E-papierosy :) - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy polecasz e-papierosa?
Tak 66 65,35%
Nie 26 25,74%
Nie wiem 9 8,91%
Głosujący: 101. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-27, 20:29   #271
_Panther_
Raczkowanie

Dot.: E-PAPIEROS proszę o pomoc

A więc tak... Widzę, że zbiliśmy trochę z tematu mojego postu Pozwolę zatem sobie zacytować swoje oczekiwania od Was jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez _Panther_ Pokaż wiadomość
Chciałabym od Was Drodzy Palacze e-papierosów usłyszeć opinie na temat swoich zakupów. Interesują mnie nazwy a najlepiej linki i opisy za i przeciw tych e-papierosów.
Z niecierpliwością czekam na Wasze odpowiedzi

Namieszałeś w mojej głowie jednym gestem, jednym słowem Zakochać się nie chciałam
_Panther_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-27, 21:45   #272
201604181004
Konto usunięte

A nie brałaś pod uwagę nikotyny w innej postaci? Np do pracy niquitiny, nie żeby rzucić ale żeby chociaż się opanować trochę (totalnie cię rozumiem). Mimo wszystko niquitin do żucia czy w pastylkach jakoś tam tłumi chęci zapalenia na pewien czas. Nie zastąpi papierosa ale można się przestawić by przez kilka godzin nie zapalic a żuć czy possać coś

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Po za tym czy ty kiedyś widziałaś fabryke i wiesz jak wygląda praca w środku? tam jest ciężka praca i nie ma przerw na dymka.
Que? Normalna ośmiogodzinna praca zawiera pół godziny przerwy i pracodawce właściwie powinno gilać co robisz - czy wypalasz osiem papierosów czy jesz kanapkę z serem.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-27, 21:59   #273
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Que? Normalna ośmiogodzinna praca zawiera pół godziny przerwy i pracodawce właściwie powinno gilać co robisz - czy wypalasz osiem papierosów czy jesz kanapkę z serem.
Owszem na papierosa masz tylko przerwe ustawową, bez dymka podczas pracy.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-28, 22:18   #274
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-29, 15:19   #275
Agula_66
Przyczajenie

Dot.: e - papieros

Cytat:
Napisane przez elsiane Pokaż wiadomość
Ja mam z kolei e-papierosa The ONE series G2 z rm1. Używam także ich liquidów. Podpasowały mi od razu i nie zamierzam ich zmieniać. Szczególnie do gustu przypadła mi biała czekolada
A ja polecam nowość- Liquidy No.77!!! Mają super odpowiedniki papierosów tradycyjnych. Bardzo fajne są również owocowe- mi najbardziej podpasowała wiśnia. Naprawdę polecam- cena też przystępna- 10ml. za 15zł

Edytowane przez Agula_66
Czas edycji: 2013-04-29 o 15:21
Agula_66 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-30, 10:34   #276
Sylwia1213
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez _Panther_ Pokaż wiadomość
Cześć Wam wszystkim! Ostatnio postanowiłam zaszaleć i zdecydowałam się na zakup e-papierosa. A tak naprawdę sęk tkwi w tym, że idę do nowej pracy w fabryce z substancjami łatwopalnymi i jest tam całkowity SUROWY wręcz zakaz palenia Usłyszawszy to wpadłam w panikę, ponieważ palę już od 8 lat ok 12-14 papierosów dziennie. Także mogę wytrzymać bez nikotyny maksymalnie 3 godziny a nie żeby 8-10 godzin...
No powariowali! Mogliby zrobić chociaż osobne pomieszczenie z palarnią
Chcę a nawet muszę zakupić e-papierosa na allegro, ponieważ są tańsze, a te w specjalnych punktach są markowe i drogie. Nie mogę sobie pozwolić teraz na tak drogiego ekskluzywnego E-papierosa. Nie powiem, bo bardzo bym chciała mieć takiego w posiadaniu ale wszystko z czasem. Dlatego na początek interesują mnie e-papierosy w cenie do 100 zł maksymalnie.
Chciałabym od Was Drodzy Palacze e-papierosów usłyszeć opinie na temat swoich zakupów. Interesują mnie nazwy a najlepiej linki i opisy za i przeciw tych e-papierosów.
Z niecierpliwością czekam na Wasze odpowiedzi
Witam,
To zależy ile palisz. Ja paliłam paczkę (lm niebieskie) na dwa dni. Kupiłam sobie papierosa e-mod
link: http://sklep.e-mod.com.pl/emod_dripp...z_liquidu-169i
za 149 zł. Fajnie dymi, bateria trzyma 2-3 dni. Używam go 3 tygodnie. Jestem ogólnie zadowolona. Zwykłych już nie ruszam.
Sylwia1213 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-30, 17:43   #277
_Panther_
Raczkowanie

Zdecydowałam się dzisiaj na zakup PROVOG EGO.
https://www.e-fajek.pl/media/catalog...o-blister2.jpg

Muszę powiedzieć, że jest świetny dobrze dymi, obudowa fajna, jak na razie jestem zadowolona. Zobaczymy jak dalej będzie się sprawował

Namieszałeś w mojej głowie jednym gestem, jednym słowem Zakochać się nie chciałam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-30, 23:09   #278
Pioter28
Raczkowanie

Ehhh kobiety Zdecydowanie za szybko działacie

Już na wstępie mówię Ci, że jeżeli zdecydujesz się dalej palić e-papierosy będziesz musiała dołożyć do interesu.
Nie kupuje się jednego e-papierosa
Zawsze, ale to zawsze trzeba zaopatrzyć się w zestaw dwóch e-papierosów. Jeżeli jeden Ci się ładuje, zawsze masz drugi, jeżeli jeden Ci się zepsuje, to zawsze masz drugi. A jak ten Ci padnie, to będzie klapa Szkoda, że jednak nie zagłębiłaś się w tematykę e-palenia, bo dorzuciłabyś 50 zł i za 150 zł miałabyś na początek dobry sprzęt składający się z dwóch e-papierosów i jeszcze do tego miałabyś ładowarkę sieciową, a nie tylko na usb
Pioter28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-01, 07:54   #279
_Panther_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pioter28 Pokaż wiadomość

Już na wstępie mówię Ci, że jeżeli zdecydujesz się dalej palić e-papierosy będziesz musiała dołożyć do interesu.
Zawsze, ale to zawsze trzeba zaopatrzyć się w zestaw dwóch e-papierosów. Jeżeli jeden Ci się ładuje, zawsze masz drugi, jeżeli jeden Ci się zepsuje, to zawsze masz drugi. A jak ten Ci padnie, to będzie klapa Szkoda, że jednak nie zagłębiłaś się w tematykę e-palenia, bo dorzuciłabyś 50 zł i za 150 zł miałabyś na początek dobry sprzęt składający się z dwóch e-papierosów i jeszcze do tego miałabyś ładowarkę sieciową, a nie tylko na usb
Sądzę, że przez miesiąc mi się nie zepsuje. Za miesiąc gdy dostane wypłate mam zamiar kupić sobie super ekskluzywny zestaw składający się z dwóch e-papierosów za jakieś 3 stówki a na początek wolałam kupić sobie tańszego żeby później nie pluć sobie w brode. A do tego zawsze mogę dokupić baterie za 9 zł, włożyć, naładować, wyjąć i odłożyć także nie ma tragedii

Stary 2013-05-02, 20:00   #280
roma_oc
Przyczajenie

Dot.: E-papierosy :)

A jaka firma??? Bo ja wciąż szukam dobrych e-fajek. Znalazłam jedną taką firmę http://www.elektroniczny-papieros.net/pl/ ktoś się zna? warto tu zamawiać? NIkt z moich znajomych nie pali e-papierosów i nie miałam kogo spytać. Trochę się boję tak na ślepo zamawiać.
roma_oc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-03, 10:31   #281
bajobongoo
Przyczajenie

Witam wszyskich bardzo serdecznie. Jestes studentem 3 roku zarządzania i każdy miał przeprowadzić ankietę na wybrany temat a później opisać jej wyniki.
Będę bardzo wdzięczny jeśli mógłbym prosić o wypełnienie ankiety do której link wklejam poniżej. Dotyczy ona elektronicznych papierosów.
Jeśli źle umieściłem wątek, to z góry przepraszam, ale jestem tutaj nowy i nie mam doświadczenia z e-papierosami.

https://docs.google....1dEtrQkt2Z nc6MQ

Dziękuję i przepraszam za spam...
bajobongoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-03, 10:39   #282
bajobongoo
Przyczajenie

Witam wszyskich bardzo serdecznie. Jestes studentem 3 roku zarządzania i każdy miał przeprowadzić ankietę na wybrany temat a później opisać jej wyniki.
Będę bardzo wdzięczny jeśli mógłbym prosić o wypełnienie ankiety do której link wklejam poniżej. Dotyczy ona elektronicznych papierosów.
Jeśli źle umieściłem wątek, to z góry przepraszam, ale jestem tutaj nowy i nie mam doświadczenia z e-papierosami.

https://docs.google....1dEtrQkt2Z nc6MQ

Dziękuję i przepraszam za spam...
bajobongoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-03, 20:49   #283
_Panther_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roma_oc Pokaż wiadomość
A jaka firma??? Bo ja wciąż szukam dobrych e-fajek. Znalazłam jedną taką firmę http://www.elektroniczny-papieros.net/pl/ ktoś się zna? warto tu zamawiać? NIkt z moich znajomych nie pali e-papierosów i nie miałam kogo spytać. Trochę się boję tak na ślepo zamawiać.
Hej!!! Ja właśnie parę dni temu kupiłam pierwszego e-papierosa także się bałam porażki, bo wydać sporą kwotę, a później pluć sobie w brodę to nie sztuka Radzę Ci kupić fajkę na e-stoisku. Ja kupiłam w Realu Wzięłam najtańszy model za 99 zł tejże fajki:
http://www.bigboystoys.pl/gfx/obrazek1445.jpg
http://dev.mild.pl/zalaczniki/819_Pr...Blister_1_.jpg
Do tego dokupiłam sobie dwa liquidy z firmy Mild po 20 zł. Jeden kawowy 14 mg/ml a drugi o smaku tytoniu 18 mg/ml
http://www.sigaro.pl/files/448_Liqui..._10_ml_new.jpg
I powiem Ci że ten e-papieros jest rewelacyjny, bierzesz bucha i wypuszczasz chmarę dymu a co do liquidu to moim zdaniem firmy MILD jest najlepszy oprócz niego spróbowałam dziś liquidu od Liqueen o smaku Ice Mint 18mg/ml za 19 zł i nie jest już tak bardzo drażniący gardełko jak poprzedni. Ale wszystko zależy od tego ile palisz czasu i jakie ilości. Sama dojdziesz do tego który Ci bardziej pasuje.
Polecam szczerze e-papierosa Ego Provog

Edytowane przez _Panther_
Czas edycji: 2013-05-03 o 20:51
Stary 2013-05-04, 12:57   #284
Sylwia1213
Przyczajenie

Cytat:

Niekoniecznie. Ja swojego papierosa ładuję co 3 dni w nocy i nie mam problemu drugi papieros byłby mi zbędny.
Sylwia1213 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-06, 19:18   #285
petenera
Raczkowanie

Przy wyborze e-papierosa kierujcie się gwarancją, wielkością baterii, dostępnością wkładów, ilością sklepów w Polsce w danej sieci. Lepiej zapłacić 50 zł więcej i mieć spokój (choć akurat ten Provoque za 99 jest godny polecenia).

A płyn ciężko polecać. Są trzy bazy, w których się rozpuszcza nikotynę i aromaty. Mild akurat jest na glikolu, więc jest dość ostry. Jak ktoś nie lubi drapania, to trzeba palić na glicerynie Ale to na pewno dobry sprzedawca Wam już doradzi.
petenera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-07, 09:29   #286
annanaja
Przyczajenie

Spokojnie do 100 zł możesz kupić pełnoprawnego i dobrego papierosa, a nie jakieś badziewie. Ja kupowałam rok temu na stronie e-dymek.pl (model TanGo) i wówczas zapłaciłam za niego 139 zł. Ostatnio jak chciałam zamówić dla siostry to okazało się, że ten samo model potaniał i teraz jest w cenie 99 zł. Ja paliłam 10 papierosów dziennie i calkowicie wystarcza mi ten model. Spokojnie starcza przy moim paleniu na 3 dni i ładuje sie ok. 2 godzin - chyba tyle jesteś w stanie wytrzymać

Z mojej strony polecam ten model, szczególnie jesli jestes nowym e-palaczem. Ma łatwy w obsłudze kartomizer i bez problemu poradzisz sobie z jego obsługą.
annanaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-07, 09:41   #287
annanaja
Przyczajenie

Tak czytam te Wasze opinie i jestem w szoku, że co poniektórzy zapłacili np. ponad 200 zł!!! Ja kupowałam rok temu na stronie e-dymek.pl i płaciłam 139 zł za model TanGo. Nawiasem mówiąc teraz potaniał i kosztuje 99 zł. Do tego aromat cytrynowy <3 Mój znajomy zamawiał na tej samej stronie model Cigito. Ale to juz raczej model z wyższej półki - ponad 200 zł.

Jak dla kogoś kto kupuje pierwszy raz e-papierosa model TanGo jest bardzo funkcjonalny, prosty i do tego ładnie wygląda. Łatwo się wypełnia kartomizer i przy moim paleniu wytrzymuje ze 3 dni.
Stary 2013-05-07, 10:51   #288
chwast
Zakorzenienie

No właśnie gwarancja mój tż kupował za 140, facet mówi no gwarancja jest wszystko ok... a my jak takie głupki nie sprawdziliśmy ile trwa gwarancja. Ile trwała?

24 GODZINY
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-07, 12:41   #289
teQiba
Moderator

Cytat:
Napisane przez roma_oc Pokaż wiadomość
W mojej subiektywnej opinii najlepszy jest sklep e-dym.pl
Sklep istnieje od dawna - nie ma obaw że za miesiąc zniknie z rynku, ceny atrakcyjne i sprzedają tylko dobry sprzęt. Śmiało mogę polecić. Na allegro też sprzedają - po komentarzach widać że dużo osób jest zadowolonych.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 19:30   #290
annanaja
Przyczajenie

Cytat:

Nieprawda. Wybór powinien w głównej mierze zależeć od tego jak bardzo jest się uzależnionym od palenia. Możesz wybrać liquid beznikotynowy lub nikotynowy, ale o niższym stężeniu. Jeśli zdecydujesz się na beznikotynowe, to po jakimś czasie sam się zorientujesz, że Twoje zapotrzebowanie na palenie analogów spadnie i z czasem możliwe że przerzucisz się tylko na e-fajkę. Znam kilka osób, które rzuciły palenie dzięki elektronicznemu.

A dzienny koszt e-palenia wynosi mniej niż 3 zł. Przelicz sobie ile fajek dziennie palisz i ile wydajesz tygodniowo na nową paczkę.
Stary 2013-05-14, 08:09   #291
annanaja
Przyczajenie

Na e-dymek są dobre modele. Ja na przykład byłam zielona przed kupienie pierwszego e-p i zamówiłam Cigito TanGo, bo wydawał mi się być w spoko cenie. Powiem tak: dymi przyjemnie, zaciąganie jest bardzo lekkie, wygląd estetyczny. Nie słyszałam też aby komuś padł od tak. Poza tym jest gwarancja. Według mnie jako e-papieros na początek jest ok, szczególnie dla osób które palą max 10-15 papierosów dziennie.
Stary 2013-05-28, 11:12   #292
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez annanaja Pokaż wiadomość
Tak czytam te Wasze opinie i jestem w szoku, że co poniektórzy zapłacili np. ponad 200 zł!!! Ja kupowałam rok temu na stronie e-dymek.pl i płaciłam 139 zł za model TanGo. Nawiasem mówiąc teraz potaniał i kosztuje 99 zł. Do tego aromat cytrynowy <3 Mój znajomy zamawiał na tej samej stronie model Cigito. Ale to juz raczej model z wyższej półki - ponad 200 zł.

Jak dla kogoś kto kupuje pierwszy raz e-papierosa model TanGo jest bardzo funkcjonalny, prosty i do tego ładnie wygląda. Łatwo się wypełnia kartomizer i przy moim paleniu wytrzymuje ze 3 dni.
Witam

Ja za dwa papierosy z etui i dodatkową buteleczką na all zapłaciłam 100zł i są ok. Kupiłam grzałki bez knotowe i nie są najlepsze, lepsze są Volisha z knotami ale za to liquidu idzie więcej

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-19, 10:16   #293
Fizonna
Przyczajenie

Ja tż używam Rm1 ale o smaku czekolady
rzuciłam, bo mój chłopak ciągle marudził, ze niezbyt łądnie pachnę a jednak to jest dla mnie ważne. Wydaje na perfumy tyle kasy więc to nie miało sensu. jakoś idzie może kiedyś rzucę całkowicie.
Fizonna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-19, 10:35   #294
chwast
Zakorzenienie

tż kupił wczoraj liqyid rm1 bo tani. No i niestety ze względów finansowych właśnie bo ten liquid jest płynny jak woda i nie oblepia dobrze grzałki i się tak jakby przypala czasem bo za rzadki
ale smaczki dobre
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 13:55   #295
Fizonna
Przyczajenie

ja kupuję w Rm1. Tę markę firmuje moj słodki Przemek Saleta - wiem, ze jest trochę już stary ale co tam )) fajny chłopak, swojski
Polecam mój ulubiony liquid arbuzowy - od tego dopiero można się uzależnić hahahahah
Fizonna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-28, 13:32   #296
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Fizonna Pokaż wiadomość
ja kupuję w Rm1. Tę markę firmuje moj słodki Przemek Saleta - wiem, ze jest trochę już stary ale co tam )) fajny chłopak, swojski
Polecam mój ulubiony liquid arbuzowy - od tego dopiero można się uzależnić hahahahah
Arbuz to specyficzny jest ale nie głupi i strasznie intensywny, po dwóch napełnieniach innym smakiem, nadal czułam arbuza
Moje ulubione to kokos, czarna herbata i banan

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-02, 11:48   #297
atunia
Raczkowanie

Odnośnie smaków - z czarnej porzeczki przerzuciłam się na cytrynę, kupuję wyłącznie P1 (11 zł), mild jest drogi, a liqueen jest zbyt wodnista i mało smakowa.
Dla bardziej oszczędnych kupuje sie zestawy home made:
VG.BIOBAZA 0 mg/ml 1 buteleczka 100 ml
PG.ECOBAZA 18 mg/ml 1 buteleczka 100 ml (moc dzieli się na pół z 18 mg robi się 9 mg - można kupić wyższą zawartość nikotyny) nie miesza się wszystkiego, trzeba podzielić na porcje
miesza się w stosunku 1:1
gliceryna farmaceutyczna kupowana w aptece
aromat: 15 kropel na 10 ml

kupić strzykawkę 20 ML

DOKŁADNIE ODMIERZYĆ
PRZYKŁADOWA porcja 40 ml:
20 ml VG
20 ml PG
gliceryny 4 ml
aromatu 60 kropel

na stronie Inavera można się zaopatrzyć.
Mogłam coś pochrzanić w/w, więc szczegóły doczytać na forach.

Jeśli mieszkacie w większych miastach to polecam kupować po raz 1 na miejscu (na pasażach lub powstające jak grzyby po deszczu budki), niż przez neta, bo gdy bateria walnie, to od ręki wymieniają na stoisku. A jak e-fajek zdechnie to łatwiej sięgnąć po analoga.

Ja mam Milda X7, w X6 bateria trzymała 6 m-cy jak w mordę strzelił, zdychała akurat po okresie gwarancyjnym. Ale to też zależy od partii towaru. Znajomej mild psuł się co trochę.

Kartomizery - to też zależy od partii, zawsze paliłam miętę, ale po 3 z serii bublach (mam na myśli palenie nówki do godziny, a po napełnianiu karto trzymał ze 3 dni) przeszłam na "stare skarpetki" czyli malborasy bo tabako nie zniesę. Mam tydzień spokoju, tylko uzupełniam liq.
Cleromizery zajechałam - po paru "machach" widziałam jak liq zmienia się w burą maź.
Niestety e-fajki wysuszają śluzówkę - tylko, że ja w pracy nie wyciągam go z gęby bo bym oszalała, no i mniej żrę jak go międlę caluśki czas
atunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-14, 12:43   #298
ingebr
Przyczajenie

a możecie mi powiedzieć jaki e-papieros będzie dobry dla mężczyzny, który codziennie pali około 10-15 papierosów? z moim facetem znaleźliśmy takie niedrogi model: http://www.elektroniczny-papieros.ne...x1-zestaw.html ale nie wiemy czy będzie dobry dla niego, proszę o rady osoby znające się na temacie
ingebr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-19, 20:58   #299
ajriss
Raczkowanie

Ja mam ego- T i e papieros naprawdę daje rady. Nie chce mi się zupełnie wracać do takich standardowych. Tylko nie ten. Musiałam go mocno zmodyfikować. NIE kupujcie na stronie http://e-papieros.shop.pl/- nie warto!
o samym papierosie:
Papieros generalnie jest bardzo niewygodny! Wylewa się z niego liquid bez względu na to czy papieros jest używany czy nie, czy jest w pozycji pionowej czy poziomej. Wersja ze zbyt mocnym zaciąganiem się (którą wymyślił sprzedawca, żeby nie wymieniać towaru) nie sprawdza się- wymiana całego kartridza na vollish'owski w sklepie stacjonarnym potwierdziło teorię o wyjątkowo niewygodnym/ zepsutym/ źle pomyślanym sprzęcie.

Edytowane przez ajriss
Czas edycji: 2013-07-19 o 21:00
ajriss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-01, 11:11   #300
Goch1986
Raczkowanie

Hej, a ja rozumiem Twoje rozterki, sama również paliłam dużo i w momencie przejścia do nowej firmy, gdzie nie było wydzielonego miejsca dla palących, zamieniłam tradycyjne papierosy na e-papierosa. Zaczynałam od tańszych wersji, początkowo zdecydowałam się na Cigito TanGo (ok. 99zł, więc to oscyluje wokół tej kwoty, którą podałaś), ażeby sprawdzić czy palenie e-papierosa sprawdzi się w moim przypadku. W internecie znalazłam informacje, że jest on optymalnym wyborem dla początkujących palaczy, głównie przez wzgląd na fakt, że łatwo się go napełnia i tak też było - nie miałam żadnych problemów z korzystaniem. Teraz szukałam czegoś bardziej zaawansowanego, bo wiem, że z e-papierosa już nie zrezygnuję, wreszcie odzywaczaiłam się od tradycyjnych papierosów, nie truję się, nie czuję tego okropnego zapachu na ubraniach, nie ma żółtych palców, zamówiłam właśnie sobie Cigito VaVoom z e-dymek.pl, jest troszkę droższy, ale jego grzałka działa o wiele dłużej, a przy moim trybie pracy jest to niezbędna kwestia, na którą muszę zwracać uwagę. Bateria ma 800 mAh, więc myślę, że spokojnie dam radę go wykorzystywać przez cały dzień, bez konieczności ładowania, mam nadzieję, że Ci pomogłam
Goch1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości