|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Który zapach wybrać - mikołajkowy dylemat![]() |
|||
CHANCE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 24,39% |
ALLURE |
13 | 31,71% |
MADEMOISELLE |
18 | 43,90% |
Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomóżcie mi znaleźć perfumy!
Właśnie dzisiaj wąchalam Baby Doll, są ładne, ale nie dla mnie. Chcialam też powąchać nowego Bossa, ale nie bylo testera. Tak na marginesie, te babki z Sephory czy Douglasa chyba nie znają się za bardzo na perfumach, bo ile razy poproszę o pomoc to wychodzę z bólem głowy. I zawsze proponują nowe zapachy, nie wiem czy tak im każą czy co? Zdenerwowalam się, bo już tak długo szukam swojego zapachu i nic
![]()
#1742 |
Wtajemniczenie
|
Może sprobuj Jette Joop, Lacoste Inspiration, Noa Perle Cacharela...
![]()
#1743 |
Zakorzenienie
|
Inspiration też już wąchałam, ale one są zbyt intensywne i jest w nich coś takiego, co mnie drażni. Noę też wąchałam i nie podoba mi się. Natomiast Jette nie wąchałam i koniecznie muszę go wypróbować.
Zauważyłam też, że z tych nowych perfum żadne mi się nie podobają, te wszystkie nowości są dla mnie intensywne i duszące. Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje to czekam na wasze rady.
#1744 |
Zadomowienie
|
Dot.: szukam perfum... - prośba o pomoc
Przede wszystkim bardzo dziekuję Wam za wszytskie propozycje zapachów. Dwa dni wąchałam je wszystkie
![]() Bardzo przypadl mi do gustu: In Love Again - Jasmin Etoile (edycja limitowana),. (ach ta czarna porzeczka, jest w nim wyczuwalna, ale nie taka "pocukrzona" ![]() Niestety jest on tylko w opakowaniu 100ml, w zwiazku z tym jest dość drogi. Panie probowały mi pomóc wyszukać jakiś podobny zapach proponując: Love, Love oraz Escade, jednak one są dużo bardziej kwiatowo-słodkie. Może znacie coś podobnego do In Love Again - Jasmin Etoile?
#1745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z kolejnej wizyty w perfumerii, wąchałam Jette i Eclat'a. I w sumie jeden z nich mógłby być, tylko nie wiem który, bo nie pamiętam, który nadgarstek czym został popsikany
![]() Ale jeszcze was pomęczę i może jeszcze któraś z was poda mi jakieś takie delikatne perfumy. Za wszystkie propozycje bardzo dziękuję.
#1747 |
Raczkowanie
|
A próbowałaś Eau de Parfum Gucci II ? Jak pisała Kasiulka?
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
Zakorzenienie
|
Tak próbowałam i to nie to. Zaczynam się zastanawiać nad tym czy zapachy typowo kwiatowe są dla mnie. Dziś wąchalam Pure Jill Sander i Truth CK i parę innych
![]() I jeszcze raz dzięki za wszystkie propozycje, bo to naprawdę ułatwia zadanie. Czekam na dalszą pomoc.
#1749 |
Rozeznanie
|
dla mnie delikatne sa zapachy Clinique np. Happy czy Happy to be, poza tym Noa Cacharela,sa rozne "wersje", Escada jest lekka. moim ulubiencem od lat jest Le monde est beau Kenzo, jest lekki, kwiatowo-owocowy i ma wyczuwalna, fajna nute bazylii, osobiscie uzywam go tylko latem ale moze Tobie sie spodobaja.
#1750 |
Zakorzenienie
|
Escady nie podobają mi się. A Clinique coś wąchałam i to było chyba właśnie Happy i też nie bardzo mi podszedł. No cóż pozostaje szukać dalej.
