|
|
#541 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Mam na wymianę
Witaj
coś u mnie za: masło Mineral Care o zapachu grejpfruta krem do twarzy Pharmaceris Octopirox krem Dramatically Different Moisturizing (jeśli jest do tłustej/mieszanej) mydło do delikatnej i wrażliwej skóry AA Cera Wrażliwa koralowa maseczka głeboko nawilżająco-dotleniająca peeling enzymatyczny do skóry bardzo suchej, wrażliwej i naczynkowej Perfecta Dax Cosmetics, maseczka rozgrzewająca z cynkiem Garnier Czysta Skóra podkład La Roche Posay Toleriane kolor 10 ivory, ?
|
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Hej znajdziesz coś u mnie za:
Deborah Bioetyc Spray: Dwufazowy anty celulitowy spray ujędrniający pośladki. NOWY!!!!!!!!!!!!! Kupiony przed świetami, nieotwierany. Mam 3 w zapasie i czwarte opakowanie to już za dużo. Pojemność 200ml. Zdarłam tyłko ten kawałek tekturki przyczepiony do opakowania. To jest ten produkt: http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...roductid=18115 - odżywka do paznokci Sally Hansen HARD as NAILS, nie jest napisane ile ma w opakowaniu ml, ale zużycie jest do górnej granicy różowego paseczka, kawałeczek naklejeczki mi się , kod 12 - cienie isa dora 27 amethyst crystal, bez pacynki, zuzycie widoczne na fotce - cienie do powiek ColorAppeal Holographic L'oreal Paris z pędzelkiem kolor 112 very kryptopn krypton green, maźniety kilka raz, data ważności 03/2008 - nawet nie zauważyłam, że już po terminie, a na bazie Lumene i tak się trzymają - mgiełka wzmacniająca Farmona Radical, zużycie widoczne na zdjęciu, data ważności 05/201 |
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Od Majki będę miała może różne miniatury Chanel, które Ci się podobały w Jej wątku Czy oddałabyś za nie trochę meteorytów?
|
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Okej,to czekam cierpliwie na przejrzenie.A zapomniałam jeszcze chyba dopisać,ze mam dwie miniatury aptecznego żelu do mycia twarzy Effaclar,nowe,nieotwieran e,każda po 50 ml.
|
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
oki.
myślałam już że o mnie zapomniałaś. do jutra
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona30, matysia153, alphala, ceith, asullka, basia, zielona30, majka odpisalam u Was.
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam na prawdę sporo kremików
|
|
#549 |
|
Zadomowienie
|
ok. 10gr powiedzmy
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
No to daję znać
Piszmy u Ciebie : ), bo swój zawiesiłam, ze względu na to, że stworzyłam drugi, odrębny, żeby wymienić Sexy 212
|
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za odsypkę Meteorites Mythic? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
![]()
|
|
#552 |
|
Konto usunięte
|
a czy ten puder jest uzywany tak wogole? i jak kolorek podkladu?
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
co z namij?
najbardziej jestem zainteresowana masło Mineral Care o zapachu grejpfruta, zużycie ok 1,5-2cm od góry, data ważności 09/2012, zdjęcia mogę wrzucić później - tonik Neutrogena Pore Refining Toner zwężający pory, opak. 250ml, zużycie do napisu ‘refining’, kod na opakowaniu LOT0037C odżywka do paznokci Sally Hansen HARD as NAILS, nie jest napisane ile ma w opakowaniu ml, ale zużycie jest do górnej granicy różowego paseczka, kawałeczek naklejeczki mi się , kod 12 korektory w strunach i mineralki smaple w sloiczkach
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
mucia, matysia, kamila, alphala odpisuje u Was
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
jasne i srednie
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- a ten roz na fotce z koraktorami jest jeszcze?
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, czy oferta CP+ nadal aktualna?
|
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
żyjesz? czy aparat cię pochłonął ?
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, odpisuje u Was. pozdrawiam!
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
to ja bylabym chetna na to serum, co ode mnie bys chciala?
a to drugie shiseido, mozesz mi podac linka? |
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
coś w tym guście. zastanawiam się, dlaczego jak wkładam nowiutkie lub naładowane baterie do aparatu, to po jakiejś godzinie mam rozładowane baterie ;/ i to troche mi utrudnia prace. zakladam, ze to pewnie wada aparatu.do tego foty nie chca mi sie zaladowac od popludnia jakos mi dzis komputer nie sprzyja. mysle teraz jak ominac ten problem
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzałas ten mój dodatkowy link?
|
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, odpisuje u Was. pozdrawiam
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
A mi nie odpisałaś :< Ale i tak moja wymiana z Majką nie doszła do skutku, więc nie mam dla Ciebie miniaturek
Nic innego u mnie nie wypatrzysz na pewno? W dalszym ciągu podoba mi się sporo rzeczy, na czele z meteorkami <3 Po za wątkiem mam raz wypróbowany i wyprany pędzel kabuki : )
|
|
|
|
|
#565 |
|
Rozeznanie
|
Moze cos u mnie za meteorki?
Z biodermy mam photoderm ar gdyby Cie interesowal
|
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
a co Cie u mnie interesuje za CP+? bo z shiseido chyba zrezygnuje poniewaz mam inne serum nawilzajace.
|
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, a czy ewentualnie oddałabyś 10szt Pastel White + 10szt Mythic za:
-miniature serum nawilzajacego chanel -miniatura najnowszego serum dior capture totale 1szt -miniatura kremu pod oczy chanel -miniatura kremu przciwzmarszczkowego pod oczy chanel + coś z mojego wątku jeszcze?
|
|
|
|
|
#570 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Pytałaś w u mnie w wątku o:
1. podkład Chanel Vitalumiere, kolor 20 Clair, jasny beż wpadający w żółty, pozostało ok. 65% 2. kuracja odnawiająca skórę z kwasami Clinique Turnaround Podoba mi się u Ciebie krem Clinique Moisture Surge. Oddałabyś go za podkład?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

Piszmy u Ciebie : ), bo swój zawiesiłam, ze względu na to, że stworzyłam drugi, odrębny, żeby wymienić Sexy 212 

jakos mi dzis komputer nie sprzyja. mysle teraz jak ominac ten problem