|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Który zapach wybrać - mikołajkowy dylemat
|
|||
| CHANCE |
|
10 | 24,39% |
| ALLURE |
|
13 | 31,71% |
| MADEMOISELLE |
|
18 | 43,90% |
| Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miss Dior Cheri, Amarige, Organza, Amor Amor pomóżcie mi proszę szukać dalej!!!
Oblique rwd- jak to określiła jakas wizażanka to jakby taki "Wiśniowy Angel", oraz Lolota edp jak polecaliscie, mocne, słodkie, bardzo trwałe
.
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miss Dior Cheri, Amarige, Organza, Amor Amor pomóżcie mi proszę szukać dalej!!!
Mocne i słodkie...
Tumulte Lacroix, Rouge&Noir Eisenberg, Gucci Eau de Parfum, In Black del Pozo, L'Instant de Guerlain, Apparition Ungaro, Cinema YSL
|
|
|
|
#1683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przypomiała mi sie moja dzisiejsza rozmowa z koleżanką, tez bardzo mnie rozsmieszyła... Pozwole sobie skopiować... Monika (19:38) ja mam teraz crowford Ja (19:38) i co andrzej cos ci kupił Monika (19:38) i fajnyt zapach ale nie czuc go Ja (19:38) aha Ja (19:38) jaki? Monika (19:38) condy crouford Ja (19:38) co? Ja (19:38) to jakas podroba Ja (19:39) ? Monika (19:39) cindy? Monika (19:39) a dlaczego tak uwazasz? Monika (19:39) to tester jest Ja (19:39) no condy crouford Monika (19:39) condy crowford Monika (19:39) cindy Ja (19:40) to 100% podrobka Ja (19:40) bo przekrecona nazwa Monika (19:40) nie to tester wiec nie podróbka Monika (19:40) [IMG]file:///C:/Program%20Files/Gadu-Gadu/emots/1/zly.gif[/IMG] Monika (19:40) ja źle napisałam Ja (19:40) a Ja (19:40) no jakas condy[IMG]file:///C:/Program%20Files/Gadu-Gadu/emots/2/lol.gif[/IMG] Ja (19:40) bo poodrobki przewaznie maja zmienione nazwy Ja (19:41) jak np chantal no 5 zamiast chanel, Miami Cambel itp Monika (19:41) źle trafiałam w klawiature...
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
A może Hypnotic Poison Diora albo Słonik Kenzo?
Dreamer - fajna rozmowa, też czasem mi się zdaża tak mieszać
|
|
|
|
#1685 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Escada Magnetism czy Baby Doll - jak myślicie?
Stawiam na Escadę. Trwała do bólu, intensywna, ciekawa, z charakterem. Baby Doll lubię średnio (a mam 2 flakony). Nietrwałe i trochę "z minonej epoki".
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie ESCADA
I jeszcze mi się nie znudził. To są jedne z nielicznych perfum do któych mój nos się nie przyzwyczaił i cały czas je na sobie czuję. Mojemu TŻ się baaaardzo podobają. Faktycznie coś magnetycznego w sobie mają![]() O Baby Doll się nie wypowiadam bo nie znam
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Powinny Ci sie spodobac Dior Addict EDP, Wish Chopard, Lolita Lempicka EDP, L Lolita Lempicka, Insolence Guerlain, i jak juz sama napisalas Euphoria CK
![]() Dreamer, zabojcza wymiana zdan ![]() ![]()
|
|
|
|
#1690 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: L de Lolita czy Belle en Rykiel?
Cytat:
L to zapach, który mnie zachwycił, a to nieczęsto się zdarza. Przywodzi na myśl Casmir i waniliowe pola, doprawione odrobinę pierniczkiem i - zapachem dzieciństwa... Kupiłam flaszeczkę, by spryskać się nimi po kąpieli, poczuć błogość, spokój i absolutne bezpieczeństwo. Dziś spałam jak anioł, otulona wyperfumowaną L pościelą
|
|
#1691 |
|
Zadomowienie
|
Głosuję za L. Jest mniej trwały ale za to nie brak mu orginalności.
Za to belle trwałe ale nijakie. |
|
|
|
#1692 |
|
Zadomowienie
|
Stawiam na Baby doll. Od escady boli głowa, za mocno, za słodko, za dużo migdałów i wanilii. A baby doll są naprawdę urocze i teraz już mało kto nimi pachnie.
|
|
|
|
#1693 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Co pod choinkę?? Pomożecie? :)
Nie moge się na nic zdecydować
Szukam czegoś cukierkowego, słodkiego ale juz nic z Diora, nie Angela, nie Kenzo i nie Lolity...
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
"L" bardzo przytulne i rozgrzewajace zima
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy perfum na promie z Niemiec
Kobiety...bo już go pakuję. I nadal nie wiem czy moge liczyć na jakieś pachnące cudo czy nie
|
#1696 |
|
Wtajemniczenie
|
Ennko, zapewniam Cię, że możesz
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki eiri
Mam jeszcze tylko pytanie pomocnicze. Jak ostatnio mój TŻ płynął Steną to tam był normalny sklep i mi kupił. Niedawno płynął jego kolega z Niemiec i miał nam coś kupić, ale nie kupił bo twierdził, że nie było tam sklepu tylko takie fotele jak w samolocie i nic więcej (chyba,że kręcił bo mu się nie chciało kupić). Z drugiej strony jak latałam samolotami to na pokładzie stewerdesy z wózeczków sprzedawały perfumy. I teraz może mam powiedzieć TŻtowi,zeby wózka szukał, czy jak? Czy musi być sklep i koniec? Zeby mi się nie wykręcił
|
#1698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.scandlines.de/en/catering/shop/main.htm Na Stenie są na 200% sklepy, mam dowód w postaci paru flakonów, z wózka ich nie brałam A wiadomo, którym promem płynie? Jeśłi Steną Baltica, to mogę mu mapkę narysować ![]() Na Polferries też są sklepy ![]() Nie ma szans, musi Ci coś kupić ![]() ![]()
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie odbiera.Nic to...dałam mu do przeczytania ten watek, żeby się sianem nie wykręcał trzymajcie kciuki
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Miałaś rację, miałaś rację!!!! Dzwonił i kupił
![]() HURRAAA!!!!
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Golgie
Jak to dobrze, że to właśnie Ty o to pytasz! NOA kupił![]() Teraz mam tylko fleur na stanie to mi białą myknął
|
#1703 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo się cieszę!
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
No to mam! Moja NOA cudowna
![]() Tylko muszę Wam się jeszcze wyżalić....jeszcze mi coś kupił! Ale nie chce mi powiedzieć co, bo to pod choinkę!!! I jak ja mam teraz wytrzymać do świąt!?
|
#1706 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapytaj go, co z Mikołajkami
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze eiri! Genialny pomysł
zawsze bliżej!Pytał mnie o NOA niebieskie...ale to raczej nie to...oj!
|
#1708 |
|
Przyczajenie
|
Hej Słoneczka
Mam pytanie, które perfumy Waszym zdaniem byłyby lepsze? [wiem, że to kwestia gustu, ale mi się podobają tak samo, a muszę wybrać i się waham, bo jednak troszkę kosztują ]"Angel" Thierrego Muglera ![]() czy "Amor Amor" Cacharela?
|
|
|
|
#1709 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Angel Muglera czy Amor Amor Cacharela?
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Angel Muglera czy Amor Amor Cacharela?
Malwinko.
Nie wiem, czy jest sens się w ten sposób pytać, co wybrać. Każdy ma inne upodobania; każdy w jakiś sposób doradzi - ale co Ci to da? Sądzę że nie ma co się zdawać na decyzję osób trzecich; to musi być Twoja decyzja, bo to Ty będziesz używać tych perfum - i to nie raz, czy dwa. Testowałaś już oba zapachy? Nosiłaś je na skórze przez dłuższy czas? Masz pewność, że się nie zmieniają, że są trwałe i dobrze się w nich czujesz? Przejdź się po perfumeriach, sprawdź czy może w związku ze zbliżającymi się świętami nie wypuszczono żadnych zestawów z tymi zapachami... Weź też pod uwagę, że oba zapachy są bardzo popularne - czy nie będzie Ci na dłuższą metę przeszkadzać, że jakaś laska obok Ciebie będzie pachnieć tymi samymi perfumami?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.

.

Szukam czegoś cukierkowego, słodkiego ale juz nic z Diora, nie Angela, nie Kenzo i nie Lolity...