|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy polecasz e-papierosa? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
66 | 65,35% |
Nie |
26 | 25,74% |
Nie wiem |
9 | 8,91% |
Głosujący: 101. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Raczkowanie
|
Dot.: E-papierosy :)
ja testuję teraz Cigito VaVoom i polecam go wszystkim, zaczynałam od najprostszych modeli, takich jak Cigito TanGo, które pomogły mi się odzwyczaić wreszcie od palenia papierosów. Póki co jestem bardzo zadowolona, bo wypróbowałam już kilka e-papierosów i z każdym miałam jeden problem - zbyt szybko rozładowywała się bateria. A tu wreszcie pozytywne zaskoczenie, wreszcie mogę wyjść na cały dzień i nie boję się, że za chwilę wyjmę z torebki całkowicie rozładowany e-papieros. W tym modelu wskaźnik naładowania baterii jest najmocniejszym punktem oraz bateria o dużej pojemności, dlatego osoba, która pali 10-15 papierosów będzie też spokojnie mogła używać go przez cały dzień
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
najlepszy e papieros to taki w stylu photon tank. VIP electronic najlepszy, ale nie wiem czy dostępny w PL. nie pale już prawie 6 miesięcy i nie wrócę nigdy do tego smrodu. teraz ulepszyli clearomizery i nic się z nich nie ulewa
![]()
![]() |
#303 |
Przyczajenie
|
Ja paliłam zwykle około 10 papierosów dziennie, a w weekendy to potrafiłam całą paczkę wypalić. W końcu kilka osób mi poleciło, że na mój przypadek to pomoże jedynie e-papieros, kupiłam najpierw na stoisku e-papierosa za około 100 zł, ale nie zgodzę się do końca z koleżanką z wczesniejszego wpisu, że kupując na stoisku nie ma problemów - ja osobiście spotkałam sie z samymi problemami, nie chcieli mi wymienić papierosa, który przestał działać zaledwie po miesiącu, tak czy siak przez ten miesiąc zauważyłam różnice w samopoczuciu i nie chce wracać do analogów, zamówiłam teraz w necie na e-dymek.pl nieco droższy model, za 229zł, ale wzbogacony o dodatkowe funkcje no i przede wszystkim z dobra baterią i inteligentnym akumulatorem, bo to jest dla mnie teraz najwazniejsze, zeby byl bezawaryjny i nie rozladowywal sie w ciagu dnia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Przyczajenie
|
Dot.: E-PAPIEROS proszę o pomoc
Witam,
Ja też postanowiłam przerzucić się na e-palenie. Wczoraj przyszła mi paczka z www.vosano.com, zamówiłam papierosa cigger-ego-pro-vv-single. Do tego bazę i aromaty. Słyszałam, ze jest to bardziej opłacalne, mam nadzieję, że smakowo tez będzie ok. Jak na razie miałam okazję spróbować od znajomych, którzy palili gotowe e-liquidy. Za kilka dni napiszę jakie wrażenia. Mam nadzieję, że uda mi się przerzucić na e-palenie. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
BAN stały
|
E-papieros to bardzo fajna rzecz. Ja rzuciłam dzięki niemu palenie w stu procentach. Jeżeli ktoś, kto nigdy nie palił twierdzi, że do rzucenia palenia wystarczy tylko silna wola, to jest w błędzie. Z drugiej strony e-papieroski na pewno mniej szkodzą zdrowiu i można nimi zastąpić normalne "śmierdziuchy"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Raczkowanie
|
Dokładnie, zgadzam się w 100%, główna przyczyna niepowodzenia w rzucaniu jest własnie brak odpowiedniego przygotowania psychicznego i brak odpowiednich narzędzi. Zwykle sama silna wola nie wystarcza, zreszta wie o tym 99% palaczy, którzy próbowali tej metody. Ja już jestem bardzo blisko kompletnego sukcesu dzięki mojemu e-papierosowi, a myslałam, że to sie nigdy nie uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie polecam za to z Liqueena jabłko-mięta. Zapach ma jak napój z Tymbarka ale smak ma wyłącznie mięty ![]()
![]() |
![]() |
#308 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Albo moze wypróbuj na stoisku, czasem mają takie "degustacje" ![]()
![]() |
![]() |
#310 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz kupiłam takie gęste że palić się nie da ![]() ![]() Na razie faworytami jest Liqeen ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Raczkowanie
|
Ja kilka razy też się sparzyłam neistety, ale głównie wtedy, gdy kupowałam na allegro. Cena zwykle mnie kusiła, a potem po otrzymaniu paczki okazywało się, że ani smaku ani chmury, totalna porazka:/ nigdy więcej. Teraz najwięcej palę z cigito, bardzo mi podpasowały. Trochę z hangsena no i podwójna mięta oraz jabłko z bogetech
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak smakuje Cigito(chodzi mi czy nie chemiczne)?i czy te polskie palisz czy z Hangsenem robione?
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-09-07 o 13:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Żurawina ![]() No i jakie smaki Ci podeszły a jakie nie?
![]() |
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
Ja też zwykle paliłam slimy mentolowe, no i 'sympatia' do miętowego aromatu pozostała, mi najbardziej podeszła podwójna mieta z cigito oyo brzoskwinia, mix owocowy, arbuz, wejdź sobie na e-dymek.pl i zerknij na smaki, tam jest tego duuużo i dobre
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
BAN stały
|
Ja tam z paleniem nigdy nie miałam problemów. Papieros na dzień, dwa dni, czasami rzadziej. Ale domyślam się, że jak ktoś wpadnie, to...
E-papierosów nie próbowałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nabijasz posty?
![]() |
![]() |
#319 |
BAN stały
|
Jeżeli kupuje się e-papierosa, to z reguły w celu rzucenia normalnego palenia. A jeżeli chcemy rzucić palenie, to musimy mieć zapasową baterię, bo jest to wtedy wyjście awaryjne, w momencie, kiedy jedna bateria nam się zepsuje(a może się tak stać i dzieje się w ten sposób często). Bo, jeżeli stracimy jedną baterię nie posiadając drugiej, to mamy problem, z racji tego, że głód nikotynowy zmusi nas do zapalenia papierosa analogowego.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
BAN stały
|
Ja mogę polecić liquidy blue mist'a, które wapuję od ponad roku i jest bardzo dobrze. Ostatnio zamówiłam płyny z xxxxx które są droższe, ale mają tam przede wszystkim liqueen, czyli płyny troszkę lepsze, według wielu e-palaczy i jak dla mnie też jest "przepysznie"
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-09-13 o 08:26 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Raczkowanie
|
Ewentualnie kupujemy e-papieros, który ma bardzo bardzo mocną baterię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Przyczajenie
|
A mi się wydaje, że nie ma co przepłacać, bo zwykle te droższe płyny mają dokładnie takie same właściwości i aromaty, jak te tańsze, a płaci się wyłącznie za firmę. Nie polecam kupowania na allegro, bo tam to tam to można się dać nabrać, nieraz lq nie nadają się do niczego innego, jak do wyrzucenia. Najlepiej kupowac w sprawdzonych sklepach inernetowych, gdzie ceny nie porażają, a produkty sa naprawdę dobre
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam Was bardzo serdecznie drogie Forumowiczki, mam takie pytanie - czy któraś z was pali e-papierosy, a dokładniej - korzysta może z cigito vavoom? Jakiś czas temu zdecydowałam się na zakup tego modelu, głównie dlatego, że przyzwyczaiłam się już do tej marki, gdyż miałam wcześniej cigito tango, kupiony w okazyjnej cenie na e-dymek.pl, no i spisał się on rewelacyjnie,a przede wszystkim spełnił on swoje zadanie - skutecznie odrzuciło mnie dzięki niemu od analogów..... no ale nie o tym mowa. Jak zaczęłam pracować w obecnej firmie i przeprowadziła się to potrzebowałam teraz czegoś z mocniejszą baterią, czegoś bardziej zaawansowanego technologicznie i zdecydowałam się na model cigito vavoom> Był bardzo bardzo dobry, jednak po niedługim czasie metalowe elementy na obu końcach tulei baterii zaczęły się nieco luzować. Niby nic strasznego, nie przeszkadzało to jakoś mocno w chmurzeniu, ale jednak wysłałam prośbe do e-dymka o wymianę e-papierosa. Czy ktoś z was miał podobną sytuację???
Edytowane przez Goch1986 Czas edycji: 2013-09-13 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Przyczajenie
|
papierosy elektroniczne, które są naładowane na cały dzień to przydatna rzecz. Myślę, że teraz bez problemu można takie znaleźć i to w dość przystępnej cenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Raczkowanie
|
Osobiście nie polecam. Może z początku pomaga. Ale później i tak wróciłem do fajek. Skuteczność ta sama co guma nicoret
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Raczkowanie
|
wczoraj dostałam elektryka od mojego TŻ
![]() ![]() A dziś wyjełam Białą Perłę aby wybielić ząbki ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje że skutecznie odzwyczaje się od śmierdzacych papireosow i bede miala znowu bialy usmiech jak za czasów gdy byłam nastolatką ![]() Jakie liquidy polecacie ? ![]()
![]() |
#327 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Spróbuj E-King-a, Mojito bajka, Sex On The Beach smaczny, Kiwi niebo w gębie(a nie chciałam go tylko facet nie miał pomarańczy i tak na szybko zmieniłam zamówienie) tylko banan jakiś taki nie bananowy:/
![]() |
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P1, szybko mi wietrzały i smaku nie było czuć |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.