E-papierosy :) - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy polecasz e-papierosa?
Tak 66 65,35%
Nie 26 25,74%
Nie wiem 9 8,91%
Głosujący: 101. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-08-01, 12:43   #301
Goch1986
Raczkowanie

Dot.: E-papierosy :)

ja testuję teraz Cigito VaVoom i polecam go wszystkim, zaczynałam od najprostszych modeli, takich jak Cigito TanGo, które pomogły mi się odzwyczaić wreszcie od palenia papierosów. Póki co jestem bardzo zadowolona, bo wypróbowałam już kilka e-papierosów i z każdym miałam jeden problem - zbyt szybko rozładowywała się bateria. A tu wreszcie pozytywne zaskoczenie, wreszcie mogę wyjść na cały dzień i nie boję się, że za chwilę wyjmę z torebki całkowicie rozładowany e-papieros. W tym modelu wskaźnik naładowania baterii jest najmocniejszym punktem oraz bateria o dużej pojemności, dlatego osoba, która pali 10-15 papierosów będzie też spokojnie mogła używać go przez cały dzień
Goch1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-01, 15:10   #302
anka_85
Zakorzenienie

najlepszy e papieros to taki w stylu photon tank. VIP electronic najlepszy, ale nie wiem czy dostępny w PL. nie pale już prawie 6 miesięcy i nie wrócę nigdy do tego smrodu. teraz ulepszyli clearomizery i nic się z nich nie ulewa

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-06, 15:48   #303
izkaa12
Przyczajenie

Ja paliłam zwykle około 10 papierosów dziennie, a w weekendy to potrafiłam całą paczkę wypalić. W końcu kilka osób mi poleciło, że na mój przypadek to pomoże jedynie e-papieros, kupiłam najpierw na stoisku e-papierosa za około 100 zł, ale nie zgodzę się do końca z koleżanką z wczesniejszego wpisu, że kupując na stoisku nie ma problemów - ja osobiście spotkałam sie z samymi problemami, nie chcieli mi wymienić papierosa, który przestał działać zaledwie po miesiącu, tak czy siak przez ten miesiąc zauważyłam różnice w samopoczuciu i nie chce wracać do analogów, zamówiłam teraz w necie na e-dymek.pl nieco droższy model, za 229zł, ale wzbogacony o dodatkowe funkcje no i przede wszystkim z dobra baterią i inteligentnym akumulatorem, bo to jest dla mnie teraz najwazniejsze, zeby byl bezawaryjny i nie rozladowywal sie w ciagu dnia
izkaa12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-24, 20:51   #304
martis86
Przyczajenie

Dot.: E-PAPIEROS proszę o pomoc

Witam,
Ja też postanowiłam przerzucić się na e-palenie.
Wczoraj przyszła mi paczka z www.vosano.com, zamówiłam papierosa cigger-ego-pro-vv-single. Do tego bazę i aromaty. Słyszałam, ze jest to bardziej opłacalne, mam nadzieję, że smakowo tez będzie ok.
Jak na razie miałam okazję spróbować od znajomych, którzy palili gotowe e-liquidy.
Za kilka dni napiszę jakie wrażenia. Mam nadzieję, że uda mi się przerzucić na e-palenie.
Pozdrawiam
martis86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-25, 18:37   #305
Aklinus
BAN stały

E-papieros to bardzo fajna rzecz. Ja rzuciłam dzięki niemu palenie w stu procentach. Jeżeli ktoś, kto nigdy nie palił twierdzi, że do rzucenia palenia wystarczy tylko silna wola, to jest w błędzie. Z drugiej strony e-papieroski na pewno mniej szkodzą zdrowiu i można nimi zastąpić normalne "śmierdziuchy"
Aklinus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-26, 10:22   #306
Goch1986
Raczkowanie

Dokładnie, zgadzam się w 100%, główna przyczyna niepowodzenia w rzucaniu jest własnie brak odpowiedniego przygotowania psychicznego i brak odpowiednich narzędzi. Zwykle sama silna wola nie wystarcza, zreszta wie o tym 99% palaczy, którzy próbowali tej metody. Ja już jestem bardzo blisko kompletnego sukcesu dzięki mojemu e-papierosowi, a myslałam, że to sie nigdy nie uda
Stary 2013-08-29, 13:45   #307
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez atunia Pokaż wiadomość
Odnośnie smaków - z czarnej porzeczki przerzuciłam się na cytrynę, kupuję wyłącznie P1 (11 zł), mild jest drogi, a liqueen jest zbyt wodnista i mało smakowa.
Kwestia gustu ale ja cytryny z Liqueena palić nie mogłamokropny smak(choć tą markę wapuję na okrągło). Za to z P1 pyszna jest a jak dodasz ciut mięty to masz Halls-a
Nie polecam za to z Liqueena jabłko-mięta. Zapach ma jak napój z Tymbarka ale smak ma wyłącznie mięty

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-30, 11:41   #308
Goch1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Kwestia gustu ale ja cytryny z Liqueena palić nie mogłamokropny smak(choć tą markę wapuję na okrągło). Za to z P1 pyszna jest a jak dodasz ciut mięty to masz Halls-a
Nie polecam za to z Liqueena jabłko-mięta. Zapach ma jak napój z Tymbarka ale smak ma wyłącznie mięty
O to dobrze wiedzieć, bo własnie rozważałam czy wziąć jabłko-mięta z liqueena czy po prostu soczyste jabłko z cigito oyo i zmieszać z miętą,w takiem razie wybiorę drugą opcję
Stary 2013-08-30, 11:56   #309
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Goch1986 Pokaż wiadomość
O to dobrze wiedzieć, bo własnie rozważałam czy wziąć jabłko-mięta z liqueena czy po prostu soczyste jabłko z cigito oyo i zmieszać z miętą,w takiem razie wybiorę drugą opcję
Dobry wybórponadto ta mięta jest tak silna że po kilku dolewek cały czas miałam mięte
Albo moze wypróbuj na stoisku, czasem mają takie "degustacje"

Stary 2013-09-02, 13:39   #310
Goch1986
Raczkowanie

Cytat:
Dobry wybórponadto ta mięta jest tak silna że po kilku dolewek cały czas miałam mięte
Albo moze wypróbuj na stoisku, czasem mają takie "degustacje"
Wiesz co, ja zawsze przez internet zamawiam, kupiłam sobie na e-dymek.pl jabłko i miętę i cały weeekend się inhalowałaam, no musze przyznać, że jest moc
Stary 2013-09-03, 16:37   #311
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Wiesz co, ja zawsze przez internet zamawiam, kupiłam sobie na e-dymek.pl jabłko i miętę i cały weeekend się inhalowałaam, no musze przyznać, że jest moc
Ja się sparzyłam wielokrotnie smakami kupowanymi przez net. Choć nadal kupuję jak znajdę jakiś smak nie mogąc kupić go stacjonarnie
Teraz kupiłam takie gęste że palić się nie daale intensywność smaku całkiem całkiem
Na razie faworytami jest Liqeen

Stary 2013-09-06, 08:52   #312
Goch1986
Raczkowanie

Ja kilka razy też się sparzyłam neistety, ale głównie wtedy, gdy kupowałam na allegro. Cena zwykle mnie kusiła, a potem po otrzymaniu paczki okazywało się, że ani smaku ani chmury, totalna porazka:/ nigdy więcej. Teraz najwięcej palę z cigito, bardzo mi podpasowały. Trochę z hangsena no i podwójna mięta oraz jabłko z bogetech
Stary 2013-09-07, 13:22   #313
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Ja kilka razy też się sparzyłam neistety, ale głównie wtedy, gdy kupowałam na allegro. Cena zwykle mnie kusiła, a potem po otrzymaniu paczki okazywało się, że ani smaku ani chmury, totalna porazka:/ nigdy więcej. Teraz najwięcej palę z cigito, bardzo mi podpasowały. Trochę z hangsena no i podwójna mięta oraz jabłko z bogetech
Ja obracam się w miejscach gdzie mały wybór stacjonarny niestety a szkoda bo lubię próbować
A jak smakuje Cigito(chodzi mi czy nie chemiczne)?i czy te polskie palisz czy z Hangsenem robione?

Edytowane przez SzatAnka71
Czas edycji: 2013-09-07 o 13:25
Stary 2013-09-08, 12:42   #314
Goch1986
Raczkowanie

Cytat:
Ja obracam się w miejscach gdzie mały wybór stacjonarny niestety a szkoda bo lubię próbować
A jak smakuje Cigito(chodzi mi czy nie chemiczne)?i czy te polskie palisz czy z Hangsenem robione?
Wiesz co, no mi akurat cigito bardzo podpasowały, głównie dlatego, że nigdy nie było nieprzyjemnego zaskoczenia, a w innych przypadkach niestety zdarzało się, że jeden lq - rewelacja, więc kupowałam jakiś inny tej samej marki i pozbywałam się go, bo nie dało się go palić, albo chmura za mała, albo smak niewyraźny, a tu póki co jest wszytsko ok, ja najbardziej lubię smaki miętowe + owocowe, nieraz sobie mieszam lq, a z hangsena (cigito exo) to polecam Ci, jeśli lubisz słodkie aromaty apple mix - mieszanka jabłko żurawina i cynamon, no niebo w dymie
Stary 2013-09-08, 17:42   #315
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Wiesz co, no mi akurat cigito bardzo podpasowały, głównie dlatego, że nigdy nie było nieprzyjemnego zaskoczenia, a w innych przypadkach niestety zdarzało się, że jeden lq - rewelacja, więc kupowałam jakiś inny tej samej marki i pozbywałam się go, bo nie dało się go palić, albo chmura za mała, albo smak niewyraźny, a tu póki co jest wszytsko ok, ja najbardziej lubię smaki miętowe + owocowe, nieraz sobie mieszam lq, a z hangsena (cigito exo) to polecam Ci, jeśli lubisz słodkie aromaty apple mix - mieszanka jabłko żurawina i cynamon, no niebo w dymie
Miętowych to się napaliłam analogówteraz głównie owocki lub herbatki
Żurawinatego jeszcze nie miałam, mozesz podać sklep gdzie to kupujesz?
No i jakie smaki Ci podeszły a jakie nie?

Stary 2013-09-09, 08:59   #316
Goch1986
Raczkowanie

Cytat:
Miętowych to się napaliłam analogówteraz głównie owocki lub herbatki
Żurawinatego jeszcze nie miałam, mozesz podać sklep gdzie to kupujesz?
No i jakie smaki Ci podeszły a jakie nie?
Ja też zwykle paliłam slimy mentolowe, no i 'sympatia' do miętowego aromatu pozostała, mi najbardziej podeszła podwójna mieta z cigito oyo brzoskwinia, mix owocowy, arbuz, wejdź sobie na e-dymek.pl i zerknij na smaki, tam jest tego duuużo i dobre
Stary 2013-09-09, 09:38   #317
Giaconda
BAN stały

Ja tam z paleniem nigdy nie miałam problemów. Papieros na dzień, dwa dni, czasami rzadziej. Ale domyślam się, że jak ktoś wpadnie, to...

E-papierosów nie próbowałam.
Giaconda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-11, 09:15   #318
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Ja też zwykle paliłam slimy mentolowe, no i 'sympatia' do miętowego aromatu pozostała, mi najbardziej podeszła podwójna mieta z cigito oyo brzoskwinia, mix owocowy, arbuz, wejdź sobie na e-dymek.pl i zerknij na smaki, tam jest tego duuużo i dobre
Dzięki Ci wielkie, jak znajdę chwilkę to popatrzę i.....pewnie coś kupię

Cytat:
Napisane przez Giaconda Pokaż wiadomość
Ja tam z paleniem nigdy nie miałam problemów. Papieros na dzień, dwa dni, czasami rzadziej. Ale domyślam się, że jak ktoś wpadnie, to...

E-papierosów nie próbowałam.
Nabijasz posty?

Stary 2013-09-11, 16:19   #319
Aklinus
BAN stały

Jeżeli kupuje się e-papierosa, to z reguły w celu rzucenia normalnego palenia. A jeżeli chcemy rzucić palenie, to musimy mieć zapasową baterię, bo jest to wtedy wyjście awaryjne, w momencie, kiedy jedna bateria nam się zepsuje(a może się tak stać i dzieje się w ten sposób często). Bo, jeżeli stracimy jedną baterię nie posiadając drugiej, to mamy problem, z racji tego, że głód nikotynowy zmusi nas do zapalenia papierosa analogowego.
Stary 2013-09-11, 16:29   #320
Aklinus
BAN stały

Ja mogę polecić liquidy blue mist'a, które wapuję od ponad roku i jest bardzo dobrze. Ostatnio zamówiłam płyny z xxxxx które są droższe, ale mają tam przede wszystkim liqueen, czyli płyny troszkę lepsze, według wielu e-palaczy i jak dla mnie też jest "przepysznie" Zwłaszcza smaki owocowe(bo takie palę najczęściej).

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2013-09-13 o 08:26 Powód: link
Stary 2013-09-12, 09:22   #321
Goch1986
Raczkowanie

Ewentualnie kupujemy e-papieros, który ma bardzo bardzo mocną baterię Ja na samym początku kupiłam sobie takiego zwykłego e-papka, żeby spróbować czy to na mnie w ogóle zadziała i jak już się przekonałam, że zastąpił mi on całkiem analogi to wtedy zaczęłam szukać modelu z mocniejszą baterią, taką, żeby wystarczała na cały dzień chmurzenia, bo naprawdę niekiedy mam taki dzień, że osiem godzin w pracy, potem zakupy, potem wyjście ze znajomymi i nie ma czasu na nic, na wymienianie baterii, ładowanie, teraz mam cigito 2go deluxe i jestem bardzo zadowolona, wystarcza mi na cały dzień, palę kiedy chce, wieczorem, nawet bardzo późnym przychodzę, ładuję go przez dwie godziny i od nowa mogę chmurzyć, dla mnie i dla wsyztskich zabieganych to idealne rozwiązanie
Stary 2013-09-12, 09:29   #322
Izkaaa12
Przyczajenie

A mi się wydaje, że nie ma co przepłacać, bo zwykle te droższe płyny mają dokładnie takie same właściwości i aromaty, jak te tańsze, a płaci się wyłącznie za firmę. Nie polecam kupowania na allegro, bo tam to tam to można się dać nabrać, nieraz lq nie nadają się do niczego innego, jak do wyrzucenia. Najlepiej kupowac w sprawdzonych sklepach inernetowych, gdzie ceny nie porażają, a produkty sa naprawdę dobre
Izkaaa12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-12, 21:41   #323
Goch1986
Raczkowanie

Question e-papieros

Witam Was bardzo serdecznie drogie Forumowiczki, mam takie pytanie - czy któraś z was pali e-papierosy, a dokładniej - korzysta może z cigito vavoom? Jakiś czas temu zdecydowałam się na zakup tego modelu, głównie dlatego, że przyzwyczaiłam się już do tej marki, gdyż miałam wcześniej cigito tango, kupiony w okazyjnej cenie na e-dymek.pl, no i spisał się on rewelacyjnie,a przede wszystkim spełnił on swoje zadanie - skutecznie odrzuciło mnie dzięki niemu od analogów..... no ale nie o tym mowa. Jak zaczęłam pracować w obecnej firmie i przeprowadziła się to potrzebowałam teraz czegoś z mocniejszą baterią, czegoś bardziej zaawansowanego technologicznie i zdecydowałam się na model cigito vavoom> Był bardzo bardzo dobry, jednak po niedługim czasie metalowe elementy na obu końcach tulei baterii zaczęły się nieco luzować. Niby nic strasznego, nie przeszkadzało to jakoś mocno w chmurzeniu, ale jednak wysłałam prośbe do e-dymka o wymianę e-papierosa. Czy ktoś z was miał podobną sytuację???

