|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Rozeznanie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
łooooooooooj, dużo się działo. rozmawialiśmy o nasionkach, samolotach do zambii, arce i tym że nie ma pieniążków na jej budowę na razie, tym co wysyłać, kartotekach i adopcjach i takie tam...
![]() facet się wreszcie dowiedział że jego dziecko to CÓRECZKA! ![]() ![]() ![]() ![]()
#3902 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3903 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ciągle nie mogę zrozumieć jak cywilizowany świat może się godzić na taką tragedię, takie zbrodnie ![]() zgadałyśmy się z gosiakiem, że może dałoby się zorganizować coś w tej sprawie i u nas. jakby co - poprosimy o wsparcie ![]() a to piosenka i teledysk living darfur nakręcona w obozie dla uchodźców z darfuru zobacz ten kraj oczami [jego] ludzi zobacz łzy lejące się jak rzeki z nieba tam, gdzie pozornie widać tylko granice gdzie inni odwracają się i wzdychają ty wstań.. mam nadzieję, że wybaczcie ten offtop ![]()
Edytowane przez beautyb Czas edycji: 2008-02-19 o 22:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Raczkowanie
|
Ojej, cztery dni mnie nie było a tu tyle się dzieje....
Też się skimasohizowałam trochę. Ale mi żal że na czacie nie byłam ![]() Przypominam żę też robię pakę, mam od "moich" 10 kg ubranek, mat. opatrunkowych, makaronik itp. Oczywiście teraz dorzucę nasionka i czekam jak ktoś chce coś dorzucić. MAMA nie mam jeszcze karteczek niestety a chętnych jak najbardziej, czekam więc niecierpliwie.... Co do dorzucenia się na różne fundusze to ciągle mam dylematy na co najpotrzebniejsze i najchętniej bym przelewała na wszystkie cele a niestety nie mam az tyle ... więc zrobiłam w banku stałe zlecenie comiesięczne na bieżące cele misji dla siostry to chyba też się liczy i jak braknie na któryś cel, to siostra przeznaczy ?... Tak bym chciała wiedzieć czy Natasha, siostra Johna nie potrzebuje też stałej pomocy? .. Buziaki gorące dla wszystkich, jesteście wspaniali ![]()
#3905 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak myślę. ![]()
![]() |
#3906 |
Rozeznanie
|
Kochani gorąco proszę o wsparcie
![]() ![]() ![]() nie dziala ![]() no i na provie tez nie dziala ![]() ![]() w miejscu gwiazdek powinno byc posadz drzewo
z tym że razem pisane Edytowane przez suzi82 Czas edycji: 2008-02-20 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() może spróbuj jeszcze raz wkleić cały adres - od nowa, bez gwiazdek
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
A ja pokazę Wam zdjęcia jakie dostałam dzisiaj rano od siostry.
Ponowie pytanie z cztu wczorajszego. Czy ktos zna jakiś sposób aby pracowac wspólnie na 1 dokumencie w sieci ? Teraz mamy go na gmail i są straszne problemy, musimy się przenieść, ale gdzie ? ![]()
#3909 |
Zadomowienie
|
Mama! Piekne zdjęcia
Czy możesz dokładniej powiedzieć o co chodzi z tym dokumentem? Bo jeśli chodzi o jednoczesna prcę na dokumencie( czyli w jednej chwili wszyscy Go edytują) - nie ma szans. Ale jesli chodzi to dokument znajduje sie w danym miejscu- kazdy go pobiera, edytuje oraz ponownie wysyła na miejsce wyjściowe oraz nadpisuje- da się. Lecz tu bedzie działo sie jedno ale- jesli kilka osób pobierze wersję wyjściową, zedytują ja oraz nadpiszą- wówczas znajdzie sie wersja która była ostatnia wysyłana nie ówzględniając wersji wysłanych poprzednio. Kazdy musiał by znaznaczać że pracuje na tej i tej wersji i że jeśli ktoś chce zacząć edytować musi poczekac na jej uaktualnienie. Mam nadzieje że za bardzo nie namieszałam i że zrozumiecie o co chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Rozeznanie
|
bezsenność - ja pojęłam.
Powiedz - czy ty też wysyłasz do mnie paczkę...? bo już się pogubiłam... i taki mały offtop: czy ktoś tu zna dobrze angielski i mógłby mi przetłumaczyć na ten język temat mojej pracy licencjackiej...? Proszę... Dowiedziałam się o tym dziś i muszę to koniecznie mieć na jutro... ![]() temat brzmi: Zagadnienia muzyczne w programie autorskim przedmiotu "sztuka" w Niepublicznej Szkole Podstawowej "Leonardo da Vinci" we Wrocławiu ![]() EDIT: MAMA? Ta dziewczynka na 5tym zdjęciu, Lonika, to jest chyba faceta córeczka...? doczekał się! ![]()
![]() Edytowane przez ulisia1 Czas edycji: 2008-02-20 o 12:53 Powód: pytanie ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to nie wina suzi, wizaż blokuje takie akcje-pamiętam jak chciałam tu wstawić link mojej siostry gdzie sadziło się lasy deszczowe i coś takiego-za ileś kliknięć firmy których reklamy były na stronie przekazywały pieniądze dla fundacji ratującej lasy-za reklamę którą miały dzięki wejściom na tą stronę, ktoś mi wtedy tłumaczył że wizaż normalnie za reklamy też pobiera opłaty i dlatego blokuje takie akcje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
tak w bluzeczce w paski jest córeczka faceta
![]() wczoraj siostra Józefa wspomniała ze idą jeszcze listy od dzieci i formularze ![]()
#3913 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Grzecznie się melduję. Jakby ktoś był tak miły i kochany i napisał po krótce, o co chodzi z akcją "Arka", bo jak pisałam, jestem trochę nie w temacie. Albo chociaż podajcie nr strony, na której mogę przeczytać o niej. Pozdrawiam!
