![]() |
#151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ostrowiec świętokrzyski
Muszę Wam powiedzieć, że ja też nie przepadam za chodzeniem po sklepach
![]() ![]()
Razem od 14.02.2006 Mąż i żona 26.09.2009 Mama Aniołków [*]14.02.2010[*]15.01.2011 Maja jest już z nami ![]() 08.04.2012 Edytowane przez michel82 Czas edycji: 2009-01-28 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#154 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wiem, że jeszcze jest ponad dwa tygodnie, ale jakie macie plany na Walentynki??? Jak zamierzacie je spędzić???
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To gratuluję! ![]() ![]() Co do walentynek - zastanawiałyśmy się już wcześniej nad tym ale chyba nie jesteśmy szczególnie kreatywne bo nic nie wymyśliłyśmy ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
HMM ![]() ![]() A odnośnie spędzania Walentynek to my od jakichś 3 lat zawsze chodzimy do kina, filmy może nie są jakieś rewelacyjne ciągle to jakieś polskie komedie romatyczne ale lubie tak je spędzać Edytowane przez blancanet Czas edycji: 2009-01-28 o 14:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jezdzisz prywatnie?? Ile takie leczenie kosztuje?
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
100 zł jedna wizyta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam 28,5 :/
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
To na fundusz Ciebie by nie przyjęli. Ale z drugiej strony oznacza to że nie jest z Tobą źle
![]() Ja chcę osiągnąć 24-25 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zebym miala 25 musze zrzucic 10 kg... ![]()
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
To nie dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
Ja mam na imię Dominika, mam 24 lata, tak jak Ostrowczanka chodziłam do I LO (nawet Cię kojarzę ty chodziłaś do bio- chem, a ja na rozrzerzony niemiecki ) ![]() Jeśli chodzi o Walentynki to polecam wszystkim "Kuźnię Smaku", knajpkę pod Pałacem Tarnowskich - naprawdę jedzonko 1 klasa i naprawde fajowy klimat (polecam na romantyczną kolację). My z TŻ-tem 14 lutego spędzimy na chrzcinach, on będzie chrzesnym. A wieczorkiem pewnie jakaś kolacyjka w w/w lokalu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
ale sama nie mam cierpliwosci tego zrzucac i jest coraz gorzej ![]()
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
mehja ceny są zupełnie przystępne, to nie jest jakaś full wypasiona restauracja ale tak jak juz posałam knajpka z klimatem. Znajduje się w podziemiach, panuje tam fajny półmrok i jest dużo zakamarków, mozna się zaszyć w loży i nikt Ci do talerza nie zajrzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie przejmuj sie ja tez nie mam cierpliwosci do odchudzania bo o cwiczeniach nie wspomne, moze na wiosne zapisze sie gdzies na aerobik ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
azakowana grunt to zacząć cos robić w kierunki odchudzania, super ze ci się udaje! Trzymamy kciuki!
aniikaa ale z drugiej strony jak mam kupić np. spodnie to muszę przejść cała targowice,porównać, ceny, poprzymierzac, powybrzydzać..... wiec aż tak dobrze ze mną nie ma ![]() Co do Kuźni Smaku - to ja też polecam. Byłam tam raz i faktycznie grube menu, duże porcje a ceny naprawdę przestępne! Aha, witam kolejną koleżankę!!!
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
Azakowana podziwiam cię, masz w sobie siłę do walki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie
![]() ![]() Daisy ja mam trochę łatwiej bo odchudzamy się razem mężem i jak przygotowuje jedzenie to robię to samo dla niego też. Za tydzień jadę na kontrole do Sącza. Ciekawe co powiedzą moje lekarki ![]() Będę was na bieżąco informować jak spada moja waga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
Ech, ja lecę się uczyć, dzisiejszy dzień dał mi porządnie w kość
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
katalinka17 miłej nauki.
Córka wreszcie śpi a ja ide pogadać z mamą bo jutro wyjeżdża na 3 tygodnie, wiec trzeba sie na zapas wygadać. ![]() DOBRANOC!
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
Witam was wszystkie
![]() Jej ale się tu dzieje teraz, weszlam na forum w pracy i patrze aż 5 stron. Oj dumna jestem ![]() A tak nawiązując do tematów ktore byly poruszane: 1. Klotnie z TŻ. My sie czesto klocimy, i czesto godzimy. Tak to juz bywa. Ale jak kocha to wszystko bedzie dobrze ![]() ![]() 2. Odchudzanie. Tez bym chciala choc wiele nie mam do zrzucenia, bo waze 52 kg przy wzroscie 163. Takze dobrze jest. Chcialabym tylko sie umiesnic:P wymodelowac czy jak to ujac, juz robilam 6 weidera, ale jakos czasem mi sie nie chce... i znow bede musiala od poczatku.... A wazylam w zeszlym roku 49 kg i sie cieszylam, ale ze wrocilam z Warszawy do domu, zaczely sie obiadki mamy, przestalam cwiczyc to mi troche przybylo. Aaaa jak ktos sie chce wspolnie odchudzac... to JA JESTEM CHETNA ![]() Jakies mailowe odchudzanie czy cos ![]() 3. Walentynki. Sobota. Wiec pewnie spedzimy ja razem z TZetem, pewnie u niego, i chyba nic szczegolnego dziac sie nie bedzie. No chyba ze mi jakis egzamin wypadnie z anatomii ![]() 4. Co u mnie ![]() ![]() I czekam na wszytskie mamusie u mnie w sklepie ![]() Tyle. I mam pare pomyslow. 1. Piszcie gdzie pracujecie, gdzie was mozna spotkac, gdzie bywacie... gdzie chodzilyscie do szkoly itp. Moze znamy sie z widzenia tylko o tym nie wiemy. 2. Mozemy powklejac nasze zdjecia to tez bedzie wiadomo.... i ktoras z nas zaczepi inna na miescie ![]() 3. Piszcie czym sie zajmujecie, jakie sa wasze hobby, zainteresowania... moze mozemy sobie w czyms pomoc jakos? Bo wyczytalam ze jedna z nas kocha kupowac koraliki, wiec pewnie robi bizuterie, wiec moze mozemy zlozyc u niej jakies zamowienia ![]() Albo moze ktoras z nas robi paznokcie, fotografuje, lub robi inne ciekawe rzeczy, z ktorych chetnie bysmy skorzystaly ![]() Tyle moich pomyslow ![]() Moniaaaa ![]()
![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
I ja od razu moze zaczne.
Takze pracuje w Hot Oilu przy kosciele Sw Michala. Spotkac mnie mozna w sumie tylko tam, bo pozatym siedze w domku, i spotykam sie z Tzetem. Czasem jakis wypad do tesco czy cos.... i do Kielc jezdze mniej wiecej co dwa tygodnie z uwagi na studia. I juz w ten weekend musze jechac. A i mieszkam na Slonecznym... takze tutaj tez sie krece a to z pieskiem czy cos ![]() A do szkoly chodzilam w 1 klasie do Norwida, a dwie pozostale do Staszica, do klasy medialnej... Potem poszlam na Stosunki Miedzynarodowe do warszawy, ale zrezygnowalam i teraz studiuje w Kielcach Zdrowie Publiczne. Zdjecia dam potem ![]() A lubie bardzo fotografie, choc do robienia dobrych zdjec jeszcze duzo mi brakuje, ale gdyby ktoras z Was chciala sobie zrobic jakas sesyjke to ja chetnie, i potem obrobie w photoshopie jesli bedzie trzeba.... Kiedys robilam bizuterie, ale jakos nie mam do tego zbytnio glowy... i porzucilam ta pasje... ale mysle czy by znowu nie zaczac jak tylko beda pieniazki ![]() ![]()
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=290282 Ostrowczanki dbamy o siebie! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309156 Edytowane przez Monial88 Czas edycji: 2009-01-28 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
To właśnie ja jestem tą która robi biżuterię
![]() Właśnie pracuję nad kolejną bransoletką. Później umieszczę ją w galerii. Moje zdjęcie też tam znajdziecie. W Ostrowcu bywam rzadko bo mieszkam 200 km na południe. Robię też zaproszenia a kartkami mam dopiero zamiar zacząć się zajmować ![]() Kiedyś zajmowałam się też tkaniną artystyczną ale teraz ze względu na brak miejsca i materiałów przestałam - am nadzieje ze tylko na jakiś czas. To chyba tyle o mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
2. Zdjecia sie wstydze ![]() 3. moje hobby i przyszly zawod to - kosmetyka :P wszystkie zabiegi kosmetyczne, makijaze, paznokcie a od przyszlego roku tez fryzjerstwo mam nadzieje :P troche gotowanie, muzyka i jakis dobry film i cos jeszcze ale nie powiem co ![]() Wczesniej odrobine dekoracja wnetrz i psychologia :P
Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza... Edytowane przez Daisy89 Czas edycji: 2009-01-28 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Albo co mi tam xD
Na kazdym zdjęciu inna ![]()
Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza... Edytowane przez Daisy89 Czas edycji: 2009-01-28 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.