![]() |
#571 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
Cytat:
- nie ma nic co zepsułoby mi dziś humor. czyżby? nie brałam pod uwagi mamy :[ - nieprzysiadalny nastrój. nie radzę tego sprawdzać. - wk**wienie osiąga max. - gryzę.kopię.krzyczę.biję AAAAA ! - nikt nie potrafi zepsuć planów jak SZANOWNA RODZICIELKA ! - działam jak bomba zegarowa. jeszcze chwila i wybuchnę ! - każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny. - jak się sypie to już wszystko - ktoś jeszcze chce kłótni ? - nie radzę wchodzić mi w drogę ,jeśli życie wam miłe. - kłótliwy dzień? ... kłótliwa ja ?! - z dużej chmury mały deszcz. - mała sprzeczka słowna,cały świat w okropnych barwach. - gdyby nie słowa ludzie pozabijaliby się z prędkością światła.
![]() |
#572 |
Zadomowienie
|
a coś o zbliżających się walentynkach? śmieszne, a jednocześnie dające do myślenia. proszę
![]()
#573 |
Przyczajenie
|
IronicalPrincess dziękuję ślicznie i zabieram "Tak czesto Cie widze choc tak rzadko spotykam Cie..." <ukłon>
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Marudziara
|
Cytat:
![]() Bo Walentynki tuz tuż ![]() A pomysłow brak
![]() |
#575 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki głupio mi że tylko tak proszę i proszę a sama nie pomagam ale obiecuję poprawę.
Chciałam spytać czy macie opisy o tym że już niedługo walentynki a ja jak zawsze będę w nie sama że nienawidzę tego święta ?
![]() |
#576 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
^Zrobie sobie walentynke,Napisze w niej 'Zycze szczescia w milosci'. ^ Dzień zakochanych... Łooo chwilunia. Czyli to także nasz dzień?:d ^14 luty, dzień przypomina, że jesteś sam... ^14 lutego,Wolała oglądnąc w telewizji jak to pieknie jest sie zakochac. ^Dusza towarzyska.A jednak dziś nie dostała nawet jednego usmiechu. ^Let moon shine bright, let stars align and bring to me my Valentine. // Pozwól księżycowi jasno świecić, pozwól gwiazdom się zrównać i przynieś mi moją walentynkę Takie z wizażu znalazłam ;]
![]() |
#577 |
Konto usunięte
|
Pójdę tylko tam, gdzie poprowadzi moje serce
Za ile powiedz sprzedali to co we mnie najlepsze ? oddychamy cięższym powietrzem Zamnkięci za kratami życia Słowa z otwartej rany sączą się Znów połykamy tęczę Jeszcze raz do zdobycia cały świat Patrzę w okno - słońce jakby do mnie uśmiechnięte Jeśli poczujesz w sobie światło, wstań i idź, uwierz! To bilet w jedną stronę, sama nie wiesz już gdzie opisy pochodza z tekstow piosenek Jamal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Przyczajenie
|
Dotykam ciszy...powoli wtapiam się w błękit twych oczu..
Wciąż nie powiedziałeś 'żegnaj' . Był wspaniały. Pokochałabyś go.Tak jak ja... Czy ktoś widział Moją dusze ?.. Czy to prawda, ze odeszła razem z Tobą..? Nieżywa... Niemartwa... Nie taka... Nie siaka... Nie żadna... Nie Twoja... Niczyja... obłęd w Twoich oczach .. Ty jesteś... Tylko wciąż nie tu. * Kocham i nienawidzę ciebie na zmianę. Obiecaj, że nigdy nie zapomnisz o mojej miłości. Sa takie spotkania w życiu,o których wiesz,ze nigdy wiecej sie nie powtórzą,ale przezywasz je całą duszą.. Ta pierwsza miłość cudna, trudna, zła. Ta najboleśniejsza i najprawdziwsza i ta co trwa najdłużej.. byłam prawie tam, prawie Twoja. Ile bym dała żeby cofnąć czas i nie spotkaĆ takiego h*ja jak Ty! Pomogło ci to w czymś? Chyba w tym żeby pokazaĆ jakim zerem jesteś! - chyba się w nim zakochuje - nic dziwnego..Ty lubisz popełniać błędy! -uczulona na ból.. - w krainie ROZPACZY.. -dziś już.. ..nie jest takie jak kiedyś.. _tylko ciągle kogos brak.. -nie mów nic...posłuchaj.! - bez Ciebie nie umiem już patrzeć... _ czarno-biały świat... Takiee OoO trochę z Wizażu trochę moich ![]() Ps. Wam też się GyGy Wali?/;> |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
BAN stały
|
Nyaa06 -> jestes wspaniała
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez blabla123456789 Czas edycji: 2009-02-05 o 18:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
BAN stały
|
Ja znów z prosba :/ ale mam nadzieje ze mi to wybaczycie i pomozecie .
Cos takiego ze mam hustawki nastrojów. Ze krece z chlopakiem jest niby fajnie ale hcce zeby poswiecał mi wiecej uwagi zebi poscicał mi wiecej czasu bardziej sie mna interesował, i nie olewał ! Ze niby jest fajnie ale chce zeby był bardziej odpowiedzialny i traktował mnie powaznie. BŁAGAM ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 |
Raczkowanie
|
Niby walentynkowe. / o dziwo z forum "antywalentynkowców"
![]() *Dziś Świętego Walentego, więc całujemy się kolego ! ![]() *No i gdzie do cholery jest TA wielka i piękna miłość? ![]() *Denerwują mnie czerwone serduszka zawieszone dosłownie wszędzie, nawet w mięsnym jakby mnie miały zachęcić do kupienia lubemu z tej okazji kilograma schabu, bo w zestawieniu ze świńskim ryjem wcale nie wprowadzają romantycznego nastroju i same czerwone majtki na wystawie sklepu z bielizną. *ide się przejść, moze po drodze spotkam jakis zakochanych i im j***e kamieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Przyczajenie
|
No to Szukam i szukam fajnych opisów na noc. i na dobranoc.. a nigdzie NIc . ;(
no to maCie jakieś fajne opisyy na dobranoc ? noo i że o nim śnie..albo coś w tym stylu ? ; P no bo potrzebne na każdą noc a Tych samych zawsze dawaĆ nie będe . xddd ProooooooSzę . ;** |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Raczkowanie
|
BlackxxDiamond:
Pora Na Dobranoc Bo Juz Ksiezyc Swieci Dzieci Spac Juz Ida Miś Po Flaszke Leci... Dobranoc pchły na noc. Jak zaczna gryźc to prosze przyjść Koniec pogaduszki.. Poszłam przytulic sie do poduszki =) Spie i snie by zapomniec o tym co zdarzylo sie dzis... ... sen jak mgła otulił mnie... Grzeczne dzieci o tej porze spia... DOBRANOC!!!!!! Nie ma mnie.. | Śpie i rosne ![]() Dobranocka sie skonczyła! Kolorowych snów ![]() Gwiazdy tula mnie do snu... Lulam sobie ![]() Wszytskie dzieci poszły spac, ja nie pójde k**wa mac!! Ide do łozeczka i przytule misia, kto wie moze dzis przysnicie mi sie ![]() Lubie patrzec na swoje powieki od spodu.. ![]() Szlachta spi.... Szef nigdy nie spi! SZef odpoczywa Tylko ja i moja podusia.... Spie! Nie budzic! W razie wojny przeniesc w bezpieczne miejsce.. zamykam oczy i wkraczam w mój swiat marzen... W poszuszke wtulona, we snie bładzac, szukam chwil szczęścia Czarno-białych senków, bo od kolorowych oczka bolą ![]() A ja sobie snie... Bo chcesz czy nie-jestem słodka kiedy spie Łóżkowice-> Biała sala -> tanczę-> W objeciach Morfeusza Daleko. tam gdzie nikt nie znajdzie mnie... Pod kołderka.. Dobranoc ![]() ![]() ![]() Byłam i nie ma.. Wtulona w poduszke błakam sie w krainie snów W objęciach słodkich snów, bujam w chmurkach.. Jejq ale sie rozpisałam... mam nadzieje ze chociaz jeden sie przyda ![]() Calineczka777 - szukam.... kolo 16 cos dodam napewno ![]()
"...Chce lecieć jak na skrzydłach wolności nad Ziemią, chcę leciec nad światem, życie zostawić pode mną. Swój strach, łzy, troski, by promień światła ogrzał Serce, które zwątpiło w istnienie dobra..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303123 Mój pazurkowy wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ja czuję się jak bila, która wciąż się odbija.. ' już nie pojmuję, po co prowokujesz! ' A gdzie ja w tym wszystkim jestem, gdzie na me uczucia miejsce? ' ..trochę Peji. i mam nadzieję, że IronicalPrincess się nie pogniewa, jak wkleję coś od niej ![]() ![]() Tak czesto Cie widze choc tak rzadko spotykam Cie... Badź pewny, ze ja porusze swiat by dać Ci cos wiecej... Czekam na Ciebie i bede czekac, bo czlowiek jest po to by kochac czlowieka i jeszcze cos z wizażu: podobasz mi się. nie spier*** tego. ona czeka - pewnie wcale dziś nie zaśnie. Nie wiem, czy o to chodziło dokładnie, ale może akurat coś.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
BAN stały
|
Graffiee - dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Raczkowanie
|
Kochane a coś w stylu
"a ja sie teraz bawie cały czas, zapomnieć chce co łączyło nas.. " ? Chce pokazać że pomimo tego że bardzo mnie zranił ja się tym nie przejmuje i korzystam z życia . Bardzo Was proszę... |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Raczkowanie
|
pilna prośba. cosik o jego niebieskich oczach?
naprawdę bardzo pilne. z góry dziękuję. ![]() ![]()
#589 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki macie coś że jestem strasznie wściekła.. Tylko jakieś takie dobitne.
Bardzo proszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Coś z wizażu: ^Tylko ja i Twoje niebieskie oczy ^'W błękitnych oczach zakochana, zbiera serduszka z kącików ust.' ^'Twoje oczy- moje małe. niebieskie. prywatne najpiękniejsze niebo.!' ^'niebiańska rozkosz niebieskich iskierek miłości..' ^Twe cudne niebieskie oczęta-uzależniają! ^Kiedy spoglądam w Twoje nienbieskie oczy-wymiękam Może sobie coś wybierzesz ;]
![]() |
#592 | ||
Zadomowienie
|
Wale tynki
![]() Cytat:
śnie o miejscu gdzie możemy spotkać się znów Dobra nic Noc Zapada A Ja Sobie Słodko Śpię I O Kimś Śnie A O Kim Ta Osoba Wie... Słodko śpie ;* bo chcesz czy nie słodka jestem kiedys śpię ![]() a On nic nie mówi. tylko mi się śni.! z wizazu ![]() Cytat:
Twoje oczy w kolorze nieba Kocham Twoje Oczy.. .Te niebieskie oczy Kocham Twe Oczy, Kocham Twą Postać,Kocham Bez Granic i Nie OddamCię Za Nic rowniez wizaz ![]()
![]() |
#593 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Że Ja i Ty to coś więcej. ? I chcę żebyś zawsze był, otaczał mnie jak magiczny pył. Wpatrzona w niebo myślę, że pora już uwierzyć w coś. W marzeniach i snach nasz nierealny świat. Najważniejsza jest ta miłość którą masz. Nie chcę być tylko zabawką. Być dla Ciebie najważniejszą. <3 Czy tej nocy też myślisz o mnie? Cytat:
Śniąc przenoś się tam, gdzie słodko płynie czas. W mojej celofanowej krainie... W krainie czarów. Z nim... <33 Chodź, zaśpiewaj mi kołysankę. Niebo ma w fartuszku pełno gwiazd. Jak słodko się uśmiechasz kiedy śnisz. I ja mam prośbę. ![]() Coś o tym, że 'spędziliśmy ze sobą' dwa cudowne dni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Raczkowanie
|
Pilne....!!! Błagam wrzuccie cos ze ide dzis na randke z super kolesiem i wgl... Ze to nasze pierwsze takie spotkanie i troszke sie boje.. Ale mam nadzieje ze cos z tego bedzie....
![]()
"...Chce lecieć jak na skrzydłach wolności nad Ziemią, chcę leciec nad światem, życie zostawić pode mną. Swój strach, łzy, troski, by promień światła ogrzał Serce, które zwątpiło w istnienie dobra..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303123 Mój pazurkowy wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 'Było tak cudnie nam, ale nie wiem o co chodzi że milczysz? 'Milczenie nie zawsze jest złotem. Szczególnie po tych wspólnych chwilach. 'Chciałabym przedłużyć to co trwało, ale musisz się odezwać ![]() 'Chcesz żeby było dobrze? Odezwij się. 'Wystarczy napisać. 'Już tęsknię i nie mogę się doczekać aż napiszesz. 'Zbliżyliśmy się....ale Ty się już oddalasz... hmm nie wiem czy pomogłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Raczkowanie
|
Mam do Was prośbę.. Aczkolwiek chodzi o chłopaka, którego kocham ponad życie. ;d
Jakieś opisy co przemówią do Niego, że dla mnie On jest najważniejszy itepe itede. No i żeby nie robił tak jak teraz..Jego kumple nie chcą dać mi Jego num kom bo Im zabronił, a mnie to wkurza i jeszcze all gadają, że On mnie też kocha, ale tego wcale nie widać.. Że chcę dowiedzieć się prawdy.. Mam nadzieję, że zrozumiałyście.. ;] ~~ o oczach : Twoje oczy przemawiaja do mnie magicznym językiem miłości ... Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni Bo Ty w swoich oczach wszystkie moje masz sny Widzę teraz świat twoimi oczami, i wszystkie kolory są takie żywe.! (: When I look into your eyes I get shivers. // Kiedy patrzę w twoje oczy, mam dreszcze może coś się przyda ![]()
![]() |
#597 | |
BAN stały
|
Cytat:
Obydwoje stąpamy po niepewnym gruncie. I czemu wszyscy staja miedzy nami ? Jesli kochasz to dlaczego milczysz ? Bo prawda jest najwazniejsza ! I pozwól mi wkoncu zblizyc sie do Ciebie Dlaczego nie poznawasz mi sie zblizyc ? Boisz sie tego uczucia ? Cos mnei chyba wena opusciła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#598 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
2. Po co ta gra? Miłość powinna być łatwiejsza. 3. Zróbmy coś z tym. Cytat:
2. Pozwolę mu odkryć to, a czego ty nigdy nie chciałeś mieć! 3. Siłę mam ja, dawno nie ty. Ironii fakt. Cytat:
2. Piekło przy mnie to Eden. 3. Wnerw! ========================= = Wybaczcie, że się tak opuściłam, ale w szkole nie dają nam odpoczywać, na szczęście już niedługo ferie, więc nadrobię. Pozdrawiam kochaniutkie, mam nadzieję, że troszeczkę się przydałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Konto usunięte
|
Ja również z prośbą.
Potrzebuję opisów anglojęzycznych. O czymkolwiek. Proszę ;** |
![]() ![]() |
![]() |
#600 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
2. Innocence. 3. This moment is perfect! <3
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.