![]() |
#271 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Petting, dziewica, kropelka i ciąża - wątek zbiorczy
Ja też chcę takie wiewióry!!! Bo juz mnie momentami nosi
![]() Za to jak wrócę do domu to moja kota mnie zapewne rozśmieszy do łez ![]()
#272 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Boje Sie!!!!pomocy!!!
Cytat:
hahahahha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Przyczajenie
|
Pomocy!!
witam!
Mam 18 lat, dwa dni temu bylem u mojej dziewczyny w domu...na poczatku bylo wszytko dobrze, później ona wyszła na chwile i ja e tym czasie zauważyłem na majtkach małą plame i dotknołem ją czubkiem palca od razu zrozumiałem że był to płyn przes spermą.. i wyczyscilem palec o spodnie..pożniej ja i moja dziewczyna zjedliśmy pop-corn..po 20 minutach zaczelismy sie całować i dotykać...i ja dotknołem jej łechatczki najpierw przez majtki a poźniej nie...czy mogla zajsc w ciąże poniewarz wczesniej tym samym palcem dotknałem płyny? czy to możliwe że jest w ciązy skoro jest jeszcze dziewicą? Jeszcze jedno: pierwszy dzien mestruacji miała 4 a to zdarzenie miało miejsce 17 czy to ma jakiś wpływ?prosze o szybką odp... P.S. przepraszam za błędy ortograficze ale nie mieszkam w Polsce i nie pisze juz 5 lat po polsku... Edytowane przez joe88 Czas edycji: 2006-01-19 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy!!
Cytat:
![]() P.S. Jest na forum baaardzo wiele wątków na poruszany przez ciebie temat, najlepiej zapoznaj się z ich treścią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
A można polecieć na księżyc bez rakiety? www.gazeta.pl forum i wpisz-ciąża z ręcznika-extra wątek i na temat.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
kurcze.piszesz że masz 18 lat ale twoje pytanie jest godne co najwyżej 14-latka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Przyczajenie
|
no ale czy jest mozliwosc zajscia w ciaze?bo juz sam nie wiem co mam robic...
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=primavera]plemniki nie latają i nie potrafią przedostać się przez bieliznę. Poza tym plemniki nie przeżyją tyle czasu na powietrzu (zwłaszcza po kontakcie z popcornem
![]() Nie latają, ale oczywiście mogą przedostać się przez bieliznę! Czasami przeciskają się i przez prezerwatywę- a przecież majtki mają większe dziurki w materiale. Opisana sytuacja- jest to możliwe, ale baaardzo mało prawdopodobne. |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Ehinokokus - weź pod uwagę, że
-joe dotknął palcem plamki (nie wiadomo na 100% co to była za plamka i wolę nie wnikać), -później wytarł palec o spodnie -później jeszcze jedli popcorn- nie wiadomo, przez ile czasu go jedli, poza tym przy jedzeniu popcornu z reguły oblizuje się palce -i dopiero po 20 min zaczął dotykać partnerki przyznaję, że mój poprzedni post brzmiał tak, jakbym nie wierzyła, że ewentualnie plemniki mogły przeniknąć przez bieliznę, ale chodziło mi o to, że po wzieciu pod uwagę wszystkich tych okoliczności, które wypisałam...to chyba tylko McGywer mógłby z tego wyjść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Przyczajenie
|
popcorn jedilismy okolo 20 minut i potem zaczelismy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I życzę więcej rozsądku na przyszłość ![]()
![]() |
#286 |
Przyczajenie
|
Dziekuje wszystkim ktorzy mi odpowiedzieli wiem ze nie jestescie lekarzami ale skoro jestescie tutaj to cosik musicie wiedziec(napewno wiecej ode mnie)...wasze odpowiedzi bardzo mi pomogly i uspokoily...thx
P.S. nie jestescie tacy zli jak was niektorzy opisuja!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
![]()
Nie smiejcie się proszę z tego o co zapytam...tylko BARDZO proszę o pomoc..
Czy można zajść wciąże gdy chłopak dotykał swoimi rękami swojej spermy (czyli teoretycznie mogł mieć coś na dłoniach), a po potem mnie w "tamtych" miejscach??? Czy może dojść w takiej sytuacji do zapłodnienia?? Proowałam ratować moje paniczne mysli faktem iż było to dzień po zakonczeniu mojej miesiączki..cyzli teoretycznie dni niepłodne..ale i tak paniukuje..nie mówiąc już o nim.. |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: nie smiejcie sie prosze.tylko pomozcie...
Mozliwość zapłodnienia w takiej sytuacji jest niemozliwa, a jesli już to napewno w bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo małym procencie. Pleminiki są "stworzone" do zycia i migrowania w mokrych warunkach, idealna jest do tego pochwa.
Nie ma się czym przejmować.
#289 |
Przyczajenie
|
Pomocy!!!
czy jezeli miedzy mna a partnerem nie doszło do stosunku to mogłam zajsc w ciąze? Jezeli np on miał na palcach sperme czy mogło w ten sposob dojsc do zapłodnienia??
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy!!!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
Ciąża? Czy to możliwe?
Mam poważne pytanie. Obawiam się, że mogłam zajść w ciążę podczas kąpieli z moim chłopakiem. Nie doszło do stosunku i wprawdzie mój chłopak nie miał wytrysku ale czytałam że podczas wzwodu wydobywa się z penisa płyn, który zawiera plemniki. Czy mogło dojśc do zapłodnienia w takich okolicznościach, jeśli np woda dostała się do pochwy? Bardzo proszę o szybką odpowiedz
![]() Założyłam nowy wątek, ponieważ ostatnio dopisałam się do innego wątku i nie otrzymałam odpowiedzi.
#292 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ciąża? Czy to możliwe?
w środowisku wodnym plemniki giną
tak samo jakbyś zapytała, czy pływając w basenie publicznym możesz zajść w ciążę, jeśli facet płynący obok ciebie akurat miał wytrysk nie martw się, nie zajdziesz tak łatwo w ciążę ![]()
#293 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ciąża? Czy to możliwe?
Jejku dzięki...
![]()
#294 |
Przyczajenie
|
akurat to twoje pytanie nie było aż takie głupie
![]() przeczytaj te z "obustronnym zabezpieczeniem bielizną" i inne pytania dotyczące niepokalanych poczęć wśród polskich 14-letnich dziewic, które wiedzę na temat seksu czerpią zapewne jedynie z tak kompetentnych źródeł jak Bravo Girl i Filipinka ![]() a następnym razem po prostu kąpcie się w piankach do nurkowania - większa pewność, że nie wpadniecie ![]()
#295 |
Przyczajenie
|
długość życia plemnika
Witam panie doktorze.
Mam pytanie dotyczące długości życia plemnika poza ustrojem w środowisku zewnętrznym np.woda.czy możliwe jest zajście w ciąże gdy moj chłopak miał wytrysk w trakcie kapieli,a nastepnie ja korzystałam z wanny? czy jezeli plemniki dostały sie na gabke to sa realne podstawy do obawy przed niechciana ciaza? |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do pana DOKTORA-prosze o odpowiedz
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=90750
Miałaś wtedy dni płodne czy nie? Bo to chyba od tego należałoby zacząć (pomijając już możliwość zajścia w ciąże podczas kąpieli).
#297 |
Przyczajenie
|
Uprawiałam petting, czy jestem w ciąży?
Kilka tygodni temu uprawialam z chłopakiem petting, robilismy to kilka razy. Podnicałam się. Czy wtedy gdy z członka wychodził płyn, przed wytryskiem zawierał plemniki? dokładnie nie pamietam czy wówczas moj chłopak wkładając mi palce nie miał brudnej ręki w tym płynie(przed wytryskiem). Po wytrysku nic nie robilismy, dopiero potem gdy wsyztsko było suche zaczynalismy od nowa, 2-3 razy to góra jak to robilismy. Nasienie zostalo wypuszczone w okolicach piersi i brzucha nie niżej. Co zrobić dzisiaj mija 30dzień od osttaniej miesiączki denerwuję się. Mam 16lat wiec chyba nie pojde do apteki i nie powiem poproszę test ciążowy. Pomóżcie jestem załamana mój chłopak też.
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uprawiałam petting, czy jestem w ciąży?
Tak,ten płyn zawiera plemniki,nawet jesli wytrysk nie nastąpi w pochwie to istnieją znikome szanse na zapłodnienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
BAN stały
|
jeśli nie jesteś do końa pewna czy na palcach mogła się znaleść sperma, to powinnaś zrobić test. nie ma to specjalnego znaczenia ile masz lat, jeśli masz podstawy by podejrzewać ciążę to idziesz do apteki i kupujesz. w końcu po to, to jest. a jeśli bedziesz się bardzo wstydzić to poproś jakąś koleżankę i już.
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Bedziesz wiedziala co sie dzieje. Na przyszlosc, najpierw poznaj okolicznosci, zdobadz informacje przed faktem.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.