#3914 |
Wtajemniczenie
|
marlenen a co sie w ogole dzieje? chyba, ze nie chcesz pisac
![]()
#3915 |
Rozeznanie
|
Zajrzyj na 85 stronę tego wątku. Tam jest wszystko o projekcie Arka Noego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich serdecznie.
MARLENEN-wejdz na strone głowną-Adopcja Serca,po lewej str.pisze Budowa Arki-Noego. Projekt-Styczeń 2008-Styczeń2009.tu wszystko jest bardzo dokładnie opisane. |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
a w zakładce zdjęcia i albumie "Arka Noego " sa zdjęcia do projektu "Arka"
![]()
#3918 |
Raczkowanie
|
Dziękuję wszystkim za wskazówki! Zaraz poczytam.
Mam taki mały apel: Jak wiecie, można przekazać 1% swojego podatku Organizacjom Pożytku Publicznego. W tym roku nie trzeba właściwie robic nic oprócz wypełnienia odpowiedniej rubryki w PIT-cie. To nic nie kosztuje - przynajmniej nas, uszczupla tylko wpływy naszego szanownego państwa... ![]() Wiem, ze to właściwie nie do nas apel, bo my jesteśmy tego świadomi ![]() A mam jeszcze pytanie odnośnie podatków: czy te nasze pieniążki można odliczyć od podatku? Jak jest ktoś kompetentny, to niech sie wypowie ![]() jaroszania - co sie dzieje.... Wszystko sie rozsypało. Zaczęło się od życia uczuciowego, poprzez problemy finansowe, na zdrowotnych kończąc... Ach... szkoda gadać! No ale... Trzeba jakos pozbierać ten śmietnik ![]()
#3919 |
Zadomowienie
|
Marlen ja dziś rano powiedziałam do rodzinki, że czas przejrzeć spis OPP i wybrać którąś, a tu proszę nie trzeba przegądać. dane spisałam
![]() a to jest przecież ta organizacja za posrednictwem której nasz kolega zaadoptował młodą dziewczynę prawda? Markos? ![]()
![]() |
#3920 |
Rozeznanie
|
to również ta sama organizacja o której chyba Markos pisał, że mają tę akcję "bilet do życia" i w którą włączyłam się z przyjaciółmi z pracy...
![]() 430zł na koncie na rzecz party wielkanocnego... ![]() ekipo warszawska - jak mają się plany przyszłotygodniowego spotkania? Rozmawiałam wczoraj z Danielem - On będzie we wtorek wieczorem w Wawie, więc wstępnie można się umówić na środę...co Wy na to???? Czy dziś Siostra tez będzie na czacie???? Edytowane przez gosiakk7 Czas edycji: 2008-02-20 o 17:58 Powód: poprawki :) |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ale pewna nie jestem; lepiej mi wychodzi tłumaczenie w drugą stronę ![]() Cytat:
bo w środę mogę koło 19tej (przynajmniej w okolicach centrum) ![]()
![]() |
#3922 |
Rozeznanie
|
raczej na pewno wieczorne, bo ja o 16 kończę prace...
![]() stan konta na rzecz party wielkanocnego - 515 zł ![]() ![]() ![]() kto da więcej??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
A własciwie ile potrzebujemy? Ja niedoinformowana jestem
![]()
#3924 |
Rozeznanie
|
podobno 800pln
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie po dłuuugaśnej przerwie
![]() Dzięki za wszystkie słowa wsparcia - chodzi o te moje ukradzione dokumenty. Ostatecznie wszystko skończyło sie pozytywnie ![]() ![]() ![]() A widzę, że tu się sporo działo ![]() ![]() I jeszcze czekała na mnie miła wiadomość ![]() ![]() ![]() No to na razie na tyle, ściskam Was mocno i dzięki że jesteście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Rozeznanie
|
Gosiak - czyli mamy już ponad połowę...
![]() ![]() beautyb - dziękuję Ci baaaaaaaaaaardzo! uniknę tragicznej śmierci z rąk wkurzonej pani dziekan... ![]() ps nie wiem czy mi się uda dziś wejść na czat... bo coś mi się internet psuje... ![]() ![]() ![]()
#3927 |
Raczkowanie
|
no i mam córkę i mam nawet zdjęcie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Rozeznanie
|
No to się w końcu doczekałeś.......... . Gratuluję!!! Śliczna dziewczynka. Teraz już możesz biec na zakupy.
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Raczkowanie
|
![]()
Wiajcie, szukałem i znalazłem. Model statku pirackiego, ale przerobię go na model arki Noego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | ||
Raczkowanie
|
Prawda, prawda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja też posadziłem drzewko ![]() http://markos.posadz drzewo.pl/ (trzeba skopiować adres i usunąć spację) ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.