O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-01, 21:01   #3661
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat:
Napisane przez wakiki Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja już się pożegnam- i tak widzę że nikogo już nie ma

Z racji tego, że już jutro wyjeżdżamy a pewnie nie będę miała czasu wieczorem żeby "wpaść" życzę Wam Wesołych, spokojnych, pełnych miłości Świąt Wielkiej Nocy

Mam nadzieję, że za bardzo się nie rozpiszecie przez te parę dni

Ani ja na Twoim miejscu wzięłabym ciasto jak pójdziesz z mamą
i oczywiście zapytałabym wcześniej czy w czymś nie pomóc
Mam nadzieję że wszystko się uda

To dziewczynki jeszcze raz Wesołych Świąt, miejmy nadzieję że pogoda dopisze i będzie ciepło i słonecznie
Po świętach wrzucę fotki na nk
Monia udanego wyjazdu i Tobie rowniez Zdrowych, spokojnych i radosnych Swiat Wielkanocnych

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Miłego dnia Esti
Udanego sprzątania
Aniu dzieki sprzatanie bylo udane

wiem, ze dzis juz pewnie nie zajzysz ale jutro rano sobie zobacz
jak siedzialam dzis na necie to znalazlam pare rzeczy o ktorych kiedys pisalas ze szukasz, moze cos Ci sie z tego sprzyda, no i tak sa tam rozki na platki roz, stroik tylko nie wiem czy o takie cos Ci chodzi ale wrzucam, no i pisalas o prezencie dla swiadkow co maja rocznice slubu tak? jesli np lubia winka to moze taka skrzyneczka fajna jest bo mozna sobie zrobic grawer jaki sie chce to tylko taka propozycja
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=979477408
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=984011683
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=974668870
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=968939849
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 07:23   #3662
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Monia udanego wyjazdu i Tobie rowniez Zdrowych, spokojnych i radosnych Swiat Wielkanocnych

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Aniu dzieki sprzatanie bylo udane

wiem, ze dzis juz pewnie nie zajzysz ale jutro rano sobie zobacz
jak siedzialam dzis na necie to znalazlam pare rzeczy o ktorych kiedys pisalas ze szukasz, moze cos Ci sie z tego sprzyda, no i tak sa tam rozki na platki roz, stroik tylko nie wiem czy o takie cos Ci chodzi ale wrzucam, no i pisalas o prezencie dla swiadkow co maja rocznice slubu tak? jesli np lubia winka to moze taka skrzyneczka fajna jest bo mozna sobie zrobic grawer jaki sie chce to tylko taka propozycja
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=979477408
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=984011683
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=974668870
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=968939849
Witam. Rozki mi sie podobają i jak juz macie papier na winietki lub zaproszenia to samemu je można zrobić i nie przepłacać.
Ja wogóle muszę zapytać księdza czy mozna sypać ryżem bo u Nas płatkami się nie sypie a szkoda. W sumie niech goście sypią czym chcą byleby nie było dużo groszy do zbierania bo pobrudze suknie .
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 09:12   #3663
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
a ile kupiłaś. Wyznałaś mi miłość teraz musisz się ze mną ożenić .

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Ja kkupiłam w sklepie wszystko po 5,5 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=971124652 takie tylko bez tego co w środku badziewia a tygrysek kupiła stroiki gdzieś wcześniej ja wkleiłam aukcje dziś.
WITAM i bardzo przepraszam,że wczoraj tak zniknęłam,ale szefowa przyjechała i miałam w sumie do końca pracy mnóstwo roboty,więc żeby zdążyć, to już tu do Was nie zajrzałam.
Wybaczenia proszę

Kupiłam wszystkie 6, które pozostały na aukcji...
z tym ożenkiem to nie wiem co na to nasi partnerzy życiowi??
i jednak, wybacz, preferuję mężczyzn-ale gdyby coś się zmieniło.... :
Tygrysek_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 09:20   #3664
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tygrysek_aa Pokaż wiadomość
WITAM i bardzo przepraszam,że wczoraj tak zniknęłam,ale szefowa przyjechała i miałam w sumie do końca pracy mnóstwo roboty,więc żeby zdążyć, to już tu do Was nie zajrzałam.
Wybaczenia proszę

Kupiłam wszystkie 6, które pozostały na aukcji...
z tym ożenkiem to nie wiem co na to nasi partnerzy życiowi??
i jednak, wybacz, preferuję mężczyzn-ale gdyby coś się zmieniło.... :
ok bejbe .
Stary 2010-04-02, 09:54   #3665
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Witam. Rozki mi sie podobają i jak juz macie papier na winietki lub zaproszenia to samemu je można zrobić i nie przepłacać.
Ja wogóle muszę zapytać księdza czy mozna sypać ryżem bo u Nas płatkami się nie sypie a szkoda. W sumie niech goście sypią czym chcą byleby nie było dużo groszy do zbierania bo pobrudze suknie .
hello
powiem ci szczerze,ze tez o tym pomyslalam ze mozna samemu to zrobic pewnie wystarczy skleic papier i gotowe

a co tu u nas tak dzis pusto widze ze razem ze mna jest nas tylko 3 dziewczynki az tak dziwnie o tej porze jak nieraz wchodze to juz cala strona zapisana
Stary 2010-04-02, 10:16   #3666
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
hello
powiem ci szczerze,ze tez o tym pomyslalam ze mozna samemu to zrobic pewnie wystarczy skleic papier i gotowe

a co tu u nas tak dzis pusto widze ze razem ze mna jest nas tylko 3 dziewczynki az tak dziwnie o tej porze jak nieraz wchodze to juz cala strona zapisana

