|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
` Za darmo możesz mnie pokochać.
` Chciałabym z Tobą pójśc, lecz nie umiem stawiać kroków. ` Byś był. ` Upita szczęściem z Nim. ` Zamykam oczy i widzę nas znów. ` z marzeniami na 'ty'. |
|
|
|
#3002 |
|
Przyczajenie
|
Oduczyłeś mnie palić, nazywałeś mnie głupolem i łobuzem, przyzwyczaiłeś mnie do swojego oddechu na moim karku. Zawsze poprawiałeś mi szalik i zapinałeś kurtkę po samą szyję, robiłeś najlepszą herbatę i zawsze miałeś przy sobie chusteczkę - dla mnie, a co najważniejsze zawsze przy mnie byłeś. A teraz odchodzisz czuję się jak sierota bez serca, rąk i nóg
|
|
|
|
#3003 |
|
Wtajemniczenie
|
One for all - <3 ja mocniej ;**
Wydłubię Ci te oczy. Przysięgam. Tym małym scyzorykiem którym zawsze bawisz się gdy na mnie zerkasz. Momentami nie czuję że jesteś mój. Nie czuję że jestem twoja. Nie czuję że jesteśmy dla siebie. Masz mnie. Żebyś nie czuł się zbyt samotny, trochę zaniedbany, odrobinę niekochany. Ogrzewasz moje zmarznięte policzki nawet gdy sam masz zimne ręce.
Moje idee to gwiazdy, których nie potrafię ułożyć w konstelacje Mt 7, 7-8 Edytowane przez Drift Czas edycji: 2009-10-31 o 21:22 |
|
|
|
#3004 |
|
Raczkowanie
|
chcę zapomnieć jak to jest witać z Tobą nowy dzień.
nie chcę więcej już Ciebie mieć obok mnie. ucisz moje serce . . .
|
#3006 |
|
Raczkowanie
|
" Być sobą , czyli walić głupie miny , to moja specjalność"
![]() Jestem sobą , czyli dla przyjaciół wariatka , za to ich kocham , że akceptują mnie taką jaka jestem Nie zmieniam się dla innych ludzi , żeby się podpasować . Nie pasuje im moja osoba , to idę sobie . Ale nigdy nie zmieniam ... _______________ Dziewczynki macie opisy o tym ze : moja przyjaciółka znalazła sobie nową przyjaciółkę i ona teraz mnie olewa i wgl i teraz one są takie przyjaciółki najlepsze pod słońcem a ja juz nie mam siły i je olewam i się z nich śmieje. Macie może takie opisy konkretnie ze są dla mnie śmieszne ale nie takie dosłowne? Prosze was bardzo o pomoc |
|
|
|
#3007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój przyjacielu-jak to słowo obco dziś brzmi.... Dla przyjaciela nowego nie opuszczaj starego ... Chuj w dupę takim osobom co w oczy przyjaciele a za plecami s****iele!!! Nic tak nie zatruwa powietrza jak rozkładająca się przyjaźń. Głos donośny jak chór w kościele...a chuj Wam w dupę fałszywi przyjaciele! Ile jestem Ci winna, ile policzyłaś mi za swą przyjaźń... Są ludzie bezcenni ...a dla niektórych szkoda opisuCo los chce dać lub zabrać mi. Dziś oprócz Ciebie wiem, nie mam nic.. _________________________ ________ Mam nadzieję że coś sobie wybierzesz niestety innych nie mam.. ;/
|
|
|
|
|
#3008 |
|
Zadomowienie
|
- jak cofnac przeszlosc?
- ctrl+z po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa ! ![]() Zawsze i na zawsze. Pamiętasz? wyjdę. wyjdę dziś w deszczu, zapalę papierosa. siądę na najdalszym krawężniku od miejsca, które znam. będę myśleć. tak długo, aż zapomnę. aż dym wypruje mi płuca. byłam za dobra dla Ciebie, byłam za dobra bez wątpienia.
|
#3009 |
|
Raczkowanie
|
szukaj mnie cierpliwie dzień po dniu.
