|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam na wymianę
a co z nasza wymianka? bo juz tydzien czekam i nie wiem czy mam kupowac CP+ czy moze jest szansa na wymiane?
|
|
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
robisz fotki???
|
|
#604 |
|
Zadomowienie
|
Witam, interesują mnie:
Meteoryty Mithic, również odsypki kuleczek (mam połowę opakowania i chciałabym uzupełnić), BOURJOIS - puder mineralny oraz serum Perfectionist i Kanebo |
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
ok jak ci tak łatwiej to ok... a jak coś wybiorę to ja fotki wrzucę na wizaż bo zdjęcia muszą chyba być.
majka242007@gmail.com napisz jak wrzucisz
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Zazdroszczę wyjazdu...
!!Z pewnościa będziesz potrzebować dobrego kremu z filtrem(nie zapycha nawet mnie ) z LRP. Może za odsypkę Beige chic lub winter..? |
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
majka I tura
http://wyslijto.pl/plik/1pil113scn
|
|
#610 |
|
Zadomowienie
|
puk puk
|
|
|
|
|
#611 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
znajdziesz cos mnie za ampulki radical? podobaja mi sie u ciebie tez inne rzeczy pozdr
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
To ja jeszcze ) Tak sobie pomyslałam,że zawsze wolałam większe zamianki, ale skusiłabym się na PUDER JEDWABNY, dr Hauschka- odsypkę za interesującą Ciebie odlewkę Ziaji Pro (do czystego plastik. opak. z miarą ) Daj znac ile ewent. mogłabyś odsypać... ja mogę zrobić dowolną odlewkę lub całość oddać :0
|
|
|
|
|
#613 |
|
Zadomowienie
|
czy nadal jesteś zainteresowana korektorem chanel i serum?
|
|
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze znajdziesz cos za krem pityval, superdefence clinique lub serum kanebo? Mam poza watkiem krem pod oczy nuxe nirvanesque.
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, chcialam sie przypomniejc, bo juz czekam 1.5 tygodnia na odp. w sprawie naszej wymianki
|
|
|
|
|
#616 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,to ja
Pamiętasz ?Tak sobie przeglądam wątki z powodu chorobowego siedzenia w domu i się natknęłam na Twój podpis.... i stanowczo stwierdzam,że tak daleko się wybierasz,że hej ![]() Trochę za daleko ![]() Zerknij proszę,czy coś z moich zasobów by Ci się nie przydało. Przyznam,że najbardziej pociągają mnie Twoje drogie rzeczy: serum Kanebo,serum EL... może np. zestaw Intimissimi czy Gucci by Gucci Cię zainteresuje? W poście #4 jest zdjęcie tego drugiego.Przydałby mi się też portfel (masz gdzieś zdjęcie Nine West?) Ale oprócz tych najdroższych to jeszcze puder mineralny Bourjois;pianka z Usa zwiększająca objętość,Oeparol,Pityval. .. Z Twojej listy mam trochę toniku Mild;primer mineralny z EDM (Rice),poza wątkiem mam nowiutki róż,krem apteczny przeciwzmarszczkowy.... Mam podręczniki do francuskiego (dla początkujących i gramatykę taką,że tak powiem,ogólną,dla wszysstkich ![]() Zapraszam. Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-02-10 o 09:07 |
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
co jest z tobą ??
![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- teraz zauważyłam że u siebie odpisałaś ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Podoba mnie się spodnie forever 21 levis marynarko kurteczka mango kurtka zara długa będzie coś jeszcze???
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? za:
CLINIQUE, krem-żel Clinique Moistrure Surege Extended Thirst Relief, opak. 75ml, zostało ok. 50ml, kod E48, kupiony w Bloomie's w grudniu, otwarty latem roku 2009 - CLINIQUE, krem Superdefence spf 25 (wersja dry combination), bez kartonika, opak. 50ml, zużycie nieduże widoczne na zdjęciu, kod z opakowania R68 |
|
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
czesc, powoli zaczynam do Was odpisywać. przykro mi, że się to tak rozwlekło, ale wyjechałam na parę dni z miasta. pozdrawiam zimowo
|
|
#622 |
|
Zadomowienie
|
jak uważasz, ale każdy korektor w sztyfcie jest twardawy i trzeba go nakładać trochę rozgrzanym opuszkiem palca, żeby zmiękł, albo pędzelkiem. Czyli rozumiem, że nic Cię u mnie nie interesuje, tak?
|
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
mucia, wszystko jest poza micelem i mysle ze mozemy wreszcie sie wymieniac adresami. pozdrawiam
serena. tylko te dwie miniatury mi wpadly w oko. pozdrawiam noseknosek, nic nie znalazlam. zalezalo mi na tym clinique. ddiana, jak najwieksze, ale najchetniej w samych opakowaniach. addcit/miss dior cherie. ania19, micel zgarnela moja siostra niestety. majka, wysylam wyslijto.pl ciag dalszy zdjec daissy, marigold, alphala, tompola, moniar, asik, małgosia, odp u Was lemontea, peonies niestety nic. pozdrawiam m-habibi, pisalas do mnie w sprawie kremu/serum. mi sie podobaja: szampon wella i cienie HR, w sumie to także gucci. pozdrawiam ![]() fergusson, dziekuje za propozycje, ale juz w spf sie zaopatrzylam
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
a ja?
|
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Mycha to za moje odżywki (odlewki) i ew. seriale (musisz napisać jakie chcesz i jakie sezony - im szybciej to zrobisz, tym szybciej będą
):- masło Mineral Care o zapachu grejpfruta, zużycie ok 1,5-2cm od góry, data ważności 09/2012, zdjęcia mogę wrzucić później - mgiełka wzmacniająca Farmona Radical, zużycie widoczne na zdjęciu, data ważności 05/2010 - maseczka rozgrzewająca z cynkiem Garnier Czysta Skóra, opak. 1x6ml, data ważności 04/12/2011 - maseczka odżywcza Garnier Odżywienie i Komfort, opak. 2x6ml, data ważności 11/12/2010 - JEDWAB w płynie, L’Biotica, w buteleczce, jako gratis dostałam do maseczki, długa data ważności – gdzieś mi się zapodział, ale jest - JEDWAB w płynie, Biosilk, Silk Therapy, mała buteleczka, zostało niewiele mniej niż połowa, zakupione w USA, od momentu otwarcia minęło 5 miesięcy DAX COSMETICS, Perfecta Slim, Serum koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji rozstępów, nowy, nieużywany, opakowanie 200ml, data ważności 02/2012, - EVELINE, Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki, 250ml, data ważności 10/2011, nowy, nieużywane odp. proszę u mnie
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
coś za mythic?
|
|
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
hej
Mam internetowe zdjecia portfelika na dokumenty. Niestety nie bylo identycznego wiec posluze sie 2 zdjeciami.W srodku wyglada tak (na stronie trzeba kliknac na zdjecie nr 2) http://www.sklep.wittchen.com/produc...dokumenty.html A na zewnatrz tak: http://www.sklep.wittchen.com/produc...wizytowki.html Dobralabys cos do niego?
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
ale podaj mi linka kochana
|
|
#630 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() A Ty masz w ogóle teraz czas na wymianki? Ile jeszcze do wyjazdu? Bo ja bym się chętnie jakoś spotkała - nawet niezobowiązująco - na obejrzenie różu i co tam jeszcze.... ![]() Tylko bym miała prośbę do Ciebie wielką,abyś raz kiedyś sprawdziła zapach Gucci by Gucci. To jest wersja EDT,ta jaśniejsza. A nuż Ci się spodoba (chodzi mi o to,że te flaszki ważą chyba z 5 kilo i nie bardzo mi się uśmiecha wymieniać je via Poczta Polska
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.

a interesują Cię może produkty z Biochemii Urody? Mogłabym tez zrobic jakąś odlewkę

!!
) z LRP. 

) Tak sobie pomyslałam,że zawsze wolałam większe zamianki, ale skusiłabym się na PUDER JEDWABNY, dr Hauschka- odsypkę za interesującą Ciebie odlewkę Ziaji Pro (do czystego plastik. opak. z miarą )