|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Który zapach wybrać - mikołajkowy dylemat
|
|||
| CHANCE |
|
10 | 24,39% |
| ALLURE |
|
13 | 31,71% |
| MADEMOISELLE |
|
18 | 43,90% |
| Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Doradzcie laikowi :) chce jakiejs zmiany!!!
Cytat:
jakze cenne jest slowo faceta, dziekuje tylko prosze mi objasnic,jako w tytule zaznaczylam, ze laik jestem w dziedzinie - co takiego tajemniczego kryje sie pod kryptonimem ''czarna manka''? brzmi intrygujaco wiec nie chcialabym przeoczyc Aaliyah obawiam sie troche, ze jak zaczniesz mnie probkami raczyc to sie zagalopuje, a nie chce niszczyc budzetu domowego. nie taki mam plan finansowy, roczny jednym slowem - boje sie kolejnego ''maniactwa'' a jestem podatna na tego typu nalogi |
|
|
|
|
#2072 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Domyślam się, że czarna mańka=pierwsza Mania Armaniego - z czarnym korkiem, nie mylić z nową!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2073 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już tłumaczę chodziło mi o Czarną Manię Armaniego, pozwoliłem sobie wkleić link z perełek Moim zdaniem potrafi w głowie zakręcićCzarna Mania KT 143 zł http://www.allegro.pl/item180365092_...erfumeri a.html
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
No to dziewczyna ma nielada problem...
Dla kazdego cos milego
|
|
|
|
#2075 |
|
Raczkowanie
|
Miss Dior Cherie też mam, spodobały mi się odrazu, są bardzo trwałe. Co nos, to inne upodobania. Na pewno MDC jest bardziej "dziewczęcy" niż Coco Mademoiselle
|
|
|
|
#2076 |
|
BAN stały
|
ok, jestem i co najwazniejsze MAM
po dlugiej wizycie w perfumeri razem z Aaliyah mamy zdobycz dla mnie i przyjazna nam Pania ktora chyba nas juz rozpoznaje i jest bardzo pomocna Tak wiec po wielu testach moj wybor oscylowal pomiedzy Aramni Code, przez jakis czas podobala mi sie klasyczna Prada, choc jak juz pozwolilam jej rozwinac skrzydla wyczuwalam nutki zapachu kurzu Angel Innocent tez byl niczego sobie....czerwony Burberry tez mial chwile tryumfu w moim nosie ale ostatecznie i bezsprzecznie wygral : Moschino Couture ![]() Polecana przez Was Lacoste pour femme - za delikatna, jakas taka ulotna, a przeciez chodzilo mi o cos zupelnie innego Pure poison - chyba tez za lekkie, tak jak i rush2. Tak wiec jestem zadowolona, ciagle chowam nos w moj wypachniony golf i mam poczucie, ze trafilysmy w dziesiatke. Co bylo wrecz do przewidzenia wybierajac sie na zakupy z Aaliyah Na odchodne, od naszej milej Pani dostalysmy niezla ilosc niespodzianek do przetestowania co jeszcze bardziej spotegowalo nasze zadowolenie.No i wreszcie chce Wam podziekowac, za cenne wskazowki byly naprawde pomocne i pamietajac Wasze propozycje szlysmy wlasnie tym szlakiem
|
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2078 |
|
Zadomowienie
|
Tak myślałam, że Couture może Ci się spodobać. Ja bardzo lubię DKNY i kiedy dostałam próbkę Couture wiedziałam, że muszę je mieć. Oba zapachy mam w pojemności 100 ml, więc zapas na pół życia
Chyba mamy podobne nosy
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
co prawda zapachu nie znam, ale wiem jaka to radosc, kiedy ujrzę w koncu switelko w tunelu zmudnych poszukiwań
Gratulacje
|
|
|
|
#2080 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja DKNY 100ml ''robie'' w rok z kawalkiem, oczywiscie dotad byly to moje prawie codzienne perfumy, wiec szly szybciej Trzy tygodnie temu na lotnisku zdobylam kolejna setke za jedyne 25f ( smieszne niecale 150zl) wiec nie moglam sie oprzec!!! . W sumie to racja, bo 25 byly po 27funtow a 50 za 38f.Ally, Megilla dziekuje, dziekuje
|
|
|
|
|
#2081 |
|
BAN stały
|
chcialam tylko dodac, ze u mnie jest juz godzina 1:20 a ja zdazylam kupic na e-bay'u - miniaturke Prady for women edp 7ml (mimo tego kurzu jakos tak za mna ''chodzi''), Versace - Bright Crystal edt 5ml (piekny
) , Cavalli - Serpentine edp 5ml ( Pani polecala go jako baaardzo sexowny no i nosi go sama Victoria B. ) i Burberry Brit Red Woman edp 5ml ( ja tam wyczuwam jakies narkotyczne ziolo ) .Wiedzialam, ze tak to sie skonczy, mam wyjatkowe sklonnosci do popadania w takie nalogi chyba sie zarazilam
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
doradźcie proszę. Mam 3 typy :
- Cool Water Game Davidoff - Escada Signature - Ralpf Laurent , Ralph dodam, że szukam zapachu rześkiego, zwiewnego, nie przytłączającego i duszącego otoczenie, z nutka cytrynowego orzeźwienia, coś na wiosnę i lato ![]() co radzicie wybrać ? a może mogłybyście mi jeszcze jakieś sprawdzone przez Was zapachy polecić
|
|
|
|
#2083 |
|
|
Dot.: jaki zapach wybrać ?
Ralph
Krótko i konkretnie. Escada chyba zbyt ulepkowata na upały.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od razu zaznaczam ze do Davidoff jestem zrażona - więc na pewno bym tego nie wybrała. Escade Signature kiedyś testowałam - nie jest oklepanym zapachem, ale za to świeżym, delikatnym i zmysłowym Ralph nie znam - więc zostaje Escada |
|
|
|
|
#2085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alez to zadne poswiecenie, ja tam lubie szalec w perfumerii ![]() Cytat:
Widze, ze jednak musze wykombinowac jakis sposob zeby zrobic Ci te probki...
|
||
|
|
|
#2086 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2087 |
|
|
Możesz wypróbować jeszcze Happy, Tendre Poison, Emporio White, Orange Magnifica AA, Esencia de Duende, klasyczny Cool Water, Halloween ,Aqua di Gio, Boss Woman i Woman Boss (dwa różne! Zupełny brak pomysłu na nazwy:/) i White Linen Breeze
.
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie Ralph, Cool Water jest zbyt oklepany, Escada jak dla mnie pachnie jak Avonowskie Rare Pearls, a Ralpha sama posiadam i uwielbiam
|
|
|
|
#2089 |
|
Raczkowanie
|
tylko nie Cool Water
|
|
|
|
#2090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
znam tylko ralpha, ale szczerze polecam. Z wymienionych podtrzymuję happy i acqua di gio i dorzucam chłodne i orzeźwiające true star tommy'ego h., co prawda nie cytruski, ale za to baardzo zwiewne
|
|
|
|
#2092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2093 |
|
BAN stały
|
Ralph
|
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Davidoff
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś kolejny raz testowałam te trzy perfumy i i dalej nie wiem który wybrać...Escada od razu mi się spodobała, zresztą mojemu TŻ też Ralph nie wiem czemu ale przypomina mi LB, które już mam. A Davidoff jest również ładny ( klasycznej wersji nie cierpię, ale ten jest ciekawy )A który z tych zapachów utrzymuje się najdłużej
|
|
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2097 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluję i cieszę się, że trafiłas wreszcie na swoją miłość
|
|
|
|
|
#2098 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a z ta miloscia to ni jest takie pewne, bo w tych tematach wyjatkowo niestala uczuciowo jestem zapach jest super, podejrzewam, ze bedzie w moim stalym repertuarze, ale na tyle polknelam bakcyla, ze juz szukam dalej
|
|
|
|
|
#2099 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zobaczysz jak to jest odczuwać wiecznie niezaspokojony głód
|
|
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

brzmi intrygujaco wiec nie chcialabym przeoczyc 

Na odchodne, od naszej milej Pani dostalysmy niezla ilosc niespodzianek do przetestowania co jeszcze bardziej spotegowalo nasze zadowolenie.

) , Cavalli - Serpentine edp 5ml ( Pani polecala go jako baaardzo sexowny no i nosi go sama Victoria B.

MIŁEGO DNIA
)A który z tych zapachów utrzymuje się najdłużej