| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-12-24, 11:31 | #541 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Katowice/Gostyń 
				 | 

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Dziewczyny życzę Wam cudownych, miłych, radosnych, pogodnych, spokojnych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia upływających we wspaniałej, pełnej miłości atmosferze! 
				__________________ Nasz ślub: 9 października 2010r. "...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem. A kto to jest jarosz? Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!" | 
|     | 
|  2009-12-24, 17:36 | #542 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZE      | 
|     | 
|  2009-12-25, 13:01 | #543 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Schrimm :) 
				 | 

Dziewczynki ja Wam również życzę wesołych świąt!!! Święta szybko się zbliżają, w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzymy sobie wszystkiego najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe święta.. oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły. `````````{\ ````````{\`\ ```````{`~\`\``` ``````{*```\`\`<:<:<    `````{`~`*``\`\(((//^^\ ````{*`````~`\((((/`●`● ````{``*`~``*`|))))) ﺐ )\ ````{*````*```////'_/~` `````{~`*````((((``.`\ ``````{.~```~`)))`\`\))_.-. ````````{``~ *(()``\_.-'`` ``````````{.__.* `-*. ````````````.*```~``*. ``````````.*.``*```~`*. `````````.*````.````.`*. ````````.*``~`````*````*. ```````.*``````*`````~``* . `````.*````~``````.`````* . ```.*```*```.``~```*``~ *. ..*``~```````````~`````*. `~Wesołych Świąt~* ~~* ~~ Dzisiaj przychodzą teściowie!!! Trzymajcie kciuki żeby wszystko się udało!!!  A Piotrek graweru nie zauważył  Musiałam mu sama go pokazać  Ale się wzruszył bo jak mi powiedział, nie spodziewał się czegoś takiego  Uciekam pomagać w szykowaniu jedzenia   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | 
|     | 
|  2009-12-25, 13:06 | #544 | 
| Raczkowanie | 

Na sam początek - również życzę wszystkim Wesołych Świąt! Dużo radości, miłości i rodzinnej atmosfery   Dla mnie te święta będą takie sobie, bo wczoraj, praktycznie zaraz po kolacji wigilijnej mój TŻ musiał jechać, bo ma dziś i z niedzieli na poniedziałek służbę  Zatem praktycznie całe święta spędzę z rodzicami, a żadnych atrakcji nie przewiduję. Z TŻtem zobaczymy się dopiero w poniedziałkowe popołudnie, mam nadzieję. 
				__________________ Two hearts, two hearts that beat as one. Our lives have just begun. Forever, I'll hold you close in my arms, I can't resist your charm. Oh, I know I've found in you, my endless love. | 
|     | 
|  2009-12-26, 13:35 | #545 | 
| Zakorzenienie | 

Dziewczyny tak was trochę podczytuję i zauważyłam, ze część z was już wybiera obrączki. Dlaczego tak wcześnie? Czy sa jakieś problemy z zakupem obraczek w miesiącach letnich? W sumie nasi znajomi tez maja już kupione obrączki choć śluby dopiero w czerwu, maju itd. My bierzemy ślub w lipcu i póki co nie mamy kupionych obrączek. W każdym razie chcemy zwykle, proste, jednokolorowe bez żadnych ozdób, diamencików itp.    | 
|     | 
|  2009-12-26, 17:41 | #546 | ||
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Też jestem zwolenniczką klasycznych obrączek, jednak ta z diamencikami, którą mam, urzekła mnie tak, że nie mogłam się oprzeć   
				__________________ Two hearts, two hearts that beat as one. Our lives have just begun. Forever, I'll hold you close in my arms, I can't resist your charm. Oh, I know I've found in you, my endless love. | ||
|     | 
|  2009-12-26, 23:43 | #547 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Tobie to sie chyba urodzinowy za 20 minut bedzie nalezal  Cytat: 
   :hah  aha: A tak w ogole, to przepraszam was dziewczyny, ze was tak ostatnio zaniedbywalam i nie jest to wina Swiat i natloku spraw. Ostatnio sobie na mineralnym przesiaduje i probuje wchlonac tyle wiedzy ile tylko moge. Forget_me, jako jasnolica moge ci polecic mineralki, taki jest wybor jasnych podkladow, ze zwariowac mozna   | |
|     | 
|  2009-12-27, 10:04 | #548 | 
				 | 

A tak wodo sodowa    | 
|     | 
|  2009-12-27, 10:39 | #549 | 
				 | 

No to wszystkiego najlepszego Kochana  Bedziemy tu dzisiaj   Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2009-12-27 o 10:40 | 
|     | 
|  2009-12-27, 10:54 | #550 | 
				 | 

Dziekuje za pamieć       | 
|     | 
|  2009-12-27, 11:57 | #551 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Dzięki za info, pozdrawiam! | |
|     | 
|  2009-12-27, 12:47 | #552 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-12-28, 10:42 | #553 | ||
				 | 

Cytat: 
  W tym roku po raz pierwszy spędzaliśmy razem Wigilię  Wszystko wyszło super, tylko po Wigilii zaraz musieliśmy się zbierać bo Piotrek chciał jechać jeszcze do dziadków. Jak byśmy się tam nie zjawili to teściowa dopiero by była wkurzona  Cytat: 
  Zamawiamy je "już", ponieważ tak jak pisała Woda Sodowa chcemy rozłożyć troszkę koszta na raty, żeby wszystko nam się nie zwaliło na jeden termin, a poza tym wszędzie się mówi, że cena złota idzie mocno w górę  Więc nie zaszkodzi zamówić ich już, żeby później nie przepłacać  No więc się muszę pochwalić, bo spotkanie wypadło naprawdę super  Chociaż powiem Wam, że im bliżej było godziny 17:00, tym bardziej się denerwowałam  Myślałam, że będzie jakoś dziwnie, że nie znajdą wspólnego tematu i spotkanie skończy się po godzinie, ale od samego początku załapali rodzice temat i nawet nikt nie zwracał uwagi na to, że chcemy powiedzieć cosik na temat ślubu  W ogóle byłam w szoku zachowaniem mojej teściowej ( nie pomyślcie sobie, że ona się zachować nie umie  Po prostu należy do raczej rządzących osób, które które chcą, żeby wszystko było tak, jak sobie wymyśliły). A tu zaskoczenie  Gadała z moją mamą jak nakręcona  Dwa razy tylko się nam wtrąciła co do ślubu, bo nie podoba się jej wybrany przez nas kościół, bo jest niby zbyt zimny, cokolwiek by to miało znaczyć  Poza tym proboszcz kościoła do którego ona chodzi będzie zły, że ślub nie będzie w jego kościele i co ona ma mu powiedzieć, skoro obiecała rok temu, że ślub odbędzie się u niego  Ale nie dałam za wygraną i powiedziałam, że ten "jej" kościół jest beznadziejny, bo jest cały czas w trakcie budowy, a poza tym jak się zaręczaliśmy od razu powiedziałam w jakim kościele ja chcę brać ślub i Piotrek się zgodził, więc ona teraz nie ma już nic do gadania  Drugie spięcie dotyczyło listy gości, bo moja teściowa uważa, że powinniśmy zaprosić jeszcze jej rodzinę z Brazylii  Już nam we wakacje wycięła taki numer, że szok!!! Ta rodzina akurat przyjechała do nich na całe wakacje i jedliśmy jakiś obiad i nagle moja teściowa wstała i powiedziała do nas cosik takiego: "Ania, Piotrek, wstańcie i teraz już oficjalnie zaproście rodzinę z Brazylii na ślub".  Najlepsze w tym wszystkim jest to, że nie mieliśmy ich w ogóle na liście gości, a poza tym lista gości jest już zamknięta i jakbyśmy ich zaproili, to musielibyśmy odprosić kogoś innego  Powiedziałam jej więc, że nie mamy ich uwzględnionych, a poza tym, to nie ma już dla nich miejsca  A ona mi wyjechała, że musimy mieć, bo być może przylecą na ten ślub i co wtedy się z nimi zrobi  Wkurzyłam się już ostro przy tym stole i powiedziałam, że nie mam zamiaru płacić za osoby, które może przylecą, a poza tym ja też mam dużą rodzinę, a połowy osób nie zapraszałam bo byśmy musieli robić wesele na 300 osób!!! A ona mi na to, żemamy zmienić salę, bo rodzina z Brazylii musi być  Wtedy sie włączył do rozmowy Piotrek i teściowa troszkę odpuściła, ale powiem Wam dziewczyny, że obawiam się, że ona nam tą rodzinę zaprosi mimo wszystko  Wtedy to nie wiem co z nimi zrobimy, bo naprawdę mamy listę gości pełną i zamkniętą  Piotrek ma z nią porozmawiać jeszcze na temat tej rodziny i na spokojnie wytłumaczyć, że ich na ślub nie zapraszamy  Teściom się tak spotkanie podobało, że się nawet zasiedzieli  Siedzieliby jeszcze dłużej, gdyby nie to, że następnego dnia jechali z rana do Wrocławia  Teraz w święta Wielkanocne mamy niby spotkać się u teściów  Cieszę się, że mamy to spotkanie już za sobą i, że wypadło naprawdę dobrze   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | ||
|     | 
|  2009-12-28, 10:42 | #554 | |
				 | 

Cytat: 
  Mam nadzieję, że jakiś fajny znajdę  Pewnie żadnych minerałków nie będzie  Ja się zawsze do wszystkiego zabieram zbyt późno  Spóźnione, ale przeszczere życzonka  Wszystkiego naj, najlepciejszego    
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2009-12-28, 12:39 | #555 | 
				 | 

No niestety na mineralki tydzien przynajmniej trzeba czekac.

| 
|     | 
|  2009-12-28, 14:24 | #556 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Sto Lat i Wszystkiego Co Najlepsze  Sorki ze dopiero dzisiaj ale wczoraj tu nie bylam  ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat: 
  , ale z ta rodzinka to wam rzeczywiscie namieszala oby nie przyjechali  , skoro ich osobiscie nie zapraszacie to przeciez nie wypada tak sobie przyjechac co nie? 
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | |
|     | 
|  2009-12-28, 14:32 | #557 | 
				 | 

DZIEKUJE   Potem poczytam co tu nawypisywałyscie   | 
|     | 
|  2009-12-28, 14:50 | #558 | |
				 | 

Cytat: 
  Piotrek ma z nią pogadać, ale pewnie się obrazi  Pewne jest, że musimy cosik zrobić, bo inaczej się niemiło zaskoczymy  ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Zostaje mi więc wybór podkładu z Rossmann'a  Mam nadzieję, że tym razem będzie lepszy niż ten poprzedni   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2009-12-28, 17:47 | #559 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Cześć. Wiem nie było mnie ale same rozumiecie teściowie, moi rodzice i w ogóle rodzinnie było te kilka dni a teraz praca i za niedługo impreeezzzaaaaaa jeeeeeeeeeee w Zakopanem.

| 
|     | 
|  2009-12-28, 20:42 | #560 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  Ta rodzina z Brazylii jak przyjedzie to niech najwyżej domu popilnuje przez jedną noc   
				__________________ Two hearts, two hearts that beat as one. Our lives have just begun. Forever, I'll hold you close in my arms, I can't resist your charm. Oh, I know I've found in you, my endless love. | |
|     | 
|  2009-12-28, 20:58 | #561 | 
| Zakorzenienie | 

dziewczyny dziękuję za wyjaśnienia, musze faktycznie pogadac z TZ'em o obrączkach skoro złoto ma iśc w góre   Tak samo akcyza na alkohol no nie  trzebaby już kupować. | 
|     | 
|  2009-12-28, 22:24 | #562 | |
				 | 

Holender jasny, powodzi sie  Cytat: 
 No to nie bedziesz musiala za duzo nadrabiac. A co na urodzinki co TZ sprawil? | |
|     | 
|  2009-12-29, 00:43 | #563 | 
				 | 

Czytam czytam   Tez juz trzeba pomyslec o obraczkach...lepiej kupowac stopniowo ehhh A dostałam od TŻ podkład z Clinique i tusz z Diora aaa i majtki tzn stringi z Triumpha czy jakos tak  O majciochach nic nie wiedziałam hehe  Forget_me powiem Ci ze im blizej slubu to Twoja tesciowa bedzie wariowac  hehe Ale nie daj za wygrana  Moja jakos sie nie wtraca... Zakopane  Ja w tym roku do klubu bo po szesciu weselach nie chce mi sie isc na sale...Dostalam dzisiaj sukienke zamowiona z all i jestem srednio zadowolona ehhh no cóż   | 
|     | 
|  2009-12-29, 07:40 | #564 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  to wszystkiego najlepszego ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Spóźnione ale szczere  ładne prezenciki od TŻ'a   | ||
|     | 
|  2009-12-29, 09:09 | #565 | ||
				 | 

Cytat: 
   Pomocy ile kosztuje SOPLICA w SELGROSIE???? ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat: 
  także czekam na morze bo mam obiecane po ślubie   | ||
|     | 
|  2009-12-29, 09:46 | #566 | 
				 | 

Ja miałam 27 a Ty chyba 28 z tego co dobrze licze   Wszystkiego najlepszego Sto latek    | 
|     | 
|  2009-12-29, 09:50 | #567 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Dziękuję za życzonka   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-12-29, 09:58 | #568 | |
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Wszystkiego naj    | |
|     | 
|  2009-12-29, 10:27 | #569 | |||||
				 | 

Cytat: 
  Uwielbiam Zakopane  Tylko Piotrek wiecznie kręci nosem jak słyszy tę nazwę  Uważa, że jest tam za bardzo komercyjnie i zbyt wiele ludzi   My Sylwestra spędzamy w Poznaniu u mojej siostry  Mieliśmy iść na jakiś bal, ale ostatecznie zrezygnowaliśmy, bo okazało się, że moja siostra robi jakąś imprezkę  Wczoraj dogadywałyśmy menu  Mam nadzieję, że będzie super  Cytat: 
  Byśmy nie mieli problemu z usadzeniem ich  Cytat: 
  My w styczniu też się wybieramy już zamówić, choć ślub jest dopiero w czerwcu  Te kilka miesięcy przeleżą w szafie  Cytat: 
  Się chłopak postarał    Moja teściowa to od samego początku chciała rządzić, ale się nie dałam  Nie podobały się jej nawet zaręczyny, bo miały być oficjalne, a poza tym była zła na Piotrka, że nie zabrał ją, jak wybierał pierścionek zaręczynowy. no i, że jej nic nie powiedział, że ten pierścionek leżał w szafie przez dwa tygodnie  Teraz marudzi z kościołem, listą gości i garniturem  Bo ja wymarzyłam sobie, żeby mój przyszły mąż szedł do ślubu w brązowym, a ona chce czarny  Stwierdziła nawet, że ona i tak zamówi czarny i Piotrek ma się przebrać  Dlatego też mówimy jej bardzo mało, żeby nie wymyślała za bardzo  Cytat: 
  I oczywiście przepraszam za spóźnienie   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem Edytowane przez Forget_me Czas edycji: 2009-12-29 o 10:28 | |||||
|     | 
|  2009-12-29, 10:54 | #570 | 
				 | 

Hehe postarał sie bo oczywiscie raczej ja wybieram moj prezent   ale o majciochach nie wiedziałam  Forget_me ja bym nie wytrzymała z taka Tesciowa  za nerwowa jestem.... | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.