#1751 |
Wtajemniczenie
|
jakis czas temu używałam Truth Calvina Kleina , obecnie mam Summer Day Cindy Crawford / ładny ,kwiatowy zapach/ i Not For Everybody - Bruno Banani. Może spodoba ci się któryś z nich?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1752 |
Przyczajenie
|
![]()
drogie wizażanki!
przyszła kolej na mnie - proszę Was o pomoc. Jak myślicie które z nich wybrać: joop jette czy może ultraviolet?? które bardziej pasują na zimę, które się dłużej utrzymuja. Napiszcie swoje opinie. mam nadzieje, że pomożecie mi się na któreś z nich zdecydować. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Raczkowanie
|
Dot.: paco rabanee czy joop??
na pewno za bardzo nie pomoge bo bede w tym wypadku bardzo stronnicza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Przyczajenie
|
dzięki dziewczyny!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byc może otulający byłby By Night Jette.
![]() |
#1757 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ultraviolet czy Jette Joop?
Cytat:
Nasze opinie poznasz w odpowiednich wątkach poświęconych obu zapachom: - Ultraviolet Paco Rabanne - Jette Joop Tu natomiast jest co nieco o perfumach, o których wspomniała Roz-ter-ka: - By Night Jette Joop
![]() |
#1758 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ultraviolet czy Jette Joop?
dziękuje demoniku i przepraszam za kopiowanie wątków
|
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezent! Proszę o pomoc w wyborze!
Może mi także pomożecie
![]() Mama na listę do Św. Mikołaja wpisała perfumy, ale... nie podała żadnej konkretnej nazwy... Do tej pory nie miała niczego z wyższej półki, dlatego też chciałabym coś jej zafundować.... Ale, że ja też na perfumach się nie znam... swoją przgodę dopiero zaczynam. Proszę o pomoc: Opis jaki udało mi się wyciągnąc to świerze, delikatne, ale zarazem z nutką zaczepności, aby czuć się jak po wyjściu z kąpieli ![]() Macie jakieś propozyje ? ![]()
![]() |
#1760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niżej wklejam link do opisów: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...hp?produkt=993 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Przyczajenie
|
Perfumy dla niej - prosze o rade
Czesc,
Tak juz sie ulozylo, ze od kilku lat jednym z prezentow jakie daje swojej narzeczonej na gwiazdke sa perfumy. Do tej pory zawsze udawalo mi sie jakos dyskretnie dowiedziec jakie jej sie podobaja i jakie lubi - w tym jakos nie ![]() Kilka przykladow perfum, ktore lubi moja narzeczona to Dolce Vitae, Indian Summer, Cacharel (Amor Amor), Tommy Girl i Naomi Campbell. Bylbym Wam bardzo wdzieczny, gdybyscie mogly (mogli) zaproponowac zapachy w tonie podobnym do tych wymienionych. Pozdrawiam, Rafal |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Armani kojarzy się z czystością i swieżoscią prania... AtB ma w sobie oprócz świeżosci pewną zaczepność ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy dla niej - prosze o rade
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zadomowienie
|
Pomęczę Was jeszcze troche, jeśli można
![]()
Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2006-12-08 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Stiill J.Lo -Jette Joop -Lacoste Pour Femme(tzw. beżowe ![]() no i jeszczeAmor Amor Elixir Passion(mniej słodka,bardziej gorzka wersja Amor Amor) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Raczkowanie
|
a może Bulgari "the rouge"? jest gorzkawe na początku taką dławiącą goryczką a później robi się taki... hm różany?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
Splendor czy Green Tea Spiced EA?
Zawsze miałam ochotę na green tea spiced ale ostatnio bardzo mnie zaintrygował splendor. Przy okazji obniżek w rossmanie poszłam go kupić, ale nigdzie go już nie ma
![]() Może go zamienić na splendor właśnie? A może nie? NIe znam tego zapachu ale tak mi jakoś tęskno oko ucieka w jego stronę. Tylko mi nie mówcie, żebym go sobie kupiła bo już mam dośc! Zresztą i tak już go nie ma a solennie sobie przysięgam ,że już nie zajrzę do gazetki rossmana ![]() Porównajcie mi proszę oba.
#1769 |
Konto usunięte
|
Dot.: Splendor czy green tea spiced EA?
Miałam oba zapachy,splendor jest mocno kwiatowy,a spiced tea taki troche jakby meski(koloński).
|
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Splendor czy green tea spiced EA?
który bardziej trwały?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.