![]() |
#541 |
BAN stały
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;10785776]Szkoda, szkoda
![]() Pamięta i będzie czekać na Twój powrót ![]() Ojej. A co się stało jeśli można wiedzieć? Jakoś mi nie idzie pomaganie, chyba sobie zrobię krótką przerwę.[/quote] hm choroba stawów :/ czasami problemy z chodzeniem i z ruszeniem rekmi ![]() ale daje rade ![]() ![]() tylko bol dostwiera czesto. Ale ja twarda laska jestem i wytrzymuje ![]() a Ty nie przerywaj bo opisy cuudowne masz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
Widze, że nie ja jedna zakochana w niebieskich oczach ;D
poszukałam troche i znalazłam jeszcze coś takiego: Twe niebieskie oczy w me zagłębiały się. Miał niebieskie oczy, a włosy blond tak się zaczął mój największy błąd.. a to wszystko przez te jego niebieskie oczy... Ponad 100 par czarnych oczu... i tylko jedna niebieskich .. W Twoich zimnych, niebieskich oczach... Już nie ma mnie. Swoim jednym błękitnym spojrzeniem burzysz całą Mą konstrukcję. Wciąż pamiętam twoje oczy...miały ten niepowtarzalny niebieski blask... Podobno po każdym spojrzeniu w niebo pozostaje w oczach odrobina błękitu. Jak długo trzeba patrzeć z Niebo aby uzyskać taki efekt jak Ty? ![]() I tylko szukam swego odbicia w oczach Twoich. Ale najbardziej lubię błękit, co z oczu Ci tryska. I dałam się na brać na twoje fałszywe niebieskie oczy - And I was taken in by your false blue eyes. ice blue eyes that chill my heart. - zimne niebieskie oczy, które zamrażająmi serce. |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zadomowienie
|
znajdzie sie cos?
#546 |
Wtajemniczenie
|
napisało do mnie parę chłopaków ale takie teksty na podryw ze ojej ;p regułka wykuta na pamiec.
macie jakies opisy ze chce prawdziwego faceta a nie jakiegos frajera?:P
#547 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tu nie ma miejsca dla frajera. frajer ? facet? zdecydowanie to drugie. chcę prawdziwego faceta, a nie frajera. szczęście by mi dał tylko prawdziwy facet. chcę tylko tego prawdziwego, realnego, kochanego. chyba nie pomogłam ale, tylko tyle do głowy mi przyszło ![]() wiem , że juz takie prosby były. ale może macie jakies , że chce by zrobił ten pierwszy krok , że mi się podoba, że chciałabym ,żeby coś z tego wyszło i w ogóle? z góry dziękuję ![]() ![]()
jedyne czego pragnę, być z Tobą na zawsze. Jedyne po co żyję, jedyne za czym tęsknię, jedyne o czym myślę, jedyne moje szczęście.` ![]() Edytowane przez anyszowska Czas edycji: 2009-02-02 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dziękuję kochana ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
BAN stały
|
Dziewczynki. Od września miałam same problemy. W grudniu się poprawiło, ale końcówką stycznia dowiedziałam się o czymś strasznym. To sprawiło, że oprócz nowego - dużego problemu powróciły do mnie tamte. Teraz staram się to jakoś układać. I potrzebowała bym czegoś o tym, że mam problemy, ale staram się układać swoje życie. Nie chciałabym, żeby były za bardzo pozytywne. Bardziej neutralne. Z góry dziękuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Raczkowanie
|
A ja poszukuje opisow po angielsku. O czymkolwiek.
![]() _________________________ ____________________ ..you´re so fucking pathetic.. ..you´re so fucking special.. I don´t need your shit today.
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'I cała układanka runęła... 'Moje życie jak puzzle... 'Wszystko powróciło ze zdwojoną mocą... 'Układam moje życie od początku 'Problemy problemami, a ja żyję dalej! mam nadzieję że pomogłam ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Wtajemniczenie
|
a ja potrzebuję opisów o tym, że zawiodłam się na chłopaku który mi się podoba i czekam aż ruszy tyłek i coś zrobi !
![]()
#553 | |
Marudziara
|
Cytat:
Miłość jest pragnieniem ,aby komuś coś dawac a nie otrzymywać Życie jest kolorowe i piękne chyba nie jestem daltonistą Czy to nie jest wielka rzecz znaczyc dla kogoś wszystko ![]() Opisy z wizazu ![]() By powiedzieć Ci to co teraz we mnie umiera Samotnie po stromych schodach ku przeznaczeniu Gdzie sa prawdziwi faceci ktokolwiek widział ktokolwiek wie I od dzisiaj wynajęty morderca ma pilnować drogi do mojego serca Może coś się przyda nie wiem czy o to Tobie chodziło ![]()
![]() |
#554 | |
Marudziara
|
Cytat:
And the days fell like years when I'm alone Good day my Angel My sweet Lord ..You are alone Może coś sie przyda wszystko podkradzione z Wizażu ![]()
![]() |
#555 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny blagam pomozcie... Przekopalam pol watku Wasze opisy na GG cz 4.... i nie znalazlam nic pasujacego do tej sytuacji.
Pewien chlopak ktory mi sie straaaasznie podoba chce sie chyba ze mna umowic... znaczy powiedzial ze chce, ale nie wiem czy to nie bylo w zartach bo bardzo malo sie znamy. jakies takie delikatne ze sie zauroczylam i mi sie sni i ze mam nadzieje ze to wypali... Ale baaardzo delikatne... Ogolnie ze jest boski i chcialabym zeby cos z tego wyszlo... Ale takie dyskretne...
"...Chce lecieć jak na skrzydłach wolności nad Ziemią, chcę leciec nad światem, życie zostawić pode mną. Swój strach, łzy, troski, by promień światła ogrzał Serce, które zwątpiło w istnienie dobra..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303123 Mój pazurkowy wątek ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
A takie może do niego bo podoba mi się pewien chłopak ja mu w sumie też
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#557 |
Raczkowanie
|
O tym, że wieczór spędzam nad dobrą książką i kawą? kiedyś był na wizażu, chyba w 4 części, ale nijak nie mogłam go znaleść. ![]() Liczę na pomoc Dziewczynki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bo my jestesmy dla siebie stworzeni Mój drogi, nie broń się, pozwól się w swoim ciele uwięzić z radością.` Chyba nie musze postawic drogowskazu i obkleic go neonami ? I wiedz ze zawsze mozesz na mnie liczyc Chciałabym, abys wiedział, ze zawsze bede czekac ![]() Bo tak bezpiecznie czuje sie w Twoich ramionach W atmosferze błogiego zapomnienia .. z Toba Bo działasz na moje zmysły, bo uderzasz do głowy jak tequila.. Smak jego ust nigdy mi nie zbrzydnie Przeciez wiesz ze oboje jestesmmy wyjatkowi ![]() Pasujemy do siebie idealnie :P tylko ja jestem bardziej idealna (; IronicalPrincess : I co ja mam o tym myslec ? I jak odróznicz rzeczyczwistosc od marzen? I jak myslisz, mógłbys byc moim królewiczem ? Snując opowieść o Nas wciąż pod tymi samymi gwiazdami.. Dotknij swoich ust... jeden palec.. A milczenie to coś drogocennego... zaufaj.. (= A ja ufam magii i nikt nie odbierze mi tej wiary =) Pomogłam ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
BAN stały
|
Cytat:
W inny wymiar odpływam.. Dobra książka i kawka Dokarmiam nienasyconą wyobraźnię.. czytam Tylko takie dwa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
Calineczka777 dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ma ktos cos jescze? bede sobie zmieniac czesto ![]()
"...Chce lecieć jak na skrzydłach wolności nad Ziemią, chcę leciec nad światem, życie zostawić pode mną. Swój strach, łzy, troski, by promień światła ogrzał Serce, które zwątpiło w istnienie dobra..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303123 Mój pazurkowy wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
^You're my type of guy, I guess. | jesteś moim typem faceta, tak sądzę ^stajesz się moim ulubieńcem ^Czasem ludzie się zakochują, i jest im wszystko jedno. ^staramy się o siebie. ^ zakręciłeś moim światem ;] ^Nie wstydź się, to piękne - poczuć nagle miętę i mieć w głowie pstro. ^spojrzymy sobie w oczy będziemy wiedzieć więcej ^ej, lubię, gdy patrzysz jak patrzę Może coś sobie wybierzesz, chociaż chyba nie trafiłam ;]
![]() |
#562 |
Przyczajenie
|
Hmm, a ja miałabym małą prośbę o opisy mówiące, że czekam z nadzieją na odzew lub spotkanie, mimo iż jestem tylko czasem jakby pocieszeniem, gdy się On pokłóci z dziewczyną lub po prostu odejściem od codzienności. Edytowane przez graffiee Czas edycji: 2009-02-04 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Raczkowanie
|
Po długiej nieobecności postanowiłam się odezwać i spróbuję spełnić jakieś prośby ; )
Cytat:
- Płynę na solidnej książce w morzu aromatycznej kawy . - Skaczę wzrokiem po tych małych śmiesznych literkach . - Kawa upaja zmysły, książka moją wyobraźnię. ; ) - Leniwe zakończenie dnia z książką i dawką kofeiny. - W towarzystwie kawy przeniosłam się do fabuły .
![]() |
#564 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- uczyń mi tę przyjemność i powtórz to co wybełkotałeś ; ) - kilka słów z Twoich ust, a w głowie sztorm. - działasz na mnie jak lizak na dziecko,ale jesteś 100 razy słodszy! - oczarować Ci się dam. mimo,że w czary nie wierzę ; ) - chciałabym Cię widywać częściej... niż tylko w snach - pewności nie mam,ale.. do odważnych świat należy... i do głupich też ![]() Tyle, co mi przyszło do głowy . ; )
![]() |
#565 |
Przyczajenie
|
I tak pewnie ta prośba zostanie nie zauważona...
Ale chodzi mi o opisy dotyczące walentynek... Że spędzam je z nim i jeszcze kilkoma ludźmi, ponieważ będziemy na koleżanki urodzinach...
![]() |
#566 |
Raczkowanie
|
black1991:
Walentynki- swieto zakochanych, mozna spedzic wszedzie-byle z NIM Walentynki maja sens tylko gdy ktos obok jest Tyle tylko.. Raczej nie pomoglam ale sie przynajmniej staralam.. Ciezko cos takiego wymyslic ale jak mi cos przyjdzie do glowy to obiecuje ze dodam ![]() * * * graffiee: Czekam na Ciebie i bede czekac, bo czlowiek jest po to by kochac czlowieka (bez spacji sie powinno zmiescic) Za kazdym razem gdy zbliza sie noc przenikasz mnie i slysze twoj glos Wiec kochaj mnie i daj mi siebie, chocmy razem gdzies za reke... Kolorami teczy wymalowalam pokój, bo ciagle wierze - wierze w nas Moze jednak czujesz to co ja i tez za tym tesknisz?? Badź pewny, ze ja porusze swiat by dać Ci cos wiecej... Moje nadzieje, marzenia, sny.. Wszytsko oddam za jeden twoj szept.. Tak czesto Cie widze choc tak rzadko spotykam Cie... Mam nadzieje ze pomoglam ![]() Nyaa06 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
BAN stały
|
Moje drogie czy mogłabym was prosic o opisy :
1. Ze hmm jestem dla niego zabawka.i ze nie zawsze mi sie to podoba. i ze nie chce bys dla niego tylko zabawka . ale chce czuc ze jestem przy nim bezpieczna ze zawsz emoge na niego liczyc. 2. ze w sobote bedzie super impreza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
może coś o tym, że jestem chora i czuje sie okropnie.?
<3
![]() |
#569 |
BAN stały
|
Dziewczyny błagam was PILNE . ze pokłcuiłam sie z mama
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Odnośnie 1. - Nie muszę być najważniejsza. Wystarczy, że będę ważna. - Wyobraź sobie,że ja też mam uczucia ! - W Twoje ramiona tak mocno wtulona jakby nie istniał świat.. - Pokaż,że możesz. Udowodnij,że Ci zależy. - ''Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.'' Mały Książę - "Człowiek naraża się na łzy, gdy raz pozwoli się oswoić." Mały Książę - Nie sądzę,bym wyglądała jak zabawka..Więc nie traktuj mnie tak! - W miarę jedzenia apetyt rośnie. Ja chcę więcej ! - Mam wyższe aspiracje , niż służenie za zabawkę ! - Przytul mocno i powiedz,że tak już zostanie... Odnośnie 2. - Szykuje się gruby melanż ^^. - Się imprezuje ;D. - będę jak wytrzeźwieję ^^. - Bla bla bla biba trwa, kto ostatni ten frajer :P - urodzinujemy : ) . IronicalPrincess noł problem ;D. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.