|
|
#2311 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rzucić palenie, część II
Cytat:
i miło powitano dziewczyny to juz 3 dzien od 5 dniu meble lezały do skrecenia i wiecie co sama je sobie skreciłam az dziwne boje sie ze to jest zbyt piekne i ze minie i przyjdzie czas na jakies załamanie
|
|
|
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co złe zrobiłam...
|
|
|
|
|
|
#2313 |
|
Raczkowanie
|
niewiem co mogłas zrobic zle bo ja nigdy nie praktykowałam henny na brwi i nawet nie znam sie na tym to nie bede sie udzielała lepiej
moze inne kobietki cos doradza a jak ksiazke zaczełas czy juz skonczyłas bo nie wypowiadasz sie na jej temat moze sie nie podobała
|
|
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Czytam bardzo dużo i to lubię ale chyba w takiej wersji cieżko mi podchodzi. Muszę poczekać aż otrzymam wersje ksiazkowa. Jutro zamówie. Ale wiem zeksiazka jest dobra . A Ty czytasz dużo? Czy jedynie z przypadku? |
|
|
|
|
|
#2315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale zeby to było duzo to raczej no nigdy dwóch ksiazek nie czytałam bo by mi sie myliły raczej ale tobie gratuluje ze tak umiesz
|
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Ja może tacie podrzucę tę książkę. Myślicie, że będą mieli w bibliotece miejskiej? Tata kiedyś powiedział, że jak ja rzucę to i on, ale coś się nie zbiera. Chciałabym go jakoś zmotywować, bo ma problemy z sercem i absolutnie palić nie powinien... Na dodatek pracuje jako kierowca więc w długiej trasie papieros to jedyna "rozrywka" i zapychacz czasu. Może macie jakieś pomysły?
|
|
|
#2317 |
|
Raczkowanie
|
nie mam pojecia czy w bibliotece moze byc ale ja mysle ze lepiej ja kupic i miec pod reka niech ma ja przy sobie
w wolnej chwili niech przecyta sobie na spokojnie i zeby nikt nie przeszkadzał nie zawsze na kazdego to działa ta ksiazka czytałam tez ze niektórym wogóle nie pomogła |
|
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Liczę od nowa byłam wczoraj na domówce i zapaliłam 3 czy tam 4 cieniasy. A wiecie co jest najlepsze? Że jak kumpela zakrzyknęła kto idzie z nią na papierosa, to się nawet nie zastanawiałam. Zero, nic. Po prostu poszłam i zapaliłam. A przeciez mogłam towarzyszyć im nie paląc, nie? ![]() Dzisiaj też jednego zakurzyłam, klient poczęstował. Szkoda ![]() Mam okres buntu jakiś normalnie. |
|
|
|
|
#2319 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zasmuciłaś mnie
|
|
|
|
|
|
#2321 |
|
Raczkowanie
|
no tak bywa ze trzeba od nowa zaczac liczenie
ja sie nie daje co 2 znajomy pali i moi bracia ,jakos mi to obojetne czy pala przy mnie czy ida na balkon a mnie nawet nie ciagnie a jak pytaja to poprostu im dziekuje jestem dumna z siebie juz kolejny dzien na + pozdrawiam miłego dnia
|
|
|
|
|
#2322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mnie jeszcze nikt - komu miałabym okazje odmówić- nie poczestowal . Wszystko przede mną...
|
|||
|
|
|
|
#2323 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja po sobie tez nie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
(W ogóle nie rzucałam, prawdę powiedziawszy |
|||
|
|
|
|
#2324 |
|
Rozeznanie
|
a ja sprzedałam epka
teraz trzeba sobie radzic samej;] hehe choc i tak go juz nie palilam z 2 tyg w ogole;]
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kupiłam dzisiaj szlugi
ale wiecie co, obciążają mi sumienie. Spalę te paczkę i spróbuję jeszcze raz inesko, wyciągnęłaś jakąś zadowalającą sumę za niego?
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, nie mam pojęcia o czym Wy z Imperfekta piszecie. Zdaje się ze jest Miedzy nami za duża różniąca wieku...
|
|
|
|
|
#2327 |
|
Raczkowanie
|
kolejny dzien bez papieroska i jest dobrze , nawet niechce mi sie palic
|
|
|
|
|
#2328 |
|
Rozeznanie
|
jaki szlugi!! jak mogłas - mam nadzieje ze rytualnie ja spalilaś na stosie pokus
coś ty jestem 100 w plecy;/
|
|
#2329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przecież nie piszę żadnym slangiem młodzieżowym ![]() Cytat:
Kurde dużo ;/ ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2330 |
|
Raczkowanie
|
Hej, zauważyliście duży wzrost wagi w czasie rzucania palenia?
Bo ja w sumie nie chcę palić, ale też nie chcę przytyć...
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
czasami nie mam pojecia co masz na mysli ale moze to ja mam problem z interpretacja. Nie ma znaczenia.
Koniecznie chcesz ja konczyc? Moze wydaj komus na ulicy. Jakiemus zebrakowi? I odliczaj z nami... Mi sie dzis sniolo ze kupilam 4 paczki zeby miec w domu . Ale to chyba dlatego ze wczoraj zazartowalam do Tz'a ze moze bym zapalila a on "Przeciez nie masz nawet papierosow" - no faktycznie o tym zapomnialam . Przez 12 lat planowalam z wyprzedzeniem i nigdy nie brakowalo mi ich.Ale poki co 1,5 tygodnia idzie calkiem niezle. Spodziewalam sie ze bedzie gorzej. Jeszcze kilka miesiecy temu tak podzielilam sie z kolezanka (ktora skonczyla lata temu) przemysleniami ze moze powinnam skonczyc a ona mi powiedziala ze musze tego chcec naprawde. Jesli nie to mi sie nie uda.... No przytyc tez bym nie chciala Wzrostu wagi jeszcze nie zauwazylam ale cienszy portfel na pewno. A mowia ze jak sie rzuca to ma sie wiecej... musze skonczyc z tym nargadzaniem siebie bo jak tak dalej bedzie to z jednego uzaleznienia wpadne w drugie
Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2013-02-13 o 10:08 |
|
|
|
|
#2332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nic mi nie przybyło tylko tez fakt, ze mój metabolizm zasuwa z prędkością światła. Cytat:
dobrze, ze zwróciłaś mi uwagę, postaram się bardziej mysleć Tez tak zawsze planowałam ![]() I pewnie nie oddam tej paczki - 11,60 juz wolę spalić haha konkluzja kozacka |
||
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. 1,5 miesiaca to dlugo Czyli faktycznie co ja tam moge wiedziec po 1,5 tygodnia .Masz szczescie ze masz taka przemiane materii! Ja rowniez wolalabym aby zostala u mnie taka jaka jest. Jak Tz'a najlepszy przyjaciel konczyl ostatnia paczke to siedzieli razem i ten palil jednego po drugim az skonczyl . Teraz nie pali juz 7 lat to on mi proponowal ten poradnik Allan'a Carra rowniez...Mi sie zachciewa jak wypije troche wina .
Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2013-02-13 o 11:28 |
|
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba bym się udusiła i może to by było dobre ale nie no, kurde już wiem że mogę to zrobię jeszcze jedno podejście A jak ta książka? Zdawaj relacje bo nie wiem czy się przemagać ![]() Ja jestem abstynentką teraz to wiesz za to mnóstwo paliłam po jedzeniu ciągle coś żrę a metabolizm... z wiekiem zwalnia pewnie na starość będę się toczyć |
|
|
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz wiesz ze dalabys rade ![]() Mi to po jedzeniu nigdy sie nie chcialo. Bardziej przed i tak samo nigdy z kawa ale z alkoholem. Rano to teraz jak wstaje to mam mnostwo czasu. Chyba musze nastawiac budzik na 15 minut pozniej ![]() Ksiazke czytam malymi krokami w tej wersji nie bardzo mi podchodzi. I zastanawiam sie czy w ogole zamawiac wersje papierowa... Bo cos przynudza. Czekam i czekam na jakas akcje a tam n ic sie nie dzieje. |
|
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wczoraj minął miesiąc bez papierosa
O wiele lepiej się czuję jak nie palę, wyprałam też kurtkę, która jeszcze śmierdziała fajami.
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli standardowy poradnik, pierdu pierdu jaki to nie jest cud a koniec konców lecimy banałami? ![]() Do kawy tez paliłam a jak przed jedzeniem to mi sie odechciewało jeść wtedy ![]() Kurde zazdroszczę Ci ogólnie, ja im mam wiecej czasu rano tym bardziej go marnotrawię Cytat:
tylko nie daj dupy tak jak ja, lec teraz prosto do drugiego!
|
||
|
|
|
|
#2339 |
|
Raczkowanie
|
to juz tydzien
wiec siedze sobie patrze na forum i troszke cierpie ale do papierosów wogóle mnie nie ciagnie jestem dumna z siebie i z dziewczyn które tu sie trzymaja razem pozdrawiem
|
|
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Nie paliłam 28 dni,złamałam się dziś.
Wpaliłam 3 Co teraz? ![]() ![]() Pomozcie, proszę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

i miło powitano

nie wiem co złe zrobiłam...
. Czytam bardzo dużo i to lubię ale chyba w takiej wersji cieżko mi podchodzi. Muszę poczekać aż otrzymam wersje ksiazkowa. Jutro zamówie. Ale wiem zeksiazka jest dobra
nie zawsze na kazdego to działa ta ksiazka czytałam tez ze niektórym wogóle nie pomogła 

byłam wczoraj na domówce i zapaliłam 3 czy tam 4 cieniasy. A wiecie co jest najlepsze? Że jak kumpela zakrzyknęła kto idzie z nią na papierosa, to się nawet nie zastanawiałam. Zero, nic. Po prostu poszłam i zapaliłam. A przeciez mogłam towarzyszyć im nie paląc, nie? 

zasmuciłaś mnie 

mnie jeszcze nikt - komu miałabym okazje odmówić- nie poczestowal 

i może to by było dobre
ale nie no, kurde już wiem że mogę to zrobię jeszcze jedno podejście