|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Dziewczyny życzę Wam
cudownych, miłych, radosnych, pogodnych, spokojnych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia upływających we wspaniałej, pełnej miłości atmosferze!
|
|
#542 |
|
Wtajemniczenie
|
WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZE
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja Wam również życzę wesołych świąt!!!
Święta szybko się zbliżają, w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzymy sobie wszystkiego najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe święta.. oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły. `````````{\ ````````{\`\ ```````{`~\`\``` ``````{*```\`\`<:<:< ![]() `````{`~`*``\`\(((//^^\ ````{*`````~`\((((/`●`● ````{``*`~``*`|))))) ﺐ )\ ````{*````*```////'_/~` `````{~`*````((((``.`\ ``````{.~```~`)))`\`\))_.-. ````````{``~ *(()``\_.-'`` ``````````{.__.* `-*. ````````````.*```~``*. ``````````.*.``*```~`*. `````````.*````.````.`*. ````````.*``~`````*````*. ```````.*``````*`````~``* . `````.*````~``````.`````* . ```.*```*```.``~```*``~ *. ..*``~```````````~`````*. `~Wesołych Świąt~* ~~* ~~ Dzisiaj przychodzą teściowie!!! Trzymajcie kciuki żeby wszystko się udało!!! ![]() A Piotrek graweru nie zauważył Musiałam mu sama go pokazać Ale się wzruszył bo jak mi powiedział, nie spodziewał się czegoś takiego Uciekam pomagać w szykowaniu jedzenia
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
Na sam początek - również życzę wszystkim Wesołych Świąt! Dużo radości, miłości i rodzinnej atmosfery
Dla mnie te święta będą takie sobie, bo wczoraj, praktycznie zaraz po kolacji wigilijnej mój TŻ musiał jechać, bo ma dziś i z niedzieli na poniedziałek służbę Zatem praktycznie całe święta spędzę z rodzicami, a żadnych atrakcji nie przewiduję. Z TŻtem zobaczymy się dopiero w poniedziałkowe popołudnie, mam nadzieję.
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak was trochę podczytuję i zauważyłam, ze część z was już wybiera obrączki. Dlaczego tak wcześnie? Czy sa jakieś problemy z zakupem obraczek w miesiącach letnich? W sumie nasi znajomi tez maja już kupione obrączki choć śluby dopiero w czerwu, maju itd. My bierzemy ślub w lipcu i póki co nie mamy kupionych obrączek. W każdym razie chcemy zwykle, proste, jednokolorowe bez żadnych ozdób, diamencików itp.
|
|
|
|
#546 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też jestem zwolenniczką klasycznych obrączek, jednak ta z diamencikami, którą mam, urzekła mnie tak, że nie mogłam się oprzeć
|
|
#547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Tobie to sie chyba urodzinowy za 20 minut bedzie nalezal
![]() Cytat:
A tak w ogole, to przepraszam was dziewczyny, ze was tak ostatnio zaniedbywalam i nie jest to wina Swiat i natloku spraw. Ostatnio sobie na mineralnym przesiaduje i probuje wchlonac tyle wiedzy ile tylko moge. Forget_me, jako jasnolica moge ci polecic mineralki, taki jest wybor jasnych podkladow, ze zwariowac mozna |
|
|
|
|
#548 |
|
Wtajemniczenie
|
A tak wodo sodowa
|
|
|
|
#549 |
|
Wtajemniczenie
|
No to wszystkiego najlepszego Kochana
Bedziemy tu dzisiaj
Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2009-12-27 o 10:40 |
|
|
|
#550 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje za pamieć
![]() ![]()
|
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za info, pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko wyszło super, tylko po Wigilii zaraz musieliśmy się zbierać bo Piotrek chciał jechać jeszcze do dziadków. Jak byśmy się tam nie zjawili to teściowa dopiero by była wkurzona ![]() Cytat:
Zamawiamy je "już", ponieważ tak jak pisała Woda Sodowa chcemy rozłożyć troszkę koszta na raty, żeby wszystko nam się nie zwaliło na jeden termin, a poza tym wszędzie się mówi, że cena złota idzie mocno w górę Więc nie zaszkodzi zamówić ich już, żeby później nie przepłacać ![]() No więc się muszę pochwalić, bo spotkanie wypadło naprawdę super Chociaż powiem Wam, że im bliżej było godziny 17:00, tym bardziej się denerwowałam Myślałam, że będzie jakoś dziwnie, że nie znajdą wspólnego tematu i spotkanie skończy się po godzinie, ale od samego początku załapali rodzice temat i nawet nikt nie zwracał uwagi na to, że chcemy powiedzieć cosik na temat ślubu W ogóle byłam w szoku zachowaniem mojej teściowej ( nie pomyślcie sobie, że ona się zachować nie umie Po prostu należy do raczej rządzących osób, które które chcą, żeby wszystko było tak, jak sobie wymyśliły). A tu zaskoczenie Dwa razy tylko się nam wtrąciła co do ślubu, bo nie podoba się jej wybrany przez nas kościół, bo jest niby zbyt zimny, cokolwiek by to miało znaczyć Poza tym proboszcz kościoła do którego ona chodzi będzie zły, że ślub nie będzie w jego kościele i co ona ma mu powiedzieć, skoro obiecała rok temu, że ślub odbędzie się u niego Drugie spięcie dotyczyło listy gości, bo moja teściowa uważa, że powinniśmy zaprosić jeszcze jej rodzinę z Brazylii Najlepsze w tym wszystkim jest to, że nie mieliśmy ich w ogóle na liście gości, a poza tym lista gości jest już zamknięta i jakbyśmy ich zaproili, to musielibyśmy odprosić kogoś innego Wkurzyłam się już ostro przy tym stole i powiedziałam, że nie mam zamiaru płacić za osoby, które może przylecą, a poza tym ja też mam dużą rodzinę, a połowy osób nie zapraszałam bo byśmy musieli robić wesele na 300 osób!!! A ona mi na to, żemamy zmienić salę, bo rodzina z Brazylii musi być Wtedy to nie wiem co z nimi zrobimy, bo naprawdę mamy listę gości pełną i zamkniętą Piotrek ma z nią porozmawiać jeszcze na temat tej rodziny i na spokojnie wytłumaczyć, że ich na ślub nie zapraszamy Teściom się tak spotkanie podobało, że się nawet zasiedzieli Siedzieliby jeszcze dłużej, gdyby nie to, że następnego dnia jechali z rana do Wrocławia Teraz w święta Wielkanocne mamy niby spotkać się u teściów Cieszę się, że mamy to spotkanie już za sobą i, że wypadło naprawdę dobrze
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się zawsze do wszystkiego zabieram zbyt późno Spóźnione, ale przeszczere życzonka Wszystkiego naj, najlepciejszego
|
|
#555 |
|
Wtajemniczenie
|
No niestety na mineralki tydzien przynajmniej trzeba czekac.
|
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Sto Lat i Wszystkiego Co Najlepsze
Sorki ze dopiero dzisiaj ale wczoraj tu nie bylam ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
, ale z ta rodzinka to wam rzeczywiscie namieszala oby nie przyjechali , skoro ich osobiscie nie zapraszacie to przeciez nie wypada tak sobie przyjechac co nie?
|
|
#557 |
|
Wtajemniczenie
|
DZIEKUJE
|
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piotrek ma z nią pogadać, ale pewnie się obrazi![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Zostaje mi więc wybór podkładu z Rossmann'a
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Wiem nie było mnie ale same rozumiecie teściowie, moi rodzice i w ogóle rodzinnie było te kilka dni a teraz praca i za niedługo impreeezzzaaaaaa jeeeeeeeeeee w Zakopanem.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#560 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ta rodzina z Brazylii jak przyjedzie to niech najwyżej domu popilnuje przez jedną noc
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dziękuję za wyjaśnienia, musze faktycznie pogadac z TZ'em o obrączkach skoro złoto ma iśc w góre
Tak samo akcyza na alkohol no nie trzebaby już kupować.
|
|
|
|
#562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Holender jasny, powodzi sie
![]() Cytat:
No to nie bedziesz musiala za duzo nadrabiac. A co na urodzinki co TZ sprawil? |
|
|
|
|
#563 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytam czytam
A dostałam od TŻ podkład z Clinique i tusz z Diora aaa i majtki tzn stringi z Triumpha czy jakos tak Forget_me powiem Ci ze im blizej slubu to Twoja tesciowa bedzie wariowac hehe Ale nie daj za wygrana Zakopane
|
|
|
|
#564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to wszystkiego najlepszego Spóźnione ale szczere ![]() ładne prezenciki od TŻ'a |
||
|
|
|
#565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomocy ile kosztuje SOPLICA w SELGROSIE???? ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
także czekam na morze bo mam obiecane po ślubie
|
||
|
|
|
#566 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam 27 a Ty chyba 28 z tego co dobrze licze
![]() Wszystkiego najlepszego Sto latek ![]() |
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za życzonka
|
|
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Wszystkiego naj ![]() |
|
|
|
|
#569 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam Zakopane Tylko Piotrek wiecznie kręci nosem jak słyszy tę nazwę Uważa, że jest tam za bardzo komercyjnie i zbyt wiele ludzi My Sylwestra spędzamy w Poznaniu u mojej siostry Mieliśmy iść na jakiś bal, ale ostatecznie zrezygnowaliśmy, bo okazało się, że moja siostra robi jakąś imprezkę Wczoraj dogadywałyśmy menu Mam nadzieję, że będzie super ![]() Cytat:
Byśmy nie mieli problemu z usadzeniem ich ![]() Cytat:
Te kilka miesięcy przeleżą w szafie ![]() Cytat:
Się chłopak postarał ![]() Moja teściowa to od samego początku chciała rządzić, ale się nie dałam Nie podobały się jej nawet zaręczyny, bo miały być oficjalne, a poza tym była zła na Piotrka, że nie zabrał ją, jak wybierał pierścionek zaręczynowy. no i, że jej nic nie powiedział, że ten pierścionek leżał w szafie przez dwa tygodnie Teraz marudzi z kościołem, listą gości i garniturem Dlatego też mówimy jej bardzo mało, żeby nie wymyślała za bardzo ![]() Cytat:
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem Edytowane przez Forget_me Czas edycji: 2009-12-29 o 10:28 |
|||||
|
|
|
#570 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe postarał sie bo oczywiscie raczej ja wybieram moj prezent
Forget_me ja bym nie wytrzymała z taka Tesciowa za nerwowa jestem....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

Musiałam mu sama go pokazać 
Dla mnie te święta będą takie sobie, bo wczoraj, praktycznie zaraz po kolacji wigilijnej mój TŻ musiał jechać, bo ma dziś i z niedzieli na poniedziałek służbę
Zatem praktycznie całe święta spędzę z rodzicami, a żadnych atrakcji nie przewiduję. Z TŻtem zobaczymy się dopiero w poniedziałkowe popołudnie, mam nadzieję.

Dzięki za info, pozdrawiam!

Poza tym proboszcz kościoła do którego ona chodzi będzie zły, że ślub nie będzie w jego kościele i co ona ma mu powiedzieć, skoro obiecała rok temu, że ślub odbędzie się u niego
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że nie mieliśmy ich w ogóle na liście gości, a poza tym lista gości jest już zamknięta i jakbyśmy ich zaproili, to musielibyśmy odprosić kogoś innego
Piotrek ma z nią porozmawiać jeszcze na temat tej rodziny i na spokojnie wytłumaczyć, że ich na ślub nie zapraszamy
Się chłopak postarał