|
|
#1021 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Szczęście to nie jest stacja do której zmierzasz, lecz sposób podróżowania. Więc idź i spytaj ją o ręce, które drżą i o ten pierwszy taniec, o myśli które tną. Tak siedzieć i patrzeć w niebo, i mieć wrażenie, że jeszcze wydarzyć się może wszystko. Mam takie dni kiedy budzę się rano i myślę, że jeszcze wszystko może być dobrze. Człowiek napotkawszy przeszkodę, której nie może zniszczyć – zaczyna niszczyć sam siebie. Happines is easy mówią, tylko nie wiem, czy wiedza, o czym mówią. Nagle zabrakło pytań, a nadzieja w pudełku schowana straciła swój termin ważności. Czasem, bez wielkich słów, trzeba iść gdzie jeszcze nie był nikt. I okazało się, że książę był tylko bajką. Zabierz mnie nocą na huśtawki i usiądź w trawie.
|
#1022 |
|
Raczkowanie
|
Przecież wiesz.... nie od dziś jestem fanką kawy z mlekiem i papierosów ze słodkim filtrem
Haustami łykam deszczu krople Złudna normalność, a szeleństwo rzeczywistości Pewnie jak miliony "nie-zadzwonionych" kobiet szukam wytłumaczeń i próbuję poczuć się lepiej Szukam Twoich odcisków palców na kieliszku wina.. Niezwykła zwykłość tego dnia Wszystko dziś jest w kolorach tęczy i o zapachu truskawek Dostałam już od Ciebie to, co miałeś najlepsze- chwilową ekstazę, poczucie piękna i atrakcyjności Jestem jak niedoświadczona kochanka, całą sobą wchłaniam obce mi dźwięki "zmiana" tak niepsodziewanie stała się towarzyszką mojej codzienności
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów i postawy bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. Edytowane przez 19czarna87 Czas edycji: 2009-10-15 o 23:58 |
|
|
|
#1023 |
|
Raczkowanie
|
Bądź malarzem, tancerzem, wyśpiewaj mi barwy krain zielonych, jezior błękitnych.
|
#1024 |
|
Zadomowienie
|
` Romantyczna kobieta nie pozwala sobie na seks bez miłości. Dlatego zakochuje się od pierwszego wrażenia.
` Życie depcze wyobraźnię ` Mogę wyznać ci prawdę.. Ale czy to jest warte, tego byś Ty nie mógł spać? ` Z kobietami można wszystko i o wszystkim, a z chłopami jedynie wypić piwo ` gdy spotkamy sie to powiem ci jak bardzo cie ten tego ![]() ` Jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nia ` Mam radę jedną - napij się, napierd.ol i odpłyń ze mną ` Nie cofniesz czasu, nie wrócisz do tamtych dni, są jak stare kino i czarno-biały film Życie zdarza się kiedy planujesz COŚ INNEGO... ` Są chwile gdy samotnie spadam w dół, to są dni kiedy nie mam sił, świat pęka w pół, nikt nie wie kim jestem, do kąt idę czy jeszcze, Gdzieś samotny stoję przed Tobą, ciągle jeszcze żyje, wiesz gdzie jestem.. ` Zostaw Mnie, nie kuś, nie mów nie wołaj, Daj skołotanym myślom odpocząć.. Czasem się coś straci, grunt to zyskać więcej, niż stracić... ` Jeszcze Raz Przeczytać Uważnie Napisy Na Drogowskazach I Pójść W Innym Kierunku.. ` Bo cóż winna jest dziewczyna, kiedy trafia na kretyna??!!! :P ` Wrażliwy? Czuły? Delikatny? Weź sprawdź, bo może to kobieta ![]() Nie mów. Nie pytaj. Nie patrz. Nie dotykaj. Zostaw
|
#1025 |
|
Raczkowanie
|
Piętnaście po czwartej rano wszystko wydaje się możliwe. Absolutnie wszystko. ...
