|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
nie,nie pytaj o to mnie...
bo ja nie wiem jak ,jak zapomnieć Cie jak przestaC o Tobie myslec Nie wiem nie umiem Tak poddac sie i zostawic Cie!!! ![]()
|
#4652 |
|
Raczkowanie
|
Diamond Princess- dziękuję i kradniij, bo miło.
![]() _________ Tylko Twoja duma liczy się. ` ej, ja też mam uczucia. ` nienawidze tej Twojej głupiej niby przyjaciołki. ` zabiera mi całe życie. ` nic nie jest dobrze. ` nie ma takich, jak my dwoje. ; ) ________ to nie bajka. |
|
|
|
#4653 |
|
Raczkowanie
|
chcę Ci dać kolejnych moich pięćset lat.
|
#4654 |
|
Raczkowanie
|
Witam
od jakiegoś czasu (korzystając z nie swojego konta) zachwycam się Waszymi opisami- czytam je i podkradam i postanowiłam dołączyć, założyłam swoje konto i ma nadzieję ze dodane cytaty/opisy się komuś przydadzą Nie wiem czy Wam dorównam bo jesteście CUDOWNE! ale oto kilka moich ulubionych:Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Pogarda jest otwartą raną kłutą, mojej dziurawej kieszeni sumienia. Czekam na udane jutro, tkwiąc w cudownym wczoraj i mając nadzieję, że potworne dziś nie istnieje. Pływam w obłędzie istnienia bez wiary w inną istotę. Tak w tej chwili się czuję. Fantazje są proste. Przyjemność jest dobra, a podwójna przyjemność jest jeszcze lepsza. Cierpienie jest złe, a brak cierpienia jest lepszy. Ale rzeczywiście jest inna. Cierpienie ma nam coś uświadomić. W razie nadmiaru przyjemności zaczyna nas boleć brzuch i może to dobrze. Może pewne fantazje mają szansę spełnić się tylko w snach. jaki jest sens karać mężczyznę, którego się kocha? O ile prościej jest cieszyć się jego miłością. Narazie tyle
|
#4655 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Komar to jest zwierze, kurva jego mać, jak cie nie u***ie to nie może spać, hej, czy widzisz komara, jak mu dupa świeci przy******* mu gazetą on wyżej nie poleci Mówi do mnie ojciec, synu nie masz racji komar szuka dupy do-o kopulacji. hej czy widzisz komara, jak mu dupa świeci przy******* mu gazetą, on wyżej nie poleci. Lata komar w nocy, lata komar w dzień ciągle widzę jego pierd.oloony cień, hej czy widzisz komara jak mu dupa świeci przyp.ierdol mu gazetą, on wyżej nie poleci. Lata komar lata i szuka kobiety, patrzy czyjakas dupa nie wystaje zza tapety hej czy widzisz komara jak mu dupa świeci przy******* mu z gazety on wyżej nie poleci Przyleciała mucha komara dziewucha, lata koło brzucha, a komar ja rucha hej czy widzisz komara jak mu dupa świeci przy******* mu gazetą on wyżej nie poleci. _________________________ ______ Cytat:
Niee no Cookie wsciekłaś się xD Bardzo mi się podobają <3 |
||
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
za mężczyzn, którzy trzymali moją dłoń w swojej szpecąc: wiara, nadzieja i miłość. Za talenta, który nosi każdy z nas wystarczy jedynie, że go odkryje każdy z nas. Za deszcz i kamienie, za miłość, nienawiść i przebaczenie... pokornie dziękuję ;*
|
|
|
|
#4657 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ani to fajne ani to Ty nie wymyśliłaś!? myślisz ze jesteś super ;> eh. bez obrazy ![]() nie rozumiałam dlaczego nikt nie widział w nim tego co ja. ludzie postrzegali go jako łobuza; nie dostrzegali jego dołeczków w policzkach, jego ciepłego uśmiechu, jego radosnych oczu. nie dostrzegali w nim miłości. bajka się skończyła. królewna nie wytrzymała psychicznie. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4658 |
|
Raczkowanie
|
Zastawiam się jak to możliwe,że Ten kto stworzył świat czyni ludziom krzywdę...