HEj
ja dziś tylko do 12...
nie kumam z tym FiSash-em niech mi ktoś wytłumaczy....
Ja też Wam wszystkim życzę zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Wielkanocnych

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Napisane przez wakiki
Dziewczynki ja już się pożegnam- i tak widzę że nikogo już nie ma

Z racji tego, że już jutro wyjeżdżamy a pewnie nie będę miała czasu wieczorem żeby "wpaść" życzę Wam Wesołych, spokojnych, pełnych miłości Świąt Wielkiej Nocy

Mam nadzieję, że za bardzo się nie rozpiszecie przez te parę dni

Ani ja na Twoim miejscu wzięłabym ciasto jak pójdziesz z mamą
i oczywiście zapytałabym wcześniej czy w czymś nie pomóc
Mam nadzieję że wszystko się uda

To dziewczynki jeszcze raz Wesołych Świąt, miejmy nadzieję że pogoda dopisze i będzie ciepło i słonecznie
Po świętach wrzucę fotki na nk

Wrzuć fotki koniecznie-chcemy wiedzieć jak wyglądasz
Miłego i udanego wyjazdu
Stary 2010-04-02, 10:17   #3667
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
HEj
ja dziś tylko do 12...
nie kumam z tym FiSash-em niech mi ktoś wytłumaczy....
Ja też Wam wszystkim życzę zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Wielkanocnych
hej hej hej
Agus wczoraj byl prima aprilis i zmienili nazwe na Fisash ot cala tajemnica
ps. dzieki za zyczenia na nk
Stary 2010-04-02, 10:30   #3668
Tygrysek_aa
Zadomowienie

wczoraj umówiłam się w końcu na oczyszczanie - mają promocję: 50zł na oczyszczanie! albo peeling kawitacyjny albo mikrodermabrazja
zapisałam się na środę po świętach-zdam relację, jak będę po zabiegu.

Dotarły zaproszenia!!
co prawda do Mamy-a nie na mój adres,ale strasznie się ucieszyłam!!
zdążę do świąt wypisać te, co chcieliśmy w święta rozdać!jeszcze ich nie widziałam na żywo-po południu dopiero

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
hej hej hej
Agus wczoraj byl prima aprilis i zmienili nazwe na Fisash ot cala tajemnica
ps. dzieki za zyczenia na nk
no tak-był....nie załapałam i nie widziałam, bo króciutko tu wczoraj byłam....
ja też dziękuję
Stary 2010-04-02, 10:37   #3669
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Wpadam do Was dzisiaj tylko na chwilkę, żeby się przywitać i zaraz spadam dalej Mam dzisiaj wolne więc zabieram się za sprzątanie i pomaganie mamie Właśnie wypisuję zaproszenia i zaraz mam zamiar skoczyć na pocztę bo wczoraj mi się nie udało Za dużo było tego wszystkiego i się nie wyrobiłam
Pochwalę się co już wczoraj załatwiłam Więc po pierwsze zapisałam się na balejaż Idę na trzy dni przed ślubem, więc kolorek będzie super świeży Poza tym umówiłam się z moją fryzjerką, że w przyszłym tygodniu podrzucę jej moją fryzurkę ślubną, żeby mogła zobaczyć o co mi chodzi, bo 17 kwietnia idę na fryzurkę próbną
W Poznaniu udało się nam kupić piękną koszulę dla teścia Piotrkowi w końcu udało się kupić piękną marynarkę w haemie i też jesteśmy z tego bardzo zadowoleni bo żadna marynara mu nigdy nie pasowala i było je trzeba zlecać do szycia krawcowi A tu wczoraj taka niespodzianka
Poza tym byliśmy u Piotrka mamy i zapytałam czy jej w święta w czymś nie pomóc. Dobrze, że zapytałam, bo jakbym przyszła ze swoim ciastem tak jak mi radziłyście, czyli na to spotkanie z mamą to mogłaby to być totalna porażka!!! Ogólnie stanęło na tym, że w sobotę do nich pojadę i pomogę jej w przygotowaniach potraw na imieniny, a poza tym na poniedziałek przygotuję w domu jakąś sałatkę Teściowa była super zadowolona, Piotrek też i nie powiem, ja też bo była super przemiła Troszkę mnie tylko wkurzył Piotrek, bo chcieliśmy z nią pogadać na ten temat, czy nie mogłaby powiedzieć Piotrka bratu, żeby wrócił z tą swoją wazeliniarską laską do Poznania, kiedy będzie przychodzić moja mama. Oczywiście Piotrek milczał, a na końcu stwierdził, że czekał aż ja się odezwę w tej sprawie Ja pierdu do niego to jak grochem o ścianę!!! Gadaliśmy i stwierdziliśmy, że on to zacznie, a ja powiem też kilka słów od siebie, ale oczywiście Piotrek łeb w piasek i wszystko zostawił na mojej głowie Jak on sie nie zmieni pod tym kątem to będę miała przesrane Oczywiście go opierdzieliłam w samochodzie za to i teraz ma załatwiać tą sprawę sam
Po udanych zakupach pojechaliśmy na kolację Fajny dzień

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
wczoraj umówiłam się w końcu na oczyszczanie - mają promocję: 50zł na oczyszczanie! albo peeling kawitacyjny albo mikrodermabrazja
zapisałam się na środę po świętach-zdam relację, jak będę po zabiegu.

Dotarły zaproszenia!!
co prawda do Mamy-a nie na mój adres,ale strasznie się ucieszyłam!!
zdążę do świąt wypisać te, co chcieliśmy w święta rozdać!jeszcze ich nie widziałam na żywo-po południu dopiero

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

no tak-był....nie załapałam i nie widziałam, bo króciutko tu wczoraj byłam....
ja też dziękuję

Super!!! Więc w święta może Wam się uda kilka rozdać My dzisiaj nasze pozostałe wysyłamy i już zostanie tylko kilka do rozwiezienia Ja tez nie załapałam z FiSashem
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 10:40   #3670
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Kochane Dziewczynki znikam już -zatem wszystkim Wam życzę Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy, a wszystkie nasze życzenia, aby okazały się do spełnienia ...
aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości ...
abyśmy przez życie kroczyły w ludzkiej godności
a niech symbol Boskiego Odrodzenia bedzie dla nas - celem do spełnienia.

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

_____§§____________§§
____s§$$§__________§$$§
___§§$$$$§_________§$$$§
__§$$$_$$$§_______§$$$$§
_§$$$$_$$$$§_____§$$$$§
_§$$$§_§$$$$§___§$$$$§
__§§§___§$$$§§_§§$$$§
___$$____§$$$$_$$$$§___§§ _§§
________§$_________$s_§§§ ♥§§§
_______§____@___@___§_§d§ §§
_______§______()______§__ $§§
_______§____\\\__///___§___§
________§____§§§____§____ §
_______§§§§§_____§§§§§_§
_§§§__§_____§§§§§_____§__ §§§
§$§$§_____§_______§__§__§ $§$§
§$$$$§_____§_____§__§__§$ $$$§
_§$$$$§____§_____§_§__§$$ $$§
__§$$$$§§_§_______§§_§$$$ $§
___§$$$$§___________§$$$$ §
____§$$$$§_§§$$$§§_§$$$$§
______s§§§$$§§§§§$$$§§§s
♥¸.•*´*•.¸♥•.¸♥¸.•*´ *.¸♥♥
Stary 2010-04-02, 10:42   #3671
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane Dziewczynki znikam już -zatem wszystkim Wam życzę Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy, a wszystkie nasze życzenia, aby okazały się do spełnienia ...
aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości ...
abyśmy przez życie kroczyły w ludzkiej godności
a niech symbol Boskiego Odrodzenia bedzie dla nas - celem do spełnienia.

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

_____§§____________§§
____s§$$§__________§$$§
___§§$$$$§_________§$$$§
__§$$$_$$$§_______§$$$$§
_§$$$$_$$$$§_____§$$$$§
_§$$$§_§$$$$§___§$$$$§
__§§§___§$$$§§_§§$$$§
___$$____§$$$$_$$$$§___§§ _§§
________§$_________$s_§§§ ♥§§§
_______§____@___@___§_§d§ §§
_______§______()______§__ $§§
_______§____\\\__///___§___§
________§____§§§____§____ §
_______§§§§§_____§§§§§_§
_§§§__§_____§§§§§_____§__ §§§
§$§$§_____§_______§__§__§ $§$§
§$$$$§_____§_____§__§__§$ $$$§
_§$$$$§____§_____§_§__§$$ $$§
__§$$$$§§_§_______§§_§$$$ $§
___§$$$$§___________§$$$$ §
____§$$$$§_§§$$$§§_§$$$$§
______s§§§$$§§§§§$$$§§§s
♥¸.•*´*•.¸♥•.¸♥¸.•*´ *.¸♥♥

