|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Który zapach wybrać - mikołajkowy dylemat![]() |
|||
CHANCE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 24,39% |
ALLURE |
13 | 31,71% |
MADEMOISELLE |
18 | 43,90% |
Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
BAN stały
|
Dot.: Doradzcie laikowi :) chce jakiejs zmiany!!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w sumie sama sie troche prosilam....wiec odciazam Wam nieco sumienie ![]() ![]() ![]() a w ogole to chyba zaczne sie czaic na Innocenta ![]() a pomyslec, ze kiedys dwa flakoniki uwazalam za nadwyzke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no pewnie, że okropne ![]() ![]() a Hermes ma jeszcze jeden ogródek - Un Jardin en Mediterranee, też piękny, choć więcej w nim "zielska", chyba mniej osób go lubi ![]() to czekamy na sprawozdanie z kolejnej wyprawy do perfumerii ![]() 2 flaszki, to prawie jak żadna, ciekawe ile będziesz miała za kilka miesięcy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale patrzac na tempo w jakim robie postepy ( od wyprawy w zeszly piatek z Aaliyah po moje Moschino mam juz dwa nastepne i cztery mini) mozna sie spodziewac, ze niedlugo dobije do sredniej na tym forum ![]() A Hermesy przetestuje jeszcze w tym tygodniu, dzieki za ''cynk'' ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, moja droga, juz się od tego nie uwolnisz, będziesz chciała więcej i więcej, więcej testowania, więcej kupowania, więcej forum...GAdanie i czytanie o perfumach będzie Cię tylko nakręcać. Będziesz myśleć z obłędem w oczach "muszę, muszę poznać zapach X (nigdzie niedostępny, ale Ty będziesz ślęczeć nocami na e-bayu, zeby go wyśledzić)". Mąż znajdując pod kanapą ukrytą 30stą butelkę zacznie po kryjomu szukać pomocy specjalistów.... ![]() Ale nie martw się na zapas, może jesteś z tych, co to nigdy nie wpadają w nałogi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie to juz doszlo do tego, ze mi sie snia perfumy po nocach, dzis w nocy np. snilo mi sie, ze bylam na wycieczce w gorach z kolezankami i w schronisku kazda uraczylam kilkoma psikami z moich flaszek. I jeszcze w tym snie, robiac to pomyslalam - to nawet lepiej, jak sie pokoncza to kupie sobie nowe ![]() ![]() Takze teraz kombinuje, jakby Ci tu porobic te probki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zadomowienie
|
Dot.: jaki zapach wybrać ?
Escada Signature !
![]()
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
BAN stały
|
hahahahahaha Aaliyah to brzmi jak niespelnione marzenia senne ktore moga sie zamienic w koszmary. Bo dojdzie do tego, ze przysni ci sie, ze masz wszystkie flaszki puste i co wtedy? to grozne
![]() ![]() kombinuj, kombinuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Raczkowanie
|
Pomóżcie dobrać perfumy
NIEAKTUALNE
WItam wszystkie wizażanki ![]() Edytowane przez iza2007 Czas edycji: 2007-05-29 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomóżcie dobrać perfumy
może się powtarzam, ale ja zdecydowanie polecam Pure Poison Diora
![]() Ciepły, kwiatowy (białe kwiaty) zapach. Jestem zakochana w tych perfumach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Raczkowanie
|
Witaj Iza
![]() Może spróbować Versace Bright Crystal, Angel Innocent, Wish Pink Diamond. Sa świeże, delikatne, trochę słodkawe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Raczkowanie
|
Z tych, które podałaś zdecydowanie Ralph
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
212 Sexy - delikatny, trochę pudrowy, subtelnie słodki. Pure Wish - słodki, ale nie przesadnie, smakowity i bardzo przyjemny. Sensi - trochę mleczny, trochę migdałowy, delikatny i słodki ale nie duszący.
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
Świeży, kwiatowy, delikatny, miły i lekki - Bright Crystal.
![]() Ciepły i miły - 212 CH klasyk (dla mnie Sexy nie jest ani ciepły ani miły, ale rzecz gustu - można sprawdzić ![]() Innocent - przyjemny, ciepły na pewno, lekko słodki ale i pieprzny. ![]() Opcji jest mnóstwo. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
Swieże:
DG light blue (delikatny, przyjemny zapach, z cytruskami w tle) Eclat d'arpege, troche podobne do LB. Gucci- Rush2 Donna Karan - be delicious lub dkny woman Słodkie: Angel innocent - słodko-kwaśny, prześliczny miss dior cherie eau de gucci 2 moze wpadnie Ci w oko któraś z sezonówek escady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Spadłam z krzesła i nie mogę wstać
![]() Od siebie polecam ze świeżych: Bright Crystal Gucci edp2 Baby doll Echo. Ze słodkich: Charme La Perla (śliczny i gustowny) Miracle forever Pure Poison (koniecznie wcześniej trzeba sprawdzić, potrafi zabić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Burn, miałam Eclat i LB i zdecydowanie są podobne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to dwa różne zapachy. Eclat jest miękki, delikatny i przestrzenny. LB okropnie cytrynowy, jednowymiarowy i denny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poissonivy, idealnie opisałaś Eclat ![]() ![]() LB wyrazisty, wyrazisty, z ogonem, diabelsko trwałe jak na perfumy z tej kategorii zapachowej (z czego się bardzo cieszę), to chyba przez grefphrut ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
napisałam "trochę", a nie, że to prawie LB.
Czasami eclat rozwijało się na mnie podobnie jak lb, ostatnio nawet poczułam nuty...Pur blanki, która strasznie mnie drażni. Ale to świadczy tylko o tym, że zapach układa się rónie w zależności od osoby i okoliczności (temperatura, stres,blablabla). Zresztą nie tylko ja wyczuwam podobienstwo, na kwc są równiez takie głosy. ![]()
https://www.suwaczki.com/tickers/relgf71xvwrssli7.png https://www.suwaczki.com/tickers/4c3t0tc7dfj2u4kr.png Edytowane przez megilla Czas edycji: 2007-04-06 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Puste flaszki? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
wybrałam na razie Escadę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej wakacyjny jest Cool Water Game, ale Escada jest bardziej wyrafinowana. Ciekawy, zielony zapach. Gratuluję wyboru !
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zadomowienie
|
Który zapach wybrać? Proszę o pomoc.
Witam
![]() Dziewczyny potrzebna jest wasza pomoc otóż mam do wyboru kilka perfum i nie mogę sie zdecydować który wybrać ![]() ![]() ![]() ![]() -Pure Poison Dior -Hugo boss Femme -Addict 2 -Addict Eau Fraiche Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Ktory zapach wybrac?Prosze o pomoc :*
Ja wybrałabym Pure Poison. Wydaje mi się najbardziej charakterny spośród wymienionych, jest zmysłowy, ale nie wyzywający.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ktory zapach wybrac?Prosze o pomoc :*
No właśnie na razie waham sie miedzy pure poison i Femme i nie wiem chciałabym oba ale wykończyłam moje fundusze na ten miesiąc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.