Rzucić palenie, część II - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-09, 16:25   #2311
patrycja22
Raczkowanie

Dot.: Rzucić palenie, część II

Cytat:
Napisane przez Hikaru Pokaż wiadomość
Mogę dołączyć? Znowu:C
Wcześniej udało mi się nie palić cztery miesiące, teraz kolejne podejście. Boje sie. Boje sie codzienności bez papierosa. Często piszę i nie wyobrażam sobie nie zapalić dla podkręcenia weny, zawsze tak robie. Boje sie, że moje pisarstwo na tym ucierpi:C
mnie równiez przygarnieto i miło powitano dziewczyny to juz 3 dzien i jakos nawet mi sie niechce juz i mam jakis taki lepszy nastrój i jak to mój Tż mówi ze mam full HD czyli ADHD(taka chorobe co maja dzieci ) az sama sie sobie dziwie od 5 dniu meble lezały do skrecenia i wiecie co sama je sobie skreciłam az dziwne boje sie ze to jest zbyt piekne i ze minie i przyjdzie czas na jakies załamanie
patrycja22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-09, 17:03   #2312
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycja22 Pokaż wiadomość
mnie równiez przygarnieto i miło powitano dziewczyny to juz 3 dzien i jakos nawet mi sie niechce juz i mam jakis taki lepszy nastrój i jak to mój Tż mówi ze mam full HD czyli ADHD(taka chorobe co maja dzieci ) az sama sie sobie dziwie od 5 dniu meble lezały do skrecenia i wiecie co sama je sobie skreciłam az dziwne boje sie ze to jest zbyt piekne i ze minie i przyjdzie czas na jakies załamanie
Cieszę się razem z Tobą . Razem damy radę. U mnie dziś 8dzien i czuje naprawdę satysfakcję. Nałożyłam po raz pierwszy henne na brwi samodzielnie bo nigdy nie byłam zadowolona z efektu kosmetyczki. Kształt wyszedł taki jakiego chciałam tylko kolor tego wyszedł troche fioletowy. Na brwiach wyglada szaro ale ja widzę taka fioletowy poswiate nie wiem co złe zrobiłam...
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-09, 17:48   #2313
patrycja22
Raczkowanie

niewiem co mogłas zrobic zle bo ja nigdy nie praktykowałam henny na brwi i nawet nie znam sie na tym to nie bede sie udzielała lepiej moze inne kobietki cos doradza a jak ksiazke zaczełas czy juz skonczyłas bo nie wypowiadasz sie na jej temat moze sie nie podobała
Stary 2013-02-09, 17:59   #2314
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
niewiem co mogłas zrobic zle bo ja nigdy nie praktykowałam henny na brwi i nawet nie znam sie na tym to nie bede sie udzielała lepiej moze inne kobietki cos doradza a jak ksiazke zaczełas czy juz skonczyłas bo nie wypowiadasz sie na jej temat moze sie nie podobała
Książka powoli. Ja mam tak ze jesli czytam jakies poradniki to każdy rozdział muszę przemyśleć. Póki co skończyłam wstęp . Czytam bardzo dużo i to lubię ale chyba w takiej wersji cieżko mi podchodzi. Muszę poczekać aż otrzymam wersje ksiazkowa. Jutro zamówie. Ale wiem zeksiazka jest dobra . Jak tylko dostanę (mam nadzieje w ciagu kilku dni) dam znać. Póki co czytam dwie inne na przemian w tym samym czasie.

A Ty czytasz dużo? Czy jedynie z przypadku?
Stary 2013-02-09, 18:12   #2315
patrycja22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Książka powoli. Ja mam tak ze jesli czytam jakies poradniki to każdy rozdział muszę przemyśleć. Póki co skończyłam wstęp . Czytam bardzo dużo i to lubię ale chyba w takiej wersji cieżko mi podchodzi. Muszę poczekać aż otrzymam wersje ksiazkowa. Jutro zamówie. Ale wiem zeksiazka jest dobra . Jak tylko dostanę (mam nadzieje w ciagu kilku dni) dam znać. Póki co czytam dwie inne na przemian w tym samym czasie.

A Ty czytasz dużo? Czy jedynie z przypadku?
u mnie zależy od dnia czasami siedze i czytam cały dzien jak czas na to pozwala i Tż nie chodzi kołomnie i nie kwili , zaszyje sie w pokoju i czytam ile mi wejdzie ale zeby to było duzo to raczej .ale zauważyłam ze lubie czytac pamietniki nie mam ich duzo ale przeczytane sa no nigdy dwóch ksiazek nie czytałam bo by mi sie myliły raczej ale tobie gratuluje ze tak umiesz
Stary 2013-02-10, 09:53   #2316
Dagusiac
Zakorzenienie

Ja może tacie podrzucę tę książkę. Myślicie, że będą mieli w bibliotece miejskiej? Tata kiedyś powiedział, że jak ja rzucę to i on, ale coś się nie zbiera. Chciałabym go jakoś zmotywować, bo ma problemy z sercem i absolutnie palić nie powinien... Na dodatek pracuje jako kierowca więc w długiej trasie papieros to jedyna "rozrywka" i zapychacz czasu. Może macie jakieś pomysły?
Stary 2013-02-10, 10:47   #2317
patrycja22
Raczkowanie

nie mam pojecia czy w bibliotece moze byc ale ja mysle ze lepiej ja kupic i miec pod reka niech ma ja przy sobie w wolnej chwili niech przecyta sobie na spokojnie i zeby nikt nie przeszkadzał wtedy wiecej bedzie miał czasu aby pomyslec i przemyslec nie zawsze na kazdego to działa ta ksiazka czytałam tez ze niektórym wogóle nie pomogła wiec warto spróbowac
Stary 2013-02-10, 18:22   #2318
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Hej
Liczę od nowa byłam wczoraj na domówce i zapaliłam 3 czy tam 4 cieniasy. A wiecie co jest najlepsze? Że jak kumpela zakrzyknęła kto idzie z nią na papierosa, to się nawet nie zastanawiałam. Zero, nic. Po prostu poszłam i zapaliłam. A przeciez mogłam towarzyszyć im nie paląc, nie?
Dzisiaj też jednego zakurzyłam, klient poczęstował. Szkoda

Mam okres buntu jakiś normalnie.

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 21:26   #2319
ineska1986
Rozeznanie

GG do ineska1986

hehe
Stary 2013-02-11, 07:56   #2320
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
Hej
Liczę od nowa byłam wczoraj na domówce i zapaliłam 3 czy tam 4 cieniasy. A wiecie co jest najlepsze? Że jak kumpela zakrzyknęła kto idzie z nią na papierosa, to się nawet nie zastanawiałam. Zero, nic. Po prostu poszłam i zapaliłam. A przeciez mogłam towarzyszyć im nie paląc, nie?

Oj... Nie spodziewałam się tego po Tobie Oliv... zasmuciłaś mnie
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-11, 11:15   #2321
patrycja22
Raczkowanie

no tak bywa ze trzeba od nowa zaczac liczenie ja sie nie daje co 2 znajomy pali i moi bracia ,jakos mi to obojetne czy pala przy mnie czy ida na balkon a mnie nawet nie ciagnie a jak pytaja to poprostu im dziekuje jestem dumna z siebie juz kolejny dzien na + pozdrawiam miłego dnia
Stary 2013-02-11, 18:22   #2322
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
a jak ksiazke zaczełas czy juz skonczyłas bo nie wypowiadasz sie na jej temat moze sie nie podobała
Jestem na 8/42 hmm.... Cieżko powiedzieć mam wrażenie ze nadal czytam wstęp i zachęcenie do przeczytania książki. Żadnych rad. Nie lubię kiedy ktoś zachwala "nad niebiosa" a tak na prawdę to nie wie nic. Jak do tej pory dowiedziałam się ze producenci papierosów są skorumpowani, i ze jak przeczytam dalej to poznam sekret który pozwoli mi czuć się jak osoba nigdy nie uzależniona od papierosa. Ńo zobaczmy... Co do poradników(mimo ze ten jest "niby" bestsellerem) jestem nastawiona dość sceptycznie...

Cytat:
Hej

Jeśli chcesz przestac - to tylko dla siebie to znajdziesz sile! Nie rób tego dla innych!

Cytat:
no tak bywa ze trzeba od nowa zaczac liczenie ja sie nie daje co 2 znajomy pali i moi bracia ,jakos mi to obojetne czy pala przy mnie czy ida na balkon a mnie nawet nie ciagnie a jak pytaja to poprostu im dziekuje jestem dumna z siebie juz kolejny dzien na + pozdrawiam miłego dnia
To się nazywa wyzwanie mnie jeszcze nikt - komu miałabym okazje odmówić- nie poczestowal . Wszystko przede mną...
Stary 2013-02-11, 21:46   #2323
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez ineska1986 Pokaż wiadomość
hehe
oj no co
Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Oj... Nie spodziewałam się tego po Tobie Oliv... zasmuciłaś mnie
Ja po sobie tez nie
Cytat:

Cytat:
Jestem na 8/42 hmm.... Cieżko powiedzieć mam wrażenie ze nadal czytam wstęp i zachęcenie do przeczytania książki. Żadnych rad. Nie lubię kiedy ktoś zachwala "nad niebiosa" a tak na prawdę to nie wie nic. Jak do tej pory dowiedziałam się ze producenci papierosów są skorumpowani, i ze jak przeczytam dalej to poznam sekret który pozwoli mi czuć się jak osoba nigdy nie uzależniona od papierosa. Ńo zobaczmy... Co do poradników(mimo ze ten jest "niby" bestsellerem) jestem nastawiona dość sceptycznie...
Mam to samo

Cytat:
Jeśli chcesz przestac - to tylko dla siebie to znajdziesz sile! Nie rób tego dla innych!
Nie czaję, przeciez ja nigdy pod nikogo nie rzucałam

(W ogóle nie rzucałam, prawdę powiedziawszy )

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2013-02-11, 21:51   #2324
ineska1986
Rozeznanie

GG do ineska1986

a ja sprzedałam epka teraz trzeba sobie radzic samej;] hehe choc i tak go juz nie palilam z 2 tyg w ogole;]
Stary 2013-02-12, 19:00   #2325
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

A ja kupiłam dzisiaj szlugi ale wiecie co, obciążają mi sumienie. Spalę te paczkę i spróbuję jeszcze raz

inesko, wyciągnęłaś jakąś zadowalającą sumę za niego?

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-12, 19:14   #2326
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
A ja kupiłam dzisiaj szlugi ale wiecie co, obciążają mi sumienie. Spalę te paczkę i spróbuję jeszcze raz

inesko, wyciągnęłaś jakąś zadowalającą sumę za niego?
Rany, nie mam pojęcia o czym Wy z Imperfekta piszecie. Zdaje się ze jest Miedzy nami za duża różniąca wieku...
Stary 2013-02-12, 21:07   #2327
patrycja22
Raczkowanie

kolejny dzien bez papieroska i jest dobrze , nawet niechce mi sie palic mam kłopocik z zabkiem antybiotyk i pozbedziemy sie niedługo problemu
Stary 2013-02-12, 22:30   #2328
ineska1986
Rozeznanie

GG do ineska1986

jaki szlugi!! jak mogłas - mam nadzieje ze rytualnie ja spalilaś na stosie pokus
coś ty jestem 100 w plecy;/
Stary 2013-02-13, 08:28   #2329
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Rany, nie mam pojęcia o czym Wy z Imperfekta piszecie. Zdaje się ze jest Miedzy nami za duża różniąca wieku...
mam 22 a przecież nie piszę żadnym slangiem młodzieżowym
Cytat:
Napisane przez ineska1986 Pokaż wiadomość
jaki szlugi!! jak mogłas - mam nadzieje ze rytualnie ja spalilaś na stosie pokus
coś ty jestem 100 w plecy;/
Hehe tja... ja jestem tym stosem
Kurde dużo ;/

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
kolejny dzien bez papieroska i jest dobrze , nawet niechce mi sie palic mam kłopocik z zabkiem antybiotyk i pozbedziemy sie niedługo problemu
To ile już tych dzionków bez papierosków? małych zwycięstwek?

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-13, 08:33   #2330
litlle_star
Raczkowanie

Hej, zauważyliście duży wzrost wagi w czasie rzucania palenia?
Bo ja w sumie nie chcę palić, ale też nie chcę przytyć...
Bez fast foodów i alkoholu: 0/30 i 0/100
Zapuszczam włosy! ale tylko na wakacje
Początek jest najgorszy, za to koniec najlepszy!
litlle_star jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-13, 09:00   #2331
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
mam 22 a przecież nie piszę żadnym slangiem młodzieżowym
czasami nie mam pojecia co masz na mysli ale moze to ja mam problem z interpretacja. Nie ma znaczenia.

Koniecznie chcesz ja konczyc? Moze wydaj komus na ulicy. Jakiemus zebrakowi? I odliczaj z nami...

Mi sie dzis sniolo ze kupilam 4 paczki zeby miec w domu . Ale to chyba dlatego ze wczoraj zazartowalam do Tz'a ze moze bym zapalila a on "Przeciez nie masz nawet papierosow" - no faktycznie o tym zapomnialam . Przez 12 lat planowalam z wyprzedzeniem i nigdy nie brakowalo mi ich.

Ale poki co 1,5 tygodnia idzie calkiem niezle. Spodziewalam sie ze bedzie gorzej. Jeszcze kilka miesiecy temu tak podzielilam sie z kolezanka (ktora skonczyla lata temu) przemysleniami ze moze powinnam skonczyc a ona mi powiedziala ze musze tego chcec naprawde. Jesli nie to mi sie nie uda....

No przytyc tez bym nie chciala
Wzrostu wagi jeszcze nie zauwazylam ale cienszy portfel na pewno. A mowia ze jak sie rzuca to ma sie wiecej... musze skonczyc z tym nargadzaniem siebie bo jak tak dalej bedzie to z jednego uzaleznienia wpadne w drugie

Edytowane przez KarolinaK
Czas edycji: 2013-02-13 o 09:08
Stary 2013-02-13, 10:03   #2332
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez litlle_star Pokaż wiadomość
Hej, zauważyliście duży wzrost wagi w czasie rzucania palenia?
Bo ja w sumie nie chcę palić, ale też nie chcę przytyć...
Co prawda nie paliłam tylko 1,5 miesiąca ale nic mi nie przybyło tylko tez fakt, ze mój metabolizm zasuwa z prędkością światła.
Cytat:
czasami nie mam pojecia co masz na mysli ale moze to ja mam problem z interpretacja. Nie ma znaczenia.

Koniecznie chcesz ja konczyc? Moze wydaj komus na ulicy. Jakiemus zebrakowi? I odliczaj z nami...

Mi sie dzis sniolo ze kupilam 4 paczki zeby miec w domu . Ale to chyba dlatego ze wczoraj zazartowalam do Tz'a ze moze bym zapalila a on "Przeciez nie masz nawet papierosow" - no faktycznie o tym zapomnialam . Przez 12 lat planowalam z wyprzedzeniem i nigdy nie brakowalo mi ich.

Ale poki co 1,5 tygodnia idzie calkiem niezle. Spodziewalam sie ze bedzie gorzej. Jeszcze kilka miesiecy temu tak podzielilam sie z kolezanka (ktora skonczyla lata temu) przemysleniami ze moze powinnam skonczyc a ona mi powiedziala ze musze tego chcec naprawde. Jesli nie to mi sie nie uda....

No przytyc tez bym nie chciala
Wzrostu wagi jeszcze nie zauwazylam ale cienszy portfel na pewno. A mowia ze jak sie rzuca to ma sie wiecej... musze skonczyc z tym nargadzaniem siebie bo jak tak dalej bedzie to z jednego uzaleznienia wpadne w drugie
Hmm, wiesz co, może to dlatego, że my się z Imkiem znamy z innego wątku? I wiesz - tam cos opisałam, tutaj napomykam, ona wie o co chodzi a Wy niekoniecznie dobrze, ze zwróciłaś mi uwagę, postaram się bardziej mysleć

Tez tak zawsze planowałam

I pewnie nie oddam tej paczki - 11,60 juz wolę spalić

haha konkluzja kozacka

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2013-02-13, 10:20   #2333
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Co prawda nie paliłam tylko 1,5 miesiąca ale nic mi nie przybyło tylko tez fakt, ze mój metabolizm zasuwa z prędkością światła.

Hmm, wiesz co, może to dlatego, że my się z Imkiem znamy z innego wątku? I wiesz - tam cos opisałam, tutaj napomykam, ona wie o co chodzi a Wy niekoniecznie dobrze, ze zwróciłaś mi uwagę, postaram się bardziej mysleć

Tez tak zawsze planowałam

I pewnie nie oddam tej paczki - 11,60 juz wolę spalić

haha konkluzja kozacka
Nie ma sprawy .

1,5 miesiaca to dlugo i co Cie sprowokowalo do zapalenia?
Czyli faktycznie co ja tam moge wiedziec po 1,5 tygodnia .

Masz szczescie ze masz taka przemiane materii!
Ja rowniez wolalabym aby zostala u mnie taka jaka jest.

Jak Tz'a najlepszy przyjaciel konczyl ostatnia paczke to siedzieli razem i ten palil jednego po drugim az skonczyl . Teraz nie pali juz 7 lat to on mi proponowal ten poradnik Allan'a Carra rowniez...

Mi sie zachciewa jak wypije troche wina .

Edytowane przez KarolinaK
Czas edycji: 2013-02-13 o 10:28
Stary 2013-02-13, 12:16   #2334
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
1,5 miesiaca to dlugo i co Cie sprowokowalo do zapalenia?
Czyli faktycznie co ja tam moge wiedziec po 1,5 tygodnia .

Masz szczescie ze masz taka przemiane materii!
Ja rowniez wolalabym aby zostala u mnie taka jaka jest.

Jak Tz'a najlepszy przyjaciel konczyl ostatnia paczke to siedzieli razem i ten palil jednego po drugim az skonczyl . Teraz nie pali juz 7 lat to on mi proponowal ten poradnik Allan'a Carra rowniez...

Mi sie zachciewa jak wypije troche wina .
Nic. I to jest najgorsze. Po prostu na domówce kumpela pytała, kto z nia idzie zapalić - standard, przez to 1,5 miecha 1000500 takich propozycji odrzuciłam lekkim ujem... A tu nawet nie było to do mnie skierowane, a po prostu wstałam, wzięłam se fajka i poszłam. nie wiem co się stało nie umiem tego wytłumaczyć

Chyba bym się udusiła i może to by było dobre ale nie no, kurde już wiem że mogę to zrobię jeszcze jedno podejście
A jak ta książka? Zdawaj relacje bo nie wiem czy się przemagać

Ja jestem abstynentką teraz to wiesz za to mnóstwo paliłam po jedzeniu ciągle coś żrę a metabolizm... z wiekiem zwalnia pewnie na starość będę się toczyć

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2013-02-13, 13:32   #2335
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Nic. I to jest najgorsze. Po prostu na domówce kumpela pytała, kto z nia idzie zapalić - standard, przez to 1,5 miecha 1000500 takich propozycji odrzuciłam lekkim ujem... A tu nawet nie było to do mnie skierowane, a po prostu wstałam, wzięłam se fajka i poszłam. nie wiem co się stało nie umiem tego wytłumaczyć

Chyba bym się udusiła i może to by było dobre ale nie no, kurde już wiem że mogę to zrobię jeszcze jedno podejście
A jak ta książka? Zdawaj relacje bo nie wiem czy się przemagać

Ja jestem abstynentką teraz to wiesz za to mnóstwo paliłam po jedzeniu ciągle coś żrę a metabolizm... z wiekiem zwalnia pewnie na starość będę się toczyć
Ah czyli to teraz... A to po raz pierwszy skonczylas czy mialas jakies wczesniejsze proby?

Ale teraz wiesz ze dalabys rade . Do dziala, koncz ta paczke

Mi to po jedzeniu nigdy sie nie chcialo. Bardziej przed i tak samo nigdy z kawa ale z alkoholem. Rano to teraz jak wstaje to mam mnostwo czasu. Chyba musze nastawiac budzik na 15 minut pozniej

Ksiazke czytam malymi krokami w tej wersji nie bardzo mi podchodzi. I zastanawiam sie czy w ogole zamawiac wersje papierowa... Bo cos przynudza. Czekam i czekam na jakas akcje a tam n ic sie nie dzieje.
Stary 2013-02-13, 13:54   #2336
Dagusiac
Zakorzenienie

Mi wczoraj minął miesiąc bez papierosa Dostałam od TŻ nagrodę

O wiele lepiej się czuję jak nie palę, wyprałam też kurtkę, która jeszcze śmierdziała fajami.
Stary 2013-02-13, 14:11   #2337
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość

O wiele lepiej się czuję jak nie palę, wyprałam też kurtkę, która jeszcze śmierdziała fajami.
Nagrode tez bym nie pogardzila

Wiec zycze Ci przyjemnego swietowania!
Stary 2013-02-13, 18:11   #2338
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Ah czyli to teraz... A to po raz pierwszy skonczylas czy mialas jakies wczesniejsze proby?

Ale teraz wiesz ze dalabys rade . Do dziala, koncz ta paczke

Mi to po jedzeniu nigdy sie nie chcialo. Bardziej przed i tak samo nigdy z kawa ale z alkoholem. Rano to teraz jak wstaje to mam mnostwo czasu. Chyba musze nastawiac budzik na 15 minut pozniej

Ksiazke czytam malymi krokami w tej wersji nie bardzo mi podchodzi. I zastanawiam sie czy w ogole zamawiac wersje papierowa... Bo cos przynudza. Czekam i czekam na jakas akcje a tam n ic sie nie dzieje.
ja nieee, od kiedy po raz pierwszy siegnęłam po fajka paliłam już codziennie. I nie chciałam rzucać, to była po prostu reakcja na lek. A skoro już tak wyszło, to zaczęłam na poważnie myśleć o rzuceniu

Czyli standardowy poradnik, pierdu pierdu jaki to nie jest cud a koniec konców lecimy banałami?

Do kawy tez paliłam a jak przed jedzeniem to mi sie odechciewało jeść wtedy

Kurde zazdroszczę Ci ogólnie, ja im mam wiecej czasu rano tym bardziej go marnotrawię i zawsze się spóźniam wtedy
Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość

Super! tylko nie daj dupy tak jak ja, lec teraz prosto do drugiego!

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2013-02-14, 20:36   #2339
patrycja22
Raczkowanie

to juz tydzien własnie problem z zabkiem zazegnany wiec siedze sobie patrze na forum i troszke cierpie ale do papierosów wogóle mnie nie ciagnie jestem dumna z siebie i z dziewczyn które tu sie trzymaja razem pozdrawiem
Stary 2013-02-14, 21:47   #2340
dawidowskasia
Zakorzenienie

Nie paliłam 28 dni,złamałam się dziś.

Wpaliłam 3 oczwiscie z powodu alkoholu i zrpanego humoru walentynkowego.

Co teraz?

Pomozcie, proszę
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości