|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
na nocnej zmianie chcial wynieść palete perfum , nie wpisując ją w rejestr . Obstawiam w ciemno że chciał to ukraść aby potem na lewo tym handlować . Ja się chyba na szefa nie nadaje bo mam za miękkie serce Kij z nim , ale ja juz widze przed oczami te dzieci . Ciężka decyzja ale do jutra mam czas . Jestem bardziej za tym chyba aby dać dyscyplinarkę bo strace poszanowanie wsród reszty pracowników . ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
z biedy czy nie z biedy ehhh co by było jakby każdy tak kradł ? ![]() ochrona jest od tego aby ochraniać swój przydzielony okręg a nie jeszcze go okradać . To co chciał ukraść to nie jest batonik za 2 zł tylko perfumy za grube tysiące .
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-10 o 18:48 |
||
|
|
|
#3212 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
A co do tego gościa od kradzieży...a zwykłe zwolnienie nie może być? po dyscyplinarce będzie mu ciężko znaleźć pracę... |
|
|
|
|
#3213 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No, zajęło mi to 1,5h ale jakoś dałam radę i nawet zmywać nie będę - następne podejście w przyszłym tygodniu Użyłam jako bazy perłowo kremowego lakieru z astora. Mieszałam luxe lavender, viva pink i srebrny z wibo. Okazalo się niestety że viva pink jest już za gęsty i mi się troche 'topił' i mieszał z rzadkim srebrnym, więc spróbowałam na kilku paznokciach gunmetala zamiast srebrnego i było trochę lepiej no i jeszcze muszę się nauczyć robić ładniejsze wzorki na wodzie ![]() Dodaję też moje dzieło z wczoraj
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
, także tak jak mówisz , jutro wręcze mu dyscyplinarne zwolnie , trzeba ponosić konsekfencje swoich czynów .Mąż również jest zdania że taka kradzież nie podlega dyskusji .Także jutro nawet nie mam w planach słuchać jego tłumaczeń . Teraz tylko na szybko musze zatrudnić jakąś nową osobę bo nie moze być braków w zespole heh przykro mi troszkę bo to był dobry pracownik a teraz o takich to trudno .
|
|
#3216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to że ma trudną sytuację rodzinną nie usprawiedliwia go! powinien się cieszyć, że nie zgłosiłaś tego na policje.
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3218 |
|
Wtajemniczenie
|
zważając na fakt, że nie mam serca to na bank bym ich wezwała
|
#3219 | |
|
|
Cytat:
oj czuję że jutro miska z wodą będzie w ruchu![]() Ty nie masz serca? a podobno mnie kochasz ![]() Oglądacie festiwal?
|
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
a ja niechce aby mimo tego że stracil prace , dostał jeszcze mandat minium 500 zł + sprawa w sądzie ( dodatkowe koszta )
|
#3221 |
|
Wtajemniczenie
|
W takich sytuacjach nie mam serca
Przecież kamieniem Cię nie mogłam pokochać tylko całym serduchemnie bo mam dość Opola
|
#3222 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Ja to bym bez stanika albo na taki samonośny założyła...Też mam małe, ale uważam, że całkiem ok ![]() Cytat:
) pamiętam, że też tak było, że zachowanie było uzależnione od ocen. I wzorowe dostawali ci, co mieli średnią powyżej 4,5. A jak ktoś był bardzo grzeczny, ale miał trochę gorsze oceny, to już zachowanie dobre. A jak ktoś był grzeczny, ale oceny bardzo słabe, to zachowanie dostateczne albo poprawne. Ewidentnie uzależniali to od ocen i też jako dziecko nie rozumiałam co średnia ocen ma wspólnego z zachowaniem .
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3224 | |
|
|
Cytat:
![]() co do ocen to mnie się wydaje że było podobnie...nieśmiałe spokojne dziecko,ale słabiej się uczące,nigdy nie miało wzorowego zachowania,moze myśleli że dobra ocena będzie się gryzła z pozostałymi
|
|
|
|
|
#3225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi wystarczył kieliszek
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
jakbym tak było to dałabym mu chyba tylko pisemną naganę i notatkę służbową .
kurczę tak mi sie chce spać a musze za 20 minut po męża do pracy jechac
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Sarunieczka to prawda ![]() http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html |
|
|
|
|
#3229 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3231 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3232 | |
|
|
Cytat:
w tamtym roku u mojej koleżanki były,mieszka zaraz za Krakowem.Myślę że na osiedla mieszkaniowe nie dotrą,pewnie na obrzeżach gdzie sa domki jednorodzinne to tam są...
|
|
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
nie bój się i przede wszystkim nie myśl o nich to nie wejdą na pewno do Twojego domu
|
|
|
|
#3234 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
fajny. Mnie się podobają takie mniej sportowe, a bardziej neutralne kurcze nie wiem jak to określić ![]() JA pierdykam, ten ptasznik mnie przeraził, aaaa ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-06-11 o 00:07 |
||
|
|
|
#3235 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale obrzydlistwo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Eh idę spać, bo jutro do pracy. Dobrej nocy!
|
|
#3236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet po śmierci chciałabym być skremowana, żeby mnie robaki nie jadły, blee![]() Cytat:
![]() dobrej nocki ochydztwo
|
||
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja córka strasznie się ich boi i ciągle je znajduje i jej pokój odwiedzają.. a mój nie... więc może i coś jest w tym myśleniu o nich... ona nawet nie pozwala okna sobie w pokoju otworzyć bo pająki wejdą z ogrodu.. a wyobrażacie sobie okno na piętrze, od południa w upał?? tam można sie usmażyć... no i efekt taki że mimo wszystko ona zbiera wszystkie pająki z domu całego i ogrodu u siebie, bo nas jakoś nie odwiedzają.. może te pająki lubią jej wrzaski rodem z horrorów lub egzorcyzmów??
|
|
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamiętam jak kiedyś wieczorem, na ścianie zobaczyłam pająka giganta z włochatymi nogami, tża nie było w domu a córka spała, więc nie mogłam krzyczeć i jeszcze musiałam na niego zapolować
|
|
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Zwolniłam trzy osoby heh ale tak sie wkurzyłam !!
Coś mnie tknelo i przejrzałam sobie nagrania z monitoringu z tej nocy kiedy ten typ chciał wynieść palety , okazało się że jemu pomagał jeszcze jeden mój pracownik Normalnie jak mi dzisiaj powiedzieli " przyznajemy ze bylismy na to zgadani " myślałąm że mnie roz✂✂✂✂i Trzecia osoba która poleciała to pracownik który tej nocy siedział na gałach i ich obserwował , a nie zareagował To jest nie dopuszczalne zachowanie , w głowie to mi się nie mieści .Od jutra robie ostrą selekcje pracowników , bede robic testy i kontrolować , czas na zmiane personelu w takim razie Zapowiedziałam już reszcie ekipy że za każdy najmniejszy wybryk leci każdy po koleji z dyscyplinarą w papierach .
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

a kolczyki fajne, tylko ja nie lubię takich małych, wolę wiszące
w tańcu np

Użyłam jako bazy perłowo kremowego lakieru z astora. Mieszałam luxe lavender, viva pink i srebrny z wibo. Okazalo się niestety że viva pink jest już za gęsty i mi się troche 'topił' i mieszał z rzadkim srebrnym, więc spróbowałam na kilku paznokciach gunmetala zamiast srebrnego i było trochę lepiej