Są chwile,że problemy są na każym kroku i łzy bezsilności cisną się do oczu. Nawet najtwardsi mają chwile,że potrzebują klęknąć... Muszę wierzyć,że kiedyś wreszcie wszystko zrozumiesz... Zagubiona w morzu zdarzeń,zagubiona pośród marzeń. Znowu staniesz przede mną-zawsze robisz mi to we śnie... Wszystko się rozwala,gdy się ktoś trzeci wpierdala. Powiedz,ile życie ludzkie warte jest, ile jeszcze spadnie słonych łez. "Kocham"-powiedziało lustro i rozbiło się na miliony szklanych łez. Wszystko co chcesz jest na dłoni mej,ale Ty nie dosięgasz jej... Czy nie widzisz,że ja potrzebuję Cię,czy nie słyszysz kiedy wołam Cię? Teraz nie ma już Nas,zgasła miłość i czas,ktoś rozwiał Nasze marzenia. A tak mi mówiłeś,czule szeptałeś,na moim ciele plany zycia rysowałeś
|
|
#4659 |
|
BAN stały
|
poziom pustych ludzi wciąż mnie zadziwia.
moje słowa to kule, choć w zębach trzymam róże. bierz mnie jak tylko potrafisz. tylko Ty masz taką siłę na codzień, i tylko Ty masz serce tak złote. |
|
|
|
#4660 |
|
Wtajemniczenie
|
prawda boli, ale kłamstwa są gorsze.
Nie szkodzi, że znów marzenia prysły jak bańka mydlana...
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w nastroju sentymentalnym.
Uszczęśliwiaj mnie. Długo, wytrwale coś budujesz, a później w chwilę ktoś to burzy...
|
#4662 |
|
Rozeznanie
|
chouchoute-Kradnij,kradnij
MamCieGdzieś- dziekuje ![]() __ dziś widzę, dla odmiany, jesteś psychopatą. ostatnio widziałam cię jako postać frajera i dziw.karza .. nie pytaj; co u mnie, bo nie chcę patrząc Ci w oczy mówić,jak bardzo chciałabym skoczyć dwadzieścia pięter w dół, jak bardzo odechciewa mi się żyć, gdy przychodzą takie chwile jak dziś. To już to ostatnie stadium uzależnienia. Nie mogę Cię od siebie odsunąć, ani Ty nie możesz odsunąć mnie od siebie Jesteśmy jednością, pamiętasz? Torturowana wspomnieniami. Codziennie od nowa... a przed śmiercią się okaże, że nie umiałam żyć. Błagam.. nie zapomnij o moim istnieniu. O istnieniu tak drobnej osoby jak ja, która oddałaby za Ciebie życie. Która woli Cię sobie odpuścić dla wyłącznie Twojego szczęścia. Która zabije każdą osobę, która sprawi Ci przykrość. Która nie pozwoli na smutek w Twoich oczach. Która będzie zawsze. Niekoniecznie obok, ale w środku myślami i całym sercem. Która będzie Twoją podporą w najtrudniejszych chwilach,tą, której może Ci zabraknąć kiedy wszyscy odejdą... Ale ona będzie.Będzie trwać. i czekać. Nieważne ile.. Będzie, bo to jej życiowy cel.Pamiętaj o tym .. boję się, że nic się nie stanie, nic się nie odmieni, nic nigdy nie nastąpi, nawet ty pozostaniesz ten sam. ja będę taka jak dziś i jak wczoraj..i nadal nie będziemy się znać. wspomnienia! z głową wtuloną w poduszkę, z nogami pod kołdrą. tylko wspomnienia! pewnie nie spełniam Twoich oczekiwań, pewnie czasem uważasz mnie za najgorszą idiotkę, pewnie sądzisz, że mam w głowie bałagan, pewnie nie zdajesz sobie sprawy, jak bardzo Cię kocham.
http://www.lastfm.pl/user/styrana91 Edytowane przez dontgivemenames Czas edycji: 2009-11-10 o 07:24 |
|
|
|
#4663 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
przeszkadza Ci to .. ? :PP Bo nie widziałam jakoś pretensji innych dziewczyn. Mi się ta piosenka podoba i ciesze sie ze Chouchoute ten tekst dodała. ; ) A tak wogule to niemam zamiaru sie kłucić bo nie po to tutaj jestem więc nie oczekuje odpowiedzi ; ) _________________________ Życie nie jest takie piękne jak się wszystkim wydaje. Trzeba tupać i wrzeszczeć ile wlezie żeby Cie tylko zauważono. Czekała całą wieczność wiedząc, że On już nie wróci. Z nadzieją wyczekiwała pocałunku który mógł się wydarzyć tylko w śnie. Kocham Cię ey.. Rozumiesz co to znaczy ? Kochałeś kiedyś tak że oddałbyś za kogoś wszystko na czym najbardziej Ci zalezy ..? Ja właśnie tak kocham..
|
|
#4664 |
|
Raczkowanie
|
Ten na drzewach śnieg jest tak samo zimny jak ten we mnie ...
___________ TY dasz mi siłę - będzie lepiej ![]() |
|
|
|
#4665 |
|
Zadomowienie
|
CookieCrisp, dontgivemenames, xxgroszek07xx, m4dziar4, KaMa2704, CukrowaPanna, ruda wiewiora, One for all, lall. <3
___________ Stringimi forte e stammi piu vicino /przytul mnie mocno i bądź mi bardziej bliski./ Baciami, mio caro /pocałuj mnie, kochanie./ miała szansę, by złapać księżyc na linę.. El amor abre todas las puertas; el rencor las cierra /Miłość otwiera wszystkie drzwi, żal je zamyka./ No se puede entrar dos veces en el mismo rio /Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki./ Żeby był. Żeby chciał być! No hay bien que por mal no venga /Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło/. Un sentimientoes mas que de mil palabras /jedno uczucie jest ważniejsze niż tysiące słów./ Nie ma nic bardziej żałosnego od niespełnionych marzeń.
|
|
#4666 |
|
Wtajemniczenie
|
I nienawidzę słów będzie dobrze,
Bo po tych słowach każdy po prostu odszedł. & Będzie dobrze słyszę, wiecznie będzie dobrze. |
|
|
|
#4667 |
|
Raczkowanie
|
'bo on ma antidotum w oczach'
'jego dłonie sprawiają że mam dreszcze, jego język sprawia ze jęczę' 'inna dziewczyna obok niego sprawia że dostaje szału' 'nie odbiera telefonu czasem jest poza zasięgiem ale wiem że tylko po to bym myślała o nim częściej' ^^teksty - Wdowa. |
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
ZniknijzOczuMi - kradnę ten: 'nienawidzę tej Twojej głupiej niby przyjaciółki. ` ' ;*
dontgivemenames, ruda wiewiora - okradam. ;** _________________________ _ `wiesz, co mnie zastanawia? skoro to ja jestem najważniejsza i tylko mnie kochasz.. to czemu, gdy Ona pojawia się, ja nie istnieję. kiedy ona napisze, nie pozwalasz jej czekać. kiedy powie jedno słowo, już przy niej jesteś. więc nie wmawiaj mi, że ona nic dla Ciebie nie znaczy. `i kur wa nie mów mi, że jest pięknie! `bo zamiast szczeniaczka, będziesz miała psa na baby. `pijana ze szczęścia, nie chciała wytrzeźwieć. `a oni przytuleni jakoś niezwykle tak. `zraniłeś tak boleśnie..
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2009-11-10 o 09:00 |
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
spójrz mi w oczy , marzysz o tym .
ja bez Ciebie nie daję rady ;**** Ojciec , mąż , kochanek . Słyszysz ten trzask ? Tak pęka serce ... znowu złamałam Ci serce , ale nie pozwole Ci odejść .
|
|
#4670 |
|
Raczkowanie
|
Miłość drugiej kategorii ...
Nadal łapie się na tym ,że o Tobie myślę - lecz obawiam się ,że jakby to przekalkulować to okaże się ,że nie ma czego żałować . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ To nie koniec , to nie porażka ! Bo czasem nawet na betonie piękny kwiat wyrasta . Zdeterminowana do walki o Ciebie <3 |
|
|
|
#4671 |
|
Raczkowanie
|
`And tell me baby...what about us?`
(i powiedź mi kochanie, co z nami? ) `When I need you I just close my eyes and I'm with you` (kiedy Cię potrzebuję,poprostu zamykam oczy i jestem z Tobą) `Give it to me baby` (daj mi to kochanie )`No need for anything but music` (nie potrzebuję niczego oprócz muzyki) Let mi sign <3 (to chyba każda zmierzchowaistota wie ocb )z różnych piosenek , <3 mam nadzieje,że coś się spodoba. ![]() I found him heart! I dancing in your room,Baby! _________________________ ____ What about feeling? ![]() I touch love... |
|
|
|
#4672 |
|
Wtajemniczenie
|
sama nie wiem, czy to brak rozsądku, czy juz sensu ..
` Przypomnisz mnie sobie, ale nie czuj żalu, Życie się będzie toczyć i tak pomału, Wytrzesz z łez oczy, mnie nie żałuj .`
|
#4673 |
|
Rozeznanie
|
Panna_miodowa- Ja przez Ciebie okradziona?
a opisy jak zawsze cudo![]() chcialam byc- tez okradam ![]() __ Szybko się nie otworzę, czas ucieka, tik- tak, tik-tak. odliczanie do zamknięcia. 9,8,7,6... śmieszą Cię słowa scyzoryk, kamyk, kałuża, wyścig ?...nie? a żegnaj ? wszystko albo nic. życie i brak życia. Ty albo... już wtedy, choć nawet nie można było nazwać tego, co odbywało się między nami, zaczęłam dostosowywać moje życie do jego planów. czasem izolacja i perspektywa samotności wydają się być jedynym odpowiednim kompanem dla mnie.
|
#4674 |
|
Raczkowanie
|
pozwolmizyc - jesteś tu nowa, a przynajmniej tak wnioskuję. Takie chamskie komentarze nie są tu mile widziane. A jeśli Ci się coś nie podoba, to po prostu albo tego nie czytaj, albo krytykuj w mniej arogancki sposób.
Paulishia - okradaj ile chcesz, słoneczko ;* chouchoute - zdziwiona? przecież masz cudne opisy ![]() *Tryska, Meniusia4, RobCoChcesz - dziękuję ;**** Osobie samotnej najtrudniej uwierzyć jest że jest coś warta. Wielu singli nie docenia siebie. Oto co ja o tym myślę: może warto ustalić kim się jest, każdy z nas z osobna, bo nie możemy zainwestować w kogoś wyjątkowego jeśli nie zainwestujemy w siebie. Może samotność to nie coś co należy odcierpieć, ale może należy się nią cieszyć? Po co oddawać się w czyjeś ręce? Po co uzbrajać innych w możliwość zranienia cię? Dopuścisz kogoś do swoich sekretów, a niechybnie doczekasz się od niego emocjonalnego kopniaka. Całe moje kiepsko zorganizowane życie mści się teraz na mnie. Czyha gdzieś w kącie jak wielki, poczwarny pająk, gotowy zaatakować kiedy tylko skończy się konsultacja telefoniczna. -Tak się cieszę,że wróciłeś. -Uwielbiam do Ciebie wracać. -Uwielbiam Cię witać. Wiedziała z doświadczenia, choć przecież była jeszcze bardzo młoda, że ci, którzy mają najmniej powodów do płaczu, wylewają znacznie więcej łez niż inni. Gdy kobiety decydują się na śmierć, wybierają bardziej romantyczne sposoby - otwierają sobie żyły albo przedawkowują środki nasenne. Choć zabrzmi to absurdalnie, myślę że był to najszczęśliwszy okres w jej życiu, bo wtedy o coś walczyła, czuła, że żyje, że jest w stanie sprostać wszelkim wyzwaniom. ---- taka mała prośba. byłam wczoraj na 18 u kumpeli. Zabawa była świetna. no i jakby to powiedzieć.. upiłam się. ![]() W związku z czym - całowałam się z kumplem. Ale nie chcę z nim być. Nie wiem jak on to odebrał, ale .. Nieważne. Chcę was prosić o opisy związane z tą sytuacją, że nie chciałam tego, żałuje i nie mam ochoty dalej tego ciągnąć. Może być też jakiś dłuższy tekst. Nie wymieniam, bo nie pogardzę niczyją pomocą ps. mogą być dosłowne. takie, żeby zrozumiał.
|
|
#4675 |
|
Przyczajenie
|
Kinderka13 , xxgroszek07xx, CookieCrisp, always be yourself, chcialam byc - mam nadzieje, że nie macie nic przeciwko temu, że sobie kilka waszych opisów 'pożyczyłam' i raczej nie oddam
![]() ______________________ oldschoolowa panna: Mam takie, nie swoich, prawdopodobnie z Wizażu: nasze uczucie było wczorajsze. dziś wytrzeźwiałam. Kac to średnio wdzięczna mikstura wyrzutów sumienia, bólu głowy, brzucha i wstrętu do samego siebie mocno doprawiona dawką „debilnych decyzji z poprzedniej nocy”. _________________________ Czy można żyć bez oczu, co płaczą łzami po dawnej miłości? Więc żegnaj, odchodzę, nie ujrzysz mnie już więcej Już nie będzie mnie w Twoim życiu Już Ci nigdy nie zatruje myśli Na Twoją prośbę odchodzę Zapomnimy wszystko, co było Więc żegnaj… na zawsze… Kocham Chora od kłamstw, które karmią mnie Nigdy nie wiedziałam, w co wierzyć Mógłbyś kiedykolwiek się zgodzić z tym, jak mnie traktowałeś! Jestem warta więcej niż ta góra lodowa, którą chciałeś, żebym była. Mogłabym być twoim doskonałym pocałunkiem.
Odejdę gdzieś daleko i zdobędę horyzont bez Ciebie. Będę oglądać zachód słońca już sama. Rozmawiać godzinami ze słońcem i gwiazdami. Poopowiadam im trochę o nas, o naszej doskonałej zabawie w miłość. |
|
|
|
#4676 |
|
Rozeznanie
|
niktwazny16
WieszJakJest Monisssssssss89 MamCięGdzieś Dziękuje kochane za odpowiedzenie na moją prośbę ![]() oldschoolowapanna: I don't need to be anyone's baby.nie potrzebuje być niczyim kochankiem. * Nie chce być sama, ale to nie powód by rzucać się na każdego mężczyzne, który jest w pobliżu prawda? * To tylko chemia hormony i złudzenia. * Ust zmieszanych smak nie powtórzy się. * Kto ci powiedział, że wolno Ci się przyzwyczajać? * Nie jestem gotowa, aby mnie kochano. Nie wiem czemu niektórzy nie chcą tego zrozumieć. * Wariatek sie nie kocha, nie od tego są. * Jeśli myslisz, że ja w Tobie to ci się *******i w głowie. ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- [opisy z wizażu] |
|
|
|
#4677 |
|
BAN stały
|
I taką wodą być co otuli Cię całego.
a kiedy zaśniesz wiernie będzie przy twym łóżku stać Na zmianę ufam i wątpię. śmiejesz się ze mnie, a ja usycham mały marzycielu, nie zapomnij o życiu. nie jest najgorzej. to tylko przejściowa grypa uczuciowa. ...Niedostępna! ...Nieosiągalna! ...Nieobecna! ...Nienamacalna!
|
|
|
|
#4678 |
|
Zadomowienie
|
W moim świecie nie ma miejsca na łzy, rozczarowania, tęsknotę..
W moim świecie nie ma miejsca dla faceta!
|
|
#4679 |
|
Raczkowanie
|
oldschoolowapanna -kradnę! hihi
![]() a odnośnie Twojej sytuacji to może: najbardziej kocham samotną wędrówkę... Nie unikam ciebie, ale też nie szukam... _______________________ Moje myśli nie dostają ataków klaustrofobii jeśli umiejętnie skrywam je pod szczelnie zamykanymi rzęsami. Stała pośród huraganu myśli despotycznie tuliła się do ostatnich jego słów Ja jestem z tych, co nakrywają głowy kołdrą z tych, którym strach uniemożliwia oddychanie. -Lubisz marzyć? - Spytaj czy lubię oddychać. Gdzie dowód na to, że jawa to jawa, a sen nie dzieje się naprawdę? Dla mnie marzenia są prawdziwsze od rzeczywistości. Wybieram z codzienności różne elementy i układam z nich w sobie mozaikę.Mój własny świat, rozumiesz?
|
#4680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Luz..śmiech...i wariactwo Życie jest słodkie, gdy masz zajawkę gęstą jak miód pokaż mi jak zwariować z miłości. <3 Bo tylko Ty potrafisz tak kolorować oddechem mój cały świat. <33 Marzyć, kochać i z losem się droczyć...<3 Uśmiechem witać każdy nowy dzień!. <3 jeszcze zdążymy w dżungli ludzkości siebie odnaleźć. <3 umieściłam Ciebie tutaj, pośrodku świata. <3 ` nie zatrzyma nas nikt, idziemy prosto na szczyt ! <33 Ze mną tańcz, niech zawiruje dla nas cały świat. <3 Nasza miłość będzie istnieć nawet 6 stóp pod ziemią. . . <3 sprawiasz, że się śmieję kiedy wcale nie mam na to ochoty. ;* za Tobą mogłabym wejść pod łóżko, nawet jakby siedział tam wielki potwór ; ) I nagle świat się mieści w Twoich oczach ;* Bo Ty jesteś TYM SZCZĘŚCIEM,dla którego warto żyć *Każdego dnia, dziękuje Bogu za to, że Was mam <3 ten ostatni papieros właśnie dla Niego <3
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.

od jakiegoś czasu (korzystając z nie swojego konta) zachwycam się Waszymi opisami- czytam je i podkradam i postanowiłam dołączyć, założyłam swoje konto i ma nadzieję ze dodane cytaty/opisy się komuś przydadzą 

)