Dzięki Aguś za życzonka
Też już spadam
Buziale i do później

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 10:43   #3672
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny
Wpadam do Was dzisiaj tylko na chwilkę, żeby się przywitać i zaraz spadam dalej Mam dzisiaj wolne więc zabieram się za sprzątanie i pomaganie mamie Właśnie wypisuję zaproszenia i zaraz mam zamiar skoczyć na pocztę bo wczoraj mi się nie udało Za dużo było tego wszystkiego i się nie wyrobiłam
Pochwalę się co już wczoraj załatwiłam Więc po pierwsze zapisałam się na balejaż Idę na trzy dni przed ślubem, więc kolorek będzie super świeży Poza tym umówiłam się z moją fryzjerką, że w przyszłym tygodniu podrzucę jej moją fryzurkę ślubną, żeby mogła zobaczyć o co mi chodzi, bo 17 kwietnia idę na fryzurkę próbną
W Poznaniu udało się nam kupić piękną koszulę dla teścia Piotrkowi w końcu udało się kupić piękną marynarkę w haemie i też jesteśmy z tego bardzo zadowoleni bo żadna marynara mu nigdy nie pasowala i było je trzeba zlecać do szycia krawcowi A tu wczoraj taka niespodzianka
Poza tym byliśmy u Piotrka mamy i zapytałam czy jej w święta w czymś nie pomóc. Dobrze, że zapytałam, bo jakbym przyszła ze swoim ciastem tak jak mi radziłyście, czyli na to spotkanie z mamą to mogłaby to być totalna porażka!!! Ogólnie stanęło na tym, że w sobotę do nich pojadę i pomogę jej w przygotowaniach potraw na imieniny, a poza tym na poniedziałek przygotuję w domu jakąś sałatkę Teściowa była super zadowolona, Piotrek też i nie powiem, ja też bo była super przemiła Troszkę mnie tylko wkurzył Piotrek, bo chcieliśmy z nią pogadać na ten temat, czy nie mogłaby powiedzieć Piotrka bratu, żeby wrócił z tą swoją wazeliniarską laską do Poznania, kiedy będzie przychodzić moja mama. Oczywiście Piotrek milczał, a na końcu stwierdził, że czekał aż ja się odezwę w tej sprawie Ja pierdu do niego to jak grochem o ścianę!!! Gadaliśmy i stwierdziliśmy, że on to zacznie, a ja powiem też kilka słów od siebie, ale oczywiście Piotrek łeb w piasek i wszystko zostawił na mojej głowie Jak on sie nie zmieni pod tym kątem to będę miała przesrane Oczywiście go opierdzieliłam w samochodzie za to i teraz ma załatwiać tą sprawę sam

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Super!!! Więc w święta może Wam się uda kilka rozdać My dzisiaj nasze pozostałe wysyłamy i już zostanie tylko kilka do rozwiezienia Ja tez nie załapałam z FiSashem
czesc Anula widzialam cie na nk i juz myslalam ze do nas nie wpadniesz
to Ty bedziesz dzis sprzatac takze milego sprzatania
czyli prezent kupiony widze koszula super
no widzisz czyli dobrze, ze nas nie posluchalas ale najwazniejsze ze byla mila i zadowolona z oferowanej pomocy, ale Piotrek Cie zalatwil typowy facet jeszcze na koniec zwalil na ciebie ze to Ty niby mialas zaczac
Stary 2010-04-02, 10:51   #3673
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny

Jak się cieszę, że faktycznie pomoc to był strzał w dziesiątkę . Zawsze działa . Jak razem będziecie pracować to może pogadacie ot tak bez docinek i od serca może zakuma, że bardzo kochasz jej syna i nie pozwolisz by mu nigdy nie stała się krzywda i nie jesteś dla niej zagrożeniem a wręcz przeciwnie zyskuje córkę .

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Dziewczyny ja nie lubie składać życzeń więc odrazu przepraszam za krótkie wesołego alleluja .
Stary 2010-04-02, 15:38   #3674
natalitka1988
wkręcona :)

Witam Was kochane
Ja już po pracy, trochę zmęczona... Masakra ile ludzi zostawia pieniędzy w sklepie... Aż mi żal tych kasjerek....
Dzisiejszy utarg do godziny 13.30 to było 128 tys.... masakra....

Teraz idę się kimnąć trochę, a później posprzątać.
Nie pamiętam czy kiedyś was o to pytałam czy nie , ale zapytam jeszcze raz.
W dzień mojego ślubu Mój chrzestny obchodzi urodziny. No więc chciałam to jakoś zaakcentować tylko nie wiem jak... Chciałam kupić mu jakiś dobry alkohol ale on nie za bardzo lubi. Na większość okazji dostaje i to wszytsko stoi... Macie jakieś inne pomysły???
natalitka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 12:32   #3675
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Widzę, że w święta nikt tu nie zagląda Pewnie teraz każda z nas będzie z doskoku, ale od wtorku wszystko wróci do normy Ja już po święconce, teraz wypiję sobie kawkę i mogę poleniuchować w końcu, bo wczoraj wszystko pięknie wysprzątałam Ciasta już też mamy popieczone, więc można powiedzieć, że w tym roku się z mamą pięknie wyrobiłyśmy Niedługo ma przyjechać moja siostra, a popołudniu Piotrek Wieczorkiem idziemy do kościoła, żeby mieć już jutro z głowy
Teściowa stwierdziła, że dzisiaj jednak żadnej pomocy nie będzie potrzebować, bo do Piotrka przyjechała jego babcia i to ona będzie zapewne siedzieć w kuchni. Zatem na imieniny zrobię tylko sałatkę i na tym moja pomoc się zakończy. No mówi się trudno, chciałam dobrze
Wczoraj byliśmy na kursie tańca, ale tak mnie potwornie bolała głowa, że marzyłam tylko o tym, żeby te zajęcia się zakończyły jak najszybciej. Przed wyjazdem uderzyłam się w głowę o zlew w łazience i normalnie zobaczyłam gwiazdki Facet na kursie chce chyba z nas zrobić wykwalifikowanych tancerzy, bo uparł się żebyśmy idealnie trzymali ramę i w ogóle non stop pokazuje nam to samo Zaczyna nas wkurzać tym, bo zostało nam zaledwie 7 ostatnich zajęć, a on cały czas nam pokazuje to samo Wczoraj mu powiedzieliśmy, że od następnych zajęć ma nas uczyć walca, bo jak na razie uczy nas jakiś innych tańców
Z fajnych rzeczy to mamy załatwiony akt urodzenia Piotrka, w środę jedziemy po akt chrztu i we wtorek maszerujemy do USC po resztę dokumentów Do księdza wybieramy się ze wszystkim już w czwartek We wtorek rozwieziemy kolejne zaproszenia, więc już niedługo i zaproszenia będą z głowy Wczoraj w końcu wysłałam wszystkie te, które były do wysłania. Za granicę wysyłałam zwykłym priorytetem, a do Polski zwykłym listem. Tak mi podpowiedziała pani na poczcie

Natalcia co do tego prezentu dla wujka, to może wystarczy, jak podarujecie mu jakiś bukiet kwiatów, tak po prostu? W końcu chodzi tutaj o gest

No i na sam koniec dziewczyny moje życzenia dla Was Z okazji tych świąt Wielkanocnych życzę Wam przede wszystkim udanych, rodzinnych świąt spędzonych w ciepłej atmosferze Poza tym oczywiście smacznego jajka i wypoczynku, żebyście mogły zregenerować siły i naładować baterię do końcowych przygotowań ślubnych Wesołych świąt

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Agusia, a Tobie z okazji Twojego dzisiejszego święta wszystkiego naj, najlepszego Przede wszystkim nieustającej miłości i szczęścia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-04, 19:32   #3676
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczynki
Widzę, że w święta nikt tu nie zagląda Pewnie teraz każda z nas będzie z doskoku, ale od wtorku wszystko wróci do normy Ja już po święconce, teraz wypiję sobie kawkę i mogę poleniuchować w końcu, bo wczoraj wszystko pięknie wysprzątałam Ciasta już też mamy popieczone, więc można powiedzieć, że w tym roku się z mamą pięknie wyrobiłyśmy Niedługo ma przyjechać moja siostra, a popołudniu Piotrek Wieczorkiem idziemy do kościoła, żeby mieć już jutro z głowy
Teściowa stwierdziła, że dzisiaj jednak żadnej pomocy nie będzie potrzebować, bo do Piotrka przyjechała jego babcia i to ona będzie zapewne siedzieć w kuchni. Zatem na imieniny zrobię tylko sałatkę i na tym moja pomoc się zakończy. No mówi się trudno, chciałam dobrze
Wczoraj byliśmy na kursie tańca, ale tak mnie potwornie bolała głowa, że marzyłam tylko o tym, żeby te zajęcia się zakończyły jak najszybciej. Przed wyjazdem uderzyłam się w głowę o zlew w łazience i normalnie zobaczyłam gwiazdki Facet na kursie chce chyba z nas zrobić wykwalifikowanych tancerzy, bo uparł się żebyśmy idealnie trzymali ramę i w ogóle non stop pokazuje nam to samo Zaczyna nas wkurzać tym, bo zostało nam zaledwie 7 ostatnich zajęć, a on cały czas nam pokazuje to samo Wczoraj mu powiedzieliśmy, że od następnych zajęć ma nas uczyć walca, bo jak na razie uczy nas jakiś innych tańców
Z fajnych rzeczy to mamy załatwiony akt urodzenia Piotrka, w środę jedziemy po akt chrztu i we wtorek maszerujemy do USC po resztę dokumentów Do księdza wybieramy się ze wszystkim już w czwartek We wtorek rozwieziemy kolejne zaproszenia, więc już niedługo i zaproszenia będą z głowy Wczoraj w końcu wysłałam wszystkie te, które były do wysłania. Za granicę wysyłałam zwykłym priorytetem, a do Polski zwykłym listem. Tak mi podpowiedziała pani na poczcie

Natalcia co do tego prezentu dla wujka, to może wystarczy, jak podarujecie mu jakiś bukiet kwiatów, tak po prostu? W końcu chodzi tutaj o gest

No i na sam koniec dziewczyny moje życzenia dla Was Z okazji tych świąt Wielkanocnych życzę Wam przede wszystkim udanych, rodzinnych świąt spędzonych w ciepłej atmosferze Poza tym oczywiście smacznego jajka i wypoczynku, żebyście mogły zregenerować siły i naładować baterię do końcowych przygotowań ślubnych Wesołych świąt

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Agusia, a Tobie z okazji Twojego dzisiejszego święta wszystkiego naj, najlepszego Przede wszystkim nieustającej miłości i szczęścia
Dziękuję Aniu i Esti za życzenia
ja wpadłam na chwilkę-jedni goście wyszli, drudzy zaraz przyjdą,więc mam dosłownie minutkę
Chciałam przede wszystkim poeiwedzieć, że zaproszenia dotarły i juz pierwsze rozdane-Rodzicom i Rodzeństwu oraz mojej cioci-zaraz przyjdzie świadek z dziewczyną i taki mój dobry kumpel-to też im damy
Wczoraj miałam roboczy dzień, a nie urodzinki-ani poświętować ani nic, bo roboty sporo
ale najważniejsze,że dzień był bardzo miły pojechałam z mamą do kościoła z koszyczkiem, ptem na cemntarz zapalić znicze bliskim...
a wieczorem pojechaliśmy do kościólka, w któeym będziemy brać ślub i uczestniczyliśmy w wigilii paschalnej/rezurekcji...
do 23:30 to trwało od 21...ale ciekawa uroczystość.
Dziś na śnaidanku u moej MAmusi, teraz była Mama R.z jego Bratem i moja Mama z Bratanicą (jej rodzice poszli dziś na wesele,więc mała pod opieką babci).
Miło tak spędzić czas z bliskimi.
Buziole dziewczynki-thanks god za dużo nie popisałyście
papa
Stary 2010-04-05, 13:37   #3677
Forget_me
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
Widzę, że święta mijają Wam w błogo leniwej obfitej w różne smakołyki atmosferze Właśnie czekam aż mama z siostrą wrócą z kościoła i troszkę buszuję po necie Niedługo przyjdzie też Piotrek i na 17:00 mamy podjechać na kawę do moich wujków. Przy okazji wręczymy też dwa zawiadomienia
Wczoraj byliśmy u Piotrka i powiem Wam, że było naprawdę super Nasi rodzice tak ze sobą rozmawiają, jakby się znali od lat Ani na chwilę nie nastała cisza przy stole. Teściowa była super miła Jedno co się mojej mamie nie podobało to zachowanie dziewczyny Piotrka brata. Jak przyjechaliśmy do nich to przyleciała i zaczęła się z moją mamą całować, jakby się nie wiem, jak znały, a moja mama raz w życiu ją widziała na oczy. Ale nie to było najlepsze. Ona razem z Piotrka bratem wracali do Poznania wcześniej i jak wychodzili to pożegnała się tylko z Piotrka rodzicami, potem podeszła do drzwi i wróciła pożegnać się z dziadkami. Moja mama myślała, że skoro się tak jej rzuciła na szyję to pożegna się ze wszystkimi. Niestety nawet "do widzenia" nie powiedziała wychodząc, rzuciła to tylko jak już przekroczyła drzwi i zaczęła schodzić na schody Wyraźnie było widać, że chciała się pożegnać tylko z Piotrka rodzicami, a resztę miała głęboko Za bardzo nie rozumiem dlaczego wstawała żeby się witać jak przyjechaliśmy, ale cóż, są ludzie i ludziska
Dzisiaj popołudniu jedziemy do Piotrka rodziców. Zabieram ze sobą sałatkę i zobaczymy co teściowa powie Zaoferowała również swoją pomoc przy przygotowywaniu imienin, bo podobno teściowa jest dzisiaj chora więc zaproponowałam, że przyjadę do nich i z Piotrka pomocą przygotujemy te imieniny, a ona niech sobie pośpi i odpocznie
Zatem dziewczęta chyba w te święta troszkę zaplusowałam
Teraz uciekam się wykąpać i zaczynam się szykować na popołudnie
Buziaki
Stary 2010-04-06, 08:37   #3678
fistaszek24
Zakorzenienie

Witam.
No Aniu gratuluje plusów :brawo:.
Aguś wszystkiego naj spóźnione ale szczere :kwiatek:.
Ja w piatek u teściów otrzymałam prezent urodzinowy przecudnego amorka z gipsu, który teraz stoi na telewizorze a w dzień wesela będzie z Nami tylko jeszcze nie wiem czy na prezydialnym stole czy gdzieś indziej. W sobote mała impreza ze znajomymi i trzy zaproszenia rozdane a wczoraj spotkanie z teściami i chrzestnymi mojego z którymi umówiliśmy się na spotkania w tym tygodniu. Jutro pierwsze nauki, we czwartek planuje oglądnąć salę z dekoratorką w piątek chyba dam sobie na luz a w sobotę i niedzielę gonitwa a i jeszcze w wielką sobotę o 20 mojemu zachcialo się krokietów więc po mleko do całodobowego gdzie poczułam się strasznie staro. Kolejka była długa sami młodzi ludzie kupujacy piwa, wina dyskutujący o imprezach a my z mlekiem i jajkami staliśmy jak staruszkowie nastąpił przełom u mnie. Krokiety wyszły pyszne i dziś je też będziemy konsumować bo narobił tyle, że trzeba było zamrozić.
Stary 2010-04-06, 08:43   #3679
alamig
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki
Jak tam po Świętach? Ja zdecydowanie przejedzona

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-06, 08:54   #3680
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Po świętach u mnie podobnie jak u Alki, pękam z przejedzenia Ale od rana już na śniadanko mazurka wcinałam
Wczoraj byliśmy u teściów na kolacji i zaniosłam im moją sałatkę Smakowała im, a teściowa była taka, jak nigdy!! Normalnie z nami gadała, podpytywała o ślub, o przygotowania, no normalnie szok!! Jak taka będzie miłato jej nawet sukienkę ślubną na zdjęciu pokazę przed ślubem Dzisiaj powiem Piotrkowi, że naprawdę super miła była, napewno się ucieszy, jak ją pochwalę
Stary 2010-04-06, 09:06   #3681
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczynki
Po świętach u mnie podobnie jak u Alki, pękam z przejedzenia Ale od rana już na śniadanko mazurka wcinałam
Wczoraj byliśmy u teściów na kolacji i zaniosłam im moją sałatkę Smakowała im, a teściowa była taka, jak nigdy!! Normalnie z nami gadała, podpytywała o ślub, o przygotowania, no normalnie szok!! Jak taka będzie miłato jej nawet sukienkę ślubną na zdjęciu pokazę przed ślubem Dzisiaj powiem Piotrkowi, że naprawdę super miła była, napewno się ucieszy, jak ją pochwalę
No to super

Dziewczynki z 5 czerwca: OD DZISIAJ MAMY 1 Z PRZODU!!!!
Stary 2010-04-06, 09:20   #3682
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
No to super

Dziewczynki z 5 czerwca: OD DZISIAJ MAMY 1 Z PRZODU!!!!

Łaaaa, już się zaczynam bać To już tak niedługo!!! W tym tygodniu będziemy mieć napięty grafik bo zaplanowałam nam masę rzeczy do załatwienia Dzisiaj jedziemy z zaproszeniem do mojego kuzynostwa. Jutro wybieramy się po Piotrka akt chrztu, w czwartek chcemy iść do księdza ze wszystkimi dokumentami, poza tym od rana jakoś przed pracą podjedziemy do USC po resztę dokumentów. W Piątek wybieramy się do księdza ze zapowiedziami, a wieczorkiem na kurs tańca Zostaje nam jeszcze telefon do krawca w sprawie Piotrkowego garnituru, zobaczymy, czy cosik dowiózł, w każdym razie ustaliłam z Piotrkiwm, że podpytam też moją krawcową, czy zajmuje się też szyciem garniturów i w razie co uderzamy do niej Poza tym w środę wybieram się z mamą po organzę Na przyszły tydzień zaplanowałam wyjazd do Poznania po bieliznę i pończochy W przyszłym tygodniu mam też do odbioru sukienkę Umówiłam się już na zabiegi pielęgnacyjne na twarz, oznajmiłam kosmetyczce, zę musi już odstawiać powoli retinol bo zamierzam od 19 kwiatnia ruszyć na solarium Kwiaciarnię mamy już wybraną, wystarczy potwierdzić w maju termin. Zostaje zarezerwowanie jakiegoś samochodu dla gości, porobienie albumów, pomalowanie aniołków, kupno winietek, załatwienie płatków kwiatów, jakiś koszyków do płatków i raffaello, zamówienie ciasta i toby było na tyle
Stary 2010-04-06, 09:43   #3683
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Witam.
No Aniu gratuluje plusów :brawo:.
Aguś wszystkiego naj spóźnione ale szczere :kwiatek:.
Ja w piatek u teściów otrzymałam prezent urodzinowy przecudnego amorka z gipsu, który teraz stoi na telewizorze a w dzień wesela będzie z Nami tylko jeszcze nie wiem czy na prezydialnym stole czy gdzieś indziej. W sobote mała impreza ze znajomymi i trzy zaproszenia rozdane a wczoraj spotkanie z teściami i chrzestnymi mojego z którymi umówiliśmy się na spotkania w tym tygodniu. Jutro pierwsze nauki, we czwartek planuje oglądnąć salę z dekoratorką w piątek chyba dam sobie na luz a w sobotę i niedzielę gonitwa a i jeszcze w wielką sobotę o 20 mojemu zachcialo się krokietów więc po mleko do całodobowego gdzie poczułam się strasznie staro. Kolejka była długa sami młodzi ludzie kupujacy piwa, wina dyskutujący o imprezach a my z mlekiem i jajkami staliśmy jak staruszkowie nastąpił przełom u mnie. Krokiety wyszły pyszne i dziś je też będziemy konsumować bo narobił tyle, że trzeba było zamrozić.
No to się wydało,żem rok starsza dzięki Kasiu
Stary 2010-04-06, 10:07   #3684
myszkaazi
Raczkowanie

GG do myszkaazi

Ja również witam! Przejedzona jestem strasznie i już mam dosyć tych świątecznych smakołyków, do tego stopnia, że wczoraj marzyłam np. o zwykłych warzywach na obiadek
Agnieszko - wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, dużo miłości, mało stresów, no i przede wszystkim tak pięknego ślubu i wesela, jakie tylko sobie wymarzyłaś
Ania - gratuluję atmosfery z teściową A co do pończoch, ja właśnie kupiłam w czwartek ślubne samonośne, przy okazji wizyty w Venezianie , z taką piękną koronką u góry i naprawdę dobrej jakości, takie delikatne w dotyku
Wczoraj cały dzień robiłam zaproszenia. 15 mam już kompletnych (pozostanie tylko wklejenie kartki z tekstem, ale to pan Pikuś, więc przyjęłam, że skończone ), w 19 muszę zawiązać kokardki, a w 16 kokardki i tapetę. I jeszcze paczkę papieru muszę dziś kupić na zawiadomienia oraz klej, bo mi się wczoraj Magic skończył i nie mogłam dalej pracować
I can't resist your charm.
Oh, I know I've found in you, my endless love.
myszkaazi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 10:21   #3685
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszkaazi Pokaż wiadomość
Ja również witam! Przejedzona jestem strasznie i już mam dosyć tych świątecznych smakołyków, do tego stopnia, że wczoraj marzyłam np. o zwykłych warzywach na obiadek
Agnieszko - wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, dużo miłości, mało stresów, no i przede wszystkim tak pięknego ślubu i wesela, jakie tylko sobie wymarzyłaś
Ania - gratuluję atmosfery z teściową A co do pończoch, ja właśnie kupiłam w czwartek ślubne samonośne, przy okazji wizyty w Venezianie , z taką piękną koronką u góry i naprawdę dobrej jakości, takie delikatne w dotyku
Wczoraj cały dzień robiłam zaproszenia. 15 mam już kompletnych (pozostanie tylko wklejenie kartki z tekstem, ale to pan Pikuś, więc przyjęłam, że skończone ), w 19 muszę zawiązać kokardki, a w 16 kokardki i tapetę. I jeszcze paczkę papieru muszę dziś kupić na zawiadomienia oraz klej, bo mi się wczoraj Magic skończył i nie mogłam dalej pracować

Hej Izka
Mi się podobały w Calzedonii, takie kremowe, koronkowe, piękne po prostu W przyszłym tygodniu się wybieram do Poznania i mam zamiar kupić te pończoszki Przy okazji może uda mi się też odwiedzić ten sklep dekoratorski
Ale ruszyłaś z tymi zaproszeniami!!! Dużo Ci ich jeszcze zostało do wykonania? Kurcze, podziwiam, ja bym się nie wyrobiła, jakbyśmy jeszcze sami zaproszenia robili
Zapomniałam sie pochwalić, że wczoraj dwa zawiadomienia rozdaliśmy A propos papieru to muszę zaraz na All zamówić papier do albumów, bo jeszcze tego nie zrobiłam
Stary 2010-04-06, 10:49   #3686
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczynki
a no to mile zaskoczyła teściowa
niech jej takl zostanie!!
Stary 2010-04-06, 10:59   #3687
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
a no to mile zaskoczyła teściowa
niech jej takl zostanie!!
Mam taką nadzieję, że tak jej zostanie, bo naprawdę w te święta nie mogę jej nic zarzucić!!! Była naprawdę super Dzisiaj powiem Piotrkowi, że jego mama ma u mnie plusa, bo przez całe święta była super miła Napewno się ucieszy, bo powiedział mi ostatnio, że bardzo mu zależy na tym, żebyśmy miały dobre konakty. Fajnie by było jakby mi w tym jeszcze pomógł, ale zobaczymy, jak to będzie

Siedzę teraz w pracy i normalnie powiem Wam, ze przysypiam Ale jeszcze troszkę tylko, jeszcze te kilka godzinek i do domku Dzisiaj jadę do kumpeli na refleksologię twarzy
Stary 2010-04-06, 11:00   #3688
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszkaazi Pokaż wiadomość
Dziękuję Izuś
i gratuluję zaproszeń-wklejałaś nam??

My rozdaliśmy na razie 6/35, do soboty reszta zostanie rozdana i wysłana
Ja tam mam problem z bielizną-na necie podobało mi się kilka kompletów,a jak poszłam do sklepu (w dwóch byłam i mierzyłam, w drugim nie było nic białego-oprócz zwykłych bawełnaniych),to nic
odzwyczaiłam się od bieli, wolę ekri i niemal wszystkie inne kolory,a tu muszę mieć biały-wymarzył mi się taki gładki satynowy z delikatną mereżką u góry (nie mogę mieć jakoś fakturowanego mocno, bo będzie mi przebijał przez suknię)...
nic mi się nie podoba,a zostało 67 dni...
najgorsze jest to,że juz powchodziły kolekcje wiosenne,więc nie ma co liczyć na większy wybór...
mam jeszcze dwa sklepy na oku-może tam pójdzie lepiej
Stary 2010-04-06, 11:23   #3689
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Izuś
i gratuluję zaproszeń-wklejałaś nam??

My rozdaliśmy na razie 6/35, do soboty reszta zostanie rozdana i wysłana
Ja tam mam problem z bielizną-na necie podobało mi się kilka kompletów,a jak poszłam do sklepu (w dwóch byłam i mierzyłam, w drugim nie było nic białego-oprócz zwykłych bawełnaniych),to nic
odzwyczaiłam się od bieli, wolę ekri i niemal wszystkie inne kolory,a tu muszę mieć biały-wymarzył mi się taki gładki satynowy z delikatną mereżką u góry (nie mogę mieć jakoś fakturowanego mocno, bo będzie mi przebijał przez suknię)...
nic mi się nie podoba,a zostało 67 dni...
najgorsze jest to,że juz powchodziły kolekcje wiosenne,więc nie ma co liczyć na większy wybór...
mam jeszcze dwa sklepy na oku-może tam pójdzie lepiej

Z bielizną to powiem szczerze, ze nie wiem, jak to będzie. Też mi sie nic nie podobało, wiec kto wie, czy cosik mi się uda kupić. Zastanawiam sie czy po prostu nie kupić jakiś białych majtek, bo stanika i tak nie zakładam pod sukienkę, a kupić sobie jakąś fajną bielizną na noc poślubną
Czasu coraz mniej więc niestety, trzeba ruszyć na zakupy i w końcu kupić cosik ładnego
Stary 2010-04-06, 11:24   #3690
wakiki
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
Witam się i nadrabiam zaległości, chod\ciaż widzę że chyba nie jest tego zbyt dużo

Weekend świąteczny minął wspaniale pogoda dopisała (oprócz wczorajszego dnia także się powspinaliśmy trochę
wakiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości