|
|
#1051 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
- mogę Ci coś powiedzieć?
- tak - 123456 123 - przecież wiem. <3 szkoda, że nie mogę wykupić 5s na to abyś patrzył tylko na mnie. bujaj się w tym, tak jak buja to mnie. nadejdzie taki dzień, że wstanę i nie wrócę. - popatrz.! - co to? - miłość. - dlaczego się od nas odwróciła i idzie w drugą stronę.? - chyba nie jesteśmy dla niej stworzeni. totalny bark chęci do życia, spowodowany jedną płcią rodzaju męskiego. yh, takie moje wypociny.. brak weny.
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-10-16 o 15:51 |
|
|
|
#1052 |
|
Rozeznanie
|
ridemebabe - Twój i wyłącznie Twój już jest.
<3StrefaKwarantanny - dziękuję z całego serducha. ![]() i na pewno już niedługo bd wśród tych najlepsiejszych. powodzenia. ![]() błądzisz w zwierciadłach niesprawiedliwości, które rozdzieliły Nas.
pozostawiłeś w przestworzach nocy załamaną mnie. uciekło ze mnie życie.
|
#1053 |
|
BAN stały
|
Szybko sie wku*wiam i wybucham jak dynamit, nie wiem jak Ty, ale ja mówię za siebie. ![]() gdyby nie Ty, nie byłoby tu nas obu. bawię się życiem i cóż, cała w siniakach ale chodzić już umiem, teraz chcę umieć latać. i never wanted to see you unhappy. /nigdy nie chciałam Cię widzeć smutnego./ wiem jak było, pamiętam chwile nie sny. |
|
|
|
#1054 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuje Cytat:
ja tu swojego talentu nie widzę heheh _______________ Bo ta pani w niebieskim czuje mięte przez rumianek do pana
w szarym ![]() A na mojej twarzy maluje się miłość do Ciebie. Wyraz twarzy wszystko zdradza.
|
|
#1055 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
___________ piątkowe pragnienie wieczornego relaksu. zaspokoimy je razem?
|
|
|
#1056 |
|
Rozeznanie
|
Tęsknię . . Za Twym spojrzeniem, za Twym uśmiechem, za Twym głosem, za Twym dotykiem. Tęsknię . . Za Twą dobrocią, za Twą troską, za Twoją przyjaźnią i Twoją miłością. Me serce przepełnia - tęsknota, za Tobą . . Za moją miłością ! Otulona miłością płatków róż. Nieosiągalna dla zwierciadeł dusz. W pryzmacie myśli niespełnionych. Głębiną oceanu owianych. Na rozdrożach dróg nieprzebranych. W lawinie kłamstw. Goryczą żalu wylanych łez. Na przestrzeni wieków słonecznych. Siły wiary pozbawiona. Nadzieją obłąkana. Karmiona do syta kryształowymi łzami. Przeklętą nocą uśpiona. Snem otumaniona. Na nieprzebranych dolinach życia. W górzystą przepaść rzucona. Mrokiem przepełniona. Krwią splamiona. Z skradzioną duszą porwana. W elizejskich katuszach. Wiedziona zmysłem życia. Pokochała Go.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-10-16 o 16:39 |
|
|
|
#1057 |
|
Rozeznanie
|
skąd pan się tu wziął? taki piękny!
to go goń, to go goń, to go kurde goń! – Bardzo porządna dziewczyna. – Trudno, co robić. A więc ogry mają warstwy... Wiesz, nie wszyscy lubią cebulę. Tort!!! Wszyscy lubią tort! Tort ma warstwy. Denatkę mi jazda ze stołu! Dobra! Ręce do góry! Mam smoka i nie zawaham się go użyć! To się nazywa wejście! Daleko jeszcze? – Gdzie jest smok? – Aaaaaa!! SMOK!!
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Mam marzenie takie jedno najdroższe, najpiękniejsze, najcudowniejsze, nieosiągalne tak, że aż strach o nim marzyć...
|
|
#1059 |
|
Rozeznanie
|
Nie chcę tych zmartwień, opuść ten lokal dziś,
chodź pokażę Tobie świat jaki pokochałbyś. tyle jesteś wart ile możesz od siebie dać... Czasami chciałabym zamknąć oczy i powiedzieć ze Cie tam nie widzę, bo w życiu tak jest, że czasem po prostu się nie udaje.. w strumieniu twojej świadomości bezpowrotnie Spijam słowa z Twoich ust - bezwarunkowa miłość! ..Tracisz mój czas.
|
#1060 |
|
Wtajemniczenie
|
JednaNaMilion - jestes bezkonkurencyjna! <33
Agrr - ciągle cię okradam ![]() ---------------------- Nie ma nic piękniejszego od Ciebie, nic piękniejszego od Ciebie, jesteś jedyny... Twoje obietnice zachorowały na grype. żyje dalej pod narkozą Twojego oddechu. Jakby widziała go po raz pierwszy, jakby był jej tajemnicą, i dziwnie było dzielić się nim z całym światem. Teraz czuła się podobnie - wyglądał tak obco, a jednocześnie tak znajomo. Odwróciłam się tylko na chwilę i całe moje życie przeminęło niezauważalnie. - Naprawdę chcesz się z nim związać?.. - Nie wiem. Chcę z nim po prostu być. Spędzać każdą minutę. I chcę, żeby mnie całował, patrzył na mnie, rozmawiał, wychodził ze mną. z myślą o nim zaczynała każdy dzień i brała każdy oddech. Tylko tęskniąca kobieta zrozumie drugą tęskniącą kobietę. Jej pobudki o 3 nad ranem, jej dwa kubki z zaparzoną herbatą i milion pocałunków na Twoim zdjęciu. -Tak, miałeś zadzwonić do mnie tej nocy. Zaprosić do kina, restauracji, choćby na spacer. Mieliśmy potem spać u ciebie i wspólnie zjeść śniadanie. -Ale jakoś nie wyszło. sześć miliardów powodów by ginąć. Topię się pod wpływem światła i rąk ludzkich. Napisałeś moje imię wzdłuż swojej dłoni, Kiedy wariowałam, by Cię zrozumieć . A ja opowiem Ci, jak każdego dnia ważny dla mnie jest Twój świat. |
|
|
|
#1061 |
|
Zadomowienie
|
Podobno uczymy się na błędach, podobno...
|
|
#1062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
StrefaKwarantanny - dziękuję pięknie kochanie ![]() witam witam witam! jejkuu rzadko tu juz wchodze... tzn. wchodze czesto, ale rzadko pisze więc...:jeśli dzisiejszy dzień miałby być naszym ostatnim dniem... 'bohater nas uratuje.' - mówią. a ja nie mogę stać i czekać. być kimś. nie dać się pochłonąć wirowi zapomnienia. i mieć powód by krzyknąć "jestem HARDCOREM!" zamknęła oczy. z jej oczu nie wypłynęła ani jedna słona kropla. przecież obiecała sobie. nigdy więcej. i takie fajne uczucie w brzuszku, gdy jednak napisałeś. powiemy sobie do widzenia. i więcej już się nie spotkamy. * * * ciiri - ty wiesz ![]() keendy, kee, truskawkowa1993, TiS, CukrowaPanna, Wreednia, suve - <33
|
|
|
#1063 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym mieć w ręku taki pilot by, nie uruchamiać nim Hitachi tylko ludzkie sny...
Nic mi się nie chce, szczęście wchłaniam z powietrzem, takiego świata ja nie chcę, więc go sobie ulepszę... Chcę patrzeć z Tobą w jedna stronę, zapomnieć o tych rzeczach co łączą przemoc z domem... Nasze bogactwo to nie kieszeń co pęka, raczej własna tożsamość, ślady pracy na rękach Miłości nie da się rozpoznać patrząc w taflę W której odbiciu wszystko wygląda na łatwe... Miłość, marzenia, uczucia i myśli,jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt.By żyć, by być i istnieć dla szczęścia,Teraz Ty i my czyli ludzie po przejściach...
|
#1064 |
|
Raczkowanie
|
_Paulinka_ więcej, więcej z rapu i nie tylko!
![]() gdzieś pośród sześciu miliardów głów, dwie pary rąk, dwie pary nóg. świat w doświadczenia bogaty jak disney. zwątpienie rozległe i słone wieczory. a życie przez palce mi płynie w nicość.
|
#1065 |
|
Zadomowienie
|
jak jedna przygnębiająca chora myśl potrafi zarazić swoim pesymizmem tysiące tych, które powodują radość .
uśmiech jest jak bumerang- gdy go wyrzucisz z siebie, on powróci i uderzy w ciebie ze zdwojoną siłą powodując wielki wybuch małej radości . wylała na swoją głowę kubeł zimnej wody aby ugasić pragnienie... serca . twoja miłość była tak wielka, tak wyraźnie widoczna, że .. przysłoniła mi Ciebie . i znowu jestem Pragnieniem na którego drodze znowu pojawił się Sprite znowu się dałam nabrać, to pewnie dlatego, że zmienił się kształt butelki i Producent wrzucił na rynek nowy smak . pewnie dlatego znowu popełniłam ten błąd . głupia! jak mogłam nie zauważyć, że to ten sam gatunek napoju i znowu będę musiała wypić ten trunek do dna, do ostatniej kropli-goryczy dlaczego? bo takie Pragnienie nie ma z Tobą szans . Ona uczy się na swoich błędach a On swoich nawet nie dostrzega. i jak tu znaleźć kompromis . -spójrz mi w oczy! -nie, nie mogę.. -możesz, spójrz! -ale nie chcę! nie chcę cały czas ci tego wybaczać! nie rozumiesz, że cierpię?! a ty za każdym razem, gdy ci wybaczam robisz to samo! dlaczego . po jej policzku spłynęła pierwsza łza . -spójrz, proszę . spojrzała . i znowu popełniła ten bezmyślny błąd, kolejny raz utonęła w błękicie jego władczego wzroku . a przecież nie chciała . -wiesz czemu niebo jest błękitne ? ... -bo nie podobało mi się w czerwieni więc przemalowałam je na błękit . czasami chciałabym aby razem z oczami zamykały się uszy . jesteś najohydniejszą skaza w moim życiu . czasami nie ma się ochoty nawet na ulubioną czekoladę .
|
#1066 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cudowne ;*kradnę ![]() Ludzi należy kochać a rzeczy używać, nigdy odwrotnie .
|
|
#1067 |
|
Przyczajenie
|
amozefrytkidotego. jejku, zakochałam się w twoich opisach.
___ powiedz mi tylko, dlaczego mnie ciągle oszukujesz?. jak porażeni. bosko zmęczeni. technika przyrasta liniowo, a głupota rośnie geometrycznie. jeden jedyny, który mnie rozumiał jak nikt. to wszystko jest bliżej niż myślisz. to moje życie. tak. to moja droga. ta siła w nim, którą urodził ból. ten dzień nie był zwyczajny, choć z pozoru taki sam jak każdy inny. niepokojąco spokojny. jedna chwila z tobą taka miła odmieniła moje życie. chwile piękne są na szczycie. z Tobą całkiem inne życie. Twa osoba jest wyjątkowa, mi wystarczą Twoje słowa. Doda przy Tobie mała osoba. ___________ tyle. mam nadzieję, że się nie powtórzyły?. no, ja nowa jestem. więc cześć. Edytowane przez szpaan Czas edycji: 2009-10-16 o 18:00 |
|
|
|
#1068 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cudowne ;*kradnę ![]() Ludzi należy kochać a rzeczy używać, nigdy odwrotnie .
|
|
#1069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wydawała się być śliczna, miss szkoły, księżniczka.. To do czego człowiek dąży wszystko jest oszustwem ! Namacalny bezsens, gorzki posmak życia niesmak, moja ponura autorefleksja. Nie boję się nieznanego tylko stracić to co znam..
|
|
#1070 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1071 |
|
BAN stały
|
Dziewczęta .. Teraz bywałam bardzo rzadko a to z racji tego że mam wybite dwa palce i to w prawej ręce i pisanie sprawia mi trudności
ale nie opuszczę Was na długo i będę zaglądać raz na jakiś czas ; **- Kocham Cię ..
- Mówiłaś coś ? - Ja ? Niee .. - No popatrz .. a ja słyszałem coś w stylu ; kocham Cię . Rozpalasz w moim sercu TEN płomień . ![]() Nie widzisz że dla Ciebie robię wszystko ? Ej , to ja Cię chyba kocham , nie ? |
|
|
|
#1072 |
|
Rozeznanie
|
'chcę tylko wpleść palce w jego włosy , poczuć jego ciepło i przez chwilę być cholernie szczęśliwa '
Ty !. Ty z czekoladowymi oczami !. bliżej proszę podejdź, osłódź mi życie spojrzeniem . -chyba się zakochałam. -ludziom takim jak Ty się to nie przytrafia. przecież odpychasz uczucia, nie chcesz ich. -no właśnie. pisze z Tobą po 5 godzin dziennie na gadu , po czym wchodzi moja mama , a ja śpiewam w pokoju na cały głos i mam te nieprzyzwoite rumieńce na twarzy !. a ona tylko się uśmiecha , już nawet nie pyta , bo wie co się dzieje . szczęśliwa !. tak jestem szczęśliwa !. a zdrowy rozsądek jest niezdrowy dla marzeń !. mimo że szaro za oknem , Ty zawsze rozpromieniasz mój dzień . W Twoich oczach cały mój świat <3
|
#1073 |
|
Zadomowienie
|
Kochanaa - Nick mówi sam za siebie
panna_miodowa - i nawzajem ___________________ Ukradzione spojrzenie. I zniknij.tak szybko jak się pojawiłeś.a ja udam że nic się nie stało,przecież to wychodzi mi najlepiej. Chwila zamknięta w pamiętniku,na klucz. Ładujesz gwiazdom baterie. Gonitwa codziennych myśli, tysiąca spraw, milionów zdarzeń. Zabierz mnie. Jesteś tym cholernym rozbitkiem na bezludnej wyspie. A ja jestem tym cudownym statkiem nie wiedząc dlaczego przypłynął Ci z pomocą. W słuchawce jego głos,obok cichy szept kogoś drugiego. To nasza sztuka,nasz teart,szkoda tyko że scenariusz nie jest nasz. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1074 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Melodię na parapecie gra Nam deszcz . Czy on wie że sprawie tę chwilę magiczną ? Dla Ciebie wstaje 3 godziny przed wyjściem do szkoły ,
aby odstawić się na bóstwo . A gdy wchodzę na piętro Ty podchodzisz do mnie z uśmiechem i mówisz ; - Siema ! Było coś zadane z angielskiego ? ![]() |
|
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
na zdrówko
![]() widziałam go. takie opalone, męskie cudo.
|
|
#1076 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Czy ja znowu upadłam, czy może już wstałam i cofam się myślami do czasów kiedy leżałam. Kiedy spałam, śniłam, nie myślałam. Byłam wtedy "cichym głosem, upływającą wodą, liśćmi trącanymi dźwiękiem wiatru". A czym teraz jestem? Czymś nieokreślonym, balansującym na krawędzi nocy i dnia. Nosze imię odrzucenia, jestem uczuciem. Niezmierzonym, nieokreślonym, bez barwy i bez smaku. Niespełnionym.
|
|
|
#1077 |
|
Raczkowanie
|
Wystarczy jak sobie tylko coś wyobrażę i mi to wystarcza.
|
#1078 |
|
Zadomowienie
|
panna_miodowa ;**
zapamiętaj, jest jak jest, nie jak powinno być. - żaden mężczyzna nie miał tak mało czasu i nie dał mi tak wiele. jeden był ze mną 6 miesięcy, a nie umiał mi dać tego, co miałam z NIM już po 6 godzinach. - Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki ...
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-10-16 o 18:55 |
|
|
|
#1079 |
|
Rozeznanie
|
- zimno mi.
- przecież jest około 20 stopni. - w serce mi zimno... Kochanie.. -Tak? - zatrzymała się i odwróciła. -Nic takiego - odpowiedział.- Chciałem tylko jeszcze raz na Ciebie spojrzeć hej. weź go sobie. jest cały Twój. - przepraszam, czy to żart ? bo wydaje się jakby był. - nie. mówię całkiem poważnie. - ale... dlaczego ? - powiedział, że Cię kocha. przez sen. "- Coś Ci tu rośnie.. No nie wierć się, daj obejrzeć! - Jak to rośnie? - Wygląda mi to na skrzydła.. Na razie są tylko zawiązki, ale masz zadatki na anioła.." przysłano mnie tu, bym został Twoim księciem z bajki. - to jakiś żart?! - ależ skąd? - nigdy nie będę kolejną plastikową. pieprzoną księżniczką. - Czyli mam nie kasować wszystkich Twoich numerów?- zapytał. - Spieprzyliśmy miłość, postarajmy się nie spieprzyć nic więcej.` -Kocham Cię... - To nic groźnego. Kiedyś Ci przejdzie.... kiedy zrozumiałaś miłość? -kiedy po raz 10 oglądająć 'Titanica' nie zapytałam dlaczego ona się po niego wraca. Ty i Ja i zawsze jezcze ktoś... Co Cie obchodzi jak korzystam z szaleństwa bez czy w pasach bepieczeństwa
|
|
#1080 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale to faaajne uczucie ![]() cosik ode mnie :
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

<3
powodzenia. 

ale nie opuszczę Was na długo i będę zaglądać raz na jakiś czas