Edytowane przez Goch1986
Czas edycji: 2013-09-13 o 13:08

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-08, 11:51   #324
buryromek
Przyczajenie

papierosy elektroniczne, które są naładowane na cały dzień to przydatna rzecz. Myślę, że teraz bez problemu można takie znaleźć i to w dość przystępnej cenie.
buryromek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-09, 15:13   #325
artur1986
Raczkowanie

Osobiście nie polecam. Może z początku pomaga. Ale później i tak wróciłem do fajek. Skuteczność ta sama co guma nicoret
artur1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-15, 11:33   #326
ishy
Raczkowanie

wczoraj dostałam elektryka od mojego TŻ Czas sprawdzic czy jest to cos warte

A dziś wyjełam Białą Perłę aby wybielić ząbki Kupiłam ją w wakacje,jednak zaniechałam kuracji gdyż dalej palilam papierosy i efekt który mi dała znikł

Mam nadzieje że skutecznie odzwyczaje się od śmierdzacych papireosow i bede miala znowu bialy usmiech jak za czasów gdy byłam nastolatką
Jakie liquidy polecacie ?
Stary 2013-10-15, 20:16   #327
JohnLena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ishy Pokaż wiadomość

A dziś wyjełam Białą Perłę aby wybielić ząbki Kupiłam ją w wakacje,jednak zaniechałam kuracji gdyż dalej palilam papierosy i efekt który mi dała znikł

Mam nadzieje że skutecznie odzwyczaje się od śmierdzacych papireosow i bede miala znowu bialy usmiech jak za czasów gdy byłam nastolatką
Ja też swojego dostałam od tż Polecam liquidy firmy p1 - polska produkcja. Mają fajne smaki i są niedrogie.

Я свободен, словно птица в небесах,
Я свободен, я забыл, что значит страх.

Sowa, córka piekarza
JohnLena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-16, 17:46   #328
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Izkaaa12 Pokaż wiadomość
A mi się wydaje, że nie ma co przepłacać, bo zwykle te droższe płyny mają dokładnie takie same właściwości i aromaty, jak te tańsze, a płaci się wyłącznie za firmę. Nie polecam kupowania na allegro, bo tam to tam to można się dać nabrać, nieraz lq nie nadają się do niczego innego, jak do wyrzucenia. Najlepiej kupowac w sprawdzonych sklepach inernetowych, gdzie ceny nie porażają, a produkty sa naprawdę dobre
Nie do końca tak jest. Wypróbowałam kilka lub kilkanaście firm łącznie z tymi co sama je zrobiłam. Nadal Liqueen(choć nie wszystkie smaki) wiedzie prym ale..... obecnie smakuję sobie liquidy od E-Kinga i powiem że mnie kompletnie zaskoczyły. Mam 4 smaki(każdy za 5 zł)i naprawdę są super, nie spodziewałam się że są takie dobre! Liqueen bój się

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Spróbuj E-King-a, Mojito bajka, Sex On The Beach smaczny, Kiwi niebo w gębie(a nie chciałam go tylko facet nie miał pomarańczy i tak na szybko zmieniłam zamówienie) tylko banan jakiś taki nie bananowy:/

Stary 2013-10-17, 09:25   #329
redroses
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ishy Pokaż wiadomość

Polecam Liueen i mild - świetne, wyraziste, owocowe smaki

P1, szybko mi wietrzały i smaku nie było czuć
redroses jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 09:31   #330
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izkaaa12 Pokaż wiadomość
Nieprawda te tańsze są robione w gorszych warunkach, niektóre maja o wiele gorszy sklad no i są rzadkie, niektóre aż jak woda. Przez co szybciej się zużywają, grzalka szybciej się zużywa, często przypala itd. W droższych gestych nie ma tego problemu.

Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości