Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-03, 19:07   #3871
invisiblehope
Przyczajenie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

hmnn.

Edytowane przez invisiblehope
Czas edycji: 2012-04-07 o 19:34
invisiblehope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 19:10   #3872
redrain3
Przyczajenie

A to ciekawe invisiblehope ;]

Ja jeszcze nie mam tego za sobą, więc czytam wasze posty i układam to sobie w głowie ;]
redrain3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 23:10   #3873
ktoskogonieznasz
Raczkowanie

Dobra, to i ja się wypowiem. Pierwszy raz nie wspominam najlepiej. Zrobiłam to z chłopakiem, z którym jestem aż do dzisiaj. Zdecydowanie mogło być lepiej...
ktoskogonieznasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 22:02   #3874
Anthia
Rozeznanie

GG do Anthia

Mój w wieku 20 lat. Krwi było zaledwie kilka kropel. Zero stresu, pełne odprężenie i ból mega delikatny wspominam pozytywnie. nadal jestem z moim facetem
Stary 2011-05-07, 00:16   #3875
ktoskogonieznasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anthia Pokaż wiadomość
Mój w wieku 20 lat. Krwi było zaledwie kilka kropel. Zero stresu, pełne odprężenie i ból mega delikatny wspominam pozytywnie. nadal jestem z moim facetem
U mnie na szczęście krwi nie było A to dlatego, że wcześniej sama ze sobą szalałam W sumie to i dobrze, bo nie chciałabym krwawić przy moim mężczyźnie bo by biedny spanikował Poza tym ma dość spory sprzęt, więc przynajmniej mniej bolało
ktoskogonieznasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 17:57   #3876
Eldo_rado
amor vincit omnia

u mnie też bez krwi się obyło
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 08:46   #3877
moonlight20
Raczkowanie

Co do pierwszego razu: bez krwi, bez bólu, ale i tak żałuję. Nie było to zbyt wcześnie, bo po około 1,5 roku związku, więc byłam gotowa, ale niedługo potem się rozstaliśmy, więc jednak mogłam sobie to odpuścić. ;/

A tak z innej beczki: czytam sobie te wszystkie posty i piszecie tutaj, że 16-latka taka niedojrzała, nie wie, co to związek itp.
Po 1: Skąd wy możecie to wiedzieć? Każdy jest inny. Może dziewczyna nawet w wieku 14 lat jest w związku, będzie gotowa na seks, zrobi to i my nie mamy prawa osądzać.
Po 2: Ile jest takich związków, w którym 2 osoby zeszły się w wieku 14-15 lat i są ze sobą nadal? Więc chyba jednak potrafiły nawet w tym wieku budować związek skoro wytrzymali ze sobą do ślubu, mieli dzieci i jeszcze dłużej.

No ale to jest tylko moje zdanie. Choć nie da się ukryć, seks w 5-6 klasie podstawówki to już chyba przesada [Co niestety w moim mieście się zdarza i to dosyć często]
moonlight20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-08, 09:10   #3878
m o n
Raczkowanie

Dot.: Pierwszy raz ile miałyście lat ?

16
Stary 2011-05-08, 21:32   #3879
Irisfeal
Wtajemniczenie

14 latka gotowa na seks to jednak wg mnie coś nie halo...

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych

Edytowane przez Irisfeal
Czas edycji: 2011-05-08 o 21:38
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 21:46   #3880
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moonlight20 Pokaż wiadomość
Co do pierwszego razu: bez krwi, bez bólu, ale i tak żałuję. Nie było to zbyt wcześnie, bo po około 1,5 roku związku, więc byłam gotowa, ale niedługo potem się rozstaliśmy, więc jednak mogłam sobie to odpuścić. ;/

A tak z innej beczki: czytam sobie te wszystkie posty i piszecie tutaj, że 16-latka taka niedojrzała, nie wie, co to związek itp.
Po 1: Skąd wy możecie to wiedzieć? Każdy jest inny. Może dziewczyna nawet w wieku 14 lat jest w związku, będzie gotowa na seks, zrobi to i my nie mamy prawa osądzać.
Po 2: Ile jest takich związków, w którym 2 osoby zeszły się w wieku 14-15 lat i są ze sobą nadal? Więc chyba jednak potrafiły nawet w tym wieku budować związek skoro wytrzymali ze sobą do ślubu, mieli dzieci i jeszcze dłużej.

