| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-12-31, 12:07 | #661 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Schrimm :) 
				 | 

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat: 
  Już się zdążyłam wykąpać, teraz będę sałatkę kroić. Mam dwie godziny żeby się ze wszystkim ogarnąć  W Nowym Roku napewno się nagadamy  I na 100% opowiem, jak tam minął ten nasz Sylwester   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2009-12-31, 12:16 | #662 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Cytat: 
  no to zycze Szampanskiej Zabawy i wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, ktory z reszta bedzie nalezec do nas prawda  Baw sie dobrze   
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | |
|     | 
|  2009-12-31, 13:13 | #663 | 
				 | 

Zdecydowanie to będzie nasz rok   Od 5 stycznia możemy rozpocząć oficjalne odliczanie  Ja też życzę, aby ten nadchodzący rok 2010 był lepszy od tego mijającego  Aby spełniły się Wam wszystkie marzenia, te większe i te malutkie  I żeby Teżety się Was Dziewczynki słuchały  No i najważniejsze, szampańskiej zabawy    Ja teraz wykonam szybki make up i wracam do krojenia ogórków  Buziaki i do zobaczonka w Nowym Roku, Naszym Roku    
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | 
|     | 
|  2009-12-31, 18:41 | #664 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Katowice/Gostyń 
				 | 

Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka, więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana. Niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana.    Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! 
				__________________ Nasz ślub: 9 października 2010r. "...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem. A kto to jest jarosz? Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!" | 
|     | 
|  2010-01-03, 13:35 | #665 | 
				 | 

Dzień dobry w tym nowym, naszym roku 2010    Jak tam po Sylwestrze? Nam imprezka się super udała  Nie myśleliśmy, że będzie tak świetnie  Były tańce, pyszne jedzonko i super towarzystwo  Właśnie zgrałam zdjęcia na kompa i czekam na przyjazd Piotrka, żeby mu je pokazać  Jedna niezbyt fajna rzecz to to, że znowu jestem chora  A jak tam u Was? Mam nadzieję, że również się świetnie bawiłyście     
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | 
|     | 
|  2010-01-03, 13:55 | #666 | 
| Raczkowanie | 

Hej   Zabawa sylwestrowa u mnie była jak najbardziej udana, mimo że siedzieliśmy tak w gronie rodzinnym. Za to Nowy Rok się okropnie zaczął, bo jakoś się nie mogliśmy dogadać z TŻtem, ale już wszystko dobrze. Do tego wczoraj nam się jakieś "gówniuszczko" urwało od tego mechanizmu co szybę w samochodzie podnosi i wpadła nam do środka. Jechaliśmy 50 km bez bocznej szybki a padał śnieg, wiał wiatr i było -7 stopni! Przeklęta elektryka! Na szczęście udało się to zrobić i wracaliśmy już w całkiem normalnych warunkach  Wymyślają teraz cuda w tych autach a to się wszystko nie nadaje na mróz   
				__________________ Two hearts, two hearts that beat as one. Our lives have just begun. Forever, I'll hold you close in my arms, I can't resist your charm. Oh, I know I've found in you, my endless love. | 
|     | 
|  2010-01-03, 14:15 | #667 | |
				 | 

Cytat: 
  Na szczęście po chyba dwu godzinnej grzebaninie przy aucie udało się problem naprawić  Kurcze współczuję Wam, bo nie wyobrażam sobie jazdy teraz, w taką pogodę bez szyby  A w ogóle to teraz już możemy oficjalnie rozpocząć odliczanie do ślubu     
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2010-01-04, 09:19 | #668 | 
				 | 

Hej dziewczyny   Widzę, ze po Sylwestrze na forum ucichło  My oficjalnie ruszyliśmy z przygotowaniami ślubnymi  Właśnie się zabrałam za wybieranie graweru na obrączkach  W tym tygodniu chcę jechać do krawcowej w sprawie sukienki  No i moj Piotrek się w końcu zdecydował na odwiedzenie krawca w sprawie swojego garnituru  Przeraża mnie tylko myśl, że mamy się tam udać razem z teściową  Przypuszczam, że może się to źle skończyć, bo ona się uparła na czarny garnitur  A ja chcę brązowy  Im bliżej ślubu tym bardziej nerwowo będzie   
|     | 
|  2010-01-04, 16:15 | #669 | |
				 | 

