|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz siê biochemi± kosmetyczn±? Chcesz poznaæ dzia³anie poszczególnych sk³adników zawartych w kosmetykach oraz ich wp³yw na zdrowie. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1921 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 792
|
Dot.: Opalamy siê!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio jestem zachwycona samoopalaczem Clarinsa do twarzy concentree, jest poprostu rewelacyjny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1923 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 275
|
Dziewczyny u¿ywa³am tego nutri sun vichy dla mnie rewelacja, tzn. u¿y³am go na twarz szyjê i lekko dekolt zachaczy³am, po 1 - fajnie pachnie , nie unosi siê ¿adne DHA, ma lekk± konstystencjê no i jak równiutko jestem opalona tzn. "lekko dotkniêta s³oneczkiem". Narazie wstrzymam siê z zakuprem bo chcia³abym na sobie wypróbowaæ dove lub niwejke.
![]() |
#1924 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 656
|
A ja znów opalam siê ukochanym Dove do ciemnej karnacji,
buziê chusteczkami rosmana lub Daxa ![]()
![]() |
#1925 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 359
|
Ja zawchwycam siê mleczkiem samooplaj±cym Sun Ozon z Rossmanna.
Ono kompletnie NIE ¶mierdzi, nic a nic, a zaznaczam,¿e nos mam baaardzo baaardzo wyczulony na samoopalczowy smrodek. Szybko siê wch³ania ( jak na balsam), nie robi smug i d³ugo siê trzyma. Ciê¿ko je zmyæ nawet pilingiem co w sumie mo¿e byæ wad± jesli kto¶ przesadzi z ilo¶ci±. Daje delikatny efekt , jak dla mnie to super, bo mam jasn± karnacjê. Zero pomarañczy. Do tej pory u¿ywa³am : 1)Johnson Holiday- bya³am ca³a w ¿ó³tych plamach i ¶mierdz±ca ![]() 2)Dove stara wersja - d³ugo siê wch³ania³+efekt marchweki+smrodek 3)L'Oreal- ³adny delikatny efekt ,ale strasznie siê lepi³, smrodek w normie ale by³ ![]() Jak dla mnie Sun Ozon jest najlepszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1927 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
![]()
Czesc dziewczyny! jestem nowa
![]() ![]() pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#1928 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie peeling jest to czynnosc wzgledna...poniewaz jakos tak moj Loreal nutri bronze dobrze sie wchlania i daje tak bardzo rownomierny efekt ze wystarczy jak zrobie peeling raz na tydzien kiedy skora robi sie ziemista,to wtedy go robie i jest spoko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1929 |
Wtajemniczenie
|
ej a wogole to mam maly problem...bo moj Garnier do twarzy strasznie mnie zapychal wiec przestalam go uzywac...no i teraz jestem strasznie blada..
![]() znacie jakies fajne bronzery/samoopalacze do buzi ktore mozna polecic mieszanej cerze? i drugie pytanko, jak opalacie sobie bronzerami stopy?bo ja na swoich mam tylko plamy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 856
|
Ja zakochalam sie w Lorelu Slim - po dluzszym stosowaniu nadaje przepiekny kolor - baaardzo naturalny- jeszcze zaden samoopalacz nie nadal mi tak pieknego kolorku, porownywalam z moja siostrzenica ktora ma delikana opalenizne - w przepieknym kolorku i ja zawsze wygladalam przy niej zó³tawo - nie bardzo ale zawsze ta zó³æ gdzies tam przebija³a a teraz po Lorealu mamy prawie identyczny kolor
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1931 |
Zakorzenienie
|
ja chyba zrezygnujê z samoopalaczy.
Mam wra¿enie ¿e przesta³y mnie opalaæ ![]() smaruje sie smarujê i nic :/
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#1932 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 764
|
meri99 ja u¿ywam Clarins Eau Lactee Auto-Bronzante (Liquid Bronze Self Tanning) jest wprawdzie drogi ale nic a nic nie zapycha
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1933 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 604
|
Cytat:
![]() Wypróbowa³am juz samoopalacz w kremie i chusteczki samoopalaj±ce i jestem bardzo zadowolona ![]() Samoopalacz mieszam zawsze z odrobin± balsamu i nie ma absolutnie mowy o smugach ![]() Teraz chcia³abym wypróbowaæ rossmannowski samoopalacz w spreju ![]() W KWC jest tylko jedna opinia i nie wiem czy jest tak samo dobry jak inne rossmanowskie mazide³ka ![]() Mo¿e która¶ z was ma ten samoopalacz? Jestem bardzo ciekawa opinii o nim ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1934 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...ja tez mam Loreal'a nutri bronze chociarz chcialam nutri bronze slim...ale jakos tak wyszlo...no i tez jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() tylko te stopy jakos tak dziwnie mi sie opalaja...sa bardzo nienaturalne...moze dlatego ze na stopach jest ciensza skora? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1935 |
Rozeznanie
|
Meri99 skoro piszesz ze ten naturalny tez nadaje ³±dny kolorek to go wyprobuje - moze dzis uda mi sie po niego skoczyc, porównam konsystencje i zdecyduje sie na ktorys z nich - bo w sumie ten Slim baaardzo mi odpowiada - sama przyjemnosc stosowania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1936 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm...a ja chyba nabede sobie tego slim'a jak tak zachwalasz, efekt w sumie 2in1 wyszczuplanie i opalanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez zawsze mia³am problem ze stopami ale odk±d zacze³am smarowaæ siê dove z drobinkami zapomnia³am juz o tym problemie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1938 |
Wtajemniczenie
|
no to mam problem...dove jeszcze nigdy nieuzywalam...wiec niemam zdania...ale loreal sobie z moimi stopami nieradzi...
![]() a propos...to pytalam sie o waszych faworytow w opalaniu twarzy...czego najchetniej uzywacie????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1939 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 899
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#1940 |
Rozeznanie
|
Ja jednak znów kupilam Slim- zastanawialam sie pomiedzy klasycznym nawilzajacym ale przeczytalam ze Slim ma konsystencje ³atwowch³aniajac±- mleczko-¿el a na nawilzajacym pisze ze ma kremowa wiec wolalam nie ryzykowac bo nie cierpie tego lepienia po aplikacji
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1941 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 359
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1943 |
Zakorzenienie
|
Ju¿ mnie wkurza³o to opalanie bo wszystko wydawa³o mi siê zbyt t³uste, i nivea i dove.
Ju¿ chcia³am i¶æ na solarium. W ostatniech chwili ¿al mi by³o mi ¿al mojej skóry. Kupi³am znów mus br±zuj±cy Lirene i dzi¶ jestem ¶licznie br±zowa. On jest idealny ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1944 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 540
|
Mnie siê skoñczy³ wczoraj Nivea do ciemnej karnacji, posmarowa³am nim wczoraj w³a¶nie te czê¶ci cia³a, które by³y bielsze od reszty(bo trochê mnie ju¿ opali³o) i mam ³±dnie wyrównan± opaleniznê
![]() ![]() Muszê kupiæ nowy balsam, chyba znów Nivejkê, choæ zastanawiam siê nad Dove, albo tym nowym L`Orealem ![]()
![]() |
#1945 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a jak to u Was ygl±da:
opalacie siê balsamami, a jak to schodzi to zdzieracie do zera peelingiem? I na nowo? Co jaki czas?
![]() |
#1946 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wlasnie ten loreal ma fajna ceche dotyczaca schodzenia opalenizny...a wlasciwie 2: 1:jego kolor nieschodzi do zera po zrobieniu peelingu,skora jest jeszcze lekko opalona 2:a skora (przynajmniej mi) sygnalizuje kiedy mam go zrobic..kiedy kolor staje sie troche ziemisty |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1947 |
Raczkowanie
|
Do Dziewczyn które pyta³y o Sun Ozon w sprayu.Jest bardzo fajny daje kolor tak jak mleczko ale nie nawil¿a tak mocno, ale suchca skóra te¿ nie jest.Kosztuje tylko 7.99 cena naprawdê ¶wietna, a w opakowaniu jest 200mln!!!super produkt i za tak± cenê!!!Tylko szkoda, ¿e u mnie w Opolu nie ma go jeszcze, ja kupia³am w Galeri Dominiañskiej we Wroc³awiu.Pozdrawiam wszystkie samoopalaj±ce siê!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1948 |
Wtajemniczenie
|
do SATHI:hej ja tez chyba zrezygnuje...wczoraj moj loreal zaczal mi sie tak walkowac...(pierwszy raz w zyciu cos takiego mi sie zdarzylo!!!)
![]() ze wogole jak to zobaczylam to.... ![]() wogole zauwazylam ze pogorszyla mi sie skora...jest sucha strasznie!!!! stwierdzilam ze dam sobie spokoj na razie...jest teraz slonce(WRESZCIE...) wiec moge sie troche poopalac normalnie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1949 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 345
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1950 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm..... ![]() slyszalam ze Vichy jakies produkuje...ale podejrzewam ze mi sie to nieoplaci... Vichy za wysoko sie ceni... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.