![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mam na wymianę
NIEAKTUALNE
ZAPRASZAM https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=447865 Edytowane przez paradiso perduto Czas edycji: 2010-07-12 o 20:39 Powód: dalsze porządki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mam na wymianę
cos u mnie za Guerlain Meteorites Mythic: mam na wymianę albo 17 kuleczek wyjętych z opakowania (NIEUŻYWANE) przełożone do opakowania zastępczego albo 58 kuleczek w oryginalnym opakowaniu z puszkiem, ale już używane przeze mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
płyn micelarny Aquaruboril IsisPharma (cera naczynkowa), 250ml, NOWY, nawet nie otwierany, data ważności 05/2013
- zestaw Iwostin Capillin (płyn micelarny oczyszczający 200ml i krem na naczynka spf 20 40ml), NOWY, nie otwierany, data ważności 11/2010 coś u mnie za jeden z nich? ![]() ![]() Poza wątkiem mogę zrobić odlewkę kremu na naczyńka: http://www.apteka-piotrkow.pl/produc...oducts_id=3084 powiedzmy 15 ml ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-10-23 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za meteoryty mithic ale te 58 kuleczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej ,moze chcialabys perfumy Emporio Armani City Glam 50/100 za meteoryty mythic?
Edytowane przez memento12 Czas edycji: 2009-10-23 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Interesują mnie ; zestaw Iwostin i róż Clinique. Może znajdziesz coś w zamian?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365480
Jestem zainteresowana: płyn micelarny Aquaruboril IsisPharma (cera naczynkowa), 250ml, NOWY, nawet nie otwierany, data ważności 05/2013 filtr Super City Block spf 40 Clinique zakupiony w Bloomingdale's, NOWY, nieużywany, nawet nie był odkręcany, opak. 40ml, bez kartonika, kod z opakowania A58 róż do policzków z zapakowanym pędzelkiem Clinique Fresh Bloom kolor 01 peony, opak. 1.8g (dostałam jako gratis również z Bloomingdale's), NOWY, nawet nie sprawdzany kolor, kod z opakowania K68 podkład La Roche Posay Toleriane kolor 10 ivory, tubka 30ml, pozostało około 70-80% (nawet nie ma tych "dołków" co się na tubce robią od wyciskania) , data ważności 11/2010 Guerlain Meteorites Butterfly Pearls 8 dużych kuleczek, wyjęte z pełnowymiarowego opakowania, kulki są świeże i pachnące, NIEUŻYWANE, z pyłkiem, przełożone do opakowania po kremie Vichy
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za meteoryty?róż clinique i maseczke??
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375315 mozesz odpisac u mnie ![]() jesli jestes z Warszawy z chęcią sie spotkam ![]() Edytowane przez dagmarrka Czas edycji: 2009-10-23 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
podobaja mi sie opakowania po kulkach guerlain ewentualnie maly roz clinique, bede wdzieczna za odpowiedz u mnie
![]() |
![]() |
#11 |
JESTEM ONA
|
Paradiso perduto
![]() Znajdziesz coś za róż i puder utrwalajacy i ew. korektor pod oczy? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373585 - to link do mojego watku edit - mam m.in. krem półtłusty Flos- lek do cery z problemami naczyniowymi ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2009-10-23 o 15:17 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
witaj, może cos u mnie za odsypkę mythic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za
płyn micelarny Aquaruboril IsisPharma (cera naczynkowa), 250ml, NOWY, nawet nie otwierany, data ważności 05/2013 - zestaw Iwostin Capillin (płyn micelarny oczyszczający 200ml i krem na naczynka spf 20 40ml), NOWY, nie otwierany, data ważności 11/2010 58 kuleczek w oryginalnym opakowaniu z puszkiem, ale już używane przeze mnie ? odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy coś w moim wątku znajdziesz? szczególnie za micel i małego maczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za:
- róż do policzków z zapakowanym pędzelkiem Clinique Fresh Bloom kolor 01 peony - Guerlain Meteorites Butterfly Pearls 8 dużych kuleczek - Guerlain Meteorites Mythic - serum na szyję, dekolt i ramiona, Nivea DNAge Zone Action Odnowa Komórek - maseczka Deep Cleansing Emergency Mask Clinique - krem Superdefence spf 25 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
ODDAM DUSZE Z WSZYTSKICH WATKÓW - WKOLEJNOSCI JAKIEJ MI ZALEZY CHCOIAZ NAJCHETNIEJ WSZYTSKO:
- róż do policzków z zapakowanym pędzelkiem Clinique Fresh Bloom kolor 01 peony, opak. 1.8g (dostałam jako gratis również z Bloomingdale's), NOWY, nawet nie sprawdzany kolor, kod z opakowania K68 - korektor pod oczy All about eyes Clinique kolor 01 light neutral kupiony w Sephora w USA, opak. 10ml, zużycie trudno ocenić- zostało więcej niż połowa (ok. 75-80%), kod z opakowania A97, - Guerlain Meteorites Mythic: mam na wymianę albo 17 kuleczek wyjętych z opakowania (NIEUŻYWANE) przełożone do opakowania zastępczego albo 58 kuleczek w oryginalnym opakowaniu z puszkiem, ale już używane przeze mnie - płyn micelarny Aquaruboril IsisPharma (cera naczynkowa), 250ml, NOWY, nawet nie otwierany, data ważności 05/2013 - termoaktywne serum wyszczuplające Eveline Cosmetics 250ml, NOWE, nidgy nie otwierane, data ważności 12/11/2011 POZA WATKIEM MAM SYPKI PUDER MINERALNY ARTDECO
![]() |
#19 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie dużo rzeczy, może znajdziesz coś u mnie?
- zestaw Iwostin Capillin - róż do policzków z zapakowanym pędzelkiem Clinique Fresh Bloom kolor 01 peony - puder utrwalający Artdeco Fixing Powder - Guerlain Meteorites Butterfly Pearls 8 dużych kuleczek - Guerlain Meteorites Mythic Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-10-23 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, wyszukasz coś u mnie za:
płyn micelarny Aquaruboril IsisPharma (cera naczynkowa), 250ml, NOWY, nawet nie otwierany, data ważności 05/2013 - korektor pod oczy All about eyes Clinique kolor 01 light neutral kupiony w Sephora w USA, opak. 10ml, zużycie trudno ocenić- zostało więcej niż połowa (ok. 75-80%), kod z opakowania A97, Zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie, podoba mi się wiele rzeczy, najbardziej: 58 kuleczek w oryginalnym opakowaniu z puszkiem.
Jeżeli nie znajdziesz niczego za meteorytki, powiedz czy w ogóle coś u mnie widzisz, to powypisuję resztę ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() róż do policzków z zapakowanym pędzelkiem Clinique Fresh Bloom kolor 01 filtr Super City Block spf 40 Clinique zakupiony w Bloomingdale's, NOWY, I jeszcze pewno bym coś wybrała ![]() Zapraszam do obu wątków ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-10-23 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Hej, interesuje mnie:
Guerlain Meteorites Mythic: mam na wymianę albo 17 kuleczek wyjętych z opakowania - róż do policzków z zapakowanym pędzelkiem Clinique Fresh Bloom kolor 01 peony, opak. 1.8g ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
znajdziesz cos u mnie??podoba mi sie kilka rzeczy....glownie meteoryty, korektor klinika i plyn micelarny... zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Znajdziesz cos za - krem Superdefence spf 25 (wersja dry combination), bez kartonika, opak. 50ml, zużycie zaledwie 1 cm od brzega opakowania, kod z opakowania R68
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie:
- puder utrwalający Artdeco Fixing Powder, opak. 10g (tzw. solniczka), zużycie mniej niż 1 cm od brzega opakowania, kod z opakowania 48A oraz oryginalne pudeleczko po meteorkach z meteorkami lub bez nich ![]() zajrzyj do dwoch watkow
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze cos u mnie za krem clinique lub mythic w opakowaniu?
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
wpadlo mi w oko:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.