|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Witam. Chwalić się będe
. Mój skarbek naprawił samochód i wczoraj przyjechał |
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tylko na chwilke bo jedziemy mierzyc garniaczek, no i zachacze sobie o lekarza jak kupisz buciki to wrzuc fotke jesli nie bedzie kogos wieczorkiem to zycze na zapas milego weekendu
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tylko odbiore to pojutrze wrzuce bo jutro mam kurs a później znajomy przyjeżdża do Nas.
|
|
|
|
#2014 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja będę po weekendzie,więc dzięki i nawzajem---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
Fajnie z samochodem-nie musisz się stresować, ani nikogo angażować. Zdjęcie prosimy koniecznie ![]() a jakiś humorek lepszy chyba?
|
||
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na privie macie wiadomości zostawione .
|
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
no ja juz widzialam, szkoda komentowac normalnie to co one pisza
|
#2018 |
|
Zadomowienie
|
ja nie mam
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- dziewczyny-nie wiem ile dałyście (dacie) za sukienki, bo gadanie o kasie mnie słabo kręci.... na jednym z wątków dziewczyna pisze,że znalazła suknie, która ją zachwyciła i kosztuje 4800! co prawda nie kupi takiej i chce uszyć na wzór,ale mnie takie ceny powalają. Co te suknie-za złota?? :/ |
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak to nie masz wiadomości??? .
|
|
|
|
|
#2020 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłane.
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Ja tez będe przeprabiać ale przeróbka jest w cenie sukni tylko ja chce jeszcze doszyć tren więc dopłace ale jak wyjdzie cała suknia 1000zł to będe szczęśliwa . I jest dokładnie taka jaką chciałam.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() znalazłam na all coś, co mi wpadło w oko i po konsultacjach z Mamą-zamowiłam.Powisiała sobie ona kawałek czasu w szafie i teraz miesiąc jest u krawcowej-nie pali się-uzgodniłyśmy jak ma to wyglądać, dokupiłam materiał żeby mieć sznurowanie z tyłu (był zamek i suknia ciut ciasna-tak na bezdechu musiałbym ją nosić przerabiam też ramiączka, bo mi nie pasowały,więc żadne w sumie wielkie przeróbki ale już nie mogę się doczekać przymiarki i niedługo 100dni do ślubu
Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-02-26 o 10:46 |
|
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ja dzisiaj tez mam super dzionek Siedzę sobie przy otwartym okienku, tak jest cieplusio i przyjemnie Poza tym wczoraj udało się nam kupić winko Kupiliśmy 40 butelek, 20 butelek takiego różowego półsłodkiego, 10 butelek białego półsłodkiego i 10 butelek czerwonego półwytrawnego Do tego dokupiliśmy 4 butelki Cin Cin, bo chcemy je ustawić w tym kąciku z różnymi alkoholami. Kupiliśmy więc jednego bialego, jednego czerwonego vermouth'a, no i jeszcze po butelce jakiegoś lemonowego i orange Poza tym w Tesco była super promocja na whiskacze, bo udało się nam kupić da litrowe Johnny Walkery za 136 zł (jeden był za 68 zł ). Whiskacza jakiegoś pewnie jeszcze dokupimy, zostaje nam do zalatwienia wodka i jeszcze jakieś inne alkohole Bardzo się cieszę, że winko z listy jest już do odkreślenia ![]() Patrzyliśmy też za jakimiś napojami, ale data ważności była do lutego ![]() Nie załatwiliśmy tylko księdza, bo za późno do niego zajechaliśmy ![]() Fistaszku, super, że dzisiaj jedziecie po obrączki i butki Koniecznie wklej nam fotki
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaka ja głupia jestem. Na imprezie w sobote dałam jedyną wizytówkę jubilera koleżance a teraz potrzebuje się tam dodzwonić i dzwonie z internetu mam numer a facet mówi, że nie wie o jakie obrączki mi chodzi i on do nikogo w sobote nie dzwonił
. Dzwonie do mojego i mówie mu a on oczywiście nie ma czasu teraz sprawdzić z jhakiego telefonu ten pan dzwonił ja się qr.. wykończę .---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
Dwu litrowe napoje. Ale dziś ktoś dostanie zjepke .---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=937723620
|
|
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci już tak niestety mają Tak się wkurzyłam, że szok!!! A potem jeszcze zadał mi głupie pytanie, czy jedziemy po to wino Wiesz co wino było bardzo tanie, bo normalnie jest ono tak za 22 zł, a w Teco jest super promocja dwa wina za 30 zł Jest naprawdę bardzo smaczne dlatego się na nie zdecydowaliśmy. Próbowaliśmy jeszcze raz Carlo i niestety przegrało, było zbyt cierpkie ![]() Już nie wiem sama jakie napoje kupić, czy litrowe, czy dwu. Dwu się bardziej opłaca cenowo, ale litrowe chyba są bardziej poręczne. Zaraz chyba obejrzę płytkę z wesela kumpeli i sprawdzę co ona miała na stole ![]() Wczoraj Piotrek mi oznajmił, że w weekend ma zajęcia, a w niedzielę mamy jechać do teatru i nie zdąży ze szkoły dojechać po mnie i wrócić do Poznania więc podjadą po mnie jego rodzice i pojadę z nimi i spotkamy się w Poznaniu
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie wiem kurde co z napojami gazowanymi??? Ładniej wyglądają litrowe, poza tym są bardziej poręczne, ale znowu dwulitrowe są bardziej opłacalne Kurde na łeb można dostać
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i argumentami zagieła mojego przyszłego. 2 litrowe to po pierwsze nieładnie wyglądają, po drugie ktoś odkręci jedną a za chwile sięgnie po drugą bo nie liczy się z kosztami a tamta zdąży się wygazować i do zlewu pójdzie i po trzecie ktoś będzie lekko nachwiany źle postawi butelkę i zaleje stół.
|
|
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama też twierdzi, że litrowe będą bardziej poręczne, no i będą znacznie ładniej wyglądać na stole ![]() Ogólnie za napojami rozglądać będziemy się dopiero jakoś przed świętami, bo wtedy zawsze w marketach jest masa promocji Fistaszku, zlikwidowali Ci jedno ostrzeżenie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2031 |
|
wkręcona :)
|
Witam. My mimo wszytsko będziemy mieć chyba napoje 2l. Wszędzie gdzie byłam na weselu zazwyczaj były 2l napoje i jakoś nikt nie mówił , że brzydko to wygląda. Już nie wspomnę o tym, że na weselach na których były litrowe napoje to goście bardzo szybko opróżniali litrowe napoje i znacznie częściej widać puste butelki, ale to pewnie kwestia obsługi.
W każdym bądź razie mam pytanie dotyczące napoi które właśnie są w promocji w carrefurze.. chyba któraś z Was coś na ten temat pisała. Dzwoniłam dzisiaj do najbliższego maretu i powiedział, że mają one długą datę ważności. Co wy myślicie na temat tej promocji?? Warto? Jeśli jestem zdecydowana na napoje 2 l? |
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też chyba będę miala litrowe, wydają się bardziej poręczne i do tego jakoś na stole chyba się ładniej prezentują Zaraz wejdę popatrzeć na to, co te dziewuszki tam wypisują, bo zapowiada się ciekawie ![]() Wczoraj miałam taki dzień, że aż mi się tu już nie chciało wchodzić Najpierw wizyta u krawca i moja "przeboska" teściowa Kurde, no nie znoszę babska, ale cóż, będzie ją trzeba przecierpieć, dla Piotrka Jak weszliśmy do krawca i pokazał nam materiały, które przywiózł, poczułam się jak piate koło u wozu, bo teściowa rzuciła się od razu do oglądania, za nią Piotrek i miejsca już nie było. Stałam sobie z tyłu z myślą w głowie: "co ja tu do cholery robię?" W końcu Piotrek się zreflektował i odwrócił się, żeby mi pokazać te materiały, ale okazało się, że teściowa już wybrala materiał na garnitur dla mojego przyszłego męża Ostatecznie wybrała kolor garnituru dla Piotrka taty, oczywiście bardzo ciemny, choć on sam chciał jakiś szary I teraz najgorsze, teściowa znowu jedzie z nami W ogóle wymyślala, jakieś smokingi do Piotrka, potem zaczęła pieprzyć, że ten garnitur to Piotrek napewno podrze i będzie musiał iść w starym, a w ogóle to się ubiera jak lump, bo nie nosi garniturów ![]() ![]() Ze złością powiedziałam jej, że moja mama nie patrzy na to, jak kto się ubiera tylko na to, jakim jest człowiekiem Bo by mógł chodzić w garniturze, a sę nade mną znęcać Zresztą tak pieprzyła, jakby Piotrek nosił ciuchy co najmniej ze śmietnika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Bosze, jak ja jej nienawidzę!!!!!!!!!!!! No nie cierpię tego babska!!!!!!!!! A jutro mamy jechać jeszcz razem do teatru!!!! I najlepsze jest to, że nawet mi slowem nie wspomniała o tym wyjeździe, więc nie wiem, czy powinnam jechać. Poza tym niby miałam jechać z nimi jednym samochodem, ale nawet mi tego nie zaproponowała
![]() ![]() ![]() ![]() Sprawdziłam sobie busa i dojadę do Poznania autobusem, pójdę pod Piotrka szkołę i razem z nim pojadę do mieszkania w Poznaniu się przebrać, bo narzucać się nikomu nie mam zamiaru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale wiecie, co jest w tym najgorsze??? Wczoraj pierwszy raz pomyslałam, że ten ślub to chyba głupi pomysł, skoro jestem tak nielubiana przez Piotrka mamę, a on chyba zawsze będzie się jej tak bał ![]() ![]() Wczoraj nawet mi powiedział, jak zobaczył ją idącą w naszym kierunku, że mam go nie całować, bo to dziecinne tak na ulicy ![]() ![]() Kurde, zabolało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esti, zdaj nam relację, czy Wam udało się wybrać jakiś fajny garniturek ![]() No Fistaszku, Tobie powodzenia na kursie A Tygryskowi udanego weekendu Reszcie zresztą też ![]() Cytat:
![]() W Carrefourze jest chyba taka promocja na Hop Colę. Jeśli chcesz mieć taki napój to pewnie, kupuj bo się opłaca My decydujemy się na Pepsi, jakoś mi najbardziej ten napój smakuje ![]() Jeśli pasuje Wam data wazności to ja bym brała ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Zapomniałam napisać, że czekaliśmy wczoraj prawie godzinę pod kościołem, aż się skończą msze za tym pieprzonym zaświadczeniem, a ksiądz nam powiedział, że lepiej, jak przyjdziemy po 7 marca, bo wtedy wróci ksiądz proboszcz On się w takie rzeczy bawić nie będzie, po zaświadczenie mamy iść do proboszcza Ja pierdziele, głupi świstek papieru a latania tyle, ze szok
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Esti, zdaj nam relację, czy Wam udało się wybrać jakiś fajny garniturek
![]() No Fistaszku, Tobie powodzenia na kursie A Tygryskowi udanego weekendu Reszcie zresztą też ![]() Może masz rację, że małe szybciej schodzą, ale duże tak jak pisął Fistaszek, szybciej się rozgazowują ![]() W Carrefourze jest chyba taka promocja na Hop Colę. Jeśli chcesz mieć taki napój to pewnie, kupuj bo się opłaca My decydujemy się na Pepsi, jakoś mi najbardziej ten napój smakuje ![]() Jeśli pasuje Wam data wazności to ja bym brała ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Zapomniałam napisać, że czekaliśmy wczoraj prawie godzinę pod kościołem, aż się skończą msze za tym pieprzonym zaświadczeniem, a ksiądz nam powiedział, że lepiej, jak przyjdziemy po 7 marca, bo wtedy wróci ksiądz proboszcz On się w takie rzeczy bawić nie będzie, po zaświadczenie mamy iść do proboszcza Ja pierdziele, głupi świstek papieru a latania tyle, ze szok [/QUOTE] Aniu ale mi przykro, ze tak cie potraktowala ta durna baba ale nie rozumiem czemu Piotrek tak sie daje myslalam, ze juz po waszej ostatniej rozmowie przejzal na oczy i zrozumial, ze musi sie jej postawic i ze teraz z toba bedzie dzielic zycie wiec z toba musi podejmowac decyzje a nie z nia co z nim sie porobilo? musisz znowu nim wstrzasnac i to pozadnie bo jak tak caly twoje zycie ma wygladac z jego mamuska to bedziesz biedna Ale sie nie zalamuj mysl pozytywnie, ze po slubie sie to zmieni jak juz bedziecie razem mieszkac i bedziesz oficjalnie jego zona A ja sie musze pochwalic, ze garniturek juz kupiony Co do napojow to ja jeszcze nigdy nie widzialam 2 l na stole, ale moze czasem bywaja nie wiem U nas napoje sa w cenie wiec sie nimi nie intersuje, ale wiem ze beda 0,5l na stole i na bocznym stoliku z alkoholami wiec jak tylko gdzies braknie to beda donoszone albo nawet bedzie mozna sie samemu obsluzyc
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My czekamy do 12 marca wtedy może jeszcze jakiś materiał nowy nam dowiezie ten krawiec i wtedy już się ostatecznie decydujemy i kolejna rzecz z głowy ![]() Z teściową to będę miała masakrę!! Gadałam z Piotrkiem w sobotę, ale widziałam, ze mu przykro jak narzekam najego matkę, bo wtedy no, nie owijam w słowa Ale kurde, no co na to poradzę, że kobieta mnie wkurza na maxa i nie rozumiem, że nikt nie może mieć przy niej własnego zdania!!! Piotrek mi tylko powiedział, że po ślubie się to zmieni bo już nie będzie z nią mieszkał i nie będzie się tak wpieprzać w nasze życie bo nic nie będzie wiedzieć. Ale ja bym chciala, żeby on się jej przeciwstawił teraz, a nie za kilka miesięcy!!!Nam się udało zalatwić wódkę Piotrek w sobotę kupił 30 butelek Wyborowej 0,5 za 18,20 więc naprawdę fajna cena Teraz czekamy, aż facet będzie miał 0,7 i od razu od niego kupimy ![]() Zaproponował nam też napoje po jakiś fajnych cenach, ale nigdy takich napoi nie piliśmy wiec najpierw kupimy na spróbę, żeby na weselu się nie okazało, że są beznadziejne ![]() Dzisiaj idziemy do poradni na 17:00 i już się boję, ale cóż, trzeba to odbębnić Poza tym to jestem potwornie zmęczona, wczoraj do 1:00 nie mogłam usnąć, a budzik zadzwonił o 6:00
|
|
#2036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My chcemy kupić jak największe soki/napoje,bo i tak będą do dzbanków rozlewane... a gazowane w litrowych chyba. Widzę, fistaszku,że Ci zmniejszyli liczbę ostrzeżeń ![]() Dziewczynki-sorki,ze ostatnio tak mało jestem,ale łączę się w bólach i radościach z Wami
Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-03-01 o 11:00 |
|
|
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Soki też kupujemy dwulitrowe, pepsi i te inne gazowane będą litrowe
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Witam. W skrócie nic nie załatwiliśmy w weekend pozatym, że byliśmy na imprezie w sobote ze znajomymi i w powrotnej drodze spałam w samochodzie bo upiłam się uwaga uwaga dwoma piwami
|
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcale się nie dziwię, że nic nie załatwiliście w weekend Nam też nic się nie udąło, prócz zakupienia wódki, a plany były ogromne ![]() Dzisiaj idziemy do poradni i już trzesę portkami ![]() Wrzuć foto tych wazonów ![]() Mi wczoraj kumpela zaproponowała, że da mi namiary na babeczkę, która zajmuje się ubieraniem kościoła Podobno bierze znacznie mniej niż kwiaciarnie, a ubiera rewelacyjnie!!! Poproszę kumpelę żeby mi pokazała jak im ubrała kościół i zobaczymy czy się na nią nie zdecydujemy ![]() 100 zł, dużo wygraliście!! Ja nie mam szcześcia do automatów, w przeciwieństwie do Piotrka On zawsze jak gra to cosik wygra
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę dlatego przełożyć część zajęć.My chyba kościoła nie ubieramy zresztą zapytam teściową co sądzi o tym i najwyżej niech coś ona wymyśli .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.

. Mój skarbek naprawił samochód i wczoraj przyjechał 

.
zagladam na prywatne wiadomosci i mam 0
Poza tym w Tesco była super promocja na whiskacze, bo udało się nam kupić da litrowe Johnny Walkery za 136 zł (jeden był za 68 zł
Tak się wkurzyłam, że szok!!! A potem jeszcze zadał mi głupie pytanie, czy jedziemy po to wino 
Najpierw wizyta u krawca i moja "przeboska" teściowa
W końcu Piotrek się zreflektował i odwrócił się, żeby mi pokazać te materiały, ale okazało się, że teściowa już wybrala materiał na garnitur dla mojego przyszłego męża
U nas napoje sa w cenie wiec sie nimi nie intersuje, ale wiem ze beda 0,5l na stole i na bocznym stoliku z alkoholami wiec jak tylko gdzies braknie to beda donoszone albo nawet bedzie mozna sie samemu obsluzyc