;/ czyt. na jednym forum jak dziewczyny pisaly ze mimo to wyprubuja ... sorry chyba lepsze jest poczekanie tych 2 lat na dlugie wlosy niz pozbyc sie ich na cale zycie i perulki zakladac ...;/
Stary 2011-03-11, 06:51   #1256
sande
Raczkowanie

Przyłącze się....
ja zapuszczam włosy odkąd tylko pamiętam i ciągle widzę tą samą długość
podcinam co miesiąc ale to nic mi nie daje... fakt faktem zniszczyłam sobiewłosy na własne życzenie kolory na głowie miałam od czarnego , czerwonego, rudego, pomarańczowego , żółtego , zielonego w efekcie przejścia (jakaś dziwna reakcja chemiczna wyszła) po platynę - teraz się już nie farbuję ok pół roku wróciłam do swojego koloru... włosy mi notorycznie wypadają już stosowałam cuda na świecie... ale o tym szamponie Garnier Neril nawet dermatolog mi nie wspomniał... wypróbuje może to mi pomoże... bo już zaczęłam tracić nadzieję , że coś się zmieni z tymi włosami moimi a nie dość tego , że mi wypadają garściami to mam cienkie jak ch***** i w dodatku loki...

Edytowane przez sande
Czas edycji: 2011-03-11 o 06:52
sande jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 06:55   #1257
maymay6
Rozeznanie

Cytat:
no to ladnie.jesttakie powiedzenie:jak sie czlowiek spieszy to sie diabel cieszy:P swoja droga rezultaty super,gdyby nie te PRZERAZAJACE skutki uboczne.
A gdzie o tym dziewczyny pisały? Bo szczerze mówiac to szukałam w google ale takiej informacji nie znalazłam.

Pytam, bo z tego co mi wiadomo najostrzejszą papryka na świecie to habanero. Papryka ta jest tak ostra, że nie nadaje się do zjedzenia na surowo, przy krojeniu trzeba być bardzo ostrożnym i w żadnym wypadku nie wolno pozwolić by nawet odrobina soku dostała się do oczu czy na twarz. Ręce należy obficie natrzeć olejem i bardzo dokładnie umyć. Więc ta opowieśc o maseczce brzmi jak dla mnie troche jak opowieśc o "czarnej wołdze"

Edytowane przez maymay6
Czas edycji: 2011-03-11 o 10:10
maymay6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:50   #1258
aam
Zadomowienie

Cytat:
Odpowiedzi na temat kosmetyków masz chyba 2 posty moje wyżej olej kokosowy kup sobie na poczatek
No właśnie tak czytam co tutaj się dzieje i w paru innych wątkach i pół wizażu przekopałam odnośnie włosowej pielęgnacji i w końcu już sama nie wiem co i jak
aam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 11:10   #1259
ewulkamala16
Rozeznanie

a to ja cytowalam kolezanke Nellusie:P ..dzisaiaj mama rzytaszczyla mi super szampon ..tak mowila:radical.co to za szampon nie wiem bo pierszy raz mam z nim stycznosc..ale czytalam ze raczej jest ok.
Stary 2011-03-11, 11:22   #1260
Panterkax33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aam Pokaż wiadomość
No właśnie tak czytam co tutaj się dzieje i w paru innych wątkach i pół wizażu przekopałam odnośnie włosowej pielęgnacji i w końcu już sama nie wiem co i jak

Olej kokosowy jest podobno bardzo dobry lecz ja nie widziałam po nim jakiś rewelacyjnych efektów może za krótko go stosowałam wodę brzozową możesz kupić w zwykłym ogólnospożywczym sklepie. Na końcówki bardzo dobry jest serum ale najlepiej żeby w składzie nie było alkoholu bo wtedy efekt jest krótkotrwały a w rezultacie wysusza ci włosy. Mi włosy się przestały tak bardzo rozdwajać po olejach. Na końcówki bardzo dobry jest olej rycynowy. Wiele dziewczyn pisało ze ma problem ze zmyciem go z włosów.. ja nie mam z tym problemu

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Stosowałam ten szampon już jakiś czas temu ale przestałam poniewaz moje włosy sprawiały wrażenie suchych
Panterkax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości