|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
To jeden z tych dni, kiedy mówisz że odchodzisz.
I pakujesz cały dobytek- kilka płyt do torby, ale wychodząc nie zamykasz drzwi- wiesz że zaraz powrócisz udając, że przecież nigdy nie wyszedłeś. .... .
#4622 |
Raczkowanie
|
Skoro moje życie przelatuje mi przed oczami
Zastanawiam się, czy kiedykolwiek zobaczę jeszcze świt? Za bardzo przyzwyczajona do mówienia 'żegnaj' Ale jest już za późno, by podnieść wartość mojego życia...
#4623 |
Raczkowanie
|
oldschoolowa panna , chciałam podziękować za opis, przydał się..
![]() __________ "Ogromny ból sprawia nawet kilka prostych słów Więc może lepiej nie.. Nie mów nic już" uwielbiam oddech dnia prawie tak samo jak ten Twój na mojej szyi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Rozeznanie
|
trzeba być twardym jak chleb z biedronki.
#4625 |
Rozeznanie
|
miło, że dodajesz opis który nie dawno ja dodałam widocznie się spodobał ;]
kradnij, kradnij diamentowa księżniczko ![]() nie mówię nic, bo zgubiłam rozsądek, porażona miłości prądem. Kiedy Ciebie widzę ciało daje znać. silne przedawkowanie rzeczywistości.
#4626 |
Zadomowienie
|
dzięki . proszę . ![]() ![]() no widzisz ty głupku ![]() ![]() btw... targi spoko ale poszłam na piwo , bo ludzie są chorzy. idą i nie patrzą baba normalnie w plakat mnie wbiła xd szok . ------------------------------------------ bez 'do widzenia' . we used to be together every day . /byliśmy razem każdego dnia razem./ our memories they can be invitin` but some are altogether mighty frightenin` . /nasze wspomnienia mogą być zachęcające, ale niektóre są w pełni wielce przerażające./ with my head in my hands I sit and cry . /z moją głową w dłoniach siedzę i płaczę./ I don't need your reasons . /nie potrzebuję Twoich uzasadnień./ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-11-09 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Raczkowanie
|
Co myslą? Nigdy nie odgadę. Kto pierwszy kopnie jak upadnę?
Lecz ogień pożądania gasił myśl,że chociaż się kochają nie moga razem być. Co los połączył,nagle rozdziela,gasząc promienie miłości i wspólne marzenia. Czasem łzy rozświetlą świat,w którym nikt nie chce Cię znać... Sama nie wiem czemu tak ufałam Ci,wszystkie Twoje słowa nie znaczyły nic. Czemu wciąz odwracam się?Czemu jesteś w każdym śnie? Tak kocha się tylko w filmach,rzeczywistość jest już inna... Szczęście nigdy nie daje, ono tylko pożycza... Czasem myślę,że rozumiem po co ktoś nas uczył śnić. Nie mam już Ciebie,największa strata,nienawidze za to siebie,zycia i całego swiata! Kiedy myślisz,że jesteś w niebie ktoś nagle ucina Ci skrzydła... Chciałabym żyć tak,jak wtedy gdy zamykam oczy... Błąkam się...szukając szczęścia...które gdzieś zgubiłam. Jeszcze długo będę odwracać się na dźwięk Twego imienia. Jeszcze długo będę szukać gdzieś w tłumie Twego cienia. Jaką siłę trzeba w sobie mieć,żeby odbić się od dna? Liczyłam skaleczone łzy spadające na zimny chodnik mych uczuć. Te wspomnienia wciąz kręcą się tu,jak jadowity wąż kąsić chcą znów Jak mgła,jak cichy wiatr bez celu,jak ocean bez dna...nieszczęśliwa... I nie chcę już płakać! O Panie! Spraw bym była z kamienia! Wiem jak boli cisza w odpowiedzi na wołanie=( ... I moknę w nadziei,że Cię spotkam,że poznam Twój anielski szept. Jak mam latać,skoro moje skrzydła leżą obok,a pióra porwał wiatr?
![]() |
#4628 |
Rozeznanie
|
Lubię tak, gdy dusza ma znajomy smak. Twoja.? Daj ugryźć. Zawieszam się i dławię wielkimi słonymi kroplami na obiad. Trucizną jestem i krążę w żyłach. Too late. Two latte na podłodze, rozsypany cynamon. Ciało - więzienie metafizyczne. Pokaż-pokaż-pokaż!!! Wchłoniesz mnie nieświadomie i będę krążyć w twoich żyłach. Uzależnię i pomieszam zmysły.
#4629 |
Zakorzenienie
|
koniec? phi. miń go i idź dalej.
różane policzki wypełnione tesknotami ... i słyszę Twój uśmiech niedokończony, przerwany w połowie. a sam Twój widok, to dla mnie za mało... bezradnie przejmuję się Twoją nieobecnością . w pamięci plik sytuacji niewygodnych. to moja cecha. .. muszę narzekać jak widzę co mi ucieka. chcę pamiętać jak najwięcej chwil, bo dla mnie coś znaczą. wyjdź z domu. spokój znajdź w powietrzu, w deszczu. cały świat masz w garści, a za chwilę na nic nie masz grawitacji. .. żyjemy w świecie głuchym na prośby i ból. gdzie marzenia wyrywane są ze snu..
![]() |
#4630 |
Zadomowienie
|
Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką.
Ja kochałam, a on wciąż fałszował ćwierćnutami prawdy. zadaję sobie pytania: co ze mną nie tak i czego mam za mało? On, ja, ciemna ulica i bicie naszych serc mam pewną wadę - potrzebuję w y ł ą c z n o ś c i Właściwie dobrze, to znaczy nie, nie dobrze, ale prawie źle, ale po co Ci o tym mówić. Milosc to nie ta dziwka z klatki obok Wczoraj wieczór myślałem o ratowaniu świata. Dziś rano o ratowaniu ludzkości. Ale cóż, trzeba mierzyć siły na zamiary. I ratować to, co można. BananowaBrazylijka mam nadzieje, że poskutkowało ![]()
#4631 |
Wtajemniczenie
|
Za każdą straconą sekundę
Tyle o mnie, zamiast pytać dlaczego? Mówiąc nieskromnie - nie żałuję niczego. syndrom zastępowania samotności wydarzeniami Już nie pytam czy od zycia biore jak najwiecej Bo chce mieć jak najwiecej Żeby dac jak najwiecej. Pośrod klopotow znlesc sens. Prawda zawsze mocno kole. Czasem w oczy, innym razem w serce |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
Laski help ... Macie coś o fałszywości ?Proszę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ _______ 'K O C H A M .
#4633 |
Przyczajenie
|
Cześć, jak widać jestem nowa.
Od kilku miesięcy śledzę was i te wszystkie części. Jesteście niesamowite. ;* __________________ śpiewam żal. ciężar słów, które więzi krtań Może pukasz do mych drzwi. Powiedz czemu nie słyszę nic? wzbiję się aż do chmur zaśpiewam swoją pieśń zostawię Cię bez tchu byś mógł zastrzelić mnie tysiące potknięć i miliony gleb widzę-patrzę, patrzę-widzę, nie kłamie |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Raczkowanie
|
TajemniczaPanna
do kogo ma byc to kierwoane : kolezanki, przyjaciolki, byłego ?
![]() |
#4635 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki Kochane potrzebuję opisy o szczęśliwej przyjaźni i miłości ;P Mam nadzieję że pomożecie ;*
Pocieszające jest to ,ze patrzymy na to samo niebo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zadomowienie
|
moje życie b y ł o zarezerwowane dla Ciebie. Kochaj się ze mną, ale duszą. Ciałem to każdy potrafi. chciałabym .. wiele bym chciała; wate cukrową na niebie, malinowe kąpiele, ciepło w sercu, słońce w butelkach, marzenia pod powiekami, słodkie łzy zapomnienia. Jestem kobietą wymagającą, samokrytyczną marzycielką, z ustami o smaku lukrecji, jestem k o b i e t ą. W recepcie na szczęście we dwoje zadbano o to, żeby kobieta starannie i długo oraz w przemyślany sposób się upokarzała. Czego chcesz i co mnie to obchodzi? -Współczuję Ci. -Dlaczego.? -Bo ja muszę pomalować paznokcie na czerwono by wyglądać ku*ewsko. Tobie wystarczy sam charakter by być ku*wą.
![]() |
#4637 |
Przyczajenie
|
Nie jest źle... dobrze wcale
Popatrz jak wszystko szybko się zmienia- coś jest, a później tego nie ma... Niebezpiecznie jest wierzyć w to, że coś trwa wiecznie Za mało by uwierzyć, za dużo by zapomnieć... Gdybyś był, a nie bywał... Jakie to uczucie, gdy zawodzi człowiek?? Nie wiesz?? To ja Ci powiem! Czasem szczery uśmiech jest lepszy niz tysiąc słów... czasem To przestało już być smutne nawet... Na razie chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Raczkowanie
|
TajemniczaPanna mam tylko coś takiego:
Teraz już wiem komu ufać mogę Dwulicowych ludzi jest od chu.ja w tym mieście... Nie jeden raz się przejechałam na osobie zaufanej... Kłamstwo z nimi idzie w parze, nie ufaj takim... Pier.dole te fałszywe twarze, które nienawiścią darzę... Prosto w oczy słodkie słowa, a na plecy przekleństwa... Liczba osób które mogą mnie pocałować w du.pę wzrosła o 1 !!! Jesteś fałszywy/a...To nie moja wina...Nie chcę znać takiego s****.ysyna.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Wtajemniczenie
|
przeżyję ten dzień, tak jak jeszcze nikt.
Od dziś będę szowinistyczną, arogancką świnią. Chcę zobaczyć jak to jest być taka jak Ty.
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Po tamtej stronie marzeń stoją Oni gdzieś w oddali. To prawdziwi przyjaciele, stoją tam, gdzie zawsze stali. To, co stawia nas wyżej i to, co dodaje chęci, to najcenniejszy skarb, przyjaźń, która nie zniechęci. Przyjacielu chcę z tobą zostać Przy tobie chce być I nie trzeba byś mówił coś Wystarczy byś był Przyjaźń jest najdelikatniejszym kwiatem, który rozwija się z wzajemnych kontaktów międzyludzkich. Jeżeli nie dbamy o niego cierpliwie i niestrudzenie, więdnie i usycha, zanim otworzy wszystkie swoje pączki Gdy Ciebie poznałam, mój świat się zmienił. Stał się piękniejszy, radosny, kolorowy. Wszelkie smutki odeszły. Wszelkie ponure kolory zniknęły. Kiedy rano się budzę, i myślę o Tobie, to aż chce mi się wstać z łóżka, i coś porobić w domu - jestem pełna życia, energii do robienia różnych rzeczy. Ty mi dałaś to życie, tą energię. To on ze mną się śmieje To on ze mną szaleje To z nim poznaję świat To w nim nie widzę wad To on potrafi przebaczyć To jego chcę zobaczyć To on ze mną płacze To on- mój przyjaciel tylko tyle ![]() ![]()
![]() |
#4641 |
Raczkowanie
|
say, can you remember all the mess far behind you?
/powiedz, pamiętasz jeszcze ten cały bajzel z przeszłości?/ feels like life for you today it´s only perfect. seems like sorrow shame never was really there /czujesz, jakby dzisiejsze życie było po prostu idealne. zdaje się, jakby tak naprawdę nie było wtedy cierpienia i wstydu./ my fingers can still feel your hair /moje palce nadal czują twoje włosy/
![]() |
#4642 |
Raczkowanie
|
dla zjem cie
Przyjaciel, to ten, który pozwala Ci zostać wariatem do końca...! ![]() Przyjaciel to ktoś, kto zna melodię Twojego serca... Pomoże Ci ją zaśpiewać kiedy zabraknie Ci słów... Życie bez przyjaźni jest jak szkoła bez ucznów, jak kosz bez śmieci, jak miłość bez zaufania! Po tamtej stronie marzeń stoją Oni gdzieś w oddali. To prawdziwi przyjaciele, stoją tam, gdzie zawsze stali... Przyjaciel to ostatnia deska ratunku, która nigdy nie zawiedzie! Przyjaciel to ktoś do kogo można przyjść z każdym problemem. Przyjaciel jest jak złoto - zbyt cenny, żeby go oddać Przyjaciel to osoba, która czuje to, co Ty Nie skarb jest przyjacielem, lecz przyjaciel skarbem ...Nikt nie ma większej miłości od tej, gdy ktoś życie swoje oddaje za przyjaciół swoich... Wdrapałeś się do mego serca,dla innych tu już nie ma miejsca. W Twoje ramiona mocno wtulona zawsze będę kochac Cię... Uczucie do Ciebie daje tyle radości i wieczne szczęście zamiast samotności. Nikt nie pokona nigdy Nas,nie mają szans! Budzić się każdego dnia,widzieć oczu Twoich blask... Jedyny dźwięk jaki chcę usłyszeć to słodka cisza Twojego spojrzenia. Ty jesteś moim Skarbem,wiesz?Tak bardzo,bardzo kocham Cię. Dwa serca, jedno bicie - Ty i ja na całe życie! Urodziłam się,aby kochać Cię... Kiedy jesteś blisko, czuję, że zgodzę się na wszystko! ![]() Niech noc ukryje Nas, zatrzyma w miejscu czas...
![]() |
#4643 |
Raczkowanie
|
świetne!!!;D
![]() |
#4644 |
Raczkowanie
|
a jak się rozstaniemy to będziemy spoglądac na siebie z nienawiścią i tęsknotą.
będziesz cholera żałował. nie wiesz co tracisz odrzucając mnie. Słowa, które płyną z głośników niezmiennie trafiają w samo sedno. Chciałbym odzwyczaić się od wszystkiego, móc wszystko od nowa widzieć, od nowa słyszeć, od nowa czuć. chciałabym zapomnieć o wszystkim co ma jakikolwiek związek z Toba! - Kiedy przestaniesz mnie kochać? - Pytasz kiedy umrę?
#4645 |
BAN stały
|
Ruda wiewiora
dontgivemenames grise ZjemCię CookieCrisp okradzione <3 ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------- Czy widzisz komara jak mu d.upa świeci? Przyp.iedol mu gazetą- wyżej nie poleeci
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
BAN stały
|
nie pytaj mnie, jak pokonać lęk przed samotnością.
przez Ciebie wyblakło moje słońce. mój dzień zaczyna się od ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]()
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Rozeznanie
|
uwielbiam ten stan, kiedy mam słuchawki w uszach i jedyne czym się przejmuję to to, czy da się jeszcze pogłośnić.
życie nauczyło mnie, by polegać tylko na sobie. Miłość to jedyna marka, która nigdy nie wychodzi z mody. Sex in the city miłość nie powinna boleć AŻ tak bardzo... kiedyś byłeś bezcenny, dziś nie jesteś nic wart. moje serce jest jak zdarta płyta - bez końca gra piosenkę o Tobie. chcę po prostu usłyszeć 'jesteś piękna'.
![]() |
#4649 |
Raczkowanie
|
Baby, is this where our story ends
Kochanie, czy tu się kończy nasza historia? Cause for so long you have been my life Bo zbyt długo byłeś całym moim życiem
#4650 |
Raczkowanie
|
Chouchoute- a kradnij kradnij , na zdrówko
![]() rozpaczliwie potrzebuję kogoś obok !
patrzę na rozregulowany telewizor. mówię coś, a w głowie mam stare numery telefonów, nieaktualne adresy, mnóstwo BARDZO wulgarnych wyrazów. bo przestanę oddychać.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.