|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mam na wymianę
skład?
jestem u rodziców, tak że moge podac jutro, masz może cos poza watkiem?
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
A dobrałabyś sobie coś jeszcze u mnie?
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok. dzięki ![]() mam: -nowy, nieużywany dezodorant Dermedic -cienie H&M do makijażu Smoky Eyes -roll-on Garnier na opuchnięcia -1/2 opakowania 125ml trzeciego kroku Clinique DDMG -krem Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief (z 75ml zostało ponad 50ml) -nafta kosmetyczna z mikroelementami -kosmetyk do prostowania wlosów i przyspieszacz suszenia zakupione w USA -pianka zwiekszajaca obj Tressemme -jw Londa Professional -jungle kenzo elephant -escada magnetism -termalka LRP nowa część z ww. mogę się pozbyć, bo nie używam, a część jest takich ,że nie muszę, więc jakby coś Ci wpadło w oko to i tak pisz. pozdrawiam! ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- a co chciałaś ode mnie poza zestawem Iwostin? o działaniu puderków etc będę informować och, Basiulek, kusisz mnie jeszcze tymi Pastelami. A spodobało Ci się coś u mnie?
Edytowane przez paradiso perduto Czas edycji: 2009-11-11 o 19:26 |
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Oki doki, mają być dla mamy więc zależy mi na pudełeczku
Jak byś się kiedyś samego pudełka pozbywała to daj znać
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za zestaw Iwostin Capilin?
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobał mi się jeszcze peeling Dax Cosmetics oraz ew mydełko AA i maseczki Garnier
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
maseczka rozgrzewająca z cynkiem Garnier Czysta Skóra, opak. 2x6ml - maseczka odżywcza Garnier Odżywienie i Komfort, opak. 2x6ml, data ważności 11/12/2010 - maseczka rozgrzewająca z wyciągiem z ogórka Garnier Czysta Skóra, opak. 6ml, data ważności 17/11/2009 (!!!!) - maseczka glinka biała Eco Care Bielenda, opak. 5ml, data ważności 02/2011 znajdziesz coś u mnie?
|
|
#160 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej.
Interesuje mnie: Iwostin Capillin krem do twarzy (ew. zestaw) puder utrwalający Artdeco Fixing Powder Czy nie masz może jakiejś bazy pod cienie, toniku Garniera lub Biodermy Sebium na zbyciu? |
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie mam toniku garniera ani biodermy sebium. pozdrawiam! ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- niestety nic princeska. |
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze tym razem cos za superdefence?
|
|
#163 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
baaardzo podoba mi sie: - podkład La Roche Posay Toleriane kolor 10 ivory, tubka 30ml, pozostało około 70-80% (nawet nie ma tych "dołków" co się na tubce robią od wyciskania) , data ważności 11/2010
|
|
|
|
#164 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A podzielić bazą w sensie jakim?
W sumie byłabym zainteresowana tą bazą oraz pudrem ArtDeco. |
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
a jak cenowo rozkładają się tonik anti blemish i inneov? i jakie są daty waznosci? pozdrawiam cieplutko---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Mogę odcisną określoną ilość do pojemniczka. |
|
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Tonik anti blemish ma 60ml bo to jest miniatura pochadzaca z zestawu. Ale 200ml kosztuje 90zl. Inneov kosztuje okolo 90zl. Daty waznosci sa napewno jeszcze dobre. Kupilam te rzeczy jakis miesiac temu.
|
|
#167 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ja narazie podziękuję. Wolałabym jednak bazę w oryginalnym opakowaniu.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
składniki toniku zepter:
aqua, glycerin, propylene glycol, rose water, hamamelis, peg, 40 hydrogenated castor oil, echinacea angustifolia, coneflower extract, phenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, ethylparaben, butylparaben, parfum,
|
|
#169 |
|
Rozeznanie
|
w grudniu zeszłego roku, zaraz przed ostatnim sylwestrem (2008/2009)
płaciłam za nie bodajże 58 zł
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=34900032 I.Miyakke - Le Feu Light, CdG, Soir de Lune, Max Factor: FLE, 2000 Calorie Edytowane przez sentient Czas edycji: 2009-11-15 o 13:07 |
|
|
|
|
#170 |
|
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za
- podkład La Roche Posay Toleriane kolor 10 ivory, tubka 30ml, pozostało około 70-80% (nawet nie ma tych "dołków" co się na tubce robią od wyciskania) , data ważności 11/2010 - maseczka rozgrzewająca z cynkiem Garnier Czysta Skóra, opak. 2x6ml, data ważności 04/12/2011 ? odpowiedz prosze u mnie |
|
|
|
|
#171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
asik1...9
, mi u Ciebie podobają się bardzo: tonik miniatura i inneov, ale z taka wymianą albo jedna, albo druga by straciła, bo ja w sąsiedniej aptece mogę kupić inneov za 58,50 zł. A gdybym od Ciebie wyszarpnęła za Superdefense tonik i 2 opakowania Inneov, to Ty stracisz. I chyba z tej wymianki nici
|
|
|
|
|
#174 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,widzę,że jesteś
![]() Ja jestem w Warszawie do końca miesiąca;w tym tygodniu do piątku jestem +/- wolna (tzn. jestem wolna,ale nie przez cały czas ![]() To może byśmy jakoś wstępnie doprecyzowały się z naszą wymianą,bo w moim wątku ruch się zrobił wielki,i chciałabym - korzystając z okazji powyzbywać się moich kosmetyków ![]() Mi u Ciebie podoba się ten krem z filtrem z Klinika. Proponuję za niego: 5 ampułek p/wyp. Vichy (z aplikatorem) odlewki (do szklanych słoiczków po kremach) Ziaji Pro do stóp:peeling i krem 2x po 50ml (takie mam pojemniki) pod oczy: krem Oeparol AWC nowy,maseczki Dermiki,resztkę - na spróbowanie - kremu Avene, kapsułki Gal (jeden listek,czyli pół opakowania) Emulsję Plante System (mam dwie,jedna nowa,druga -10%,możesz wybrać ![]() jedno nowe masło Ziaji w czarnym opakowaniu. Co Ty na to? |
|
|
|
|
#175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dorzuciłabyś mi jakieś próbeczki jeśli masz oczywiście? pozdrawiam i czekam na odp---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Ok. To co napisałaś + wymieniamy się tymi metorkami (mythic za beige chic - 17 kuleczkami)? A znalazłabyś coś u mnie za pędzel do pudru? zrobiłam małą dokladke : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375832 Cytat:
|
||
|
|
|
|
#176 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Kulkami tak,wymieńmy się,ale to jakby osobno,tak? Tzn. 17 za 17 (odsypka).
Powiedz mi,co do emulsji PS- miałaś już ją? Ponieważ ja już nic u Ciebie nie widzę,możemy tak zrobić,że dam Ci tą używaną przeze mnie emulsję (to jest słoiczek z pompką , więc 100% higieniczny) za to dorzucę Ci oba pędzle Rossmana - do pudru i do różu,co? |
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
tak. 17 beige chic za 17 nieuzywanych moich.
a ta emulska PS-to 10% zostało, czy 10% zużyte? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() znalazłam kilka przydatnych dla mnie rzeczy. Może zechcesz się na jakieś z nich wymienić: - uniwersalny płyn do demakijażu Ziaja, opak. 120ml, zużycie widoczne na zdjęciu (pod literką 'z'), data ważności 11/2010 - kosmetyczka Clinique na szminki czy jakieś drobiazgi (długość 9cm, średnica 5cm), czysta, suwak działa bez zarzutu, trzymałam w niej własnie te szminki Clinique - puder utrwalający Artdeco Fixing Powder, opak. 10g (tzw. solniczka), zużycie mniej niż 1 cm od brzega opakowania, kod z opakowania 48A - szminka Long Last Lipstick kolor Rock Violet, kod z opakowania A38, dostałam jako gratis do większych zakupów w Bloomie's, zużycie niewielkie - lekkie zagłębienie, kolor na dłoni i ustach jest bardzo delikatny i ładnie się mieni, kolor określiłabym jako: bordo-brąz-fiolet, mogę zrobić dodatkowe fotki na życzenie |
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
a chcesz wymienić na ten LaMEr?
to interesują mnie: płyn micelarny oczyszczający 200ml - spray odżywczo-ochornny bez spłukiwania Solar Sublime, L'oreal Professionnel, opak. 125ml - krem do depilacji Veet (do skóry suchej), opak. 400 ml, użyty dwa - puder brązujący w kamieniu Sephora spf 15 (mozaika brązująca) jesteś zaintersowana? możemy negocjować;-)
MOJA WYMIANKA http://www.smaczny.wizaz.pl/forum/sh...d.php?t=620954 Edytowane przez toya2006 Czas edycji: 2009-11-16 o 22:45 |
|
|
|
|
#180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
micelu ruboril nie ma juz |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.