ostrowiec świętokrzyski - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-28, 12:44   #151
michel82
Wtajemniczenie

Dot.: ostrowiec świętokrzyski

Muszę Wam powiedzieć, że ja też nie przepadam za chodzeniem po sklepach nie ważne czy za ciuchami, czy mam kupić jakiś prezent czy coś do jedzonka. Ja po prostu tego nie znoszę Mój TŻ się bardzo dziwi, bo on mógłby godzinami chodzić po różnego rodzaju sklepach, a już za ciuchami szczególnie.

Maja jest już z nami
08.04.2012

Edytowane przez michel82
Czas edycji: 2009-01-28 o 12:47
michel82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 13:03   #152
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
Napisane przez michel82 Pokaż wiadomość
Mój TŻ się bardzo dziwi, bo on mógłby godzinami chodzić po różnego rodzaju sklepach, a już za ciuchami szczególnie.
Gdzie Ty znalazłas faceta,który lubi łazic po sklepach?Gdyby tak moj chciał...
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 13:07   #153
michel82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Gdzie Ty znalazłas faceta,który lubi łazic po sklepach?Gdyby tak moj chciał...
Poznaliśmy się przez gg

Maja jest już z nami
08.04.2012
Stary 2009-01-28, 13:38   #154
aniikaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ywanka Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki!!!!

Co do zakupów to ja chyba odmieniec jestem bo nie cierpię kupować ciuchów a już o przymierzaniu nie wspomnę. Wkurza mnie ze coś jak mi sie podoba to małe rozmiary!
Ale zakupy ciuchowe najczęściej na targu robie, po Galerii to rzadko chodzę.
To Twoj malz ma dobrze, nie musi czekac w sklepie itd, mojego to czasami szlak trafia czasami jak idzie ze mna na zakupy.

Cytat:
Napisane przez azakowana Pokaż wiadomość
Jeżdżę do Centrum Leczenia Otyłości do Sącza.
Do tej pory parę razy próbowałam się odchudzać ale mi nie wychodziło, ponieważ to jest otyłość spowodowana leczeniem hormonalnym, którą nie tak łatwo zrzucić. A teraz na dodatek okazało się, że mam niedoczynność tarczycy. Ale mam nadzieję, że tym razem się uda.
Mam dietę dopasowaną do mojego stylu życia i tego co co dzień spalam bez żadnego wysiłku. Dieta opiera się na czterech posiłkach dziennie - 1300 kcal. Dodatkowo powinnam brać VitalSlim i Chrom ale ciągle zapominam. Takie diety co często o nich słychać nie są dla mnie dobre bo ja dużo rzeczy nie jem - np z nabiału tylko żółty ser, serek topiony i jajka a tego za dużo nie można. Nie jadam sera białego, nie piję mleka i przetworów mlecznych, nie jem jogurtów bo po nich mam mdłości Dlatego zdecydowałam się na leczenie.
ćwiczeń na razie żadnych nie wykonuję, bo pani doktor stwierdziła, że za wcześnie i za duże to obciążenie. Ale od marca mam zacząć chodzić na siłownię.

Najważniejsze to znaleźć sobie odpowiednią motywację. Ja zaczęłam się odchudzać nie ze względu na wygląd i na pewno nie dla faceta jak to robi większość dziewcząt (sama nawet się lubiłam a mąż też nie narzekał) ale bardzo obciążone mam stawy i kręgosłup i organizm po prostu czasem nie daje rady
Ale się rozpisałam
Mam nadzieję, że Was nie zanudziłam.

A co do zakupów ja ich nienawidzę. To znaczy zakupów ciuszkowych, bo koraliki to bym mogła kupować na tony. Jak wchodzę do sklepu z koralikami to mnie wcina.

A ubrania zawsze mi siora załatwia w Ostrowcu a jak ja przyjeżdżam to tylko przymierzam i biorę co dobre
Oczywiscie ze nie zanudzilas
aniikaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 13:42   #155
michel82
Wtajemniczenie

Dziewczyny wiem, że jeszcze jest ponad dwa tygodnie, ale jakie macie plany na Walentynki??? Jak zamierzacie je spędzić???

Maja jest już z nami
08.04.2012
Stary 2009-01-28, 13:48   #156
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny wiem, że jeszcze jest ponad dwa tygodnie, ale jakie macie plany na Walentynki??? Jak zamierzacie je spędzić???
My nie uznajemy takiego święta jak Walentynki. Więc spędzimy go tak jak każdy inny dzień
azakowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 14:02   #157
KroofkaNeonoofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blancanet Pokaż wiadomość
Heh a ja się wstrzymuję z zakupami bo mam zamiar troszkę schudnąć na wiosnę zobaczymy czy się uda... narazie kupiłam skakankę
Ja kupiłam hula hoop (nie wiem jak się to pisze ) i leży

Cytat:
To a propo odchudzania ja się pochwalę - już 5 kg ze mnie zeszło
To gratuluję! Ja już jestem po odchudzaniu tylko jedyne co bym chciała to zrobić coś z brzuszkiem - ale mi się strasznie ćwiczyć nie chce.

Co do walentynek - zastanawiałyśmy się już wcześniej nad tym ale chyba nie jesteśmy szczególnie kreatywne bo nic nie wymyśliłyśmy
Stary 2009-01-28, 14:25   #158
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
Moze jakas kolajca, (chyba co roku jemy-nie pamietam )a najbardziej nie moge doczekac sie miny mojego TZ jak zobaczy prezent. Bo zamowiłam na allegro gre erotyczna i tez nie moge doczekac sie wyprobowania jej
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 14:45   #159
blancanet
Raczkowanie

Cytat:
Moze jakas kolajca, (chyba co roku jemy-nie pamietam )a najbardziej nie moge doczekac sie miny mojego TZ jak zobaczy prezent. Bo zamowiłam na allegro gre erotyczna i tez nie moge doczekac sie wyprobowania jej

HMM .... ciekawe, a co to za gra???może podeślesz linka jak nie tu to na PW???

A odnośnie spędzania Walentynek to my od jakichś 3 lat zawsze chodzimy do kina, filmy może nie są jakieś rewelacyjne ciągle to jakieś polskie komedie romatyczne ale lubie tak je spędzać

Edytowane przez blancanet
Czas edycji: 2009-01-28 o 14:56
blancanet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 15:27   #160
Daisy89
Raczkowanie

Cytat:
Jeżdżę do Centrum Leczenia Otyłości do Sącza.
Do tej pory parę razy próbowałam się odchudzać ale mi nie wychodziło, ponieważ to jest otyłość spowodowana leczeniem hormonalnym, którą nie tak łatwo zrzucić. A teraz na dodatek okazało się, że mam niedoczynność tarczycy. Ale mam nadzieję, że tym razem się uda.
Mam dietę dopasowaną do mojego stylu życia i tego co co dzień spalam bez żadnego wysiłku. Dieta opiera się na czterech posiłkach dziennie - 1300 kcal. Dodatkowo powinnam brać VitalSlim i Chrom ale ciągle zapominam. Takie diety co często o nich słychać nie są dla mnie dobre bo ja dużo rzeczy nie jem - np z nabiału tylko żółty ser, serek topiony i jajka a tego za dużo nie można. Nie jadam sera białego, nie piję mleka i przetworów mlecznych, nie jem jogurtów bo po nich mam mdłości Dlatego zdecydowałam się na leczenie.
ćwiczeń na razie żadnych nie wykonuję, bo pani doktor stwierdziła, że za wcześnie i za duże to obciążenie. Ale od marca mam zacząć chodzić na siłownię.

Najważniejsze to znaleźć sobie odpowiednią motywację. Ja zaczęłam się odchudzać nie ze względu na wygląd i na pewno nie dla faceta jak to robi większość dziewcząt (sama nawet się lubiłam a mąż też nie narzekał) ale bardzo obciążone mam stawy i kręgosłup i organizm po prostu czasem nie daje rady
Ale się rozpisałam
Mam nadzieję, że Was nie zanudziłam.

A co do zakupów ja ich nienawidzę. To znaczy zakupów ciuszkowych, bo koraliki to bym mogła kupować na tony. Jak wchodzę do sklepu z koralikami to mnie wcina.

A ubrania zawsze mi siora załatwia w Ostrowcu a jak ja przyjeżdżam to tylko przymierzam i biorę co dobre

Jezdzisz prywatnie?? Ile takie leczenie kosztuje?

Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza...
Daisy89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 15:32   #161
azakowana
Zakorzenienie

100 zł jedna wizyta W Krakowie przyjmują na fundusz i jest taniej. Ja jeżdże do Filli w Sączu. Ale trzeba mieć BMI powyżej 30
Stary 2009-01-28, 16:01   #162
Daisy89
Raczkowanie

Cytat:
100 zł jedna wizyta W Krakowie przyjmują na fundusz i jest taniej. Ja jeżdże do Filli w Sączu. Ale trzeba mieć BMI powyżej 30

ja mam 28,5 :/

Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza...
Stary 2009-01-28, 16:09   #163
azakowana
Zakorzenienie

To na fundusz Ciebie by nie przyjęli. Ale z drugiej strony oznacza to że nie jest z Tobą źle
Ja chcę osiągnąć 24-25
Stary 2009-01-28, 16:22   #164
Daisy89
Raczkowanie

Cytat:
To na fundusz Ciebie by nie przyjęli. Ale z drugiej strony oznacza to że nie jest z Tobą źle
Ja chcę osiągnąć 24-25

zebym miala 25 musze zrzucic 10 kg...

Stary 2009-01-28, 16:57   #165
azakowana
Zakorzenienie

To nie dużo Ja bym chciała, żeby mi 10 wystarczyło.
Stary 2009-01-28, 17:53   #166
domelowa1
Raczkowanie

cześć dziewczyny
Ja mam na imię Dominika, mam 24 lata, tak jak Ostrowczanka chodziłam do I LO (nawet Cię kojarzę ty chodziłaś do bio- chem, a ja na rozrzerzony niemiecki ). W roku 2008 skończyłam studia i od wrzesnia pracuję w jednym z ostrowieckich gimnazjów jako pomoc pedagoga szkolnego. A 30 maja wychodzę za mąż. Tyle o mnie.

Jeśli chodzi o Walentynki to polecam wszystkim "Kuźnię Smaku", knajpkę pod Pałacem Tarnowskich - naprawdę jedzonko 1 klasa i naprawde fajowy klimat (polecam na romantyczną kolację). My z TŻ-tem 14 lutego spędzimy na chrzcinach, on będzie chrzesnym. A wieczorkiem pewnie jakaś kolacyjka w w/w lokalu.
domelowa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 18:18   #167
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domelowa1 Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o Walentynki to polecam wszystkim "Kuźnię Smaku", knajpkę pod Pałacem Tarnowskich - naprawdę jedzonko 1 klasa i naprawde fajowy klimat (polecam na romantyczną kolację). My z TŻ-tem 14 lutego spędzimy na chrzcinach, on będzie chrzesnym. A wieczorkiem pewnie jakaś kolacyjka w w/w lokalu.
Nie wiedziałam o tej knajpce. A jakie ceny tam są? To jakaś ekskluzywna restauracja?
mehja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 18:22   #168
Daisy89
Raczkowanie

Cytat:
To nie dużo Ja bym chciała, żeby mi 10 wystarczyło.

ale sama nie mam cierpliwosci tego zrzucac i jest coraz gorzej (

Stary 2009-01-28, 18:50   #169
domelowa1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam o tej knajpce. A jakie ceny tam są? To jakaś ekskluzywna restauracja?
mehja ceny są zupełnie przystępne, to nie jest jakaś full wypasiona restauracja ale tak jak juz posałam knajpka z klimatem. Znajduje się w podziemiach, panuje tam fajny półmrok i jest dużo zakamarków, mozna się zaszyć w loży i nikt Ci do talerza nie zajrzy.
domelowa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-28, 18:51   #170
aniikaa
Raczkowanie

Cytat:
Wlasnie ja sie przymierzam do kupna jakiejs takiej gry, rowazam miedzy dwoma A Ty jaka kupilas? I najwazniejsze przyszla Ci juz?

Cytat:
Napisane przez domelowa1 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
Ja mam na imię Dominika, mam 24 lata, tak jak Ostrowczanka chodziłam do I LO (nawet Cię kojarzę ty chodziłaś do bio- chem, a ja na rozrzerzony niemiecki ). W roku 2008 skończyłam studia i od wrzesnia pracuję w jednym z ostrowieckich gimnazjów jako pomoc pedagoga szkolnego. A 30 maja wychodzę za mąż. Tyle o mnie.

Witam kolejna ostrowczanke Hmm... mozesz napisac cos wiecej o tej knajpce? Nie slyszalam o niej, ja dzisiaj tak sobie myslalam ze ze wzgledu na moje egzaminy to w walentynki pojedziemy gdzies do knajpy cos zjesc a pozniej w domu wypijemy przy swiecach winko no i oczywiscie damy sobie prezenty

Cytat:
Napisane przez Daisy89 Pokaż wiadomość
ale sama nie mam cierpliwosci tego zrzucac i jest coraz gorzej (
Nie przejmuj sie ja tez nie mam cierpliwosci do odchudzania bo o cwiczeniach nie wspomne, moze na wiosne zapisze sie gdzies na aerobik
aniikaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 19:01   #171
Ywanka
Zadomowienie

azakowana grunt to zacząć cos robić w kierunki odchudzania, super ze ci się udaje! Trzymamy kciuki!

aniikaa ale z drugiej strony jak mam kupić np. spodnie to muszę przejść cała targowice,porównać, ceny, poprzymierzac, powybrzydzać..... wiec aż tak dobrze ze mną nie ma

Co do Kuźni Smaku - to ja też polecam. Byłam tam raz i faktycznie grube menu, duże porcje a ceny naprawdę przestępne!

Aha, witam kolejną koleżankę!!!
Stary 2009-01-28, 19:15   #172
katalinka17
Zadomowienie

Azakowana podziwiam cię, masz w sobie siłę do walkiBrawo, gratuluje i trzymam kciuki za ciebie!!!

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 19:20   #173
azakowana
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za wsparcie Na pewno się przyda
Daisy ja mam trochę łatwiej bo odchudzamy się razem mężem i jak przygotowuje jedzenie to robię to samo dla niego też.

Za tydzień jadę na kontrole do Sącza. Ciekawe co powiedzą moje lekarki
Będę was na bieżąco informować jak spada moja waga - oczywiście nie za często,żeby nie zanudzać.
Stary 2009-01-28, 19:27   #174
katalinka17
Zadomowienie

Ech, ja lecę się uczyć, dzisiejszy dzień dał mi porządnie w kośćMiłego wieczoru dziewczyny, wpadnę później...

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 19:33   #175
Ywanka
Zadomowienie

katalinka17 miłej nauki.

Córka wreszcie śpi a ja ide pogadać z mamą bo jutro wyjeżdża na 3 tygodnie, wiec trzeba sie na zapas wygadać.

DOBRANOC!
Stary 2009-01-28, 19:53   #176
Monial88
Raczkowanie

GG do Monial88

Witam was wszystkie
Jej ale się tu dzieje teraz, weszlam na forum w pracy i patrze aż 5 stron. Oj dumna jestem

A tak nawiązując do tematów ktore byly poruszane:

1. Klotnie z TŻ. My sie czesto klocimy, i czesto godzimy. Tak to juz bywa. Ale jak kocha to wszystko bedzie dobrze Takze ciesze sie Daisy ze juz wszystko w porzadku

2. Odchudzanie. Tez bym chciala choc wiele nie mam do zrzucenia, bo waze 52 kg przy wzroscie 163. Takze dobrze jest. Chcialabym tylko sie umiesnic:P wymodelowac czy jak to ujac, juz robilam 6 weidera, ale jakos czasem mi sie nie chce... i znow bede musiala od poczatku.... A wazylam w zeszlym roku 49 kg i sie cieszylam, ale ze wrocilam z Warszawy do domu, zaczely sie obiadki mamy, przestalam cwiczyc to mi troche przybylo.

Aaaa jak ktos sie chce wspolnie odchudzac... to JA JESTEM CHETNA
Jakies mailowe odchudzanie czy cos Czy na gg.

3. Walentynki. Sobota. Wiec pewnie spedzimy ja razem z TZetem, pewnie u niego, i chyba nic szczegolnego dziac sie nie bedzie. No chyba ze mi jakis egzamin wypadnie z anatomii

4. Co u mnie Bylam dzis w pracy, jutro mam wolne i zamierzam sie ostro pouczyc bo na weekendzie zjazd i egzaminy a ja nic nie umiem jeszcze.
I czekam na wszytskie mamusie u mnie w sklepie

Tyle.

I mam pare pomyslow.
1. Piszcie gdzie pracujecie, gdzie was mozna spotkac, gdzie bywacie... gdzie chodzilyscie do szkoly itp. Moze znamy sie z widzenia tylko o tym nie wiemy.
2. Mozemy powklejac nasze zdjecia to tez bedzie wiadomo.... i ktoras z nas zaczepi inna na miescie
3. Piszcie czym sie zajmujecie, jakie sa wasze hobby, zainteresowania... moze mozemy sobie w czyms pomoc jakos? Bo wyczytalam ze jedna z nas kocha kupowac koraliki, wiec pewnie robi bizuterie, wiec moze mozemy zlozyc u niej jakies zamowienia:P
Albo moze ktoras z nas robi paznokcie, fotografuje, lub robi inne ciekawe rzeczy, z ktorych chetnie bysmy skorzystaly

Tyle moich pomyslow Co wy na to? Pozdrawiam!!!

Moniaaaa

OSTROWIEC
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=290282

Ostrowczanki dbamy o siebie!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309156

Monial88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 20:00   #177
Monial88
Raczkowanie

GG do Monial88

I ja od razu moze zaczne.

Takze pracuje w Hot Oilu przy kosciele Sw Michala. Spotkac mnie mozna w sumie tylko tam, bo pozatym siedze w domku, i spotykam sie z Tzetem. Czasem jakis wypad do tesco czy cos.... i do Kielc jezdze mniej wiecej co dwa tygodnie z uwagi na studia. I juz w ten weekend musze jechac.
A i mieszkam na Slonecznym... takze tutaj tez sie krece a to z pieskiem czy cos
A do szkoly chodzilam w 1 klasie do Norwida, a dwie pozostale do Staszica, do klasy medialnej... Potem poszlam na Stosunki Miedzynarodowe do warszawy, ale zrezygnowalam i teraz studiuje w Kielcach Zdrowie Publiczne.

Zdjecia dam potem

A lubie bardzo fotografie, choc do robienia dobrych zdjec jeszcze duzo mi brakuje, ale gdyby ktoras z Was chciala sobie zrobic jakas sesyjke to ja chetnie, i potem obrobie w photoshopie jesli bedzie trzeba....
Kiedys robilam bizuterie, ale jakos nie mam do tego zbytnio glowy... i porzucilam ta pasje... ale mysle czy by znowu nie zaczac jak tylko beda pieniazki Mysle tez o scrappbookingu... bo strasznie mi sie podoba. Czasem cos porysuje... Bardzo lubie jezyk angielski... hm... chyba tyle, jak mi wpadnie cos do glowy to dopisze

OSTROWIEC
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=290282

Ostrowczanki dbamy o siebie!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309156

Edytowane przez Monial88
Czas edycji: 2009-01-28 o 20:02
Monial88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 20:09   #178
azakowana
Zakorzenienie

To właśnie ja jestem tą która robi biżuterię
Właśnie pracuję nad kolejną bransoletką. Później umieszczę ją w galerii. Moje zdjęcie też tam znajdziecie. W Ostrowcu bywam rzadko bo mieszkam 200 km na południe. Robię też zaproszenia a kartkami mam dopiero zamiar zacząć się zajmować
Kiedyś zajmowałam się też tkaniną artystyczną ale teraz ze względu na brak miejsca i materiałów przestałam - am nadzieje ze tylko na jakiś czas. To chyba tyle o mnie
Stary 2009-01-28, 21:51   #179
Daisy89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Monial88 Pokaż wiadomość

Tyle.

I mam pare pomyslow.
1. Piszcie gdzie pracujecie, gdzie was mozna spotkac, gdzie bywacie... gdzie chodzilyscie do szkoly itp. Moze znamy sie z widzenia tylko o tym nie wiemy.
2. Mozemy powklejac nasze zdjecia to tez bedzie wiadomo.... i ktoras z nas zaczepi inna na miescie
3. Piszcie czym sie zajmujecie, jakie sa wasze hobby, zainteresowania... moze mozemy sobie w czyms pomoc jakos? Bo wyczytalam ze jedna z nas kocha kupowac koraliki, wiec pewnie robi bizuterie, wiec moze mozemy zlozyc u niej jakies zamowienia:P
Albo moze ktoras z nas robi paznokcie, fotografuje, lub robi inne ciekawe rzeczy, z ktorych chetnie bysmy skorzystaly

Tyle moich pomyslow Co wy na to? Pozdrawiam!!!

Moniaaaa
1. Chodzilam do LP na sandomierskiej (THM) nigdzie nie pracuje bywam w domu xD i w Szewnie czesto :P
2. Zdjecia sie wstydze
3. moje hobby i przyszly zawod to - kosmetyka :P wszystkie zabiegi kosmetyczne, makijaze, paznokcie a od przyszlego roku tez fryzjerstwo mam nadzieje :P troche gotowanie, muzyka i jakis dobry film i cos jeszcze ale nie powiem co
Wczesniej odrobine dekoracja wnetrz i psychologia :P

Edytowane przez Daisy89
Czas edycji: 2009-01-28 o 21:54
Stary 2009-01-28, 22:01   #180
Daisy89
Raczkowanie

Albo co mi tam xD

Na kazdym zdjęciu inna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S6003768.jpg (61,8 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6006116.jpg (85,0 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6004416.jpg (50,2 KB, 35 załadowań)

Edytowane przez Daisy89
Czas edycji: 2009-01-28 o 22:02
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości