Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-26, 13:10   #421
małaPaulina
Wtajemniczenie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

caroline rozumiem zależy od tego po prostu jak ty się z tym czujesz...

i mam jeszcze pytanko co do seksu
czy są tu dziewczyny których pierwszy raz był właśnie taki spontaniczny,bez przygotowania?bo wiadomo jak masz faceta to się przygotowujecie fizycznie,psychicznie...a le nie każdy ma tyle szczęścia
wiec po prostu czy miałyście taki spontan?a jeśli tak to właśnie jak było...
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 17:41   #422
antoinettee
Zadomowienie

Mój pierwszy raz był z moim TŻ w tamtym roku jakos w kwietniu. Nie żałuje Jesteśmy prawie dwa latka razem i planujemy wspólne zycie

Edytowane przez antoinettee
Czas edycji: 2007-11-04 o 21:29
antoinettee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 19:08   #423
welniak
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez _PaoLa177 Pokaż wiadomość
Mam pytanie... W sumie dziwne, moge zawsze poszukac sobie tego na internecie, ale skoro juz tu jestem i tak czytam ... To co to jest to postinor ? :P Nigdy nie uzywalam i nie wiem o co w tym chodzi:P heh Domyslam sie czemu to sluzy ale moze ktos mi to jasniej wytlumaczy ? Z gory dzieki ;*
jest to proszek przepisywana przez ginekologa w celu zazycia go po stosunku w razie ewentualnej "wpadki". Przyjmuje sie go do 72 godzin po . Pamietajac oczywiscie , ze kazda godzina ma znaczenie w jego skutecznosci J juz raz zazylam cos takiego.. nie chcialbym 2 raz tego powtarzac eh .. Na szczescie nie ejstem w ciazy, ale strach byl troche duzy wiec wolelismy zapobiec naawet jak sami czulismy, ze jednek nie moglam zajsc w ciaze niz sie przekonac o tym za 9 miesiecy ;]...

Ktoras sie pytala czy to byl spontan heh.. u mnie to bylo tak, ze wiedziałam, ze to zrobie w najblizszym czasie gdyz coraz bardziej sie posuwalismy naprzod w pieszczotach i duzo o tym rozmawialiśmy. Dlatego bylam juz na to jako tako przygotowana
welniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 21:01   #424
kasiakkk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _PaoLa177 Pokaż wiadomość
No więc... 17 lat wedlug mnie to najlepszy wiek na strate dziwictwa..;P tak mi sie zdaje... Gdybym była jeszcze dziewica sama chcialabym teraz stracic to dziewictwo Oczywiscie gdybym miala kogos odpowiedniego do tego i bym go kochala Dla mnie 17 lat to nie jest zbyt malo ... Dziewczyna w tym wieku jest juz dosyc dojrzala, choc nie wszystkie ale wiem po sobie jaki mam stosunek do wielu rzeczy :P Zresztaa nie wazne :P hehe

na szczęście poglądy weryfikują się z wiekiem

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
kasiakkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 21:25   #425
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiakkk Pokaż wiadomość

na szczęście poglądy weryfikują się z wiekiem
17 lat czy 16 - każdy ma swój wiek na osiągnięcie dojrzałości.
Jedna siedemnastolatka to pusta blondyna,która mysli kogo wyrwac na dysce,a druga to inteligentna świadoma swoich wyborów dziewczyna.

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 01:45   #426
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
i mam jeszcze pytanko co do seksu
czy są tu dziewczyny których pierwszy raz był właśnie taki spontaniczny,bez przygotowania?bo wiadomo jak masz faceta to się przygotowujecie fizycznie,psychicznie...a le nie każdy ma tyle szczęścia
wiec po prostu czy miałyście taki spontan?a jeśli tak to właśnie jak było...
Hmm... U mnie było tak, że posuwaliśmy się coraz dalej, ale dość szybko, szczególnie, że ja nie miałam doświadczenia, więc dla mnie tempo było duże
A sam pierwszy raz - niezaplanowany zupełnie, żadnych przygotowań, zero planowania i ustawiania świeczek itp . Akurat byłam chora i zostałam odtransportowana od lekarza do pustego mieszkania, miałam trochę gorączki, pokój miałam zupełnie zabałaganiony, w ogóle nic wspólnego z różnymi wyobrażeniami pod tytułem "jak to będzie"

