| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-01-05, 12:45 | #691 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat: 
  no dziwna jakas powinna sie cieszyc razem z toba zazdroscic nie ma czego bo juz to przeżyła no wiec nie kumam my tez robimy winietki sami  i nawet nazwiska na kopertach tez sami moj wie co i jak wiec sie tym bedzie zajmowac ja umywam rece   
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | |
|     | 
|  2010-01-05, 12:56 | #692 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Schrimm :) 
				 | 

Cytat: 
  W sumie to płacimy za nie tylko 10 zł, bo nasze śremskie kino jest takie "tańsze"  My ostatnio byliśmy na "Dom Zły" i powiem, że jest genialny!!! Ja bym sie na jakąś fajną komedię przeszła, może ten "Raj dla par"?  Ciekawe, jakie będzie to polskie "Ciacho"? Pewnie znowu reklamują, a okaże się kiszkowate  ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat: 
  Nie powiem, imprezka fajna, bo się wytańczyłam za wszystkie czasy, ale było kilka szczegółów, które mi się nie podobały  Np. w kościele podczas znaku pokoju, kumpela poszła w jedną stronę, jej mąż w drugą, a potem się minęli na środku i poszli ona do jego rodziców, a on do jej. Tak jakby nie mogli isć razem najpierw do jednych, a potem do drugich  Tak samo na sali nie mieli winietek, bo niby teściowa im nie kazała robić, do tego stoły były okrągłe, ludzie się tam znali i od razu potworzyli grupy, kto z kim będzie siedział. My tam nie znaliśmy nikogo prócz państwa młodych i usiedliśmy przy pierwszym wolnym stoliku, dostadła się do nas jakaś młoda parka i zagubieni dziadkowie kumpeli, którzy nie zdążyli wejść na salę, jak wybierano miejsca i musieli usiąść tam, gdzie było wolne. Koszmar normalnie!!! Gadaliśmy z tą młodą parką, a dziadki siedzialy  Potem poszli do kumpeli i jej męża i powiedzieli, że chcieliby siedzieć z kimś w swoim wieku  Tak samo było z podziękowaniami dla rodziców. Wjechały cztery krzesła rodzice usiedli na nich, puścili "Mam cudownych rodziców" i jak młodzi do nich podeszli wszyscy wstali, a oni do tych rodziców, że mają usiąść bo teraz dziękują mamusią  Tatusiowe więc siedzieli, potem usiadły mamusie, a tatusiowe wstali   No i na samym końcu wesela zespół kazał się chwycić za ręce i wszyscy zaczęli się poruszać w jakimś kierunku, a tu nagle zaczynają śpiewać pieśń kościelną "Kiedy ranne wstają zorze"  Ludzie nie wiedzieli co mają robić, to samo para młoda  No i na koniec, goście, którzy wynosili co się dało  Po prostu rzucali się na jedzenie, picie, niektórzy po siatki do samochodów szli  Koszmar!!! 
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | ||
|     | 
|  2010-01-05, 13:06 | #693 | |
				 | 

Cytat: 
  dlatego ja bede miec winietki bo nie potrzebuje potem takich sytuacji, wiem kto sie z kim lubi a kto nie trawi i tak ich usadze zeby byli zadowoleni a nie ze wejda na sale i sie zacznie walka o krzesla koszmar  my nie chcemy zadnych piosenek dla rodzicow u siostry mojego Lukasz wszyscy zaspiewali sto lat oni dali kwiaty i koniec uwazam ze bylo spoko a co do wynoszenia jedzenia to zenadaaaaa  ja rozumiem jesli mlodzi powiedza ze mozna sie czestowac i zabrac sobie owoce czy jakies tam rzeczy ze stolu ale tak na beszczela w glowie sie nie miesci 
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | |
|     | 
|  2010-01-05, 13:14 | #694 | |
				 | 

Cytat: 
  Kilka razy byłam na weselu bez winietek i potem goście wpadali na salę i zamiast składać życzenia młodej parze, to lecieli zajmować miejsca  Co do podziękowań, to jeszcze nie wiem, jak to będzie wyglądało. Raczej będzie to przed oczepinami  Chcemy zrobić dla rodziców album z naszymi zdjęciami, taki od początku naszej znajomości, z ważniejszymi datami, jak np. zaręczyny  Zrobimy w nim miejsce na zdjęcia ślubne i jak tylko odbierzemy je od fotografa, to umieścimy tam kilka. Potem, jak już będziemy mieć dzieci chcemy umieścić w tym albumie też zdjęcia dzieci  Taka pamiątka o nas od nas  No i kwiaty, pewnie róże, myśleliśmy nad bukietem w koszyku  Mam nadzieję, że u nas goście tak zachowywać się nie będą, bo kurde wtedy chyba zabiję   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2010-01-05, 13:27 | #695 | |
				 | 

Cytat: 
  i nawet tort musze miec pokryty czekolada 
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2010-01-05 o 13:40 | |
|     | 
|  2010-01-05, 14:06 | #696 | |
				 | 

Cytat: 
  Od stycznia mialam na dietkę przejść, żeby kilka kilo przed ślubem zgubić, ale jak na razie to ciągle tylko słodycze i slodycze  Może jutro będzie ten pierwszy dzień bez słodyczy  Ja tort napewno chcę mieć śmietanowy  Aż smaka sobie narobiłam  Esti, a z tych tkóre wkeiłaś to pierwszy bardziej wizualnie mi się podoba  Choć to o smak chodzi najbardziej przecież   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2010-01-05, 14:17 | #697 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-01-05, 14:35 | #698 | |
				 | 

Cytat: 
  Ale najbardziej mc' chickena  Aż bym sobie zjadła  Muszę w końcu przejśc na dietkę, bo kurde pięć miesięcy zostało i trzeba troszkę spalić i nabrać kondycji  Już mi dzisiaj Piotrek napisał, że będziemy dzisiaj jeździć na rowerku treningowym, a mi sie tak nie chce   
|     | 
|  2010-01-05, 14:41 | #699 | |
				 | 

Cytat: 
  , Lukasz ma teraz urlop do niedzieli wiec mi sie nie chce cwiczyc ale jak bedzie w pracy to mysle ze bede miec wiecej silnej woli i tez zaczne jezdzic na rowerku bo teraz to stoi i sie kurzy   
|     | 
|  2010-01-05, 14:51 | #700 | |
				 | 

Cytat: 
  Ale na jutro chyba wezmę jabłuszko i jogurcik  Bo w końcu trzeba się za siebie zabrać  Pedałować dzisiaj za bardzo mi się nie chce, tym bardziej, że nadal jestem chora  Ale Piotrek przecież pedałować może, a wręcz powinien  Żałuję, że wcześniej nie udało mi się zrzucić kilku kilo, bo przecież jak krawcowa będzie brała moje wymiary, to fajnie by było podać takie "nowe"  A tu niestety, dieta mi nie wyszła, więc trzeba się teraz zabrać za odchudzanie   
|     | 
|  2010-01-05, 14:56 | #701 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-01-05, 15:08 | #702 | |
				 | 

Cytat: 
  Jutro poszukamtylko interesującego mnie salonu w Poznaniu i sie umowię na przymiarkę, najlepiej w poniedziałek  A po przymiarce skoczymy do krawcowej i zobaczymy, co powie na temat wybranej przeze mnie sukienki  Już się chyba nie doczekam   
|     | 
|  2010-01-05, 15:13 | #703 | |
				 | 

Cytat: 
  bede trzymac kciuki zeby krawcowa rozpatrzyła pozytywnie twoja suknie i zgodzila sie na szycie   
|     | 
|  2010-01-05, 15:18 | #704 | |
				 | 

Cytat: 
  Ciekawe, jak będę wyglądała  Bo może się okaże, że to jednak nie to i znowu będę szukać  Mam nadzieję, że krawcowa ostatecznie też się zgodzi uszyć mi wymarzoną sukienkę i, że będzie taka jaką będę chciała  Uciekam, będę za tak 2 godzinki   
|     | 
|  2010-01-05, 15:20 | #705 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-01-05, 16:39 | #706 | 
| Zakorzenienie | 

Dziewczyny a jak z waszymi sukienkami na drugi dzień (jeśli takowy organizujecie)? Tak wam trochę zazdroszcze mierzenia sukienek, ja szyje na podstawie zdjęcia z netu, po salonach raczej nie bedę chodzić. To sobie czasem wyciagam ta na drugi dzien i tak patrze, i patrze i patrzę    | 
|     | 
|  2010-01-05, 16:53 | #707 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  O tej mysle na cywilny http://www.lipsy.co.uk/store/party-d...is-DR02481_021 A te mi sie tez podobaja: http://www.lipsy.co.uk/store/party-d...is-DR02696_041 http://www.lipsy.co.uk/store/party-d...is-DR02111_001 http://www.lipsy.co.uk/store/party-d...is-DR01644_001 http://www.lipsy.co.uk/store/party-d...is-DR02904_041  A jaka ty masz na drugi dzien? | ||
|     | 
|  2010-01-05, 18:58 | #708 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Jestem już. Śniegu było dużo ale dopiero w ostatni dzień także nie było robienia aniołków hehe ale ogólnie super. Powrót był szybki ponieważ nie jechaliśmy zakopianką a i witam w nowym roku   . | 
|     | 
|  2010-01-05, 19:12 | #709 | |||
				 | 

Cytat: 
  Ale jak pomyślałam, że wybrany fason będzie na mnie beznadziejnie leżał, to stwierdziłam, że lepiej odwiedzę kilka salonów  Chociaż jak pomyślę, że w taką pogodę mam iść mierzyć sukienkę, to cała radość pryska  Cytat: 
  A mi najbardziej idzie w brzuch i uda  Muszę troszkę zeszczupleć, choć kapkę  Co do sukienek, to też jeszcze nie myślałam, w czym wystąpię następnego dnia  Pewnie zdecyduję się, jak cosik wpadnie mi w oko, ewentualnie będę szyła  Sodowa powiem szczerze, że sukienki pokazane przez Ciebie są...ach brak słów  Szczególnie jedna baaaardzo mi wpadła w oko, ta z linku nr 3  Bosze, jest przepiękna, przeboska, ja ją chcę    Czy można ją zamawiać netowo? I czy w Polsce można takie znaleźć? Bo z miejsca bym ją kupiła  ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat: 
  W końcu towarzystwo forumowe powróciło do formy w tym Nowym Roku  Jak tam się Sylwester udał? Ja w górach nie byłam, ale śniegu u mnie tyle, że autkiem moim malutkim wyjechać nie mogę, takie są zaspy  Czasami za spychacz robimy  Szczerze to ja mam już dość tej pogody i chcę wiosnę  O Piotrek idzie więc będę później  Będziemy wybierać zaproszenia   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |||
|     | 
|  2010-01-05, 19:29 | #710 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-01-05, 21:27 | #711 | ||
| Zakorzenienie | 

Na drugi dzień absolutnie nie biała  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)   Sukienki ktore wkleilas śliczne ale tez drogie. Podoba mi się ta z drapowaniami  oblęd  Mam sukienke kupiona już 2 lata temu  Faja jest  Cytat: 
 Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2010-01-05 o 21:30 | ||
|     | 
|  2010-01-05, 21:37 | #712 | |
				 | 

Cytat: 
  Rzeczywiscie drogie sa, ale moze na wyprzedaz trafie, np ta pierwsza kosztuje teraz 35 funtow   | |
|     | 
|  2010-01-06, 07:21 | #713 | 
				 | 

Jestem spiąca jej ja chce wiosne i jakieś wolne    | 
|     | 
|  2010-01-06, 07:53 | #714 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-01-06, 08:22 | #715 | 
				 | 

Będę się musiała poważnie zastanowić, bo normalnie się w niej zakochałam   Wczoraj opowiadałam o niej już Piotrkowi i popukał się w czoło, jak usłyszał cenę  Powiedział mi, że mam sukienki na poprawiny poszukać w szafie, bo mam ich dużo  Faceci, nigdy nic nie rozumieją  Też dzisiaj przysypiam  Nie mogłam wczoraj usnąć, bo mnie kaszel męczył  Do tego śniły mi się koszmary, że się nie wyrobiliśmy z przygotowaniami ślubnymi   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | 
|     | 
|  2010-01-06, 09:14 | #716 | 
				 | 

Dziewczyny, wzoraj wybieraliśmy zaproszenia i jeszcze raz przeglądaliśmy strony w necie   Znaleźliśmy kilka naprawdę fajnych, z czego wybraliśmy dwie, które najbardziej się nam podobają  Ustaliliśmy też ostateczną listę gości no i listę osób, do których wyślemy zawiadomienie  Właśnie jestem na etapie poszukiwania księgi gości, którą też zamierzamy zamówić w czwartek  Aaaa... i wybraliśmy grawer na obrączki  Piotrek na swojej będzie miał : "Ty jesteś wszystkim", a ja będę miała: "wszystko jest Tobą"  Jakbyście gdzieś widzialy jakieś fajne księgi gości to dawajcie znać  Bo ja ryję po All., ale jak na razie nic fajnego nie znalazłam   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | 
|     | 
|  2010-01-06, 09:15 | #717 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-01-06, 09:31 | #718 | |
				 | 

Cytat: 
  ja tylko na chwilke bo ide zaraz do kosmetyczki na oczyszczanko twarzy  Ktore wybraliscie zaproszenia z tych dwoch? czy te dwa rodzaje macie? ja moge Ci dac linka do mojej ksiegi ale nie wiem czy bedzie sie Tobie podobala ja mam nr 5 z ta bordowa kokardka http://www.allegro.pl/item853780968_...ub_slubny.html 
|     | 
|  2010-01-06, 09:49 | #719 | ||
				 | 

Cytat: 
  Wczoraj go pogoniłam, żeby w końcu zabrał się za robienie winietek, więc poszukał jakiś wzór w necie, ale papier oczywiście kazał kupić mi, bo jak stwierdził, bardziej będę wiedziała, jaki ma być  Faceci chyba woleliby, żeby to kobiety zajęły się całą organizacją, a oni najchętniej by przyszli na gotowe  Mój jeszcze wczoraj jak mu powiedziałam o naukach przedmałżeńskich stwierdził, że może sama pochodzę na nie, a on pójdzie ze mną raz, bo nie lubi tego typu rzeczy  A ja niby co, lubię???    Oczywiście mu to wybiłam z głowy  Cytat: 
  Też bym chętnie posiedziała sobie u kosmetyczki, a nie tutaj, w robocie  Ja zamierzam się w lutym umówić, ale na jakąś może mikrodermabrazję? Sama jeszcze nie wiem  A potem to już w maju, dokładnie w urodziny idę już na takie zabiegi przedślubne  Zaproszenia wybraliśmy te dwa, ale w czwartek będziemy ustalać, które z tych zamawiamy  Dzięki za linka  Wczoraj oglądaliśmy z Piotrkiem te księgi, ale on kręcił nosem  Najbardziej podobała mu się prosta, bez żadnych zdobień, taka skorzana, ale ja się uparłam, że księga w środku ma mieć jeszcze jakiś tekst dla gości, a ta wybrana przez Piotrka nie miała  Więc szukamy dalej   Przeważnie na All. jest masa zwykłych albumów na zdjęcia i to ma niby robić za księgę gości   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | ||
|     | 
|  2010-01-06, 09:56 | #720 | |
				 | 

Cytat: 
  ja sie balam troche tak kupowac w ciemno ale sie nie zawiodlam jest jeszcze ladniejsza w realu  tam nie ma zadnego tekstu ale my sobie sami zrobimy i przynajmniej taki jak bede chciala to przeciez zaden problem  dobra spadam bo sie spoznie, bede pozniej   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.