|
|
#2851 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
bo przecież czasem warto czekać...
ot tak, po prostu, bo kocham! w obliczu marzeń wszystko wydaje się łatwiejsze. Byłam u lekarza. Mam zapalenie wyobraźni. jest dobrze bo po mojemu. Myśli wiele,uczuć wiele.A słowo jedno umyka. Napiszę palcem na błękitnym niebie: codziennie chcę calutkiego Ciebie! : ) chciałabym opowiedzieć ci coś o miłości. bo o nienawiści już prawie wszystko wiesz. wszechbajzel osobisty. może to wina nie odsyłania łańcuszków szczęścia. mogę zrobić wszystko, tak, przyznaję, cholernie mi zależy. jak nigdy. kawałek po kawałku jestem twoja do delektowania ![]() już dobrze. czasem tylko przypomina mi się twój uśmiech. ale oj tam. Kredką po kartce papieru piszę to czego boję się powiedzieć.
|
#2852 |
|
Raczkowanie
|
Lubię jak patrzysz, gdy patrzę... I bierz przykład ze mnie... Zakochaj się jak smoczyca w ośle... ![]() Aby odbić się od dna... !! Wciąż diabeł szepcze mi do ucha, anioł mówi mi: nie słuchaj..!! Otwieram nowy rozdział, nie patrząc na ten stary... !! _________ yeah |
|
|
|
#2853 |
|
Konto usunięte
|
zdziałaj dla mnie cuda.
Tylko ja jestem Twoim wyzwoleniem. Tylko we mnie znajdziesz ukojenie. Jestem Twoich snów spełnieniem. |
|
|
|
#2854 |
|
Raczkowanie
|
Szarzejąca ja
Po prostu powoli zaczynam znikać Gromadzę gwiazdy Budując zamek z piasku Moja skromna modlitwa Rozlewa się i przepada Czarna klatka dla ptaków Nie umiem przeciwstawić się przeznaczeniu Moje nerwy są zszarpane w tym zamieszaniu Niszcząc niewidzialne ściany mechaniczne myśli I droga słów teraźniejszości: "Aby znać limity" Nawet w czarnym ograniczonym świecie. Otwieram moje łzawiące gniewne oczy
|
#2855 |
|
Raczkowanie
|
za oknem minus pięć - nie kocham Cię już.
Chcę byś mnie miał. Nie może nam się nic już stać...nie jesteś sam. Odczuwam przebywające w powietrzu uczucia, Słysze krzyki wydobywające się zewsząd, Jestem uzależniona od emocji, To jest niebezpieczna sprawa miłości, Skąd u mnie ta wrażliwość ponad miarę? Teraz posłuchaj mnie kochanie Zanim pokocham i zostawię Cię `Nazywają mnie łamaczką serc Nie chcę Ciebie oszukiwać` wilgotnym szeptem przytul mnie.
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
`jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. nie można go nikomu wytłumaczyć.
nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca, jak śnieg podczas bezwietrznej nocy. `kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera. `śmierć nie czyni cię smutnym - czyni cię pustym. to właśnie jest w niej złe. wszystkie twoje zaklęcia i nadzieje, i śmieszne nawyki znikają pędem w wielkiej, czarnej dziurze i nagle zdajesz sobie sprawę, że odeszły, bo, równie nieoczekiwanie, niczego już nie ma w środku. `jakaś część ciebie wciąż we mnie żyje. nawet gdybyś ty odszedł, ta część by została. tkwisz we mnie. jestem twoim odbiciem, ty jesteś moim, żadne z nas nie może już istnieć oddzielnie. `- a więc nie ma już ratunku? - spytał Frodo rozglądając się gorączkowo. - jeżeli się ruszę, zobaczą mnie i pochwycą. jeżeli tu zostanę, przyciągnę ich do siebie. Aragorn położył mu rękę na ramieniu - została jeszcze nadzieja - rzekł. - nie jesteś sam.
|
#2857 |
|
Raczkowanie
|
To człowiek człowiekowi jest najbardziej potrzebny do szczęścia...
Usłyszałam w radiu jakąś piosenkę i pomyślałam właśnie wtedy o tobie. ![]() Brak czasu na cokolwiek. A jeszcze niedawno tak bardzo narzekałam na nudę... " uwiąże pana na smycz i tak pociągnę, ze na marsie pan wyląduje. Jak ten pies " Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2009-10-30 o 23:07 |
|
|
|
#2858 |
|
Raczkowanie
|
Oboje mamy wady… Różnica polega na tym, że Ty zawsze mówisz o rozstaniu, a ja o byciu razem…
Wydaje mi się, że serce ma czyste – jak ja, ale w głowie straszny bałagan… Edytowane przez Dejection Czas edycji: 2009-10-31 o 10:46 |
|
|
|
#2859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym, by ktoś mnie odwiedził, porozmawiał, przekonał, że pomimo absurdu codzienności, najważniejszy jest fakt istnienia. Codziennie budzę się z myślą ' żebym tylko się nie zakochała' Życie to nie liczba oddechów, ale chwil, które zapierają ci dech w piersiach. -Dlaczego nigdy nie powiedziałaś, że potrzebujesz pomocy? - Mówiłam nie raz, ale Ty zawsze masz mp3 w uszach... Nie udźwignę samotności, chcę do Ciebie iść nim nadejdzie jesień, nim spadnie pierwszy liść...
|
|
|
#2860 |
|
Rozeznanie
|
a dzisiaj mnóstwo żalu do samych siebie,
że potrafiliśmy zniszczyć NAS tak bez skrupułów.
|
#2861 |
|
Zadomowienie
|
Czerwona w mym sercu udręka.
śmiać się czy płakać bardziej w smak? mam wrażenie, że rzeczywistość trochę gryzie i zatraca. Piję sobię herbatę. i wtedy powiem Ci jak bardzo Cię chcę i wszystkie moje tajemnice Stanowczy lód odpływa z mojego ciała wzdłuż stóp, kropelka po kropelce, zostawiając mnie samą jak zwykle nieobojętną. Za oknem niezgłębiony przez wzrok mrok i światła lamp zasłaniające mi gwiazdy. Czuję się prawie jak w świąteczne popołudnie, gdy na dworzu jest czwarta o wyglądzie dwudziestej drugiej dwie, nowoczesne gwiazdy w postaci lamp oświetlają drogę cieniom ciężko stąpającym przecznicą, gdzieś dzwoni dzwonek, a ktoś krzyczy sarkastyczne `wesołych świąt`. Dzień w noc przechodzi nie wiadomo kiedy Powiązani ze sobą niewidzialnym mostem I tyle smutku jest w pustych konarach Gdy jesień daje swój deszczowy koncert |
|
|
|
#2862 | ||||
|
Zadomowienie
|
łaah, dziękuję Słonko : * kradnij ile tylko chcesz : )
Cytat:
za to Ty jak najbardziej. : *Cytat:
< 33Cytat:
fajnie, że się podoba : D : * Cytat:
tak na powitanie to okradam ii ____ zazdroszczę tej, co jeszcze rano mną była. smutek jest jak ocean : głęboki i większy od nas wszystkich, a ból jest jak złodziej w nocy : cichy, nieustępliwy, niesprawiedliwy. więc spójrz w lustro i przypomnij sobie, aby być szczęśliwym, bo zasługujesz na to. wybaczanie nigdy nie jest łatwe. zgorzkniałość jest łatwa, nienawiść jest łatwa, ale wybaczanie jest trudne. czasami ludzie mówią rzeczy, których nie chcą, albo robią rzeczy, których nie mogą cofnąć. czasami to my robimy rzeczy, których nie możemy cofnąć. karminy się, aby zagłodzić ból. who is the bitch now, bitch ? minęło już prawie 37 milionów sekund... 10 000 godzin... 14 miesięcy... odkąd zdałam sobie sprawę, że nie żałuję. że co prawda nie kocham, ale nie żałuję. skromnie tak ; *
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-10-31 o 00:03 |
||||
|
|
|
#2863 | |
|
Zadomowienie
|
mrauuu moja kocico <3 ![]() ![]() Cytat:
![]() i co , żałowałabyś ? ![]() dziękuje . jesteście kochane ![]() ------------------------ r0zunia <3 ! *----------------- przy Tobie przemarzło mi serce . gdy mnie będą smażyć w piekle to poproszę na zloty kolor. ![]() chcę nie chcieć .... Ciebie . lubię jego twarz, smutne oczy. jest dziwnie piękny . tu nie widać łez słabości . promile pływają wokół . Tarzan i Jane swingowali po winie. ![]() he really got me workin` up an appetite . /poprawił mój apetyt./ he had tattoos up and down his arm . /miał tatuaże na całym ramieniu./ he's a one stop shop . /jest przystankiem na chwilę./ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-10-31 o 00:23 |
|
|
|
|
#2864 |
|
Raczkowanie
|
Jej jak mnie dawno tu nie było
![]() muszę po nadrabiać.I mojemu guziczkowi dziękuje ~♥~
Roztopmy ten lód z naszych serce co stworzył zimny oddech Brakuje mi tych szczeniackich zalotów na huśtawkę. Bo bez Ciebie byłabym ciągle mały człowiekiem, teraz posiadam skrzydła i mogę robić rzeczy które nie mieszczą się innym w głowie. Wyobraź sobie że się w Tobie zakochałam, nie martw się nie ty jeden się dziwisz. Zaspane marzenia. Uwięziona w słoiku wypchanym po sam czubek miłością. Może właśnie na nas teraz pora nie pomyślałeś o tym ? Miłość w łzach spłynęła. Bo z miłością nie ma tak łatwo, nie można wejść do sklepu zabrać z pułki i przynieść do kasy, za nią trzeba zapłacić własnym serce. Zdmuchnij smutek z moich ust. Wysyłane do nieba papierowym samolotem pragnienia. Złap mnie za rękę i przeprowadź przez ten świat, będzie mi raźniej uwierz. Twój zimny dotyk ust. -no zobacz tu. -no Twój cycuś. ![]() -nie, tam jest serce które Cię Kocha tak trudno zrozumieć. Wiem że nie powinnam, ale mam nadzieję że mi pomożecie. Potrzebuję czegoś o tym że to przestało wszystko mnie już bawić, że jakoś tak miota mną tęsknota i że ludzie ostatnio mnie zawodzą i irytują. DZIĘKUJĘ GWIAZDY |
|
|
|
#2865 |
|
Rozeznanie
|
zasłaniam oczy, żeby nie patrzeć jak miłość umiera. potem rozchylam palce i widze tylko Jego smutne oczy. któregoś dnia zrozumiem, być może nawet Ci wybaczę. ale dzisiaj niczego ode mnie nie oczekuj, pozwól mi Cię nienawidzieć. dla poprawy mojego samopoczucia, weź tą swoją wielką miłość i odejdź. ot tak po prostu zniknij z mojego życia. On- mój osobisty plan na najbliższe sto lat.
|
#2866 |
|
Zadomowienie
|
to jest moja niewola a ty w niej jesteś
właśnie ciebie spotkałem i kocham cie Bo zastosuję tajne chwyty Strażnika Dzikiej Przyrody! żadnych dżipiesów, esemesów ani hip hopu Znasz może grę "Król ciszy"? - Mógłbym panu pomóc przejsc przez ulicę. - Nie. - Móglbym panu pomóc przejsc przez podwórko. - Nie. - Mogłbym panu pomóc przejsc przez ganek. - Nie. - No coz, musze panu pomóc przejsc przez COŚ. Zając! Ty świnio! Witaj i czuwaj No daj się pojmać, no daj Wszystkie teksty pochodzą z bajki"Odlot"-gorąco polecam
|
#2867 |
|
Rozeznanie
|
madziam90 -
![]() chciałabym, aby mój uśmiech był Twoim ulubionym rodzajem uśmiechu.
lubię patrzeć gdy płomień świecy igra z Twoim cieniem. Ty pochylony nad pianinem i kartką, piszesz magiczne słowa. podnosisz wzrok. patrzysz na mnie. usypiam naga pod cienkim prześcieradłem. uśmiechasz się gdy nie masz już sił tylko patrzeć. podchodzisz. głaszczesz do snu. świat nie ma pojęcia, że znów zaśpiewasz o mnie. jestem blizną na moim przedramieniu. wiecznym wyrzutem sumienia. nic nie znaczącą różą. i choć każdego dnia budzą mnie promienie wschodzącego słońca, brak mi jego odwagi. utraciłam swoją barwę życia. już nigdy nie będę sobą.
|
#2868 |
|
Raczkowanie
|
`wiesz jak to jest budzić się każdego ranka i myśleć,że kobieta twojego życia śpi z niewłaściwym męźczyznom..a Ty tęsknisz?
`jesteś wariatem, ale to dobrze ![]() `ja wiem,że to jest piękne, cmenatrz który się świeci, dosłownie, na milion kolorów, ale,żeby odrazu brać za rękę swoją 2 połówkę i spacerować po nim bez celu? ; > (chyba, zazdroszczę,że ja nie mam z kim) `a ja tłumaczę sobie na wszystkie sposoby, każde Twoje zdanie, bo może zwykłe 'śpij dobrze' albo 'dobranoc', z trzema buziakami na gadu, ma jakieś ukryte znaczenie, hm? _____ dzień dobry ;* jak się spało, dziewczyny? :d |
|
|
|
#2869 |
|
Rozeznanie
|
Madziam90 -
Z dnia na dzień mam jeszcze większą ochotę napisać to sześcioliterowe słowo "kocham".
A twoje serce jest zimne niczym lody z zamrażarki. Jej oczy nie śmieją się jak kiedyś. Teraz są wielkie , smutne i puste.
|
|
#2870 |
|
Raczkowanie
|
Godzinami szukam pretekstu by napisać Ci 'gwazdkę' przy 'dwukropku' ; )
Słuchała, patrzyła jak w jego sercu kwitnie nowy świat Ona krwawiła.. w jej sercu kwitły kolce. Zwodził.. Obiecywał.. Okłamywał.. Nienawidziła! Lecz wciąż tak bardzo kochała.. Zaczęła wierzyć coraz mocniej! A on wtedy znowu odchodził.. odchodził, lecz obiecywał, że wróci.. Upić się szczęściem by nie płakać więcej.. Iść za rozumem a nie za sercem.. Nie zrozum mnie źle, kocham cię ale nienawidze bardziej. Nie chcę twoich łez, ale czasem mam chęć na nie popatrzeć. |
|
|
|
#2871 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki apeluje o więcej opisów na jutrzejsze święto
![]() ... uskrzydlona bez red bulla
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
oh, can't you see it baby? you've got me goin' crazy.
|
#2873 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dziękuję kochanie! powyższe bezczelnie zabieram! Cytat:
pierwszy - S@motność w sieci(<3! ), drugii cudowny! * * * dotarłam do Ciebie w poszukiwaniu szczęścia. mimo, że wiem, że czeka mnie rozczarowanie, próbuję. gdybym wiedziała, że tak się to skończy... mimo to próbowałabym. bo jest ktoś na kogo warto czekać. * * * ![]() xDJakJaCieLubiexD zaglądasz czasem? wpadaj częściej! no gdzie jesteś?!?!?!
|
|
|
#2874 |
|
Raczkowanie
|
Jak się nie uda będzie to piękna katastrofa…
Oboje chcieliśmy od początku wierzyć, że to miłość… A ja cały czas mam nadzieję… i czekam…
|
#2875 |
|
Wtajemniczenie
|
caroline2324. r0zunia - <3
jednaNaMilion - bywaj tu częsciej, no! ------------------ Miał w sobie coś dziwnego. Czasami pragnęła go tak bardzo choć daleko mu było do ideału. Zrujnował wszystkie wyimaginowane postacie w jej głowie. Pokonał ich mimo, że nie był tak doskonały. Miał jednak wielką zaletę-był realny. Tak realny, że gdy nocą dotykał jej twarzy cała drżała. ręce Ci sie trzęsą. trzęsiesz się cała. i nie potrafisz powiedzieć, że ci nie zależy. bo zależy ci cholernie, a nie umiesz się oszukiwać. a kiedyś umiałaś. |
|
|
|
#2876 |
|
Rozeznanie
|
jesteś gotowa by kolejny raz się rozczarować.
chce zatrzymać ten czas. szczęście wchłaniam z powietrzem. tu po zmroku tańczy śmierć
|
#2877 | |
|
Rozeznanie
|
miło mi.
;* moja. <3.mój opisowy skarb. ;* <3. JednaNaMilion - brakowało mi Ciebie. ;*Cytat:
<3.Ty moje cudeńko ! ;*Kochanaa - no domyślam się że 'apel', ale pewnie i tak bezskuteczny. no ale zobaczymy. ;* i bierz ile zechcesz. <3. mua. ![]() _____ ' - co Ty wyrabiasz ? - dałem się porwać emocją. ' ' gwiazdko, gwiazdko świeeeeć ! ' ' w inności nie ma nic złego. ' ' - na razie grubasie. - genialne ! na razie grubasie. dlaczego ja na to nie wpadłem ? musisz to opatentować ! ' ' moment ! mam wrażenie że wszyscy czegoś pragną. mnieeee ! ' ' - cieszę się. - to czemu Ci nogi tak latają ? - bo one też się cieszą. ' ' śpiewał głośniej. jak by wierzył że dzięki jego pieśni wcześniej zajdzie słońce. ' ' na rogu tęsknej i miłosnej. ' ![]() ___ powyższe - "Tupot małych stóp"
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-10-31 o 11:06 |
|
|
|
|
#2878 |
|
Zadomowienie
|
Wmawiałam sobie, że powodem mojego smutku jest to, że każdy ma takie dni.
Wymyślałam milion innych powodów tylko po to, żeby nie myśleć, że to przez Ciebie.. Ale nawet w jej śmiechu czegoś brakowało. Nigdy nie wydawała się prawdziwie szczęśliwa. Zdawało się, że żyje nieustannie czekając na coś innego.. Prośba! Potrzebuję opisów,że jest mi smutno z powodu chłopaka, na którym mi zależy. Wszystko było pięknie, ładnie a teraz zaczyna mnie olewać.. Mogłabym prosić tylko o takie niedosłowne?
|
|
#2879 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
________________ A co jeśli okaże się nie wystarczająco silna aby to w sobie zatrzymać co wtedy zrobisz? ta tęsknota jest o Tobie . . . Twój uśmiech znam z moich snów . Ale nie dostaniesz się do tych łez które wypłakałam, Za tymi piwnymi oczami Bo w każdym momencie, którym odchodzisz, wiesz, że tęsknię za Tobą ...
|
|
|
#2880 |
|
Raczkowanie
|
witam Moje Talenciary;*
mam do was prośbę. otóż potrzebuje opisu.. taka głupia sytuacja bo chłopak mojej mamy sie w prowadza do nas.. a ja go dwa razy widziałam na oczy.. i nie chce żeby z nami mieszkał obcy facet. to za szybko. licze na was;* coś ode mnie: ·Teoria samolubnego genu. ·ach te fantazje z księżyca.... ·Pozornie obojętni ale zakochani. Tydzień później ślub i.. i dalej jak w reklamie margaryny. ![]() ·Odważni są zawsze uparci.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

za to Ty jak najbardziej. : *

;*
) ale czego się nie robi dla takich cudeniek do zbioru. <3
;* moja. <3.