No ale to jest tylko moje zdanie. Choć nie da się ukryć, seks w 5-6 klasie podstawówki to już chyba przesada [Co niestety w moim mieście się zdarza i to dosyć często]
Co do 14latek uprawiających seks - moim zdaniem duuuużo za wcześnie.

Co do "po 2" ja jestem w takim związku prawie 6 lat, zaczęłam spotykać się z moim facetem gdy miałam lat 15.
Stary 2011-05-08, 22:54   #3881
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Co do 14latek uprawiających seks - moim zdaniem duuuużo za wcześnie.
.
i poza prawem!
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-09, 09:14   #3882
LittleStar
Zadomowienie

18 lat, jesteśmy razem, to już 4 lata
Stary 2011-05-09, 16:30   #3883
kouralik
Przyczajenie

Problem

Dziewczyny podpinam się tutaj bo nie chce zaśmiecać forum.

Otóż mam problem z pierwszym razem ;/. Mimo iż jestem na to w 100% gotowa i chce tego ja i mój partner to nigdy nam się nie udaje. W dodatku mamy dwa problemy:
Po pierwsze przy każdej próbie czuje okropny ból którego nie da się przetrzymać, zresztą nawet jeśli bym dała rade to po prostu nie ma rady żeby wprowadzić dalej członek. I nie wiem czy to może być kwestia błony dziewiczej. Szczerze w to wątpię bo używam już od bardzo dawna tamponów i to nie tych chudziutkich. Wiem oczywiście że to bez porównania no ale jednak. Nie mam pojęcia już co robić. Zawsze jestem podniecona i z nawilżeniem też nie ma problemu. Nie wiem czy to jakiś podświadomy strach? ale naprawdę mnie boli i nie mogę znieść kolejnych prób. Zauważyłam też że nawet w wzwodzie jego członek jest lekko zakrzywiony ( nie chodzi o zakrzywienie w bok). Może to też sprawia jakąś trudność? próbowaliśmy różnych pozycji. Po drugie jakby tego było mało choć nasze próby nie trwają jakoś długo to mój Tż dochodzi przed stosunkiem, do którego oczywiście nie ma jak dojść. To wszystko jest poprzedzone gra wstępna ale nie jakąś długą i nie na zasadzie że ja go pieszczę. Martwie się bo zawsze dawał rade powstrzymywać się jeszcze długo kiedy pięściłąm go oralnie. A teraz kiedy zdecydowaliśmy się na pierwszy raz ma problem. Dodam że oboje nigdy jeszcze nie uprawialiśmy seksu może to dlatego. Nie potrafi w ogóle tego kontrolować. Nie jest to też napewno ani z mojej ani z jego strony starch przed ciążą bo biorę tabletki. Nawet już sięgneliśmy po prezerwatywy żeby nie schizować z ciążą. Tak tylko na pierwszy raz postanowiliśmy. No ale do tego pierwszego razu w ogole nie może dojść. Trochę się wam żale bo wiem ze pewnie poradzicie pójść do lekarza albo coś co już wiem, ale szukam jakieś pomocy wsparcia, czegokolwiek.

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Drogie wizażanki naprawde proszę o jakąs odpowiedź

Edytowane przez kouralik
Czas edycji: 2011-05-09 o 16:22
kouralik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 16:36   #3884
dr_alladynka
Raczkowanie

Ja ze swojej strony powiem
Mój pierwszy raz był okropny ze względu na ból. Ale z perspektywy powiem, że lepiej zacisnąć zęby i partner niech raz a dobrze pchnie Ból niesamowity, ale to lepsze od ciągłego próbowania i delikatnych ruchów próby wciśnięcia go. Nie wiem jak jest też u Ciebie, ale w momencie próby włożenia i poczucia bólu, całe rozluźnienie mijało u mnie. Po paru próbach najzwyczajniej tak cała drżałam, że wolałam odpuścić. Dlatego myślę, że lepiej raz a porządnie. Ja od zawsze używałam tamponów, ale myślę że to za bardzo nic do tego nie ma. Tampon przechodził przez otwór w błonie, a tu jednak chodzi o jej przerwanie. Co do Twojego TŻ nie doradzę, bo my nie mieliśmy takiego problemu.
Na pocieszenie powiem, że w moim wypadku każde następne zbliżenie jest coraz lepsze, a bólu już nie pamiętam

Edytowane przez dr_alladynka
Czas edycji: 2011-05-09 o 16:38
dr_alladynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 16:43   #3885
kouralik
Przyczajenie

może masz rację co do tego bólu tylko jakoś tak czuje że po prostu jest taki opór że nie da rady a mój Tż jest w ogóle niedoświadczony, a co do drugiej sprawy czasem się już irytuje i jestem na niego zła choć nie powinnam.
Stary 2011-05-09, 17:12   #3886
dr_alladynka
Raczkowanie

Ja miałam niesamowity opór, rozważałam iść na nacięcie, ale TŻ swoje zrobił. Byłam wściekła, że nawet mi nie powiedział, ale teraz wiem że na dobre to wyszło. My oboje byliśmy zieloni, no ale jakoś poszło
No najgorsze jak będziesz stresowała chłopaka to wtedy w ogóle nici z tego będą
Stary 2011-05-09, 17:52   #3887
kouralik
Przyczajenie

dzięki za odpowiedź, troche podniosłaś mnie na duchu ;D i się już mniej stresuje, postaram się też chłopaka nie stresować i chyba zastosuje się do twojej rady
Stary 2011-05-09, 17:54   #3888
ama4
High Quality Since 2007

Ja nie stresowałabym też chłopaka prezerwatywą. Zwłaszcza!! jak to ma być wasz pierwszy raz...
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 18:10   #3889
kouralik
Przyczajenie

a co jest stresujacego w prezerwatywie, zreszta owszem sprobujemy bez ale to dosc malo konfortowe kiedy nie ma sie lazienki na wyłączność

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-09, 18:18   #3890
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dr_alladynka Pokaż wiadomość
Ja ze swojej strony powiem
Mój pierwszy raz był okropny ze względu na ból. Ale z perspektywy powiem, że lepiej zacisnąć zęby i partner niech raz a dobrze pchnie Ból niesamowity, ale to lepsze od ciągłego próbowania i delikatnych ruchów próby wciśnięcia go. Nie wiem jak jest też u Ciebie, ale w momencie próby włożenia i poczucia bólu, całe rozluźnienie mijało u mnie. Po paru próbach najzwyczajniej tak cała drżałam, że wolałam odpuścić. Dlatego myślę, że lepiej raz a porządnie. Ja od zawsze używałam tamponów, ale myślę że to za bardzo nic do tego nie ma. Tampon przechodził przez otwór w błonie, a tu jednak chodzi o jej przerwanie. Co do Twojego TŻ nie doradzę, bo my nie mieliśmy takiego problemu.
Na pocieszenie powiem, że w moim wypadku każde następne zbliżenie jest coraz lepsze, a bólu już nie pamiętam
Zgadzam się z tym, zresztą jak rozmawiałam potem z moim facetem, to on mówił, że mimo, że bolało, to ani myślał przestać, bo bał się, że zwyczajnie potem zachoruję na pochwicę, więc wolał dokończyć. U nas też nie sprawdziła się metoda cackania, na początku było delikatnie, ale i tak opierałam się TŻtowi, w końcu ułożył mnie w takiej pozycji, że mógł stanowczo wejść i było ok.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 18:32   #3891
dr_alladynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kouralik Pokaż wiadomość
dzięki za odpowiedź, troche podniosłaś mnie na duchu ;D i się już mniej stresuje, postaram się też chłopaka nie stresować i chyba zastosuje się do twojej rady
Na spokojnie i bez stresu, to najważniejsze

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Zgadzam się z tym, zresztą jak rozmawiałam potem z moim facetem, to on mówił, że mimo, że bolało, to ani myślał przestać, bo bał się, że zwyczajnie potem zachoruję na pochwicę, więc wolał dokończyć. U nas też nie sprawdziła się metoda cackania, na początku było delikatnie, ale i tak opierałam się TŻtowi, w końcu ułożył mnie w takiej pozycji, że mógł stanowczo wejść i było ok.
Dokładnie
Naprawdę te cackanie się nie sprawdza
Stary 2011-05-09, 19:34   #3892
kouralik
Przyczajenie

dziekuje wam za odpowiedzi macie rację, ale nadal pozostaje drugi problem
Stary 2011-05-09, 19:42   #3893
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez dr_alladynka Pokaż wiadomość
Dokładnie
Naprawdę te cackanie się nie sprawdza
A u mnie było powoli, ale stanowczo. Jak bolało to się zatrzymywał na chwilę, ale nie wycofywał. Mi pasowało

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 21:48   #3894
Kretka666
Zakorzenienie

miałam ponad 18 lat, niczego absolutnie nie żałuję.
Wciąż jesteśmy razem, zaręczeni
Stary 2011-05-09, 22:28   #3895
ama4
High Quality Since 2007

Cytat:
Napisane przez kouralik Pokaż wiadomość
a co jest stresujacego w prezerwatywie, zreszta owszem sprobujemy bez ale to dosc malo konfortowe kiedy nie ma sie lazienki na wyłączność
To, że trzeba w ogóle ją zakładać zamiast skupić się na przyjemności a poza tym faceci raczej jej w ogóle nie lubią. Skoro nie macie łazienki na wyłączność podczas tych prób to znaczy że w ogóle nie jesteście wtedy sami?
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:38   #3896
Cecilia89
Zadomowienie

U mnie też cackanie się nie sprawdziło. Mój TŻ wszedł raz, a dobrze, po wielu nieudanych próbach. Krwi nie było, ale ból NIESAMOWITY.
Cecilia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 13:05   #3897
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość
To, że trzeba w ogóle ją zakładać zamiast skupić się na przyjemności a poza tym faceci raczej jej w ogóle nie lubią. Skoro nie macie łazienki na wyłączność podczas tych prób to znaczy że w ogóle nie jesteście wtedy sami?
No nie? Trochę to dziwne...
Zresztą nie trzeba zaraz po seksie lecieć się myć, można użyć chusteczek nawilżanych dla dzieci, a wziąć prysznic po przytulaniu itp.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 13:59   #3898
kouralik
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość

wg mnie raczej nie ma to wplywu na przedwczesny wytrysk a raczej jeszcze go opoznia, nie wiem moze się myle ;/ no nigdy nie ma okazji zeby byc calkiem sami, ale nie ma problemu z bezpieczenstwem, tyle ze tylko w jego pokoju wiec co tu mowic o prysznicu, nie przeszkadza mi to specjalnie a przeciez nie mam tez innego wyjscia.

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
No nie? Trochę to dziwne...
Zresztą nie trzeba zaraz po seksie lecieć się myć, można użyć chusteczek nawilżanych dla dzieci, a wziąć prysznic po przytulaniu itp.

i tak też zrobie.
Stary 2011-05-16, 10:06   #3899
bonjourdisko
Rozeznanie

U mnie nie było w ogóle krwi, boleć to bolało ale także nie jakoś mega.
było niezręcznie,wiadomo, ale dało się przeżyć

http://ochdearme.tumblr.com
http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam!
http://instagram.com/lilyhatesroses

29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum
bonjourdisko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 12:41   #3900
shirleyyy
Rozeznanie

A ze mnie się krew nie lała, bolało tylko trochę i tylko chwilę,
Zrobiliśmy to raczej na spontanie (bez romantycznego nastroju, świeczek itp.:P), w pozycji klasycznej, jak sądzę prawie wszyscy tak za pierwszym razem,
byliśmy wtedy ze sobą 5 m-cy, on dziewica i ja dziewica
W sumie byliśmy ze sobą 5,5 roku, skończyło się nawet zaręczynami i wspólnym mieszkaniem.....ale ludzie się niestety zmieniają, inni dorośleją z wiekiem a drudzy dziecinnieją

i tak pieknie wspominam drugi raz też bym go wybrała na tego "1"
I don't even need your love
But you treat me like a stranger"...
shirleyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości