![]() |
#2731 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rzucić palenie
beti gratulacje
|
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Raczkowanie
|
42 dni
![]() joanna 1978 ja też tak rozpisywałam .... tyle że teraz jakoś mi nie wychodzi odkładanie....mam zamiar nawet skarbonę kupić i faktycznie wrzucać tam te pieniądze, tyle że zawsze mi na coś potrzebne.... aż mnie dziwi jak ja się wcześniej finansowo wyrabiałam jak 200 zł dodatkowo na faje szło.? tak jak już pisałam wcześniej - na fajki się kombinowało....teraz nie kombinuję i nie mam |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Raczkowanie
|
5 dzień dzisiaj a ja czuję jak bym z rok nie paliła heh Wcale mnie nie ciągnie tak. Pojawia sie czasami myśl o papierosku, ale to trwa chwilkę i zaraz zapominam. Myślałam że bede przeżywała straszne męki, a tu nic. Rzucam nie pierwszy raz i nigdy tak nie miałam. Chyba to ten odpowiedni moment. Cieszę sie bardzo ze nie pale.
Dziewczyny wiem że przedemną jeszcze dłuuuuuuuuga droga żeby dawac dobre rady, ale prawda jest taka że jesli naprawde bardzo chcecie rzucić fajki to wam sie to uda. Jeśli natomiast macie wątpliwości i wmawiacie sobie że kochacie palić to bedzie wam ciężko. Smolista gratuluję silnej woli i sukcesu. Joanna1978 dzięki ![]() Kasieni887 a jak tam rzucanie nałogu u ciebie?? Powadzenia!!! Trzymam kciuki za wszystkie walczące z nałogiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Raczkowanie
|
beti ja nie pale jakies 9 miechów.i powiem ci że kochałam kurzyć.to uczucie we mnie tkwi tyle miechów. jak długo niewiem.
ale do wszystkich musicie miec silną wole i nie dawc sie pokusą to wytrwacie.po dwóch tygodniach jest ok na jakiś czas potem uczucie chęci wraca ale już w mniejszym stopniu.tak jak mówie ja mam za sobą 9 michów. pamiętam jak mój brat gdy rzucał i był w szoku żę pół roku ma ochote na faje.tak jest i się pilnujcie. faja to jest uzależnienie i mówie tu o papierosie oczywiście. tamto to przyjemność .pozrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Raczkowanie
|
Joanna ja tez uwielbiam palić. Chodziło mi tylko o to, że trzeba sie naprawde zaprzec i nawet jak przyjdzie chęć na papieroska to nie palić. Natomiast jeśli korci(przynajmniej ja tak miałam) to od razu wmawiałam sobie- a ten jeden nie zaszkodzi, albo mówiłam po co sie męczyć, przecież ja kocham palić. Chciałam rzucić a z drugiej strony nie wyobrażałam sobie ze nigdy juz nie zapalę kochanego papieroska. A takie zwątpienie nie ułatwia sprawy. Trzeba sobie powiedzieć ja już nie palę i wytrwac choćby niewiem co!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Zakorzenienie
|
polecam stronkę:
http://www.rzuceniepalenia.pl/motywacja.html (POCZĄTEK końca...) http://www.rzuceniepalenia.pl/aktualnie.php (do wpisywania liczby dni niepalenia) http://www.rzuceniepalenia.pl/opinie.php (można się wypisać) http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=rzucenie+palenia (czat) program do liczenia NIEPRZEPALONej kasy http://www.mooqoo.com/pl/nasze-programy/rzuc-palenie/ Edytowane przez Malinka_5 Czas edycji: 2008-09-09 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na poczatku mojego niepalenia NIE ODCZUWAŁAM, że mam więcej pieniędzy... ale też i pozwalałam sobie na więcej przy robieniu zakupów (przecież nie palę to mogę sobie na więcej pozwolić ![]() TERAZ już widzę te nieprzepalone pieniądze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Przyczajenie
|
Te Joanny z 78 roku to wytrzymale babki ja nie pale od 6 stycznia 2008 rzucilam po 13 latach przytylam troche ale teraz juz zrzucam powoli nie chce mi sie palic nawet tego jednego nie ciagnie mnie nawet przy piwie czuje sie rewelka mam wiecej czasu dla siebie srednio na fajki tracilam oproc kasy i zdrowia ok 2 godzin dziennie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Gang Iren
|
Witam.A ja ciągle palę!Już tyle razy próbowałam,że nawet nie zliczę.Może dziś będzie ten szczęśliwy dzień,pierwszy dzień reszty życia jako osoby niepalącej...Tak bym tego chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Raczkowanie
|
45 dni bez papierocha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Robię tak samo, wychodzę na chwilkę do sklepu, na pocztę, kiedyś jeszcze potrafiłam całe 8 godz nie palić ale i tak nadrabiam, zawsze. dziewczyny, ja sie czuję podle, umówiłam sie z TZ, że od dziś nie palimy, razem miało byc raźniej i co? juz skopciłam fajurę :| czemu ja taka miętka jestem już od 10 lat? no nic... zobaczymy jak pójdzie przez resztę dnia, dla mnie najważniejszym papierosem był (jest) ten pierwszy, poranny.
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Raczkowanie
|
Hej!!!
A ja muszę sie przyznać że w sobote wieczorkiem zapaliłam sobie. Nie dlatego że mnie ciągło, tylko tak do piwka lajtowo(nie jak zawsze jak smok ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Przyczajenie
|
Nie palę już 22 dni (+ 00g04m28s).
Ilość niewypalonych papierosów: 220. Będę żyć dłużej o 1 dzień (+ 16g20m20s)! Zaoszczędzone pieniądze: 88,01 zł! |
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Happyland gratuluję ![]() Smolista, również ![]() Betibeata, gratuluję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Gang Iren
|
I znowu się nie udało.Ciągle wymyślam powody dla których jeszcze ten jeden dzień muszę palić...Beznadzieja
![]()
#2746 |
Raczkowanie
|
47 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Raczkowanie
|
Melduję dziewczynki że to już 10 dzień bez smrodka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny melduję że to juz 10 dzień bez smrodka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, napiszę za kilka dni jak skończę książkę A. Carra i zmądrzeję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2752 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Książka Allena Carra, wyjaśnia wiele, porządkuje wszystkow główce i pokazuje jak w ogóle mysleć o tym calym wstrętnym nałogu. Do mnie jednak jeszcze mocniej pzremówily te argumenty w wersii real ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() |
#2754 |
Raczkowanie
|
48 dni
![]() w sobotę wyjazd na urlop do palących teściów.... i wiecie co.... nie boję się że zapalę, tylko nie chcę wąchać tego smrodu papierosowego..... nawet jak paliłam to mi u nich przeszkadzało że całe mieszkanie było zadymione..... |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Raczkowanie
|
11 dzień zaliczony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Raczkowanie
|
49
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Gang Iren
|
#2758 |
Przyczajenie
|
Nie palę już 26 dni (+ 00g50m50s).
Ilość niewypalonych papierosów: 260. Będę żyć dłużej o 1 dzień (+ 23g43m53s)! Zaoszczędzone pieniądze: 104,14 zł! Wciąż nie mogę uwierzyć że nie palę. Bardzo mi z tym dobrze.Nie mam zamiaru już nigdy do tego wracać. Mam nadzieję że się uda. |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Też tak chcę,też chcę żyć dłużej chociaż o kilka dni. To po miesiącu wychodzi około 2 dni?To ja już chyba zacznę.Od teraz. ![]()
![]() |
#2760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś wielka! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.