![]() |
#2641 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
błąd malutki..
![]() ![]() ___ Zostawmy rozkrzyczany świat Jak pod stopami mróz
Gdybym wcześniej wiedzieć mógł Wszystko byłoby inaczej Będziesz patrzeć na mnie nim opadnie przedostatni wstyd Prześcieradeł pamięć niech zostanie Tak bezwstydnym śladem W duszy twej ` tak zbyt codzienna by ją znać . Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka nie mów proszę wszystko mija tak jak z drzew opadną liście przecież po najgorszej zimie będzie wiosna, nowe kwitną bzy Wejdź,Czuję los nam sprzyja, Patrz, Chwila i zacznę znikać, i całą noc tuliłem się do swoich myśli, do ciebie tak do ciebie tak, tak blisko jak w najlepszych snach |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Raczkowanie
|
![]()
Jakby to tak ładnie ując, z opuszczona główką...
![]() ![]() i pare takich o: 1. - Która godzina..? - Twoja ostatnia ![]() 2. Liżesz dupę aż po gardło.. jak czegoś potrzebujesz. ![]() 3. - Masz kogoś? - Zależy kiedy ![]() 4. - Ale ona jest pustaaa.. - Dobra, dobra, naleje się ![]() 5. MY NAME IS HEARTBREAKER ![]() ![]() ![]() 6. Ty i ona to jak porównac gówno do twarogu ![]() 7. Są faceci fajni i... ci, których znam... ![]() 8. Jedni sądzą, że są wyjątkowi, cała reszta już się pogodziła z faktem, że tak nie jest ![]() 9. Jak Ci twarz na dupę naciągną w tej klinice, to może jakoś zatrybisz z wyglądem ![]() 10. - U fryzjera byłam.. - I co, zamknięte było..??? ![]() 11. - Nie zawsze chodzi o seks! - Naprawdę? Od kiedy..??? ![]() ![]()
![]() |
#2643 | ||
Zadomowienie
|
12 Stonka, kamisha, dontgivemenames, pulcheriaa - przegenialne jesteście złotka !
![]() Frizz - no nareeeszcie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale na dłużej to nigdzie się stąd nie ruszam, możesz być pewna ; ** co do tekstów, to malina. ![]() loveee. < 33 Cytat:
![]() ![]() ![]() jaaa ? ahh. ![]() co do chwili powrotu, to ja proponuję, żeby przedłużyła się ona do, hym... do końca świata. ![]() _____ bandaże na moich nogach, moich ramionach... standard, zawsze byłam kaleką. bandaż na sercu ? to Twoja sprawka. odejdź do drzwi, odejdź z mojego życia. mały deszcz jest w porządku, lecz kiedy zaczyna grzmieć... boję się. 5 tysięcy fotografii. każda inna, lecz wszystkie takie podobne. na początek otwórz mi drzwi, zdejmę buty. najpierw wejdę do Twego domu, potem do serca. to ten typ czekania, kiedy wiesz, że się nie doczekasz. jesteś moim chłopakiem, lecz nie jesteś moim właścicielem. Ty jesteś strumieniem światła w moich oczach. gdy patrzysz na mnie jesteś tak zabawnie rozproszony. słyszę śpiew Twojej duszy dochodzący ze wzburzonego ciała. przeprowadź mnie przez puste i bezsenne noce. gubię się.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-10-28 o 22:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zadomowienie
|
kamisha-
![]() ![]() ![]() chciałabym, żeby znowu był lipiec tego roku. twoja bluza tak cudownie pachniała, a twoje usta były takie słodkie. tego dnia czułam, że przez chwilę mam wszystko czego potrzebuję, czułam, że jestem cholernie szczęśliwa.. .bo wiesz, słońce z deszczem wywołuje tęcze! oddychaj by czuć serce. poprawiasz mi humor lepiej niż milion kostek czekolady, lody z filmem i koc z herbatą. kocham Cię bardziej niż dobrą książkę nocą i czekoladowy budyń. pragnę Cię bardziej niż wspiąć się na Mont Everest, przepłynąć La Manche i zobaczyć Paryż. bo każda z tych rzeczy, jeśli nie ma Cię przy mnie - nawet myślami - wydaje się bezbarwna. Dlaczego zabiliście Marilyn Monroe i różowy kolor miłości? Teraz jest szara,tragicznie byle jaka, a blondynki mają rude włosy. się żyć chciało. -Sama wiesz jak to jest być zakochanym. -Nie. Zauroczonym, tak. Nawet teraz jestem zauroczona, ale wiesz, to wszystko jest bez sensu. To tylko po to, żeby na chwilę zająć czymś serce - Kiedy ja Cie potrzebowałam, Ty ratowałeś świat!'
#2645 |
Konto usunięte
|
ja po prostu nie chcę uczestniczyć w tym przedstawieniu.
może i prawda niesie za sobą ryzyko rozczarowania, ale niesie też nadzieje. wycierasz buty o ludzkie serca, a to przecież nie wycieraczki. staram się omijać kałuże. te po deszczu też. upewniaj się, ilekroć We mnie zwątpisz. chce żebyś wiedział, że jestem tylko dla Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Przyczajenie
|
![]()
mojej misjiii nie widać. ;<
![]() Buu! ![]() Wystarczy kilka słów wbitych ostro w serce, by dusza w swej głębi zalała się łzami goryczy ich znaczenia. Moja dusza mówi Twoim głosem... Kiedy zaczynam się modlić czuje jak odrywa się ode mnie moja dusza... Tak szczęśliwie zakochany, że nawet dusza tańczy w rytm muzyki Twego serca. Ciągle drży moje serce, gdy pamięć przywołuje Ciebie. Jeśli patrzysz komuś w serce, zamknij oczy... -Poproszę złote serce, na czerwonej tacy. -Chyba odwrotnie... -Nie. Czerwonych serc jest wiele i często sie psuja. Ja chce złote, prawdziwie i czule. Najsmutniejsze Są oczy, w których zgasła nadzieja... Najsmutniejsze Serce, w którym chłód i mroźna zawieja... Najsmutniejsza Jest dusza, która już nic nie czuje... Najsmutniejsze Usta, których nikt nie całuje... Najsmutniejsze Ramiona, co puste zostały... Najsmutniejsze Dłonie, co dotyk czuć przestały... Najsmutniejsze Marzenia, które się nie spełniły... Najsmutniejsze Anioły, co skrzydła straciły... Najsmutniejsze Są serca, co nie kochają... I najsmutniejsze Usta, które uśmiechu nie znają... Najsmutniejszy Jest człowiek, który już nic nie czuje... Co w samotności swej trwa i czeka... Któremu najbardziej na świecie brakuje... Zwyczajnej bliskości drugiego człowieka... ![]()
#2647 |
Zakorzenienie
|
Najarana szczęściem !!! Mam nadwyżkę endorfin, chętnie się podzielę Spalmy to, zniszczmy...popiół rozsypmy na wietrze Mam w sobie tyle energii , że mogłabym zasilać całe to miasto ..to już nie ważne, czy wygram , czy przegram.Liczy się to, że odważyłam się wziąć z tym udział. Tyle starań...tyle wylanych łez. Niepotrzebnych słów...gestów.Tyle zdeptanej wiary, przygnieconej nadziei... Tyle we mnie porażek. Upadnij i płacz! Wykrzycz całemu światu jak jest Ci źle...a potem wstań.Wstań silniejszy. Karty życia rzucam na stół... Upajam się Twoim bólem, Twoim cierpieniem. Z radością patrząc na Twój upadek. Zemszczę się, choćby była to ostatnia rzecz jaką zrobię. 'To taka moja siła, życia treść.To ona mnie tu trzema, daje sens.' 'W oku łza błysła. Serce ucichło...Ogień zgasł...' I jeden z moich ulubionych opisów - cytat z mangi: Zawsze jest tak, że razem z końcem czegoś...rodzi się nowa nadzieja.
#2648 |
Zakorzenienie
|
A po co dodawac opisy nie naszego autorstwa? Tutaj dodajemy swoje wypociny. Tak mi się bynajmniej wydawało....
![]() ![]() ![]() ***
Te zdjęcie które zrobiłeś, gdy tęskniłeś wciąż w portfelu noszę. Jedna miłość, nic więcej. Tyle chcę,by było szczęście. Wiesz, chciałabym znów wchodzić na wizaż z myślą'dawno mnie tu nie było'. Znów nie mieć czasu bo się gdzieś z Tobą szlajałam. A teraz? Będzie mnie aż nadto. -Ej Ty! Kto Ci powiedział,że mam złamane serce? -To widać. Byłam nadzieją,która wciąż przytrzymywała Cię przy życiu. A Twoje źrenice,gdy na mnie patrzysz.... Przyzwyczajona do dwukropka i nawiasu na zewnątrz,przyzwyczajam się do dwukropka i gwiazdeczki. Nie mam weny ![]()
#2649 |
Zakorzenienie
|
- i co dalej z nami będzie? - nie wiem… - powiedz mi, o czym my teraz możemy pisać, jak nie o tym? - ładna dziś pogoda… Prawdopodobnie najgorszym uczuciem jest wstanie z łóżka z myślą, że jest idealnie po tym, jak z Tobą zerwał. I dopiero po chwili dociera do Ciebie, że tak nie jest.
One of the great moments in life is realizing that two weeks ago your body couldn't do what it just did. Ćwiczę dla siebie! ![]() Edytowane przez Martusssia Czas edycji: 2009-10-29 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Raczkowanie
|
a ON lub no bo ON..
#2651 |
Zakorzenienie
|
Wiem że dziś moje serce powinno być silniejsze . Teraz wiesz czemu tak sie boje kiedy nie mam Cię przy sobie... Nie ufaj, choć chcesz dać mu cały świat . Usunęłam Twój numer , ale to nic nie dało , bo znam Go na pamięć . Kocham jak jesteś przy mnie , jak śmiejesz się ze mną , jak mnie przytulasz , całujesz . Chciałabym każdą chwilę spędzać z Tobą i się z Tobą wygłupiać , zawsze mieć Cię przy sobie i dla siebie.. i nigdy Cię nie stracić...
![]() |
#2652 |
Zadomowienie
|
She wears high heels, I wear sneakers. Ona chodzi na wysokich obcasach, ja noszę trampki. I'm the one who makes You laugh. And I know Your favorite songs, and You tell me about Your dreams. Think You know where You belong. Think You know it's with me.. Jestem jedyną, która sprawia, że się śmiejesz. I ja znam twoje ulubione piosenki, i mówisz mi o swoich marzeniach. Myślałam, że wiesz, do kogo należysz. Myślałam, że wiesz, że to do mnie.. Standing by and waiting at Your door all this time, how could You not know Baby, You belong with me.. Stojąc obok i czekając przy twoich drzwiach cały ten czas, jak możesz nie wiedzieć Kochanie, że należysz do mnie..
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
motylki w brzuchu fruwały jak oszalałe i czułam, że już go kocham. po jednym wieczorze.
grzeję się ciepłem twojego oddechu. bezczelnie stałeś mi się powietrzem. uwielbiam takie dni. sam na sam z tobą. z twoim uśmiechem. takiego cię chcę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Rozeznanie
|
Nydee <333
_ Boże widzisz i nie grzmisz, spuść nogi i kopnij kogo trzeba... następnego faceta zabiję zanim się do mnie zbliży ..na wszelki wypadek Przestałam ufać ludziom, bo gdy nie ufasz to automatycznie się na nich nie zawodzisz. wiesz, pewnie jeszcze wczoraj wróciłabym do Ciebie, pewnie o wszystkim bym zapomniała, znowu kochałabym Cię nad życie. na szczęście 'wczoraj' minęło. Związki przypominają psychozę maniakalno-depresyjną: od "misiaczka" po "zamknij się!", od "daj mi kur.wa, święty spokój!" po "kochany króliczku". wierzyłam, że spadająca gwiazdka spełni moje marzenia, a ona wszystko spiepr.zyła. Czasami z ludźmi nie warto dyskutować, nie warto im tłumaczyć, jedyne co warto, to zostawić ich i odejść. Osamotnienie jest jedną z najcięższych kar, na które człowiek może skazać człowieka. Nienawiść jest dobra: gorąca, solidna, pewna. Nienawiść to nie to co miłość, nie można w nią wątpić. Nigdy. Nie znam nic pewniejszego niż nienawiść. To jedyne uczucie, na którym się człowiek nie zawiedzie. Kiedy zrozumiałam, że jedynym powodem, dla którego cię nienawidzę, jest fakt, że nadal cię kocham, doszłam do wniosku, że kiedy nazwałeś mnie 'wariatką', wcale nie było to bezpodstawne Bo tak to w życiu bywa, że ludzie przychodzą i odchodzą, mydląc oczy, że ważni jesteśmy, że nasze zdanie ma znaczenie, że to, że tamto, że sramto. A potem pyk. I ich nie ma
#2655 |
Rozeznanie
|
jak co wieczór dzielę siebie na dwoje. ciało dla niego, a serce jest Twoje. tęsknię . .
na stole wino, które uderza do krwi. włosy pod grzebieniem dłoni opadają na gołe ramiona. płomień świecy drży gdy usta w gorączce szepczą Twoje imię. nagły dźwięk telefonu budzi gęsią skórkę; - co masz na sobie ? pytasz a rozkosz, która przyszła z mruczącym głosem, przyprawia o szaleństwo. - prawie nic. tylko Twoje spojrzenie. przypominam. nie mojego autorstwa. przeszkadza to komuś ?
![]() |
#2656 |
Wtajemniczenie
|
kamisha - <33
-------------------- Minal rok. nauczylam się spokojniej oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. czasami tylko spotkam Ciebie i wtedy ucze się tego wszystkiego od nowa. Wystarczy, że zamknę oczy, a od razu Cię widzę. Przestaję oddychać, aby poczuć Twój zapach. Staję twarzą do wiatru, aby domyślić się Twojego oddechu... Świadomość, że gdzieś jesteś na tej ziemi, będzie w moim piekle moim malutkim kącikiem raju.. Nie pozostanę dłużna. Też życzę Ci źle. Stanąć przed nimi, uśmiechnąć się i powiedzieć: "Spier.dalajcie, jestem boska". W jej oczach było widać piekła dno... |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Raczkowanie
|
Jak Przetrwać Te Dni ? .. Te Bez Ciebie ? ; ( I Nie Umiem Już Dłużej Grać Scenariusza Nienapisanego Przeze Mnie .. Za Każdym Razem Kiedy Zamykam Oczy .. Widzę Ciebie Razem Z Nią </3 Na Krótką Metę Możemy Udawać Wszystkie Uczucia.. Oprócz Zazdrości.. Ona Nigdy Nie Jest Udawana. Ciągle Mam Przed Oczami Moje Wyśnione Marzenie..Ciebie !
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Raczkowanie
|
Na zmianę ufam i wątpię.
Chociaż to takie nierozsądne. z piosenki : )
#2659 |
Przyczajenie
|
w dzisiejszym świecie jest coraz więcej pokus, mocno zszarpane struny łatwo mogą się zerwać czasem konieczna jest przerwa.
` słuchaj kur,.wa jego mać! ... Życia się nie kupi, za to sprzedać łatwo ` ;] Zna już tyle ślepych ulic Żyje by poznawać nowe Wargi pieką od zgryzoty Po omacku parzy dłonie
#2660 |
Zadomowienie
|
Frizz - wróciłaś!
![]() ![]() ![]() 12 Stonka - duże wow ![]() TiS - rewelacja ![]() dontgivemenames - powalasz opisami ![]() ![]() mijjenka - jak nie masz weny jak masz ![]() ![]() I inne ![]() ![]() -Ona chyba czuje do Ciebie miętę przez rumianek. - Nieee, raczej kakao przez herbatę.. Mała, głupia dziewczynka, która da radę, bo musi.
![]() |
#2661 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Sorki ![]() _________________________ ____ Słowa choć czasem piękne to tylko słowa Świat jest pełen obietnic bogactwa, zbawienia i wiecznej miłości. ~ Paulo Coelho On se dit la vie à deux C'est ce qu'il y a de meilleurs On peut se tromper un peu Quand on trouve pas le bon cœur Mówi się, że życie we dwoje To jest to co najlepsze Można się trochę pomylić Kiedy nie spotykamy odpowiedniego serca... Edytowane przez la neige Czas edycji: 2009-10-29 o 13:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Rozeznanie
|
TiS, ciiri, dontgivemenames, suve, xMalenKaaa, mijjenka, Frizz, vivi12399, KaMa2704, kamisha, 12 Stonka, NieZTejBajki,Plotkaraaa, panna_miodowa, amozefrytkidotego, always be yourself, nydee, DorotaComa,
fenomenalne!! ![]() _________________________ _____________________ -czy wiesz że jesteś najlepszą rzeczą jaką mnie w życiu spotkała? -nie. - no to już wiesz. pieprzony egoista. nie wiem jak to jest mieć ukochaną osobę, z którą mogłabym rozmawiać całymi dniami i nocami. nie wiem co to by zakochana bez pamięci. nie wiem co to znaczy być najszczęśliwszą osoba na ziemi. nie wiem nic. może właśnie Ty chcesz mnie uświadomić?
#2663 |
Przyczajenie
|
Witam! Mało się tu udzielam na forum ale mam prośbę: może znajdziecie coś o tym że czekam na jakiś jego ruch, on tylko patrzy maślanymi oczami ale żadnego kroku nie robi w moją stronę, a bardzo bym chciała.
Jesteście cudowne i mam nadzieję że pomożecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
podpisuje się pod tą prośbą ! < 3 Cytat:
hahahahaha . więcej takich proszę ! xdd haha ![]() ________________________
Teraz nie chce więcej już Ciebie mieć obok mnie Tak skończyło się choć miało trwać. - Nie rozumiem Cię, jak możesz mnie oceniać, nienawidzić.. skoro nigdy wcześniej nie zamieniłam z Tobą ani jednego zdania.. - Wiesz czemu tak duża jest moja nienawiść do Ciebie, bo On kocha Ciebie.. nie mnie.. Ty jesteś szczęśliwa.. a ja nieszczęśliwie zakochana. Teraz rozumiesz?
![]() |
#2665 |
Przyczajenie
|
A wczoraj znowu był ten cholerny dzień. Ten typu; 'co zrobiłam źle ? Bo przecież nie mógł tak po prostu mnie zostawić?'
W czym on jest lepszy ode mnie ? W męskiej płci, której sam sobie nie wybrał ? Wiesz co ? Ty pod względem głupoty życiowej to jesteś w ścisłej czołówce tego kraju. -Chcę być galerianką, ale w mojej wsi jest tylko spożywczo-monopolowy. Co robić? -Powiedz, że za margarynę zrobisz loda. (bash.org.pl) -ty na kij ci tyle znajomych na nk? -haha zazdrościsz czy co, że takie pytanie? -no ale 1050 znajomych??!! -no widzisz się ma znajomości hehe ;P większość z podwórka znam. -a gdzie poznaleś Kot Garfield , Tom Marvollo Riddle , Czesio Czesław , Paris Hilton ,Snoop Dogga , Mistrza Yode i Pape Smerfa? (bash.org.pl) Dziewczęęta, mogłaby mi któraś z Was znaleźć opisy o tym, że chłopak jest za bardzo zazdrosny i nie bardzo mi to pasuję, bo przez to są kłótnie ? luub strony w wątku, na którym mniej więcej owe opisy mogą być ? baardzo proszę ;* Edytowane przez epris Czas edycji: 2009-10-29 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
czy mnie słyszysz? mówię do Ciebie.
sprawiasz, że jest łatwiej, gdy życie staje się ciężkie. chłopcze, słyszę Cię w swoich snach
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2009-10-29 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2. Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam przejść obok Ciebie jeszcze raz? 3.Może kiedyś i Ty mnie zachwycisz... 4.Czekam na Twój krok. wóz albo przewóz. ??????????????????? ![]() Nasz związek to fikcja. Czekolada to sercowa poduszka powietrzna, łagodzi cios. Mój kumpel powtarza mi czasem: Sylwia, walcz z czasem, zakochaj się, Sylwia. Proszę Cię o kawałek ciasta, nadziewanego przyjaźnią, posypanego zaufaniem i zrozumieniem. Proszę Cię o szklankę soku z owocu wierności, zakropionego gorącą tęsknotą. Proszę Cię o kubek lodów o smaku porannego szaleństwa z odrobiną romantyzmu i zazdrości. I jeszcze proszę Cię o małą kanapkę z kiełkującym pragnieniem i dojrzałą miłością. Bo Ty obok szablonu "Kocham Cię" masz opcję: "wyślij do wielu" ...
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Zadomowienie
|
ratatamm - dziękuję ślicznie.
![]() ____ - pamiętasz, powiedziałeś, że kiedyś kogoś do siebie dopuszczę... - pamiętam. i wciąż tak sądzę. - ...myślę, że dzisiaj może być to "kiedyś". zastanawiam się, czemu nadal żyję. ale nie żyję. a tu jest moje piekło. - potrzebujesz czegoś ? - tylko Ciebie. to, co zrobiłam, czyni mnie tym, kim jestem. ale to co zrobiłam, nie czyni mnie tym, kim będę. - czasem myślę o tym jak dorastaliśmy. te wypady, luz, spontan, największa, najszczersza miłość na świecie i przyjaźnie do grobowej deski... tęsknię za tym. - czemu ? Ty dalej masz to wszystko. a ona zwykła siedzieć w ciemności, samotna i załamana. - pamiętasz, jak było na początku ? nawet, gdy byliśmy osobno, rozmawialiśmy każdej nocy. moje serce szybciej biło z każdym sms-em. gdy dzwonił telefon, to miałam nadzieję, że to Ty. - nadal tak jest. - tak ? nie chcę spędzić reszty życia zasypiając obok nieznajomego. - tja, nie ma to jak miłość od pierwszego wejrzenia... - nie wierzę w miłość. odsmuć się.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-10-29 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Konto usunięte
|
Dosyć już mam rozczarowań,pokaz, ze umiesz kochać, a wtedy ja pokaże Tobie również piękną miłość
Wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? Wtedy, gdy on zakocha się w Tobie potarganej, z czerwonym nosem i zachrypniętym głosem, a nie gdy będziesz szła po mieście w niebieskiej sukience i obejrzy się za Tobą jak sto innych facetów. Wtedy, gdy nie będzie cenił Cię za to jak wyglądasz, ale za to jaka jesteś i kiedy uświadomi sobie, że dajesz mu więcej emocji niż gra komputerowa i motor.. Dlaczego wciąż uderzam się młotkiem? Bo czuję się rewelacyjnie, kiedy przestaję Chodziła na długie spacery. Bez celu. Sama nie wiedziała po co. Potrafiła godzinami wsłuchiwać się w fale, umiała zasnąć na łące, kochała biegać, gdy towarzyszył jej wiatr. Nikt jej nie rozumiał, ale nie przejmowała się. Najzwyczajniej w świecie wybrała samotność. Jego spojrzenie było brązowe, figlarne, czułe, pełne pragnienia.. Te jego przejrzyste oczy, szeroko otwarte, pełne czegoś, czego pewnie nigdy nie zrozumiem. Kocham się ze snami, które noc zamiast Ciebie da mi. Spójrz jak złapałeś mnie w niewidzialną sieć twoich słów |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Przyczajenie
|
Może i był doskonałym chłopakiem, ale ona nie chciała doskonałości. Pragnęła miłości..
Poczuła SZCZĘŚCIE- czyste, proste szczęście, gdy ją obejmował, gdy przytulał ją do siebie, gdy gładził jej włosy. Kochała Go. Tak bardzo kochała. Ale nie mogła mu tego wyznać ani pokazać. Nie mogła przytulić się do Niego tak jak by chciała.. Jeżeli dwoje ludzi decyduje się być ze sobą to znaczy, że od tej pory nie liczy się już "ja" lecz "my", liczą się wspólne potrzeby, wspólne plany, wspólne marzenia, wszystko staje się jednością. Z dwóch ciał powstaje jedna dusza, jedno serce. I nieważne czy to jest pierwsza miłość, druga czy dziesiąta, zawsze należy traktować ją jako jedyną, wyjątkową i niepowtarzalną, a przede wszystkim o s t a t n i ą. Jedyną rzeczą, która do tej pory zajmowała mi czas to była myśl jak zdobyć Cię byś był mój, albo przynajmniej w połowie tak mój jakbym chciała żebyś był. Teraz, gdy wiem,że to już nie możliwe kompletnie nie wiem o czym mam myśleć.. -Wiesz, kiedyś oddałabym wszystko, żeby go odzyskać. - A teraz? - A teraz czekam na moment, żęby mu powiedzieć słodkie wypier.dalaj! A kiedy spojrzała w lekko zaparowane lustro i zobaczyła niezgrabną,krótkonogą bladą kobietę o zbyt rozłożystych biodrach i okrągłej twarzy i mysich włosach pomyślała,że ma za swoje,skoro mogła pomyśleć,że taką pokrakę jak ona można kochać. Miała kilka przyziemnych marzeń, nie takich, których nikt za żadne skarby świata nie jest w stanie spełnić. Jednym z nich...tym najbardziej wygórowanym była miłość. Przede mną dwie drogi jedna w prawo, druga w lewo. Pierwsza to szczęście, druga to miłość. Nie wiedząc, którą wybrać poszłam na wprost, na skróty i o dziwo mam to i to. Wczoraj ktoś zwyczajny. Ot, zwykły kolega. Jeden z wielu. Dziś On. Jedyny. Wyjątkowy. Nie do podrobienia. Hej, chyba coś jest nie tak. Rano wstaję podśpiewując wesołą melodię. W lustrze widzę uśmiechniętą radośnie dziewczynę. Przy obiedzie bez grymasów wszystko zjadam. I trudno byłoby znaleźć osobę szczęśliwszą. Na pewno jest coś nie tak. Czyżbym się w Tobie zakochiwała? -Dziękuje. -Za co? -Za pokazanie,że miłości nie ma. za kazdym razem, gdy wydaje mi sie, ze chociaz troche zaczynam miec pewne rzeczy w dupie, wszystko musi mi sie r o z p i e r d o l i c w drobny mak i utwierdzic mnie w przekonaniu, ze jednak nie. ze nadal cierpie z tych samych powodow. - Powiesz mi, jak mnie kochasz ? - Powiem. - Więc ? - Kocham Cię w promieniach słońca i w blasku księżyca. Kocham Cię kiedy się złościsz na mnie bez konkretnego powodu i kiedy bez konkretnego powodu przytulasz się z radości. Kocham Cię kiedy śpisz i kiedy opowiadasz mi coś z pasją. Kocham Cię kiedy płaczesz, a mi pozwalasz się pocieszać. Kocham Cię każdego dnia. Każdego dnia coraz mocniej. Coraz mocniej i mocniej. Gdzie się podziała ta twoja iskierka w oku, która się zawsze pojawiała gdy mnie tylko zobaczyłeś ?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.