|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
|
|
#3272 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() a ja wrzucę swojego fotki,wyraźnie tam nie widać,ale zawsze coś ![]() (ucięłam sobie łeb żeby mnie nikt nie poznał )
|
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale wtopa... Od jakiegoś miesiąca rodzicom ubzdurało się, żeby co niedzielę był u nas kurczak na butelce. Zawsze wychodził, a dziś się zbuntował i się przewrócił
![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Dziękuję Wam wszystkim
|
|
|
|
#3275 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3277 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do pająków, to jak już pisałam, strasznie się boję i wydaje mi się, że mój organizm wyrobił już sobie przez to taki "system alarmowy" - czasem coś mnie tknie, spojrzę np. na ścianę, czy podłogę, a tam pająk Cytat:
![]() A ja właśnie się regeneruję po weselu
|
||
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpierw przez 15minut w 200, a potem 1h i 45minut w 150-160 A przedtem rozgrzewa go przez 10 minut też w 200![]() I naszym zdaniem dużo smaczniejszy jest kurczaka robiony na butelce z wodą niż z piwem |
|
|
|
|
#3279 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
chcesz sobie kupić strój na all? jeśli się zdecydujesz na malinę to upewnij się, że na pewno to malina bo możesz się zdziwić jak przyślą Ci w zamian brzydki pomarańczowya oto Vicki
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Stóweczka , kochana, stóweczka |
|
|
|
|
#3281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyglądasz w tym stroju rewelacyjnie i chyba kupię sobie podobny ![]() Cytat:
Dzięki za opinie ;-) Cytat:
Wszystkiego najlepszego
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
Aalicia24
Kochana, ja kupowałam w media markt i castoramie te tanie moskitierki
|
|
|
|
#3283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aha staniki są sztywne. materiał dobry jakościowo. kolory nie zmieniają się po kąpielach nawet bardzo słonych wodach no i słonko im nic nie robi
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
córa śpi więc zasiadłam na chwię z wami
pokłóciłam sie dzisiaj z tż a dobrze wiedział, że ja mam inne zdanie, tzn. że im nie pożyczę oczywiście powiedziałam im co myślę, żeby nie było teraz chodzi i mi dziobie, żeby mnie udobruchać już raz chcieli auto jak byli w marcu, to powiedziałam, że nie to teraz nawet mnie nie spytali tylko tż
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że autko wróci w nienaruszonym stanie |
|
|
|
|
#3286 | ||||||
|
Raczkowanie
|
słusznie!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
mój też mi wczoraj wała zrobił więc kazałam mu na podłodze spać Zrobiłam nowe pazurki na wodzie
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż, kusi mnie to, muszę spróbować |
|
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
farbowałam dziś włoski farbą avonową jestem zadowolona choć jak zawsze nie wyszedł jednolity kolor ze względu na spory odrost i ciemniejsze końce.
nie umiem robić fotek a nie ma nikogo w domciu więc nie mam kogo wykorzystać ![]() 1. średni miedziany brąz 2. przed 3. po |
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze jedno....
|
|
|
|
#3290 | ||||
|
|
Cytat:
no bo ja nie piekłam jeszcze całego,zwykle nóżkiwooow to pewnie stopy bolą od spodu jak mnie zawsze? czy jednak kac? ![]() Tak,Marko i Self mają super sroje,choć mam jeden który lubię Atmosphere,kupiłam go jak pierwszy raz jechałam nad morze,wezmę go ze sobą w tym roku,bo ma czerwone wzorki,a ja prawdopodobnie dostanę okres w trakcie ![]() Cytat:
zrób,ja właśnie się bawiłam teraz,tzn nie na paznokciu,bo mam pękacza,ale kropiłam sobie lakiery do wody,niektóre nie chcą się kółka rozkładać... ![]() Cytat:
pożyczanie samochodu niefajna sprawa,chyba tez bym nie pożyczyła![]() Ja oczywiście piję kawkę,mam uroczy kubeczek z tygryskiem ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
A napisz proszę,jak się jej używało? jedno opakowanie wystarczyło? gęste masz włosy i jak długie?
|
||||
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
aplikacja fajna - nie śmierdzi jak dla mnie
użyłam niecałych 2 opakowań, resztę kuzynka wypaćkała tyle było w buteleczce po wymieszaniu farby - ale sama byłam zaskoczona,że na tak dużo pasm wystarczyło. na suche włosy nakładałam preparat z saszetki przygotowujący do farbowania - pierwszy raz się z czymś takim spotkałam ![]() włosy mam cienkie, ale sięgają do połowy pleców prawie |
|
|
|
#3292 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny ratujcie!!!!! chciałam na allegro kupić 3 szt opasek no i jestem juz przy zamawianiu i trzeba wpisać kwotę za przesyłkę, zapomniałam ile to było no i sie cofnęłam a jak chciałam wrócić to z 3 szt zrobiło się 6 a potem 7 i tego już nie da się zmienić!!!
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3294 | ||
|
|
Cytat:
Ja raz miałam jakąś farbę w której nakładało się coś przed aplikacją farby,ale nie pamiętam jakiej firmy...czyli ja pewni musze zakupić 2 pudełka,przypomnijcie,od którego katalogu wchodzą ? ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
trzeba sprzedawcę przeprosić,wytłumaczyć że jesteś początkującą allegrowiczką,oby był wyrozumiały |
||
|
|
|
#3295 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane,
jestem wolontariuszką Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt w moim mieście i obecnie szukamy domu dla 5 kotków: czarnej mamy i czwórki jej szarych dzieci. Pan kici zmarł, a ona pozostawiona sama sobie okociła się w piwnicy. Jeżeli znacie kogoś, najlepiej z woj. świętokrzyskiego, kto chciałby kotka, albo same chciałybyście, bardzo proszę o kontakt
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie uchronione przed "złym" losem
|
|
|
|
|
#3297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za rady...kupię sobie ten Vanish w proszku, bo ten w płynie cos nie bardzo...Musso a jak to z tym proszkiem pocudować- moczyc w tym czy posypac i potrzec...???
ELIZA jest boska
|
|
|
|
#3299 |
|
Zadomowienie
|
a jak chciałam zapłacić to mialam nadzieję że chociaz tam zmienię cenę na kwotę za 3 szt to też już była kwota od razu za te 7 szt bez mozliowosci zmiany
|
#3300 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnego dnia zadzwoniła do mnie moja mama, cała roztrzęsiona. W jej zakładzie pracy mieszkała sobie kotka, co oczywiście było niezgodne z zasadami BHP etc, ale kierownictwo przymykało na to oczy. Za to kicia zaczęła przeszkadzać pracownikom. Moja mama ją dokarmiała, więc to jej zagrożono, że albo kotka zniknie do południa, albo wyląduje w studni, albo będzie zatłuczona łopatą. Pojechałam tam z moim T. najszybciej jak tylko mogłam, uzbrojona w koc i pudełko i nastawiona na kontakt z kocimi pazurami. A tu co... Bez problemu wzięłam kicię na ręce, a ona wtuliła się we mnie, jakby mnie znała już długo. W samochodzie wskoczyła sobie na tą półkę za tylnim siedzeniem i tak jechała, wyglądając przez tylnią szybę U mnie w domu na początku bardzo się bała, weszła za łóżko i nie chciała wyjść. Nie miałam nic dla niej do jedzenia, więc wyciągnęłam z lodówki pierś z kurczaka, którą miałam kupioną na obiad. Jak kicia poczuła mięsko to od razu przyszła do mnie i zaczęła się łasić, bez śladu wcześniejszego strachu![]() Jeszcze tego samego dnia Kici trafiła do nowego domu, gdzie zamieszkała na stałe ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-06-12 o 21:00 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

tyle że turkusowy,i sobie go chwalę,ten koralowy jest piękny

a dobrze wiedział, że ja mam inne zdanie, tzn. że im nie pożyczę