Cytat: 
  widze, ze ucichlo i to bardzo ja tylko chce sie przypomniec ze od jutra mozemy zaczac odliczanko  ja cie tylko 5 miechow nam zostalo ale sie ciesze  my jutro zamawiamy zaproszenia  to sie nie daj tesciowej ma byc brazowy i juz  to wam ma sie podobac to co ubierzecie a nie jej badzcie stanowczy   
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | |
|     | 
|  2010-01-05, 08:26 | #670 | |
				 | 

Cytat: 
  Pięć miesięcy przed nami  Teraz trzeba się ostro zabrać za przygotowania  Wczoraj troszkę szukałam w necie graweru na obrączki no i zaproszeń. Dzisiaj też się troszkę porozglądam, bo też chciałabym już powoli zamawiać zaproszenia  A Wy na jakie się zdecydowaliście? Poza tym sie pochwalę, bo mam już ulepionych 26 aniołków  Cały czas nie są jeszcze pomalowane, ale liczę, że za to zabiorę się w przyszłym tygodniu  No i najważniejsze, od pierwszego lutego zaczynamy uczęszczać na kurs przedmałżeński  Nareszcie ktoś pomyślał i zorganizował kurs w tygodniu, a nie tak jak poprzednio, w weekend  Więc czeka nas 6 spotkań, a potem tylko jeszcze wizyta w poradni   Dziewczyny, macie to już za sobą? Jak było? Bo ja się trzęsę na samą myśl   
|     | 
|  2010-01-05, 09:34 | #671 | 
				 | 

Dziewczyny, przeszukałam całe All. za zaproszeniani i w miarę normalnej cenie znalazłam tylko te dwa. Co o nich sądzicie?  Ja już sama nie wiem, które są ładniejsze   
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-01-05, 09:52 | #672 | |
				 | 

Cytat: 
  ja juz wczoraj wieczorkiem siadlam i zamowilam, my mamy takie w formie kalendarza wkleje Ci link ok   http://www.artkart.es24.pl/opis/2371...alendarza.html   wejdz sobie w zdjecia to zobaczysz jak wyglada w srodku Co do twoich zaproszen ja bym wybrala pierwsze sa sliczne  no ale to tylko moje zdanie to wam sie musza podobac   
|     | 
|  2010-01-05, 10:15 | #673 | |
				 | 

Cytat: 
  My dzisiaj usiądziemy do wyboru zaproszeń, bo pewnie dwa tygodnie nim dojdą, a pod koniec lutego chcielibyśmy się już zabrać za rozwożenie  Wczoraj wyszukałam jeszcze grawery na obrączki i urzekły mnie dwie: "Tam skarb Twój, gdzie serce Twoje" oraz "Ty jesteś wszystkim, wszystko jest Tobą"  Początkowo myślałam o grawerze w języku angielskim, ale Piotrek powiedział, że on chce polski, więc poszłam na ugodę  Dzisiaj mu przedstawię moje pomysły i zobaczymy, co na nie powie   
|     | 
|  2010-01-05, 10:22 | #674 | |
				 | 

Cytat: 
  no chcialam miec jakies inne od wszystkich no i znalazlam takie  co do graweru to my chyba tylko imie i date slubu, moj nie chce zadnych tekstow wiec nie bede sie sprzeczac  tez mysle ze polski tekst lepszy   
|     | 
|  2010-01-05, 10:30 | #675 | |
				 | 

Cytat: 
  Dzisiaj mamy do załatwienia wybranie graweru, zaproszeń, księgi gości i albumu dla rodziców  Jejcia już się nie mogę doczekać  A jak pomyślę, że zostalo ostatnie 5 miesięcy, to mam ochotę skakać z radości    Teraz w niedzielę są targi ślubne w Poznaniu i chyba się na nie wybierzemy  Może znajdę jakiś fajny model sukienki   
|     | 
|  2010-01-05, 10:42 | #676 | |
				 | 

Cytat: 
  ciekawi mnie tylko czy ta ksiega wypali czy wiesz goscie beda chcieli sie wogole wpisywac? Jejku ja tez tak mam ze bym mogla krzyczec z radosci  moj tz ma mnie juz dosc  dobrze ze mamy to forum to sobie mozemy tu pogadac co nie  ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- a u nas targi sa dopiero 14 lutego w Spodku wiec nie wiem czy bede isc, bylam w zeszlym roku i powiem szczerze ze bylam zawiedziona moze dlatego ze nic mi sie nie podobalo   
|     | 
|  2010-01-05, 10:47 | #677 | |
				 | 

Cytat: 
  Dziewczyny ślub porzeżywają jakoś inaczej niż faceci  Choć powiem Ci, że jak tak czasami czytam ile rzeczy niektóre dziewczyny mają już pozałatwiane, to jestem w szoku!!!  Tym bardziej, że co niektóre ślub mają np. w sierpniu, a pozałatwiane tyle, że szok normalnie  My zgodnie z obietnicą z przygotowaniami na całego ruszyliśmy teraz, w styczniu  Mam nadzieję, że się ze wszystkim wyrobimy  Wiesz, wydaje mi się, że księga gości wypali  U mojej kumpeli rok temu na ślubie też była księga gości i wpisali się wszyscy  Tyle, że kumpela nie puściła tej księgi tak ot, tylko chodziła z nią jakaś tam jej znajoma i do każdego podchodziła z prośbą o wpis  Też myślę, że poproszę o chodzenie z księgą moją siostrę, która zarazem będzie moim świadkiem  Myślę, że się zgodzi i pozbiera wpisy od każdego z gości   
|     | 
|  2010-01-05, 10:49 | #678 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Hej dziewczyny rzadko wchodze bo szybkosc mi zmniejszyli i denerwuje sie tylko   Zaproszenia bardzo ładne  Mi zostało 9 miesiecy ale chyba jeszcze troszke do zaproszen i takich tam  Ja na targi chyba sie wybiore tylko nie wiem z kim bo TŻ powiedzial ze jemu to niepotrzebne, on to jest....  No i Wszystkiego Najlepszego w 2010 i super ślubów    | 
|     | 
|  2010-01-05, 10:52 | #679 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Estee bylam w riverze i powiedzieli mi, ze sukienka jest narazie dostepna na stronie, a w sklepach to oni nie maja pojecia kiedy sie pojawi, moze za tydzien, moze za miesiac. Ehhh, co za nieprofesjonalna obsluga, nie to jak ja tam pracowalam  Cytat: 
 My ksiegi gosci nie robimy, ja wlasnie takich rzeczy jakos nie lubie, nawet nie wiem dlaczzego. | |
|     | 
|  2010-01-05, 10:53 | #680 | |
				 | 

Cytat: 
  pamietasz jak Ci pokazywalam te pudeleczka na te cukierki? to chyba jednak nie bede tego robic, mojego Lukasza siostra to miala na weselu i nie chce miec w sumie tego samego wiec wynalazlam takie cos 2w1 czekoladka i winietka 
|     | 
|  2010-01-05, 11:00 | #681 | |
				 | 

Cytat: 
  dawno Cie nie bylo, no pewnie jak nie lubicie takich rzeczy to po co takie cos robic, ja sprobuje i zobaczymy jak pojdzie nic na tym nie trace a moge jedynie zyskac fajna pamiatke na lata   
|     | 
|  2010-01-05, 11:05 | #682 | |||
				 | 

Cytat: 
   Rzeczywiście masz jeszcze troszkę czasu  Nam już zostało go coraz mniej więc teraz szybko załatwiamy kolejne najważniejsze rzeczy  A o targach ten moj jeszcze nie wie  Specjalnie na sobotę zarezerwowałam bilety do kina na 2012, bo w niedzielę chciałabym jechać do Poznania  Może cosik fajnego wpadnie mi w oko  Cytat: 
  Pewnie niedługo będziecie już zaproszenia rozwozić  A księga gości jest fajnym wspomnieniem  Goście wpisują takie rzeczy, że głowa mała  Cytat: 
  Bo pewnie jakbyśmy zostawili ją gdzieś położoną to 3/4 gości, by się nie wpisało  Pamiętam pudełeczka pan młody z małżonką  Fajne były  Choć ta czekoladka też jest fajna  I miałabyś już załatwione winietki  Pomysłowe   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |||
|     | 
|  2010-01-05, 11:12 | #683 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Cytat: 
  My juz z 15 rozdalismy w pazdzierniku, jak bede w polsze pod koniec stycznia, to znowu zrobimy maraton.A dzis idziemy do City Hall zamawiac cywilny i jeszcze musimy sie bryknac po zaproszenia dla irlandzkich gosci. | |
|     | 
|  2010-01-05, 11:17 | #684 | |
				 | 

Cytat: 
  My będziemy brać konkordatowy, więc dokumenty USC załatwiać będziemy dopiero na krótko przed ślubem   
|     | 
|  2010-01-05, 11:54 | #685 | 
				 | 

dziewczyny o tym jeszcze u nas nie gadalysmy myslalyscie juz jakie chcecie torty? czy dla was to bez znaczenia?  ja pokaze jaki chce miec tylko pokryty czekolada plastyczna i kokardke rozowa albo blekitna no ale jeszcze zobaczymy   
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | 
|     | 
|  2010-01-05, 12:20 | #686 | |
				 | 

Cytat: 
  Ślubujemy w jednym dniu, ale ja to się schować muszę  O torcie jeszcze nie myśleliśmy, wiem tylko, z jakiej cukierni będzie ciacho  Ogólnie ciasto załatwia nam facet od sali, my mamy mu podać w maju ile i jakie ciasta. Co do tortu powiedział nam, że mamy się tam przejść (znaczy do cukierni) i poprosić o pokazanie oferty weselnej  Jemu mamy powiedzieć, na jaki tort się zdecydowaliśmy i on wszystko załatwi  Ten wybrany przez Ciebie tort wygląda bardzo smakowicie  A kokardka mi się skojarzyła z dzieckiem -chłopczykiem   
|     | 
|  2010-01-05, 12:29 | #687 | |
				 | 

Cytat: 
  ale spokojnie bez obaw zdążysz ze wszystkim, siostra mojego Lukasza zalatwiala duzo rzeczy na ostatnio chwile i zdazyli ze wszystkim wogole ona tak sie jakos nie podniecala jak my no ale widac kazy jest inny prawda  a ty przeciez tez masz juz najwazniejsze rzeczy i zabierasz sie za reszte takze luzik   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-01-05, 12:32 | #688 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

W sumie to podpatrze pomysły Wasze   hehe Woda_sodowa i tak dziekuje  Nie polecam 2012...Idzcie lepiej na Avatara 3d długi ale fajny   | 
|     | 
|  2010-01-05, 12:34 | #689 | 
				 | 

a co do ciasta to sie zastanawiamy czy chcemy ciasta czy moze bankietowki, ciasta i tak zawsze najmniej schodzi wiec nie wiem sama zobaczymy jak wyjda cenowo takie bankietowki w porownaniu do ciasta   
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | 
|     | 
|  2010-01-05, 12:40 | #690 | |
				 | 

Cytat: 
  Głównie o problemach z teściową  Tak jej wtedy zazdrościłam, że zostało jej kilka miesięcy do ślubu i, że już tyle załatwiają  Teraz mi zostało kilka miesięcy, a ona jakby obrażona była, jak jej cosik opowiadam  Nie łapię tego  Najważniejsze rzeczy rzeczywiście są niby zalatwione, ale teraz zostały do dopracowania szczególiki i tego właśnie jest najwięcej  Ale mam nadzieję, że się ze wszystkim wyrobimy  Muszę pogonić Piotrulę z winietkami, bo stwierdziliśmy, że postaramy się sami zrobić winietki na stoły  Kupimy specjalny papier i Piotrek ma się zająć wykonaniem  Ciekawe, co nam z tego wyjdzie   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.