|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
szeryfcio
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
Są sprzedawcy, którzy nigdy nie wystawiają. Ja sobie wchodzę na ich konto i patrzę czy wystawiają komentarze innym Kupującym, jak nie, to też sobie daruję i im nie wystawiam. Ale generalnie, jak jestem zadowolona - wystawiam i nie liczę jakoś bardzo na rewanż. Wystawi - dobrze, nie wystawi - kij mu w ucho ![]() Tylko, że taka obojętność mi przyszła po 50. ![]() Na pierwszym tak mi zależało, że napisałam maila do pani, zeby mi tez wystawiła. Potem też pisałam maile, ale nie każdy Sprzedający był tak miły żeby mi oddać komenta Teraz to już mi to zwisa
|
|
#3182 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
śpicie jeszcze bo już piję kawę
|
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ja dziś obudzona koło 7, właśnie kawe zrobiłam- dziś zbożówkę i wafelki do tego
Na razie mam luzik, ale od 11 zaczynam działać...dentysta, tańce, kosmetyczka, szewc, apteka...a jeszcze przed chwilą zadzwoniła kumpela że musi do gina i mi córcie podrzuci...chyba mąż dziś będzie miał obiad na telefon![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Mam prośbę...podrzucajcie na forum linki do jakiś fajnych sukienek na alle...znalazłam dzięki Wam parę fajnych ciuszków m.in. http://allegro.pl/gr424-nowa-kolekcj...646527476.html ...myśle tylko czy taka sukienka to tylko tak bez stanika powinna być noszona czy jakiś bez ramiączek lub z czarnymi wchodzi w rachubę... ???Jeszcze takie mi chodzą po głowie: http://allegro.pl/kc572-nowa-kolekcj...649587570.html http://allegro.pl/kc835-kolekcja-kop...652289387.html |
|
|
|
#3185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj sprzątanie , zawsze sie staram posprzątać w piątek, żeby na weekend był luzik , nawet jak kiedyś pracowałam od pn do pt 8-16, to też sprzątałam w piątek po południu, żeby w weekend juz nie latać ze szmatą
|
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, bo jadę dziś z bąblem w bory trochę poleniuchować szczerze mówiąc miałam nadzieję, na takie upały, jak na początku tygodnia, bo chciałam nad jeziorem posiedzieć nie chcę, żeby mi się bąbel rozchorował przed samą konsultacją z laryngologiem ...a ja dziś bez kawy mleko mi skisło
|
|
#3189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3190 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do tego, że małżeństwem nie jesteśmy jeszcze to mój luby sam jej 'przedmałżeńskim owocem miłości' więc wiesz - przyganiał kocioł garnkowi ![]() Cytat:
![]() śpicie osobno? ![]() ![]() Hmm to może i ja sie pochwalę co wycudowałam na paznokciach ![]() Cytat:
w ten sposób wychodziło na to, że moje koleżanki wszystkie wkoło (historia) były wzorowe a ja chyba sama ze sobą rozmawiałam i przeszkadzałam na lekcji.. Cytat:
![]() Cytat:
do wielu ubrań się przydają. Najbardziej podoba mi się sukienka z pierwszego linka, później ta z trzeciego, a ta z drugiego tak średnio.
|
|
#3191 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
normalnie zaje.iste te sukieneczki! wszystkie w moim stylu, zastanowię się którą zamówić..... Cytat:
![]() na szczęście zjazdy mi się już skończyły, jeszcze tylko 2egzaminy i wakacje ale pewnie z przyzwyczajenia będę sprzątać w piątki wtedy weekend tylko dla siebie
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
||
|
|
|
#3192 | ||
|
szeryfcio
|
Dzień dobry, u nas dzisiaj pochmurno i zimno.
Cytat:
---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
A moze kwestia smaku... w każdym bądż razie nie lubię białego mięsa (ryba, kurczak) jest dla mnie mdłe i bez smaku. W ogóle nie przepadam za mięsem, ale jeśli już to czerwone.U nas w domu też zawsze były takie zasady, że nie spało się w domu rodziców z chłopakiem, dziewczyną- jeszcze nie małżonkiem. Z jednej strony inne pokolenie, z drugiej surowe w tej kwestii zasady.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-06-10 o 13:20 |
||
|
|
|
#3193 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
bleee ja nie umie znieść widoku laski ktorej widać silikonowe ramiączka a sukienkę ma trzymającą się na biuście , jest tez cos takiego jak stanik samonośny , ja sobie go bardzo chwale .
|
|
#3194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziś doszły do mnie lakiery obiecałam fotki ,więc wstawię zaraz PS. przepraszam za skórki i za brzydko pomalowane paznokcie [spieszyłam się ] ![]() 1. 2. 3 lakier crackle graffiti bez nabłyszczacza [bazowe były różne lakiery ]4. lakier pomalowany naszą Avonową odżywka z cytryną [ tą żółtą ] jako TOP COAT Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-06-10 o 16:15 |
|
|
|
|
#3195 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Patrzcie co znalazłam http://www.youtube.com/watch?v=vuHK6...eature=related Naoglądałam się tych filmików i lecę teraz zrobić sobie coś takiego z naszych avonowych lakierów ![]()
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3197 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Kuźwa nie miałam wczoraj neta(a raczej wielkie z nim problemy) i nie mogłam do Was pisać
byłam wściekła jak osa,to chyba oznacza że się od Was uzależniłam ![]() Cytat:
Cytat:
w pracy się dziś ze mnie śmiały bo przyszła w biedronkachCytat:
![]() Cytat:
Karinko śliczne pazurki wklejam zdjęcia kolczyków i moich obecnych pazurów,ale jestem kolorowa ostatnio |
||||
|
|
|
#3198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja jakiś czas temu znalazłam taki filmik w wolnych chwilach sama spróbuję sobie "takie coś" zrobić na paznokciach
|
|
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Karinka za fotki- ładnie pękają te lakiery
Mój mąż mi wczoraj przelał kaskę na cel- allegro, więc może dziś wieczorkiem coś pozamawiam...Ja też nie przepadam za silikonowymi ramiączkami, a z moimi cycami to bez stanika nie ujdzie...przypomniało mi się że mam taki stanik co bez ramiączek można nosić z silikonem(Triumph)- świetnie trzyma nawet duży biuścik ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3200 | |
|
|
Cytat:
lubię dorsza i kargulenę![]() filmik super
|
|
|
|
|
#3201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miałam takie same kolczyki : czerwone biedronki ale oddałam koleżance a z tych tęczowym też mam ale są okrągłe ![]() z tych co wstawiłaś podobają mi się te kwiatki ale może kiedyś znowu zamówię większe ilości , bo są tanie tych "plastikowych , dziecinnych kolczyków "mam duuuużo ![]() dziękuję niedługo jak poeksperymentuję z pękaczami wstawię nowe foty paznokci też lubię takie kolorowe paznokcie itp , więc nie jesteś sama
|
|
|
|
|
#3202 |
|
|
Virtual Joko Vinyl Mania,ale nie polecam go
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-06-10 o 16:11 |
|
|
|
#3203 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]() Pochwal się jak coś stworzysz .
|
|
#3204 | |
|
|
Cytat:
że też mi te małe nie urosły
|
|
|
|
|
#3205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten żółty też mnie ciekawi ja zamówiłam sobie razem z pękaczami żółty lakier z Golden rose nr 61 [a myślałam ,że będzie trochę jaśniejszy ] za 3 złZdjęcia i malowanie robiłam przed chwilą ![]() fotka w załączniku
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-06-10 o 16:29 |
|
|
|
|
#3206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w gimnazjum miałam taki system oceniania , później miała to siostra.. taki system to Głupota !
|
|
|
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Uważam że ten i kto to wymyślił jest mega debilem i tyle. Kiedyś były proste zasady ( za moich czasów)- jeśli jesteś miły, grzeczny dla innych i twoje postępowanie jest fer i może stanowić wzór dla innych masz wzorowe i w tyłku ktos miał czy przyniosłaś jednego kwiatka czy dwa, a jak startowałaś w jakimś konkursie przedmiotowym to miałaś z niego wyższą ocenę bo wymagało to przerobienia większej ilości materiału. Prosto i sprawiedliwie.
|
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehhh przyjdzie mi pierwszy raz w życiu kogoś zwolnić i nie czuje się z tym wcale dobrze , aczkolwek myśle że za kradzież na służbie dyscyplinarka się należy nie ? cieżko mi jest bo to jest koleś co ma 3 małych dzieci na utrzymaniu i wiem że jak go zwolnie to nie będą mieli z czego żyć a z drugiej strony jak tego nie zrobie to reszta załogi zacznie myśleć że wszystko u mnie ujdzie płazem . a musze jakaś dyscypline trzymać . hehhh :/
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-10 o 18:04 |
|
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolczyki fajne, tylko ja nie lubię takich małych, wolę wiszące![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
w tańcu np![]() a z tym człowiekiem to może jakaś nagana czy coś ukradł dla zabawy, czy z biedy
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-06-10 o 18:34 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

i to dalam pozytyw ale napisałam im na mejla, że jestem zadowolona mimo ze jedne z tych legginsow mi nie pasuja 

śpicie jeszcze
bo już piję kawę

mleko mi skisło 
jak jest zamrożona to ok,ale jak tata zabija co roku karpia i potem go oprawia,to nie dam rady za cholerę wdychać tego smrodu
a teściowa mimo 72 lat to nowoczesna babka,chciałaby żebym się nawet wprowadziła do nich,jak czasem zostaję na noc i śpimy w osobnych pokojach,to się drze czemu nie spimy razem

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, ja mam chyba z 30 par jak nie więcej, bo siostra tż jak jeszcze mieszkała w polsce robiła hand made