|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :)
Chyba najwięcej komplementów usłyszałam pachnąc.... Kasztanem YR
|
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Myffinka jagodowa Demeter skomentowana przez mojego Tż-ta (po uprzednim poinformowaniu go, że będę pachnieć jagodzianką
"Ooo... faktycznie jagodzianka! Zaraz Cię zjem i tyle z tego będzie...". Muszę dodać, że jagodzianki to jego ulubione bułki słodkie
|
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
Muszę się znów pochwalić, bo nieczęsto ktoś komplementował mój zapach. Jako, że jestem "w ciągu" des Merveilles codziennie sie obficie zlewam - tak na zmianę, raz eau raz elixirem. Wcześniej zauważano i pozytywnie oceniono eau, a dziś dziewczyna z recepcji przyniosła mi korespondencję i stwierdzia "ależ pani przepięknie pachnie. Czuję ten pani zapach od rana"
(dzis był elixir). Potem wszedł kolega i stwierdził "ale super pachniesz". Naprawdę się dziwię, bo wg mnie nie jest to zapach łatwy, lekki i przyjemny i nie spodziewałam się, że wśród wielu moich pachnideł akurat ten zbierze najwięcej komplementów.
Edytowane przez agnieszka1970 Czas edycji: 2010-09-23 o 18:45 |
|
|
|
|
#634 |
|
Rozeznanie
|
Wchodzi koleżanka.
- Co tu tak ładnie pachnie? - obwąchuje wszystkie szyje po kolei, po czym z wyrzutem w głosie: - To TY!!! W sumie raczej trochę taki pseudo-komplement, no ale na siłę można uznać, że pachnę. Ładnie.
|
|
#635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obie kompozycje są obiektem moich westchnień. Nie mogę się jeno zdecydować, czy zakupić na początek elixir, czy eau. I żeby nie było, że nie na temat... Jestem pewna, że nosząc eau des Merveilles przemyciłaś jesienią złocistą nostalgię późnego lata. (w razie wątpliwości - to komplement był )
|
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zadomowienie
|
Jestem pewna, że nosząc eau des Merveilles przemyciłaś jesienią złocistą nostalgię późnego lata.
(w razie wątpliwości - to komplement był )[/QUOTE]Bardzo dziekuję - piękny komplement Ja też nie wiedziałam od którego zacząć i czekałam na okazję na allegro - pierwsza trafiła się Eau w dobrej cenie, potem był Elixir |
|
|
|
|
#637 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawa jestem, czy jak nosi się na zmianę Eau i Elixir, to wyczuwa się jeszcze nuty zapachowe tej pierwszej? Wszak Elixir bardziej mocarny jest.
|
|
|
|
|
#638 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj zostałam obdarzona miłym komplementem od pani z biblioteki - pierwszy raz ktoś obcy skomplementował zapach moich perfum, a były to Burberry Brit edp
|
|
|
|
|
#639 |
|
Konto usunięte
|
Kilka lat temu jakiś mężczyzna idąc za mną, powiedział, że pięknie pachnę. Był to zapach Jill Sander Sensation. Pamiętam też, jak kiedyś kolega siedział na zajęciach z nosem w moim szaliku. Pachniał Gucci Rush. A wczoraj koledze spodobała się Medea Carli Fracci na moim nadgarstku, którą muszę mieć
Edytowane przez 201605061003 Czas edycji: 2010-09-26 o 12:17 |
|
|
|
|
#640 |
|
Winter is coming
|
od faceta.o flowerbomb, że pachną watą cukrową
Przyjmuję to za komplement, bo jak na razie to wszystko mu pachniało choinką samochodową
|
|
#641 |
|
Raczkowanie
|
Komplementowane:
amor amor angel sexy 212 (sama nie wiem dlaczego kupilam )versace bright crystal la perla j'aime la nuit Dzisiejsza reakcja mojej babci na Alien - męskie ![]() no jak męskie, pytam?
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Maz na mnie pachnaca Amethystem - Durbano:
"O... wreszcie taki zapach jaki lubie!" (i co mam poczac z reszta kolekcji?? )
|
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Tydzień temu bardzo duże zainteresowanie mojej cioci wywołało mężowe Tobacco Vanille
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
od kolegi z pracy " ooo chyba dziś po pracy idziesz wyrywać jakieś ciacha"
za NU EDT
|
|
|
|
|
#645 |
|
Zadomowienie
|
Od własnej, prywatnej córki:
- Fuj, mamo! Pachniesz zniczami, cmentarzem i trupem. Umyj się. ![]() Tak działa magia Black Tourmaline
|
|
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się podzielić moim oburzeniem! Mój chłopak, który nie oszalał jeszcze na punkcie żadnych moich perfum (wszystkie są "ładne", albo "mogą być", "te twoje perfumy wszystkie pachną tak samo"
) ostatnio przegiął! Miałam nadzieję, że znalazłam zapach, który "powali go na kolana" i cała happy, z należną czcią podałam mu do powąchania moją cudowną Dolce Vitę,a on......! Skrzywił się lekko i powiedział: "No....nie są to twoje najładniejsze perfumy" a ja na to: "JAK TO?!? TO PRZECIEŻ DOLCE VITA!!!!" nie zaczaił niestety,że trzeba się zachwycać |
|
|
|
|
#647 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć muszę przyznać, że mój TŻ na DV reaguje bardzo pozytywnie ![]() choć w sumie on na wszystkie zapachy tak reaguje i twierdzi, że to nie jest zasługa perfum ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
my się chętnie zaopiekujemy nimi
|
|||
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Biegam sobie po jakimś supermarkecie pomiędzy regałami, w pewnym momencie zatrzymuję się, coś tam poszperac na regale. Stoi babeczka obok i nagle:
ona - "przepraszam bardzo - yyy- ale Pani pachnie" i ta jej mina... ja - " co, nie podoba się Pani..." - oznajmiam z zaciekawieniem ona - " ależ nie, właśnie mi się bardzo podoba, niech Pani mówi, co to i to szybko" ja "ale to yyy... taki unikat, ciężko go dostac" ona: "dobra, dobra, wiem, że nie chce Pani powiedziec, ale ja będę używac w innych miejscach niż Pani, mów Pani gdzie i lecę kupic ![]() ja - "Cieszę się, że Pani się podoba. Miłego dnia." Szybko zawinęłam się i poleciałam dalej. Jakbym zaczęła tłumaczyc o odlewkach na Wizażu, pewnie i tak by mnie nie zrozumiała ![]() Chodziło o Winter Delice
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś wypachniona DKNY Be Delicious Night wybiegam z akademika a pani portierka mnie zatrzymuje i mówi, że ładnie pachnę. "Z resztą pani zawsze ładnie pachnie
Ale dziś wiem co to za zapach, bo moja córka ich używa" Pani trochę literki w nazwie DKNY poprzestawiała, no ale... Miło było usłyszeć komplement, a tym milej kiedy kobieta grubo po 50-tce rozpoznaje zapachy i nie jest perfumomaniaczką
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby nie było oftopa - zostałam dziś w pracy skomplementowana: "ładne ma pani perfumy, takie cytrynowe" - a to była allure EDP; jak mi jeszcze raz ktoś powie że pachnę cytrynką w Allure, to przestanę je nosić
|
|
|
|
|
|
#651 |
|
Rozeznanie
|
Hehe, chyba wiem już czego użyję na Halloween
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh to z moim nie jest tak zle jemu sie wszystko podoba ale niestety jeszcze nie znalazlam takich, ktore by go powalily na kolana![]() moj ojczulek kiedys tylko cie dlugo zastanawial czy hugo bossy pozostawione przeze mnie w pokoju to nie jego jakies meskie a to byly femme!
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak zwykle zostałam skomplementowana za Kenzo Amour. Nie sądziłam, że aż tylu osobom będą się podobać.
|
|
|
|
|
#654 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Padłam dziewczyny z tych "komplementów" Ja od kolegi z pracy usłyszałam "mmm co to tak łanie pachnie, umyłaś się czy nowe perfumy?
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Akcja : gabinet ginekologiczny
Ja: na samolocie Pani ginekolog : wiadomo gdzie ooo czuje ze uzywa Pani moje perfumy , ja :tak?, na co Pani ginekolog - no to sobie dzisiaj razem slicznie pachniemy , najładniej w całej przychodni ...to sobie skomplementowala przy okazji sama siebie D&G The one
|
|
#656 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#657 |
|
Przyczajenie
|
Komplementy slysze non stop uzywajac :
Coco Chanel Mademoisele moje ulubione Giorgio Armani She A moj facet uwielbia Angel Innocent |
|
|
|
|
#658 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#659 |
|
Konto usunięte
|
mój mężczyzna po wąchnięciu nadgarstka: w końcu pachniesz jak kobieta, a nie te czekolady (dark extacy) czy inne jakieś tam
tak podsumował Royal Muska ale jak usłyszał ile te perfumy kosztują to stwierdził, że ja to robię specjalnie, że ładne to drogie
|
|
|
|
|
#660 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj obcy facet w sklepie stal kolo mnie wzdychal i powiedzial: "Ale pani pieknie pachnie.."
a mialam na sobie midnight poison
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

)

) ostatnio przegiął! Miałam nadzieję, że znalazłam zapach, który "powali go na kolana" i cała happy, z należną czcią podałam mu do powąchania moją cudowną Dolce Vitę,a on......! Skrzywił się lekko i powiedział: "No....nie są to twoje najładniejsze perfumy"
a ja na to: "JAK TO?!? TO PRZECIEŻ DOLCE VITA!!!!" nie zaczaił niestety,że trzeba się zachwycać