| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-03-06, 19:14 | #4231 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski 
				 | 

Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II

Witam wszystkich serdecznie. jaroszania-smutna wiadomość,ale pamiętaj o SOBIE i nie martw się napewno będzie dobrze.    tereska-gratuluje,dbaj o paluszki.    Schreck-pomysł super, ja się pisze na 3 figurki.   :jupi  : Dzieci na zdjęciach PIĘKNE.         | 
|     | 
|  2008-03-06, 19:14 | #4232 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Giżycko 
				 | 

Chciałabym się z wszytkimi przywitać jestem nową mamą   Właśnie otrzymałam zdjęcie ślicznej Cleopatry   | 
|     | 
|  2008-03-06, 19:22 | #4233 | 
| Zakorzenienie | 

Witaj nicki86 cieszę się że mogłam Ci przekazać tę wspaniałą wiadomość   w razie jakichkolwiek pytań pisz - to dotyczy wszystkich nowych rodziców poniżej Cleopatra   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-03-06, 19:24 | #4234 | 
| Przyczajenie | 

Kochani ten przystojniak na moim avatarku to mój synek Christopher Mwale, w naszej rodzinie nazywany Krzyśkiem Juniorem po moim ojcu Krzysztofie   Stwierdziliśmy, że ma oczy mojego męża, a szparę między zębami po mnie. Mój mąż ma dziś spotkanie z kolegami i z tego co wiem zamieniło się w pępkowe, bo jest przysłowie mówi "dziecko nie opite - dziecko chorowite." Zmotywowało mnie to przeogromnie do działania i teraz będę zbierała gadżety dla dzieciaków do szkoły, dziś zakupiłam 4 opakowania kredek kolorowych, jutro w pracy wydrukuje literki alfabetu do pokolorowania  | 
|     | 
|  2008-03-06, 19:25 | #4235 | 
				 | 

Dziekuje za mile przyjecie i za zdjęcie, myslałam o jego wstawieniu ale nie bardzo jeszcze potrafie   Mam kilka pytań, ale to zaraz wysle na maila, żeby nie zaśmiecać   | 
|     | 
|  2008-03-06, 20:03 | #4236 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Cytat: 
 Wpadnij na czat tam napewno ktos ci odpowie na setkę pytań .Zresztą nie tylko ty ,ale wszystkie nowe mamusie i tatusiów zapraszam.(starych też  ) http://s1.polchat.pl/chat.php?room=misja+w+zambii | |
|     | 
|  2008-03-06, 20:52 | #4237 | 
				 | 

Tak wiem o tym czacie , tyle że nie mogę wejść na niego. Wyświetla mi się całkowicie granatowa strona i nic poza tym... coś jest nie tak pomimo, że mam jave... no nic muszę to dać później do zbadania mojemu mężowi i może innym razem uda mi się z Wami poczatować  Buziaki  Kasia | 
|     | 
|  2008-03-06, 21:03 | #4238 | 
| Zakorzenienie | 

nicki dostałam twój e-mail, jak chcesz znać szybciej odpowiedzi wklej go tutaj a przy okazji inni skorzystają z odpowiedzi jakie na pewno tutaj padną. Ja niestety teraz nie mam czasu ci odpowiedzieć :/ a takie pytania to nie zaśmiecanie absolutnie   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-03-06, 21:44 | #4239 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-03 Lokalizacja: Rzeszów 
				 | 

Witam Wszystkich Nowych Rodziców  Tych zalogowanych i Tych czytających nas  Widzieliście?????  http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240559 | 
|     | 
|  2008-03-06, 21:56 | #4240 | 
| Zakorzenienie | 

pomocy !!! Pani Agnieszko ,prosze o pomoc-siedzimy tu z sr.Martha i chcemy wydrukowac naklejki na A4 zeby zmiescilo sie 9.Problem jest w tym ze na naklejkach nie drukuje sie pelna informacja  woce uciete w polowie i napis tez do polowy wydrukowany.Trzeba by te naklejki zmniejszyc/czego nie potrafie/i dopiero je wstawic na A4 zeby bylo 9 drukowanych od razu. Czy ktos moglby mi te naklejki zmniejszyc i 9 rozlozyc na A4?Dotyczy wszystkich rodzajow dzemu i masla orzeszkowego.WIELKIE DZIEKI!Maslo mam juz gotowe w sloikach,mlyn pracuje super!!!Maggi szuka rynku zbytu.Pozdrawiam i Dobranoooooc! s.Jozefa 
				__________________ | 
|     | 
|  2008-03-06, 22:55 | #4241 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

Zrobione i wysłane.  Pozdrawiam   | 
|     | 
|  2008-03-07, 00:38 | #4242 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

dostałam mejla od siostry marthy   pisze, że ma grypę, ale czuje się już lepiej. w przyszłym tygodniu spotka się z moim michaelem, który ma w kwietniu urodziny. i postara się wybadać, co mu potrzebne  gratulacje dla wszystkich nowych rodziców!!  witaj daniel  
				__________________ | 
|     | 
|  2008-03-07, 10:02 | #4243 | |
| Zakorzenienie | 

no w końcu sie pojawił nasz admin  Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2008-03-07, 11:01 | #4244 | 
				 | 

Dziękuj  Wczoraj już zasiegnęłam kilku ciekawych rad od jednej z mam   | 
|     | 
|  2008-03-07, 11:16 | #4245 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

jasne   a co z listami od naszych dzieci? kiedy możemy się ich spodziewać?   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-03-07, 11:35 | #4246 | 
| Rozeznanie | 

o to już musisz się chyba Joli pytać...

__________________   | 
|     | 
|  2008-03-07, 15:02 | #4247 | 
| Zakorzenienie | 

Zapraszam wszystkich do konkursu :  https://wizaz.pl/konkurs/arka_noego/   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-03-07, 15:25 | #4248 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój - Bzie 
				 | 

To jest list od naszej małej Sophi:

| 
|     | 
|  2008-03-07, 15:30 | #4249 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój - Bzie 
				 | 

Pisze w nim o ulewnych deszczach,pomimo to wszystko jest zielone,mam nadzeję że nie ponieśli strat,rodzice wyrażają ogromna wdzięczność że otoczyliśmy Sophię opieka.Mam nadzieją ,że nasza pomoc jest dla nich owocna.  Tyle rzeczy chcielibyśmy się dowiedzieć,ale cieszymy się że dostaliśmy kolejny list  z podzieękowaniami za przesłane paczki.Może jak Sophia nauczy się pisać dowiemy się wiecej szczegółow. | 
|     | 
|  2008-03-07, 16:03 | #4250 | 
| Przyczajenie | 

Kochani właśnie wróciłam z Fundacji. Nasza zbiórka wysłana poszły 3 paczki wypchane darami   2 paczki z mojej zbiórki, 1 paczka prezent od Fundacji. Myślę, że nie będzie problemów ze wysyłaniem paczek ze środkami  Dziś działałam pierwszy dzień jako wolontariusz   | 
|     | 
|  2008-03-07, 16:13 | #4251 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski 
				 | 

Witam wszystkich serdecznie. KASIA -GRATULACJE   :ju  pi:3 PACZKI-super. Masz piekny dar -niesienia pomocy nawet pracowałaś jako wolontariuszka.         gdzie moje spódniczki do 3 PACZEK Edytowane przez mamapity Czas edycji: 2008-03-07 o 16:55 Powód: dopisek | 
|     | 
|  2008-03-07, 16:39 | #4252 | 
| Przyczajenie | 

Mamapity szyłam dziś   Obszywałam paczki, ale mój dziadek dałby mi prze łeb  za te moje nieudolne próby, to był artysta | 
|     | 
|  2008-03-07, 16:40 | #4253 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  3 x 20 kg ???  to mam rozumieć że zapisałaś sie do Redemptoriss Missio jako wolontariusz ? super  dobrze mieć tam swojego człowieka   
				__________________ | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-03-07, 16:49 | #4254 | 
| Przyczajenie | 

Ja przekazałam 27 kg. Oni rozłożyli to na 2 paczki. Dodatkowo dołożyli jeszcze jedną paczkę z środkami higienicznymi typu wata, gaza ipt. Nie sądzę, żeby tyle ważyła, ale była bardzo duża   Wszystkie produkty były bardzo lekkie, ale objętościowo zajmowały sporo miejsca. | 
|     | 
|  2008-03-07, 18:49 | #4255 | 
| Raczkowanie | 

Kasiu ten twój synek jest niesamowity, nie mogę oczu oderwać    Kupiłam zestaw do paznokci żelowych i postanowiłam że będę robić też koleżankom (badzo się cieszą) a pieniążki od nich będą na Zambiaki, (paznokcie - cegiełki na Arkę  ) mąż się ze mnie śmieje, ale to nie szkodzi   
				__________________  John i Natasha Kabaso !!!   | 
|     | 
|  2008-03-07, 19:24 | #4256 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Agula świetny pomysł      witam cieplutko nowe mamy i Daniela  ale te dzieciaczki śliczniutkie, oczu nie mogę oderwać   | 
|     | 
|  2008-03-07, 20:04 | #4257 | 
| Zakorzenienie | 

super   tego to nawet na allegro nie ma  a jest tam na prawdę wszystko  z takimi umysłami dzieci w Afryce nie zginą  jak widzę te piękne fryzury to od razu sobie myślę ile to u nas takie warkoczyki kosztują, jakby tak była ta teleportacja tamtejsze kobiety ze swymi umiejętnościami byłyby bogate   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-03-07, 20:31 | #4258 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

A ja dostałam od Nortona dwa wieeeeeeeeeelkie pudła włóczek. Duuuuużo czasu upłynie zanim je wykorzystam- tyle tego jest. Dobrze, że wakacje niedługo, to będę produkować coś. NORTON-wielkie dzięki. | 
|     | 
|  2008-03-07, 22:15 | #4259 | 
| Raczkowanie | 

witam, Dziś na TVN7 film z "mojej parafii" - o czarnoskórych pilotach - Tuskegee Pilots... 
				__________________ WYŁĄCZ TELEWIZOR OBUDŹ SIĘ OTWÓRZ OCZY ZACZNIJ MYŚLEĆ SAMODZIELNIE | 
|     | 
|  2008-03-07, 22:19 | #4260 | 
| Rozeznanie | 

Witaj Nicki na naszym forum. Giżycka nie zapomnę, bo tam zerwałem jarzma na topie grota jak przepływaliśmy pod waszymi mostami kanałem Giżyckim. Tam też fale chciały mnie rzucić na falachron przy wejściu do kanału, tam zatrzymała mnie policja wodna czepiając się braku znaku rejestracyjnego z drugiej strony żagla. Ale miasto ładne. Dawno już tam nie byłem. Kasia Krzystoszek gratulacje. A pisałem, że Redemptoris Missio to porządna fundacja, zresztą tak jak encyklika Jana Pawła II o takiej samej nazwie. Polecam wszystkim do przeczytania. Dzisiaj byłem w Bytomiu- Stolarzowicach, w szkole gdzie uczy sie córka od Big, z filmem i pogadanką - "Dzieci Afryki". Zaproponowałem tamtym dzieciakom adopcję na odległość. Może się uda. Na razie- Dobranoc. Przypomniało mi się: Założyłem blog. Chciałem stronę, ale nie chce mi się załadować, więc na razie jest blog:www.tereska-misje.blog.onet.pl 
				__________________ "Misje dotyczą wszystkich chrześcijan" Redemptoris Missio JPII Mój blog: www.tereska-misje.blog.onet.pl Edytowane przez Animator Czas edycji: 2008-03-07 o 22:46 | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.

Ślub
 Ślub Pati
 Pati