|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :)
Paco Rabanne- ultraviolet chce mojemu kupic bo mu sie podobaja
ale to faktycznie jest dosc specyficzny zapach malo komu sie podoba
|
|
|
#722 |
|
Konto usunięte
|
Mi się bardzo podoba Ultraviolet. Mam, używam, na tę porę roku w sam raz. Choć z takich wyrazistych wolę Black XS.
Nawet kiedyś jakiś komplement za nie dostałem Damska wersja też mi się podoba. |
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
no zapach ladny- ale jak sie pytalam znajomych to malo komu przypadl do gustu
chociaz wiadomo, ze na czlowieku lepiej pachnie i tez roznie reaguje ze skora
|
|
|
#724 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiejszy mój zakup Guerlain Insolence edt
wypsikałam sie nim do pracy w ramach testu i byłam w szoku piec moich klientek w róznym wieku pytalo mnie czym tak pieknie pachne bo one jeszcze nie spotkaly sie z tak innym zapachem byłam baardzo zdziwiona używam przeróżnych perfum i cos takiego zdarzyło mi sie pierwszy raz,ale to bardzo miłe
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja natomiast kilkakrotnie byłam chwalona i pytana czym pachnę - za wersję edp |
|
|
|
|
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj dostałam komplement, że tak powiem, ogólnoperfumowy
Kuzyn mojego TŻ (na imprezie, ciut wstawiony co prawda ) wyznał mi, że "mam najśliczniejszy gust jeśli chodzi o perfumy" Jeśli o zapachy chodzi, to trochę mojego TŻ "ucywilizowałam", upolowałam to i owo i nabytki te bardzo się kuzynowi spodobały, szczególnie L'Homme YSL pod niebiosa wręcz wychwalał...
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
Najwięcej komplementów od kobiet dostałam pachnąc Winter Delice a mój mąż słowami: "Ładnie pachniesz - co to?" zawsze trafia na Słonika Kenzo. Żadne inne nie rzucają mu się w nos.
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj koleżanka przechodząc obok mnie pachnącej Amour de Cacao powiedziała: "Oooo...jak ty coś ładnie jedzeniem pachnie!".
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś od kontrahentki usłyszłałam "śliczne perfumy, czym Pani pachnie?"
za Amorka Tentation |
|
|
|
|
#730 |
|
Zadomowienie
|
hurtowo - ostatnimi czasy:
Czarny Turmalin - po uprzednim obwąchaniu mnie wywołał w mojej przyjaciółce dziką chęć zanabycia całej flaszki a nie mówiłam, że to działa na kobiety ![]() Ambra Extreme - w odwiedzinach u babci zrobiła furorę, moja ciocia chodziła za mną "w ogonie" co by się nawdychać ![]() dodam tylko, że ciocia z reguły goni wszystkich zbyt intensywnie pachnących Szpilkówna - hmmm... baaardzo zmysłowa reakcja - męska
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj dwukrotnie od tej samej osoby - ordynatora szpitala - za klasycznego Aliena z prośbą podania nazwy perfum i marki
Ma dobry gust bo Alien piękny jest |
|
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostałam kiedyś komplement do faceta, który bardzo mi się podobał i nadal podoba. To bardzo wymagający typ, którego trudno zadowolić. Przytulił mnie powąchał moich włosów i powiedział: "pachniesz ciastkami" to było o Guerlain Insolence
.
|
|
|
#733 |
|
Guerlain Lover
|
Ostatnio jakoś nazbierało mi się parę komplementów:
wpłacałam pieniądze do banku i podałam pani, która mnie obsługiwała dowód, a ona powiedziała: ale pani ma piękne perfumy... chodziło o Shalimar, które akurat testowałam a na pasterce koleżanka do mnie: "ale się wypsikałaś" o J'aime - ona uwielbia te perfumy
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie wczoraj skomplementował Tata za Angela
byłam w szoku bo on rzadko sam z siebie komplementuje perfumy (jak mu nie podetknę nadgarstka pod nos i nie zapytam "ładne?" :P ), a wczoraj jak wysiadaliśmy z samochodu, to powiedział do mnie: "O, te perfumki to masz fajne"
|
|
|
|
|
#735 |
|
Wtajemniczenie
|
Muszę się tu wpisać bo to, że ktoś zauważył, że w ogóle czymś pachnę to po prostu święto
Chyba drugi raz w życiu usłyszałam komplement na temat moich perfum (a pachnę codziennie żeby nie było) Stałam obok chłopaka (który pracuje u nas od roku i nie odezwał się do mnie jeszcze chyba ani razu) i szperałam w papierach. Gdy już odeszłam krzyknął za mną tak głośno, ze było go słychać chyba wszędzie - "ale ładnie pachniesz" A to były Molekuły
|
|
|
|
|
#736 |
|
Konto usunięte
|
Dałem do powąchania koledze z pracy Platinum Egoiste, który uparł się żeby mu znaleźć Aqua Mat Masakiego, bo nie ma lepsiejszych. Zaniemówił, a po chwili odkupił ode mnie miniaturkę. Do końca dnia pracy obwąchiwał nadgarstki i robił oczy w 5 zł z wrażenia.
To dopiero reakcja. O Aqua Mat więcej nie wspomniał
|
|
|
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
hmmm, tak mi sie przypomniało.. nie wiem co to za zapach ale na ćwiczeniach z mikro pani magister taki intensywnie pachniała piernikiem że normalnie bleee nie mogłam juz...
a na lolite lempicką ostatnio usłyszałam zwykłe" kto tak pachnie?", w święta mój brat orzekł ze komuś chyba pachną włosy( w pięć osób obok siebie oglądaliśmy zdjęcia , jeden przez drugiego)... ogólnie za lolite słyszę zazwyczaj "kto tak sie wyperfumował?", a i mam w zwyczaju szybko chodzić i często zauważam jak kogos mijam że chyba zastanawia się nad zostawinoym przez mnie "ogonem", jeden chlopak dość konkretnie sie za mną obrócił ![]()
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
poldek 86 o jaką Lolitę chodzi tę tradycyjną?
|
|
|
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
Zaaplikowałem na siebie odpsikaną w Quality, próbkę Fumidusa i poszedłem do pracy. Nikt raczej nie pozostał obojętny na ten zapach, ale jedną opinię zapamiętam do końca życia:
„Pachniesz jak seks w wilgotny, mglisty ale ciepły listopadowy dzień, w starym brzozowym lesie” Powaliła mnie sugestywność tej opinii, a na dodatek koleżanka, która ją sformułowała, jest przecudnej urody…
|
|
#740 |
|
Przyczajenie
|
niektóre z Was dostają takie piekne komplemety,az sie wzruszylam,na przykład tym powyzej.ja dostane tez ladny komplement typu "pachniesz jak gwiazda",owszem ale tylko jak wroce wypsikana z perfumerii,nigdy jak sie popsikam swoimi;-/
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
po midnight poison moj mąż powiedział:
kochanie pachniesz sexem fakt,że zdarzyło mi się pare razy skropić przed pójściem do łózka- pewnie stad to skojarzenie
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
hę? prosimy o rozwinięcie tematu
|
|
|
|
|
#747 |
|
Zadomowienie
|
moja-droga-ciekawska-lady-poison
![]() no wiesz, to było trochę jak na kiczowatym filmie: on cały wieczór wodzi za nią wzrokiem i gdy w końcu chwyta ją w ramiona zastyga na chwilę i mruczy: ten twój zapach! ty zawsze pięknie pachniesz.... a ona kokieteryjnie przechyla głowę by odsłonić szyję ![]() dalej nie ma co rozwijać bo obecnie sytuacja się zwinęła
Edytowane przez selya Czas edycji: 2011-01-09 o 20:01 |
|
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio nie pachniałam więc komplementów za zapach brak ( a tak w ogole to z reguły nie slyszę nic bardziej wyrafinowanego niż ładnie pachniesz - a jak słyszę to tu napiszę) , ale nie mogę się powstrzymać i muszę tu napisać jakim uroczym anty-komplementem poczęstował mnie wczoraj mój uroczy TŻ "Wyglądasz jak dziecko z porażeniem mózgowym" Dodam tylko, że jestem chora, leżałam na łóżku i patrzyłam jak wchodzi do pokoju. Tekst ten wywołał dziki atak śmiechu co poskutkowało jeszcze dzikszym atakiem kaszlu przepraszam za OT |
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia
|
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
i moj
![]() przytoczę niektóre: zapach nie podoba się - "pachniesz jak sześćdziesiątka w windzie w brązowej garsonce" zapach oklepany, pospolity (oczywiście w mniemaniu TZta) - "pachniesz Twoim Stylem" (wspomnienie z czasów gdy masowo dołączali perfumowane strony) zapach się podoba - "pachniesz jak ... i tu marka luksusowego auta - lecz taki komplement najtrudniej uzyskać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.

ale to faktycznie jest dosc specyficzny zapach

Kuzyn mojego TŻ (na imprezie, ciut wstawiony co prawda
Jeśli o zapachy chodzi, to trochę mojego TŻ "ucywilizowałam", upolowałam to i owo i nabytki te bardzo się kuzynowi spodobały, szczególnie L'Homme YSL pod niebiosa wręcz wychwalał...

marzenie