Najtrudniej człowiekowi oszukać siebie między 3 a 6 nad ranem. Czwarta nad ranem Może sen przyjdzie Może mnie odwiedzisz .... |
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie umarłeś , tak bardzo jak to tylko możliwe..
wilgotnym szeptem przytul mnie..
|
|
#1027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tą Ekipą, która budzi nawet śpiące królewny. Dziś nie liczy się świat. Tańcz Kopciuszku. Tańcz. i chcę dziś pić i tańczyć aż wybuchnie bas, bo to połowinek najwyższy czas. Idziemy zaszaleć, jak nigdy jeszcze nikt, zagłuszyć wszystkich, zabawić na całego! Połowinki <% Matko Boska nieustającej libacji , módl się za nami studentami, bo nadchodzą połowinki! ![]() trzeba kolekcjonować mocne wrazenia ;> POŁOWINKI. Chce zobaczyć wasze ciała jak falują, oł jee, oł jee! melanżuję na połowinkach. Melanż bans albo balet, mniejsza jak to nazwałeś, bo chodzi o skale ![]() żołnierze hardcoru walczą do oporu połowinkiiii.Łupu cupu...jutro będzie zgon % bawimy się na połowinkach. Dajesz dajesz Bo przecież dla tych chwil noc gra. ;] echh, tyle nie wiem czy pomogłam. _______________________ chodź, nauczę Cię milczenia. w każdym języku. Najgorszą dla mnie kara jest twoja obojętność tych pare słów dało Jej sporo do myślenia więc nie miej Jej za złe jak czasem zamyśli się w Twojej obecności Z każdym dniem coraz ciężej na sercu się robi. Z każdą chwilą świadomości, braku Ciebie. zawsze tak jest, że szczęście przychodzi do innych, tylko nie tu i nie teraz i wydaję się, że zawsze tak będzie. Samotności, jakaś ty przeludniona! nigdzie nie kupisz szczescia , miłosc daje je gratis .
|
|
#1028 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
okradajcie dziewczynki, dla Was to jest < 3 Cytat:
przepraszam Kochana, kompletnie nie mam czasu ![]() wybacz.. i baw się wyśmienicie! ; * udanych połowinek ; * ______________________ On dał mi szczęście, patrz - mam je wreszcie.
Nie, niczego się nie boję, kiedy jestem w jego ramionach.. niczego. Postaram się najlepiej jak potrafię, by zostać Twoją miłością. Obiecuję. Cały świat umiał rozpoznać jej zakochane oczy.
|
|
|
#1029 |
|
Raczkowanie
|
Czasem myślę, że jestem ćmą. Wiesz dlaczego? Mimo, że wiem, że światło mnie zabija gnę do niego, tak samo jak do Ciebie.
Chcę Cię raz jeszcze dotknąć poczuć, że kiedyś Twoje ciało należało do mnie. Mimo, że ta miłość się skończyła, poczułam co to znaczy żyć na prawdę. Bo tak na prawdę nie straciliśmy siebie, bo nikt z nas nie należało do siebie. Napisałam do Ciebie list, przelałam każdą cześć siebie na niego. Czytam go każdego wieczoru, uświadamiając sobie jak cholernie Cię potrzebuje i kocham a Ty su*isynie nigdy go nie przeczytasz. Dwie setki w ustach papieros dopiero teraz mój ból ma uście. Nie wiedziała Cię dwa tygodnie dopiero teraz, gdy Cię nie ma zrozumiałam, że Cię kocham, kocham a Cię nie ma, nie ma, nie ma. A w środku blokada. Moje serce nie potrafi się otworzyć i mówić glośno co czuję. Jesteśmy jednością wtedy, gdy uprawiamy seks nic poza tym. Nie mój Drogi mylisz się, wina leży zawsze po obu stronach. Wiesz też potrafię być zimną suką. Twój zapach unosi się w powietrzu. Płacze, bo wiem że nie jestem z kamienia jak Ty. Czujemy to samo, lecz nikt z nas nie ma odwagi mówić o tym co czuję otwarcie. Zaskoczę Cię. Kocham Cię. I nie mów jej, że zapomnieć mam, bo nie rozumiesz co teraz mogę czuć. Bo nic nie trwa wiecznie, związki z całą pewnością. I dziękuje Ci za to, że czasem jest jak jest. Przytłoczona samotności i strachem. Uciekam od ludzi. Ukrywam własne JA. Gdy nie mam już sił. Zatracam się w ciemności. Boje się, że nadejdzie czas kiedy nie będę potrafiła wrócić.. Wolno płynie czas bez Ciebie tak wolno jak mgła. To nie mgła, lecz pas spleciony, który oplata mą tęsknotę.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#1030 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję Skarbie, ja też bardzo lubię Twoje opisy, w moim klimacie są . ten wyżej szczególnie ;-)Cytat:
ja też Ciebie pozdrawiam a te od razu zabieram, bardzo mi się podobają. ![]() ode mnie :a mogliśmy Kochany razem łąką iść, świt witać po kolana w rosie.
a mogliśmy razem piwo pić, dom nasz zamienić na sto pociech. a mogliśmy konie kraść z niebieskiego, boskiego pastwiska i mogliśmy w środku lata zbudować słoneczną przystań. m o g l i ś m y . jak potworne i odrażające jest NIC. nadszedł już czas wielkiego powrotu, odczuwania prawd, widzenia ważnych słów. nieśmiertelnej miłości siła w naszych sercach mocno tkwi. deszczu rękami nie zagarnę, Ty mojej miłości też nie próbuj. mój świat, Twój świat. piękne istnienie tego , co kochasz. twardy i trudny a serce ma tak miękkie i łatwe. ![]() a przed nami większe cele, a przed nami nowy świat. razem zbudujemy nowy ład. na długo skuł wszechobecny, groźny lód. płonie światło tuż obok nas, tak, czuję że światło płonie i złoty deszcz, i tęcza tęcz, wystarczy tylko spojrzeć. tyle potwornych i długich miesięcy zostawiłeś mi, wśród piekielnej mgły. wszystko w naszych rękach, nasza sprawa.
"Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego." Edytowane przez misjaaaa Czas edycji: 2009-10-16 o 12:07 |
||
|
|
|
#1031 |
|
BAN stały
|
yo yo yo Wam talenciary
![]() _____________ Chciałabym Ci pomóc serdecznie z serca, Ale to tak jakby ślepiec chciał prowadzić ślepca, Zbyt dużo bólu, karty na stół, Zagubieni w tym samym świecie, czujemy ten sam ból.. |
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
tobie poświęciłabym koniec mojego wieczoru.
wywołujesz we mnie eksplozję endorfin. jeśli kiedyś zostanę sama to obiecuję, nie będę płakać. będę krzyczeć, jarać, biegać, obżerać się, ale nie będę kurva płakać. chciałabym zapomnieć zapach twojego oddechu. |
|
|
|
#1033 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio spoglądam na swoje życie z perspektywy nieco horyzontalnej
Stoję sobie we własnym kącie i patrzę na wielki świat Kraina nie bycia Istnieje coś takiego jak dietetyczna czekolada? ![]() Za oknem szum miasta- zbiera się na deszcz. I nawet przeznaczenie nie wygra z ludzką głupotą… Kawałki życia,strzępki myśli,okruszki dni spięte klamrą słów Samotna na zamówienie .
|
#1034 |
|
Zadomowienie
|
I throw u out ./wyrzucam cię./
cała ulica błyszczała uśmiechem tego typa . szybko jednak opanowuje ona chwilową słabość . Times Square nie błyszczy tak jak Ty, przysięgam, że to prawda . 'zapomnij o tym co widziałeś, co słyszałeś, co przeżyłeś' ![]() kochali się w sobie pół żartem, pół serio . on ją żartem . ona go serio . bo może dzisiaj niebo płakało.. ze szczęścia ? to co jest dla jednego naprawdę ważne, dla drugiego może mieć swoją datę ważności . ..bo czasami i nadzieja może się czuć beznadziejnie . .
|
#1035 |
|
BAN stały
|
Boję się, ze odrzucając Ciebie, ponownie pozbawię się szansy na szczęście.
. |
|
|
|
#1036 |
|
Zadomowienie
|
Wreeednia - Kochana zerknęłam na prośbę,i chyba nic innego niż dziewczyny nie wymyślę.
. ale bardzo dziękuje za uznanie ___________________ Ta plaża.Ten chłód,i jego ciepło. Jak długo i szybko musze biec żeby Cię dogonić Nie nadążam z zapamietywaniem imion Twoich nowych panienek. Nie zbliżaj się.Na kilometr jedziesz kłamstwem. Gdzieś w swym planie musiałeś przeoczyć brak zaufania. Ostatni raz stałam przed Twoimi drzwami pod pretekstem zeszytu. Najbardziej boli jego wzrok,a raczej jego brak. I milcze.Przecież tak kazałeś. Potnij mnie na kawałki,i zjedz jak dobrą kanapkę. Wspomnienia jak opalenizna z tego lata,z czasem zanikają. |
|
|
|
#1037 |
|
Zadomowienie
|
I smutno mi, że ciągle nie wiem, co będzie dalej...