Don't make it all okay, it's not okay. lubisz to, co widzisz ? z Tobą nawet łzy smakują jak szczęście. ja muszę jeszcze z lotu ptaka. choćby z trzepaka. ! Kaczorex. ! yeah. ! miszcz. ![]()
|
|
#3010 |
|
Raczkowanie
|
że niby ja ? ;O wyróżnienie od takiej talenciary ? dziękuję kochana
![]() <3 jeju jak miło dziękuję Skarbie ![]() <3 i znowu chcę dostawać od Ciebie bukiety róż i chodzić z uśmiechem na twarzy gdyby w życiu było choć odrobinę prościej . gdyby można było kupić na bazarze szczęście i nawet czekolada nie sprawia ,ze na twarzy pojawia się uśmiech .a przecież zawsze pomagało... złamana w środku. tylko płacze i płacze. i w końcu przestać o tobie myśleć. jedyne o czym teraz marze. ale kochanie . jeszcze będzie dobrze. daj tylko jeszcze szanse nam. a może masz jeszcze trochę szczęścia w słoiku? to nic ,że serca mi pęka z nadmiaru smutku. jakieś takie moje wypociny ![]()
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
spokojna jak powierzchnia wody w szklance, trzymanej przez człowieka z parkinsonem,
któremu palą się spodnie i tańczy lambadę.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
MamCieGdzieś -no to może ja
: z zasady przyjaciel jest warty zachodu, w tym przypadku się na to wykładam. tak sie ciesze, ze mnie wyreczylas, to koniec, to koniec haaa. wydałaś mi się bliska... nie ma mnie dla ciebie od dzis. jestem calodobowo tylko dla moich! to na tyle, nic wiecej nie wymysle. jak sie przyda to ... wiesz ;d. _________________________ _____________________ Jeżeli on sprawia, że czujesz się jak milion dolarowy banknot -say oh!
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To boli kiedyś blisko, teraz sobie obcy ludzie i trudno tak musiało być, nie mam złudzeń, nie mam pretensji, nie czuję nienawiści, wszystkiego najlepszego, obcy jest mi smak zawiści, mszczą się słabi, nawiedzeni chcą Cie zbawić, czasami duma nie pozwala spraw naprawić, cóz czasem granice ktoś przekracza, a w życiu? ..Nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca. eldo - granice. mam nadzieje ze cos ;] Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2009-10-31 o 22:06 |
|
|
|
|
#3014 |
|
Zadomowienie
|
Issue - ty mój promyczku!
<33* * * `-trzymaj się! -ty też nie puszczaj! xD `Ludzie poszaleli handlują sumieniem wysuszone serca chowają po ulicach `nie dajmy się zwariować `Ulice odbijają szary smutek nieba `...where two and two always make five.
|
|
#3015 |
|
Zadomowienie
|
W Twoich żyłach czuję zdrady chęć
W zaparowanym małym świecie My. Obok nienawiści znieczulicy głupich spojrzeń trosk . . |
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba jako jedynej Ci się te opisy podobają hehe dlatego tym bardziej dziękuję za mobilizację ![]() Co dzień staram się grać w różną grę Ale moje serce nie chce tego. Dlaczego tak bardzo tęsknię za Tobą? Jestem przyzwyczajona do samotności Chłopczyku wiesz dopiero zaczęłam zdawać sobie sprawę co jest dla mnie ważne Samotne dni i samotne noce Włóż swoje tenisówki..Chodźmy przed nami cała długa noc.. |
|
|
|
|
#3017 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i za to, że ktoś się tu cieszy z mojej obecności
![]() a gdzie się szlajałam Słonko ? Gdzie ja się nie szlajałam Codziennie się szlajam bezczelnym krokiem po życiu ![]() Trochę mnie zacięło, ale póki mam luz na studiach, postaram się tu co nieco popisac ![]() i na dzisiaj takie o: 1. Racja! Codziennie szlajam się bezczelnym krokiem po moim życiu.. 2. - Śpisz? - Nie, nie, nie, ja słucham.. ![]() 3. To, że oczy są zamknięte, nie znaczy, że uszy nic nie słyszą.. ![]() 4. Czego oczy nie widzą, to żal dupę ściska ![]() 5. Mam kocie oczy, biegam sama po nocy, śmieję się głośno, ubieram wyzywająco.. ![]() 6. To, że jesteś tanią dz*wką, nie znaczy, że każdy się przyzna, że go na Ciebie stac. 7. Jesteś jak łopata, ani to ładne, ani poręczne, tylko Cię w ziemię wbic! ![]() 8. Niektórzy wolą sprzedac duszę. Idą po kosztach... Kryzys w końcu. 9. Panu to ja pomacham raczka.. albo dwiema.. na do widzenia..... ![]() 10. - Zapytaj, a powiem Ci wszystko.. - Z tym, że ja wszystkiego chyba wiedziec nawet nie chcę..
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2009-10-31 o 23:16 |
|
|
|
#3018 |
|
Raczkowanie
|
kurde, zimno. ja chcę do Ciebie! I możesz mnie nazwać ciepłą kluchą mam to w dupie! Podoba mi się. mama miała rację facet to facet dużo mówi mało robi. "normalnie uderzyłbym do Ciebie tak, że nie miałabyś czasu pomyśleć" każdy tobie a ty sobie przeznaczenie to most, który budujemy, by dotrzeć do ukochanego. Czy przestaniesz kopać mnie pod stołem? Will ya quit kicking me under the table? Jakiś pretekst, żeby świadomie z tobą zostać. any excuse to stay awake with you. You'll sleep here, i'll sleep there Będzie spał tutaj, a ja będę spała tam Powiedz dobranoc i odejdź Say goodnight and go O co chodzi do cholery ? what the hell is going on? Idź, znajdź kogoś innego Go find someone else To ty jesteś głupcem w pogoni za cukierkiem. You’re the fool who’s chasing down the candy cane .
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
TiS - '- myślisz, że Bóg często płacze ?
- jeśli w ogóle Bóg istnieje, to powinien płakać cały czas, wyć powinien kur.wa. - ten kradnę. <3 IhateU, Tusilla - słoneczka, dziękuję Wam bardzo. ;* jesteście cudowne. ;* _________________________ ________ kochane, macie może coś o tym, że wali mi się wszystko w życiu? że już po prostu nie mam na to wszystko siły.. że przydałby mi się odpoczynek od życia. ; ( bardzo Wam dziękuję z góry! ;** _________________________ _____________ `uwierzyłam, że już zawsze będzie tak.. `chciałabym przy Tobie umierać. `przed sobą nie ucieknę, przed sobą się nie schronię..
|
#3020 |
|
Raczkowanie
|
najwspanialsze:
madziam90 ![]() Panna Bezczelna ![]() _Panna_Migotka_ ![]() Issuee ![]() ciiri ![]() keeendy ![]() Kochanaa ![]() One for all ![]() IhateU ![]() Tusilla ![]() Rilen ![]() suve ![]() BananowaBrazylijka ![]() <3 ___________ - Jesteś? - Tuż za tobą. tak cholernie mi na tobie zależy, że nawet ja sama nie jestem w stanie tego do końca zrozumieć. nie wiedziałam, że potrafię nie krzyczeć, nie przeklinać, nie trzaskać drzwiami, nie płakać na zawołanie. od czterech miesięcy przecież właściwie robiłam tylko to. czasami wydaje mi się , że w ogóle Cie nie znam. i tylko ta cholerna bezsilność, która wyciska łzy . proszę, nie bądź taki jak inni.. W powietrzu żar, zaniedbana miłość i chce otworzyć okno` Serce jej teraz w twoich rękach. krzycz glosno,chocby chcieli cie uciszyc -czy Ty nie widzisz? -czego? -tego jak ona reaguje na Twój uśmiech...
|
#3021 |
|
Raczkowanie
|
Zobaczysz. kiedyś to małe, brzydkie kaczątko rozwinie skrzydła... Będzie piękna. A wtedy Ty będziesz o nią cholernie, ale to cholernie zazdrosny...
-Ej księżniczko! - yyy chyba mnie z kimś pomyliłeś.! - Niee. Dla mnie jesteś niewinna jak Śnieżka, pracowita jak Kopciuszek, słodka jak Śpiąca Królewna, romantyczna jak Roszpunka, delikatna jak `księżniczka na ziarnku grochu`... - ee. zbyt wiele bajek Ci mama w dzieciństwie czytała?? ;D -Ej mała nie przejmuj się tym kolesiem, to debil.! - powiedz to mojemu sercu, bo tylko ono tego nie potrafi zrozumieć....! Mów do mnie tak, bo lubię słów Twoich smak... mów tak...;** Oskarżona o kochanie . <3 ;*** Niebieskim długopisem narysuję Ci czerwone serce. Kochali się w sobie pół żartem, pół serio - On Ją żartem, Ona Go serio... Wypijmy za niespełnioną miłość.... Mój głos czasami bywa obcy, ludzie różnie reagują na samotność, chciałabym do Ciebie zadzwonić, powiedzieć tak po prostu, że tęsknię. Nie wiem, czy to coś znaczy, nigdy nie chciałam niczego Ci niszczyć, chciałam Ci tylko powiedzieć, że tęsknię. Że ****a tęsknię.... ;( ;* Ta , która uciekła z domu wariatów i do tej pory żyje na wolności ... Ta , która zna rodziców Czesia... Ta , która pamięta , że się liczy Szacunek Ludzi Ulicy ... Ta, która pisze na GG bez klawiatury... Ta , która montuje klamki w drzwiach obrotowych... Ta , której nie zrozumiesz ... Ta, która policzyła 5 razy do nieskończoności... Ta, która przedawkowała Marsjanki... Ta, która nauczyła kamień jak być twardym... Ta, która potrafi być pijana po Kubusiu... ;** Boże pomóż...bo mi sumienie pieprzy, jak mam na siłę sobie świat tandetą ulepszyć, jestem tym co chce spać, a nie węszyć za szczęściem. Dla ciebie hajs, dla mnie czas, myśli są piękne...dlatego nic mi się nie chce, szczęście wchłaniam z powietrzem, tego świata ja nie chcę, więc go sobie ulepszę.. ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Scałuj mi z ust cynamonową maść! LoveBoję się czegoś, czego pragnę. Dziwny świat w szaleństwie... |
|
|
|
#3022 |
|
Zadomowienie
|
me9so3horny , ciri- świetne opisy
![]() ----------------------------------------------------------------------------- obok przepisów na naleśniki wygóglać sobie można przepis na miłość... fajnie, że też wcześniej na to nie wpadłam wierzchem dłoni przejedź po moim policzku... Składam z papieru kolejny samolot wyrzucam go w gorę Przygoda zwana życiem, marzenie zwane przygodą. Nigdy nie otrzymałam w całości miłości usiadłam na kancie moich przemyśleń niemogących się przebrać w słowa. Żadnego targowania, żadnych wyprzedaży, chcę "Miłość" w złotym pudełku, z najwyższej półki! Zanim zgasimy światło i zamkniemy oczy, powiem Ci sekret,który chowałam całe życie.. . ( dając to na opis nie zdradzamy w nim sekretu,dopiero podczas rozmowy hihi)
|
#3023 |
|
Raczkowanie
|
Proszę o opisy że jest mi w chuj źle... ! ;(
Mam nadzieję, że pomożecie... ;* "Mam jedną *******oną schizofrenię, zaburzenia emocjonalne proszę puść to na antenie..." |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3024 |
|
BAN stały
|
Gdy słysząc Twe słowa w ustach śliny nie było
Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2009-10-31 o 23:34 |
|
|
|
#3025 |
|
Raczkowanie
|
ZjemCie, bananowalaska - Okradam ; **
Skąd miała siły na to by jeszcze kochać?
Skad miała siły na to by patrzeć na nich? Skad miała siły by uśmiechać się do niej.. -Utopisz się kiedyś w tych łzach. -Nie utopię... Nauczyłam się w nich pływać. - Wiesz, kiedyś chciałem być aktorem.. - Jesteś nim. - Jak to? - Masz główną rolę w moich snach. - Kochanie, jaki mam kolor oczu? - Kolor wiosennego świtu z mgłą, w której mógłbym błądzić całe życie. - Jak możesz pożegnać się z kimś, bez kogo nie wyobrażasz sobie życia? - Nie pożegnałam się. Nic nie powiedziałam. Po prostu odeszłam. Edytowane przez unusualyou Czas edycji: 2009-10-31 o 23:32 |
|
|
|
#3026 |
|
BAN stały
|
w twojej TOP15 ze ja? nie wierze
mówiłam już Ci, że jesteś świetna ? CookieCrips -- > dziekujem <3 uwielbiam Cie wiesz ? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Za mała na tak wielkie problemy.
Tęsknota za Tobą czyni czekoladę mleczną - gorzką z chili. na prawdę myślisz, że pokonasz nieodwzajemnioną miłość.? miłość możesz zatuszować, choć i tak na dłuższą metę to nie będzie działać. prawdziwa miłość będzie trwała tak długo, aż w końcu zmieni się w nienawiść. nienawiść tak ogromną, że w tej chwili nie jesteś w stanie sobie jej wyobrazić. tak wielką siłę ma nieodwzajemniona miłość. dość łez . dość przepłakanych chwil .! i wmawiać sobie co dzień, że wciąż wszystko jest okey ![]() bajkowy świat złudzeń |
|
|
|
#3027 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() cieszy mnie to bardzo <3__________________ I proszę nie deptać mi po odciskach, bo jestem ostatnio rozbita na kawałki.
Zabawnie, że nie przeraża mnie zło jakie we mnie tkwi. Najbardziej ci do twarzy z uśmiechem. Zabiorę twoją przepustkę, nie pozwolę ci wałęsać się w mojej głowie. To czego boisz się najbardziej, może spotkać cię w połowie drogi. Zamarzło mi serce. Też.
|
|
#3028 |
|
Raczkowanie
|
Issuee - dziękuję!
Rilen , a kradnij kobieto! ;* ________ i zrobię wszystko , by przestać Cię kochać, uwierz. nadal pamiętam , żeby zapomnieć. zrobię dla Ciebie wszystko , bo chcę! daj mi miłość , a ja dam Ci więcej. mam to czego szukasz , przecież jestem supersztuka. szklanki w górę za takich kutasów! to chore , porównywać jego pocałunki do orgazmu ! uwielbiam Cię nad życie. chcę koić ból Twoich ust.
|
#3029 |
|
Zadomowienie
|
No i wkońcu powrócila nasza DuDe, spróbuj mi tylko uciec znow to
![]() Ona nie przypominała podręcznikowego bóstwa w każdym z nas jest dobry dzieciak. I tak zaraz świat zapyta o ciebie. Może i jestem wredna, złośliwa, zazdrosna, egzaltowana, romantyczna, zwariowana, chora umysłowo, ale tylko tak potrafię wyrazić siebie i to, co do ciebie czuję. Samotność jak gorączka nocą dopada, sam na sam z bezsennością bez skutku się zmagam. Czasem jest tak wesoło, ze aż nie ma z czego się śmiać. Opcja: zaprzyjaźnij się z samym sobą jest idealna, a właściwie jedyna, żeby nie czuć się megasamotnym w życiu. i on znowu mi mąci w głowie! a ja znowu robię wszystko przeciw sobie. czekam na ten dzień, gdy wstanę zobaczę za oknem słońce i wiadomość od Ciebie, jak bardzo tęsknisz , kochasz i potrzebujesz Jak na mój gust potrzeba mi znów twoich ust. wiem, że nigdy nie przestanę żałować tego, że nie miałam szansy tak naprawdę go spróbować. byłam za dobra dla Ciebie, byłam za dobra bez wątpienia.
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Fallen Angel, dziekuję bardzo ; ) Twoje także ; *.
gdybym chciała pozbyć się definitywnie każdego wspomnienia z osobna, zaczęłabym od skasowania 200 utworów z mp3, bo każdy z nich posiadał w sobie cząstkę dni spędzonych z Tobą. swoimi zmysłami go czytać... a gdy się obudzimy będziemy wiedzieć, że wszystko już jest dobrze. Twoja przyszłość ze mną jest bezpieczna utrzymuj mnie przy życiu, kiedy umieram. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

niestety innych nie mam.. ;/

miszcz.