|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie macie przyrzady do cwiczen w domu?
orbi
pilka do cwiczen twister hula-hoop hantelki ekspander i cos na zasadzie agrafki,tylko,ze to jest kolko i mozna tez cwiczyc inne czesci ciala ach, jeszcze psa!niby maly,ale 2h spaceru +zabawy z pilka to tez jest cos
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam rowerek stacjonarny (niestety wylądował na strychu...), stepper i agrafkę.
Cały mój sprzęt pochodzi z Tesco ![]() W najbliższych dniach planuję zakup twistera (też w Tesco )
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Hej, nie ma któraś z Was przypadkiem instrukcji obsługi do roweru stacjonarnego KETTLER PASO 300?
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moja mała siłownia, czyli jakie mamy sprzęty do ćwiczeń
a ja mam:
skakanke hula hop hantle 2x0,5 kg ![]() ![]() ![]() twister guma kolko do cwiczenia miesni plecow (grzbietow) kilka plyt dvd
|
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
rower stacjonarny
atlas motylek (agrafka) hantle skakanka i wstyd sie przyznac, ale nie pamietam kiedy ostatnio korzystalam z czegokolwiek
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: kupilam jeszcze obrecze do pilatesu, takie hula-hoopy na ramiona. szalowe! |
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
agrafka
hula hop tweester skakanka za wiele tego nie ma
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
bieżnia
rower stacjonarny magic legs hantle twister hula hop skakanka Mam taką prowizoryczną siłownię w garażu
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mam żadnego przyrządu. Ćwiczyć chodzę na siłownię
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rzabbocop
|
Gryf prosty
gryf lamany 2 zestawy sztangielek + obiazenia do tego wszystkiego stepper cross trainer laweczke skakanke duza pilke w planach mam jeszcze drazek
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
witajcie, w tchibo będą: steper, drążek treningowy, maty i inne przyrządy ale już dostepne przez internet
![]() co myslicie o tym: http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHO...ctSKU=0019525# warto kupić ten drążek treningowy?
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
rowerek stacj
bieznia hantle twister agrafka stepper skakanka hh -nie uzywane worek treningowy ( na strychu wisi)
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
orbitrek
skakanka hula-hop agrafka rower górski rolki łyżwy
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
- rolki i łyżwy - używane, zależnie od sezonu
![]() - rower - nareszcie się z nim przeprosiłam i zwiedzam okolicę; - hula hop - ale zamierzam zainwestować w lepsze, bo to nie dość, że jest wielkie, to jeszcze leciutkie tak, że nic się nim zrobić nie da; - twister - bardzo zadowalająco działa na talię; - hantelki - 2x2kg, 2x0,5kg - większych używam rzadko, bo nie nadają się do używania ich przy innych ćwiczeniach (za ciężkie - zauważyłam, że trenuję jedynie uścisk, coby ich nie upuścić); - obciążniki (zakładane wokół nadgarstków/kostek) - 2x1kg - super sprawa ![]() - taśma - dodatek do książki 'ćwiczenia z taśmą'; - skakanka - używam rzadko, bo ze skakaniem niebezpiecznie przy kontuzji ścięgna achillesa; - fit ball - najnowszy zakup ![]() - maszyna do wibromasażu - całkiem przyjemne urządzenie, chociaż mam wrażenie, że działa na mnie zbyt mocno; W planach: rowerek stacjonarny lub orbiterek - jak pozbędę się niepotrzebnych mebli z pokoju. Chciałam zainwestować w stepper, ale Wizażanki mi odradziły, słysząc o mej chorej nodze. Zastanawiam się jeszcze nad kołyską i agrafką, ale to po wypłacie
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Mam hantle: do aerobiku na rzepy po 1 kg, i takie normalne ok. 2,5 kg (około, bo robione przez znajomego w warsztacie
), poza tym skakanka, expander (z zaczepami na nogi i metalowymi sprężynami) i hula-hop... chcialabym przede wszystkim cięższe i wygodniejsze hantle ![]() A no i marzy mi się jeszcze takie coś: http://www.ultimatebodypress.com/, ale strasznie drogie
Edytowane przez Kalakiria Czas edycji: 2010-04-08 o 11:44 |
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
-regulowane hantle(aktualnie łączne obciążenie to 3 kg)
-jeden hantel 1,5 kg i jeden hantel 2 kg -skakanka - rower górski -sanki ![]() -butelki wody mineralnej 1,5 l
Akcja: racjonalne odżywianie ![]() ...i oczywiście TRENING! Edytowane przez Hei_di Czas edycji: 2010-04-09 o 16:36 |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
O żesz...
I co ćwiczysz na sankach? ![]() Ja to się zawsze ich bałam
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
dvd+płyta z ćwiczeniami (i kartki z ćwiczeniami)
hantelki (2 rodzaje) mata woda mineralna + inne graty potrzebne do ćwiczeń (np krzesło) grunt to motywacja i regularność |
|
|
|
|
#110 | |
|
Zadomowienie
|
Sanek?No co ty,bardzo bezpiecznie
![]() A na sankach to...yy..ćwiczę odpychanie się nogami. Cytat:
![]()
|
|
|
#111 |
|
Przyczajenie
|
A ja ostatnio poszłam do sklepu i stałam w kolejce 20 min obładowana całym sprzętem, aż się sprzedawczyni ze mnie śmiała. I tak oto stałam się szczęśliwą posiadaczką:
piłki fitness (którą pokochałam od pierwszego użycia) stepu hantli (1.5 kg oraz 4 kg) taśmy maty do ćwiczeń steppera oraz cudacznego urządzenia do robienia brzuszków Jestem z tego powodu przeszczęśliwa- wreszcie ćwiczenia stały się przyjemnością. Zwłaszcza dzięki macie. |
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
Z takich na dwór:
-Narty biegowe (dzięki nim mogłam utrzymać jakąś kondycję przez zimę) -rolki (ale dawno na nich nie jeździłam, bo tu gdzie teraz mieszkam się nie da) -dwa psy (no i góry blisko) ![]() -pad biodrowy do przypięcia psa do biegania -frisbee (możecie się śmiać, ale poganiać za tym trochę trzeba, a przy rzutach ćwiczy się nadgarstki )Domowe: -hantle 2x3kg -zbita własnoręcznie ławeczk do przysiadów na 1 nodze i innych ćwiczeń na nogi -rower stacjonarny |
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja ostatnio czytałam na temat używania trampolin w fitnesie, takich małych, jak ta reeboka np. taka
Podobno jest to super na uda i pośladki. Na you tube widziałam nawet filmiki z ćwiczeniami na takie trampoliny. Ćwiczyłyście kiedyś na czymś takim? Są efekty? |
|
|
|
|
#114 |
|
Przyczajenie
|
sztanga i hatle-po 27 kilo max
ale z regulowanym ciężarem
|
|
|
|
|
#115 |
|
amor vincit omnia
|
u mnie to raczej 'podstawowe' sprzęty... steper, twister, hantelki (od 0,5 - 5kg) i agrafka.
|
|
|
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
hantle
stepper twister skakanka agrafka
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Jaki temat do przechwalania się
![]() To ja się też pochwalę ![]() -bieżnia elektryczna -rower magnetyczno-elektryczny -wiosła -hantle skręcane x2 -gryfy różne -obciążenie około 200 kilo -stojaki wysokie -wyciąg górny, -wyciąg dolny, -poręcz do pompek i brzucha, -ławka z regulowanym skosem, -ławka do brzuszków, -worek bokserski. -2 drążki do podciągania, -no i takie pierdołki typu maty, step, obciążenia na nogi itp Mam też atlas ale w najbliższym czasie planuję się go pozbyć, bo mało praktyczny dla mnie (obciążenia mało :P) i miejsce zajmuje. Jak tak czytam ile tego jest to stwierdzam, że powinnam mieć ekstra figurę nawet bez ćwiczeń
Edytowane przez Pingwineczka Czas edycji: 2011-03-21 o 11:55 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
♥
|
ping ćwiczysz w domu ?
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Najczęściej
Po to sobie domową siłownie urządzałam żeby się po klubach nie szlajać i żeby mnie nikt nie drażnił
|
|
|
#120 |
|
♥
|
w takim razie zazdroszczę , mi nic innego nie pozostało jak się szlajać po klubie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

), poza tym skakanka, expander (z zaczepami na nogi i metalowymi sprężynami) i hula-hop... chcialabym przede wszystkim cięższe i wygodniejsze hantle
Akcja: racjonalne odżywianie