Jeśli miłość to tylko z happy endem. Melodia, którą opanowałeś najlepiej nazywa się zemsta.
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ;)
proszę o właśnie takie opisy!
coś takiego jak w.w, życie z Tobą jak spacer po tęczy no i w ogóle, wiecie;> ogarniecie to dla mnie ?nie będę wymieniać was, wszystkie jesteście mega! ![]() __________________ ej, kochanie, śnieg w październiku? ta historia będzie się po nocach śnić chodź ze mną, będzie fajnie ciuchutko powiem, że...
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
coś dla fanek rapu, ale nie tylko ![]() k.urwa przestań mieliśmy być poważni patrzę pije noon robi postępy do chodzenia już używa nóg i jednej ręki i nie obchodzi Cie to wcale, nie wychodzi nam to wcale I chcę dziś pić i tańczyć aż wybuchną basy Lub wsiąść w samochód, na zakręcie wypaść z trasy p.ierdolą coś o lojalności nie opuszczam ludzi, jestem przy nich cały czas nawet, gdy mi prosto w twarz mówią najtrudniejszą z prawd lubię, gdy patrzysz jak patrzę Nie chciałabym być niegrzeczna Milcz, nie pytaj mnie o jutro, jutro, jak co dzień To przestań gadać i bądź nie wiem kiedy minął dzień Nie wiem kiedy mój papieros zgasł Wyjść razem lub nie robić nic razem Jeśli to nie jest miłość to chyba bóg jest ślepy Pezet ; )
|
#1040 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, czytam was z umiłowaniem ja niestety nie mam takiego talentu ale wrzucam wam opis mojej twórczej przyjaciółki:
no proszę...jak to dobry biustonosz otwiera furtki
![]() nie pytałam jej czy mogę to tu wpisać, ale pewnie mi wybaczy |
|
|
|
#1041 |
|
Raczkowanie
|
claudiusiaa, Sabiiina, 19czarna87, Tusilla - okradzione
;** ________ Nawet ślad spod tamtej bramy rozmył deszcz. zaciągam się Tobą, choć nie palę - uzależniaj mnie dalej. Kocham Cię - żałosne, nie.? nie mówię, że nie mogę bez Ciebie żyć bo mogę, ale nie chcę. gdybym umierała - też byś napisał, że jutro? jesteś moim bałaganem w głowie. -przepraszam. -za prawdę się nie przeprasza. na szafce, tu obok przy drzwiach niedokończona paczka fajek, nasze radio wciąż gra - a ty odchodzisz trzydziesty raz. na śmiesznie ^ śnieg - po raz pierwszy wyprzedził reklamę coca coli ;D
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
krótkie zauroczenie. pożądanie. nie miłość.
|
|
#1043 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Toriaa: Do Ciebie po niebie szłam. Nikt nie umiał tak jak Ty, zawładnąć sercem Mym Pójdę za Tobą nawet z zamkniętymi oczami... Przy Tobie inni gasną, bo Ty jesteś moją gwiazdą... Spacerujmy niebem pękającym z nadmiaru miłości! Chyba nie pomogłam. # Zamknę ten świat słowem... Zamilcz. kochali się w sobie pół żartem, pół serio on ją żartem ona go serio.. - Nie jestem w tobie zakochana, Harry, ani ty we mnie. Ale potrzebuję ciebie, tak jak ty mnie potrzebujesz. Potrzebujesz mnie teraz, w tej chwili, bo jesteś zrozpaczony i trzeba ci pchnięcia, które wtrąciłoby cię do wody i przywróciło życie. Potrzebujesz mnie, żeby nauczyć się tańczyć, śmiać się i żyć. Ja natomiast potrzebuję ciebie, nie dzisiaj, później, do czegoś również niezmiernie ważnego i pięknego. Kiedy już będziesz we mnie zakochany, dam ci mój ostatni rozkaz. I ty go spełnisz, a to będzie dobre dla ciebie i dla mnie. Uwielbiałeś niebieski i czarny. To interesujące, wiesz? Idealnie pokrywa się z Naszą sytuacją. Stworzyliśmy sobie niebo na ziemi. Nieksazitelnie błękitne, bez ani jednej chmurki. Aż nagle pojawiły się ich dziesiątki. Setki, tysiące przeraźliwie czarnych chmur, zapowiadających jedynie deszcz łez. I słońce też zniknęło gdzieś za horyzontem. Nagle zaszło. Było symbolem naszych serc, które stały się jednością. Teraz, gdy jestem sama, Słońce wzeszło tylko do połowy. A i nawet ta jedna druga połyskuje bardziej nieutralnymi odcieniami, intensywną czernią, zamiast ciepłymi barwami Naszej Miłości. Siedziała samotnie na moście pełnym ludzi. I zawsze gdy na Ciebie spojrzę będę widziała siebie w twoich oczach tak jak kiedyś... Weź mnie za rękę, jest pełnia księżyca. Będzie to spacer, który zachwyca, Dwa ciała jednym sercem zaczną bić. <3 Miał być jej impulsem. Tą jedną iskrą, który sprawi, że spłonie. Że się zatraci, że świat przestanie mieć znaczenie. Że będzie jak ogień, że spali przeszkody, zniszczy zwątpienie, pochłonie przeciwności. Zamiast tego był wiadrem zimnej wody. To nie było tak, ze on jej nie kochał czy coś.. Ta miłość po prostu nie miała szans na przetrwanie.. Czasem trzeba się pogodzić ze stratą nie walczyć w czymś z czym nie mamy szans.. Trzeba podnieść się i na nowo uwierzyć w miłość czystą prawdziwą i magiczną ... Nie można jej skreślać tylko przez jedno potknięcie ... Puszczamy z dymem całą naszą pieprzoną przeszłość. Najdziwniejsze w miłości od pierwszego wejrzenia, jest to, że widywali się codziennie od lat. Zawartość miłości minium 50 %. _________________ Można przeżyć ten obłędny taniec. Zgwałcić uczucia. Zabić pożądanie. - Nie oszukuj mnie, że już Go nie kochasz! - Ależ ja go nie kocham! - To dlaczego, gdy Go widzisz, jesteś bliska płaczu i cała roztrzęsiona? - Bo się boję. - Boisz się? Niby czego? - Że to wszystko powróci. Że wróci ta wielka miłość do niego. |
|
|
|
|
#1044 |
|
Zadomowienie
|
On był stały, ona się zmieniała
![]()
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem, że to nie Ty. szukałam w Tobie jego ... w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości a jutro pójdziemy razem szukać grzybów. ![]() Dobrze ,że Cię mam . |
|
|
|
#1047 |
|
Rozeznanie
|
Chciałabym pokierować sercem przez chwilę . taka jak wy mogłam być . jesteś jak alkohol - pije wieczorem i jest cudownie. rano budze się z tak potwornym kacem że chcę umrzeć...ale wieczorem znów piję . Powstrzymuję się od słów.A raczej od kłamstw.Teraz mówię prawdę.Znów jestem pijana i to nie własnymi myślami tylko 'jasne pełne 12,1 ekst. ' nie rozmawiałam o tym z nikim. cieżko było mi się przyznać. materiał zwyczajny miłości wiecznej? Przecież obiecałeś mi ułamać kawałek swojego nieba.
|
|
|
|
#1048 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ;)
Cytat:
nawiasem mówiąc - regularnie Cię okradam. ![]() razem uciekniemy do najdalszych granic. zburzę mur co dzieli nas. dla Ciebie spełnię każde marzenie. zabierz mnie, gdzie wszytko ma swój sens. uwielbiam ten uśmiech. oj. uwielbiam tak bardzo. inspiracją być. umiesz? praktycznie jestem. niekoniecznie dla Ciebie. spacer nie ma w ogóle smaku. poranek nie pachnie słodyczą. zgniła zieleń okleiła stopy, ptaki czarne znowu krążą, znowu krzyczą.
|
|
|
#1049 |
|
BAN stały
|
Najgorsze, że nie tylko jeden Ty siedzisz w mojej głowie. Mam w niej wiele szufladek, które otwierają się przy byle okazji. Wystarcza jeden podszept, telefon, czy nawet piosenka w radio. Z łatwością powracają te uśmiechy, zapach, słowa.... Na moim policzku łza.
|
|
|
|
#1050 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje.
oralia, kamisha, CukrowaPanna, ruda wiewiora- <3 bez dotyku wciąż czuję twoje 36,6. -Witamy w miejscu, gdzie telefony nigdy nie dzwonią. -Co to za miejsce? -Samotność, kochanie. -,-
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

:
. ale bardzo dziękuje za uznanie