Psychicznie czułam się gotowa, bałam się tylko bólu. Partnerowi ufałam, więc nie bałam się seksu jako takiego . Bolało, było trochę krwi, ta część ogólnie bardzo przyjemna nie była, ale później ból minął i nie było źle, nawet miło . Bez orgazmu, no ale...
Wspomnienia mam pozytywne i nie żałuję niczego (ani kiedy, ani jak, ani z kim... ) .
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 10:25   #427
kasiakkk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
17 lat czy 16 - każdy ma swój wiek na osiągnięcie dojrzałości.
Jedna siedemnastolatka to pusta blondyna,która mysli kogo wyrwac na dysce,a druga to inteligentna świadoma swoich wyborów dziewczyna.
Owszem Tylko, że mój komentarz odnosił się do czegoś zupełnie innego. Mianowicie - PaoLa177 oświeciła nas, że 17 lat to najlepszy moment na przeżycie pierwszego razu Więc pytam, skąd 17-letnia dziewczyna może mieć pewność, że 17 lat to najwłaściwszy czas na utratę dziewictwa? Czyli co? wszystkie 17-latki powinny się sprężać, mając świadomości, że teraz najlepiej, a np. moja 24-letnia przyjaciółka, która uznała, że zrobi to po ślubie, ma sobie wyrywać włosy z głowy, bo przegapiła najlepszy moment. Teoria PaoLi177, to miom zdaniem, bzdura kompletna. W końcu sama pisze, że zrobiła to mając chyba 15, teraz uznała, ze jednak 17 byłoby najodpowiedniejsze. A może jak będzie miała 20 lat, wówczas uzna, że jednak 20 to najlepszy okres. Do tego odnosi się moje, bo z tym , że każdy ma swój wiek na osiągnięcie dojrzałości, zgadzam się całkowicie.

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
kasiakkk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-28, 10:38   #428
EfC!@
Zadomowienie

Ja mam 17 lat i wcale nie uważam, że powinnam TO zrobić :P. Ale to może bardziej wina tego, że moim zdaniem trudno w obecnych czasach znaleźć jakiegoś porządnego faceta, któremu mozna w pełni zaufać. A właśnie tą ceche oprócz miłości uważam za najważniejszą, aby rozpocząć współżycie z jakimkolwiek facetem :P.

EfC!@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 11:44   #429
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiakkk Pokaż wiadomość
Owszem Tylko, że mój komentarz odnosił się do czegoś zupełnie innego. Mianowicie - PaoLa177 oświeciła nas, że 17 lat to najlepszy moment na przeżycie pierwszego razu Więc pytam, skąd 17-letnia dziewczyna może mieć pewność, że 17 lat to najwłaściwszy czas na utratę dziewictwa? Czyli co? wszystkie 17-latki powinny się sprężać, mając świadomości, że teraz najlepiej, a np. moja 24-letnia przyjaciółka, która uznała, że zrobi to po ślubie, ma sobie wyrywać włosy z głowy, bo przegapiła najlepszy moment. Teoria PaoLi177, to miom zdaniem, bzdura kompletna. W końcu sama pisze, że zrobiła to mając chyba 15, teraz uznała, ze jednak 17 byłoby najodpowiedniejsze. A może jak będzie miała 20 lat, wówczas uzna, że jednak 20 to najlepszy okres. Do tego odnosi się moje, bo z tym , że każdy ma swój wiek na osiągnięcie dojrzałości, zgadzam się całkowicie.
Aha,rozumiem,Kasiu.
Myślałam,że chodziło Ci o co innego

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 12:44   #430
Wafelina :)
Zadomowienie

ehh pierwszy raz ...
mój nastąpił 3 lata temu po 7 miesiącach spotykania się z TŻ i jesteśmy do tej pory razem [5 lat ]
pamiętam, że bolało (trochę krwi też poleciało), a to przez to, że nie potrafiłam się rozluźnić było parę prób i w końcu się udało heh
początki zawsze są trudne ale miło TO wspominam.

Don`t be affraid - Taddy`s home!
Wafelina :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 13:28   #431
giraffe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wafelina :) Pokaż wiadomość
ehh pierwszy raz ...
mój nastąpił 3 lata temu po 7 miesiącach spotykania się z TŻ i jesteśmy do tej pory razem [5 lat ]
pamiętam, że bolało (trochę krwi też poleciało), a to przez to, że nie potrafiłam się rozluźnić było parę prób i w końcu się udało heh
początki zawsze są trudne ale miło TO wspominam.
Nie to żebym się czepiała... ale rachunki mi się nie zgadzają.

3 lata+ 7 miesięcy nigdy nie da w sumie 5 lat.....

"You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..."
giraffe jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-28, 19:25   #432
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c
Konto usunięte

pewnie maja 10 roznych umownych dat rozpoczecia zwiazku i sie pogubila dziewczyna
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-30, 11:37   #433
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

[1=6f0bb0e746d6dd564297849 b3c339446a28efa5c;4874151]pewnie maja 10 roznych umownych dat rozpoczecia zwiazku i sie pogubila dziewczyna [/QUOTE]
A Ty nie pochwalisz sie swoimi oświadczeniami? już myślałam, ze jakiś chłopak się wypowieedsział...
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-30, 14:47   #434
Olcik18
Rozeznanie

GG do Olcik18

ja swoj 1 raz mialam niedawno, a konkretniej pare dni temu. Rozmawialismy juz o tym wczesniej, on wiedzial, ze to bedzie dla mnie nowosc(dla niego nie), posuwalismy sie stopniowo coraz dalej, az poczulam, ze ja tego chce. Stalo sie to nad jeziorem na dzialce jak bylismy razem, z zabezpieczeniem i teoretycznie w nieplodne dni
Ufam mojemu TZ w 100 % dlatego nie bylo to dla mnie ani troche krepujace, czy dziwne . Spotykamy sie od ponad 5 miesiecy.
W sumie dziwne uczucie. Tak naprawde nie ma sie czego bac
Bolalo tylko przez pierwsze pare sekund.. nawet nie cala minute
nie wiem co sie stalo..w pierwsze sekundy pomyslalam" ojj to na bank nie wyjdzie, za bardzo boli.. to niemozliwe " powiedzialam, ze zabolalo.. i jakos nagle przestalo :P
TZ sie postaral, nie wiem jak mu sie udalo, ale bol nagle zniknal i to szybciutko i juz zadnego nieprzyjemnego uczucia nie bylo. Pozniej TZ sam mowil, ze myslal ze bedzie gorzej ze nie da rady, ale pozytywnie sie zaskoczyl
Zadnej krwi ..niiiic...

V rok- praca mgr

Olcik18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-30, 14:50   #435
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez Olcik18 Pokaż wiadomość
ja swoj 1 raz mialam niedawno, a konkretniej pare dni temu. Rozmawialismy juz o tym wczesniej, on wiedzial, ze to bedzie dla mnie nowosc(dla niego nie), posuwalismy sie stopniowo coraz dalej, az poczulam, ze ja tego chce. Stalo sie to nad jeziorem na dzialce jak bylismy razem, z zabezpieczeniem i teoretycznie w nieplodne dni
Ufam mojemu TZ w 100 % dlatego nie bylo to dla mnie ani troche krepujace, czy dziwne . Spotykamy sie od ponad 5 miesiecy.
W sumie dziwne uczucie. Tak naprawde nie ma sie czego bac
Bolalo tylko przez pierwsze pare sekund.. nawet nie cala minute
nie wiem co sie stalo..w pierwsze sekundy pomyslalam" ojj to na bank nie wyjdzie, za bardzo boli.. to niemozliwe " powiedzialam, ze zabolalo.. i jakos nagle przestalo :P
TZ sie postaral, nie wiem jak mu sie udalo, ale bol nagle zniknal i to szybciutko i juz zadnego nieprzyjemnego uczucia nie bylo. Pozniej TZ sam mowil, ze myslal ze bedzie gorzej ze nie da rady, ale pozytywnie sie zaskoczyl
Zadnej krwi ..niiiic...
no to fajnie bo masz co wspominac
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 11:23   #436
nati360
Zakorzenienie

kolej na mnie a wiec moj pierwszy raz (i TZ takze) nastapil 28.07.2005 a wlasciwie to 29. bo juz bylo po polnocy, po roku chodzenia, na naszych pierwszych wspolnych wakacjach, oboje wiedzielismy, ze to bedzie wtedy, tak jakos chcielismy w nasza rocznice, ale wyjechalismy tydzien pozniej i wtedy to sie stalo, nie krwawilam i w sumie to mnie tez chyba nie bolalo...,oboje sie stresowalismy, najpierw przegadalismy kilka godzin na balkonie, jestem z nim do dzisiejszego dnia i nie zaluje tego, to byl bardzo udany wyjazd i milo go wspominam, nigdy tego nie zapomne
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 13:25   #437
Lukania
Przyczajenie

GG do Lukania

A wiecie ze mozna ponownie stac sie dziewica? Malenki zabieg u ginekologa i dziewica jak nowa
Lukania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 13:36   #438
Ja (facet)
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lukania Pokaż wiadomość
A wiecie ze mozna ponownie stac sie dziewica? Malenki zabieg u ginekologa i dziewica jak nowa
ale da się poznać po zachowaniu, tak że kasa wyrzucona w błoto na przywrócenie błony a my i tak wyczujemy, że niedziewica i będzie lipa.
Ja (facet) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 13:40   #439
bess
Zakorzenienie

tak a jak niby WY to wyczujeCIE???? kto to jest wy i dlaczego mowisz za innych??czyzby kolejny kolega ,ktory zmieni kolor???
bess jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-01, 13:46   #440
Ja (facet)
BAN stały

mówie o facetach, wyczujemy od razu czy kobieta jest dziewicą czy nie, po zachowaniu, nie bedzie taka zdenerwowana i bedzie wiedziała jak się ustawić, tego nie da się ukryć
Stary 2007-08-01, 21:59   #441
Lukania
Przyczajenie

GG do Lukania

Oj to chyba malo znasz kobiety. Po za tym, nie da sie wyczuc czy to naturalna blona, czy tez zabieg ginekologiczny.
Lukania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 22:02   #442
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ja (facet) Pokaż wiadomość
mówie o facetach, wyczujemy od razu czy kobieta jest dziewicą czy nie, po zachowaniu, nie bedzie taka zdenerwowana i bedzie wiedziała jak się ustawić, tego nie da się ukryć

jak cos wiesz, to zostaw to dla NAS
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-02, 11:07   #443
Ja (facet)
BAN stały

[1=6f0bb0e746d6dd564297849 b3c339446a28efa5c;4906535]
jak cos wiesz, to zostaw to dla NAS
[/quote]

Spoko, te operacje przywracania błony są bardzo drogie, kosztują parę tysięcy, więc nie grozi nam, że dziewczyny masowo zaczną nas oszukiwać. Poza tym, wiekszość nie przywiązuje aż takiej wagi do dziewictwa, wiadomo że każdy by wolał ale moze dla co dziesiatego to jest na tyle ważne żeby z tego powodu rzucić dziewczynę
Stary 2007-08-02, 11:09   #444
bess
Zakorzenienie

Cytat:
da sie ,kwestia umiejetnosci aktorskich,ciaglego wstydu itp Niedziewica nie musi byc wyuzdana
A to jak sie ustawic mozna przeczytac w ksiazce
Stary 2007-08-02, 11:18   #445
Ja (facet)
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
da sie ,kwestia umiejetnosci aktorskich,ciaglego wstydu itp Niedziewica nie musi byc wyuzdana
A to jak sie ustawic mozna przeczytac w ksiazce
tylko teoretycznie tak się da, bo w praktyce to po prostu się czuje. Ja nie miałem nigdy takiej przygody ale znam przypadki gdzie dziewczyny próbowały oszukać i wszystko wyszło na jaw. Brak krwawienia to jeszcze nic, ale nie za bardzo udawały niepewność i nieporadność
Stary 2007-08-02, 11:21   #446
bess
Zakorzenienie

a skad wiesz jak jest w praktyce skoro tego nie doswiadczyles??wiec skoro NIE DOSWIADCZYLES to prosze nie wypowiadaj kategorycznych sądów.
Krwawienie-jedna ma inna nie.
Stary 2007-08-02, 11:28   #447
Ja (facet)
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
a skad wiesz jak jest w praktyce skoro tego nie doswiadczyles??wiec skoro NIE DOSWIADCZYLES to prosze nie wypowiadaj kategorycznych sądów.
Krwawienie-jedna ma inna nie.
Ja nie doświadczyłem, ale znam dobrze chłopaka który doświadczył i najlepsze że jemu aż tak bardzo nie zależało żeby dziewczyna była dziewicą, a ona powiedziała że jest i nie dał się nabrać, zauważył że jej oczy są jakoś dziwnie spokojne i nie stawiała za bardzo oporu, zapomniała powiedzieć przy wkładaniu żeby był delikatny. Znam też kilka opowiadań o takich dziewczynach.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-02, 11:47   #448
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Ja nie doświadczyłem, ale znam dobrze chłopaka który doświadczył i najlepsze że jemu aż tak bardzo nie zależało żeby dziewczyna była dziewicą, a ona powiedziała że jest i nie dał się nabrać, zauważył że jej oczy są jakoś dziwnie spokojne i nie stawiała za bardzo oporu, zapomniała powiedzieć przy wkładaniu żeby był delikatny. Znam też kilka opowiadań o takich dziewczynach.

Ja mam wrażenie, że oczy też miałam spokojne oraz nie stawiałam oporu, a już na pewno nie mówiłam, żeby był delikatny Sam wiedział

Cóż za zabawna teoria.

Ja tam czuję trolla
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-02, 11:51   #449
Ja (facet)
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość

Ja mam wrażenie, że oczy też miałam spokojne oraz nie stawiałam oporu, a już na pewno nie mówiłam, żeby był delikatny Sam wiedział

Cóż za zabawna teoria.

Ja tam czuję trolla
nie chcesz to nie wierz, nikt ci nie każe
Stary 2007-08-02, 11:54   #450
bess
Zakorzenienie

Cytat:
a co bylo potem??tez jej wmowil ze nie jest dziewica?????

nie wiem jakie mialam oczy ale na pewno niemowilam takich textów jak wg ciebie powinna mowic rasowa dziewica
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości